Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Remélem csak kamu.

JBQA!

Magiszter
A hír röviden:

A gta4 csak 2009 elsõ negyedévben jön mert az M$ még több példányt szeretne eladni a konzolra elõbb, hisz itt a karácsony.

Ha jól értettem.

Az a konzolos maradvány is megszûnik végre, hogy elfelejti a gép a környezetet, megfordulsz és teljesen más van ott mint 1 seccel elõbb?

JBQA!

akkor nem jön az éven ? nem took angolul

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Magiszter
Majd tedd fel a jútúbra <#idiota>

hen-tes
Veszek egy xboxot és felgyujtom, miközbe ördögien kacagok, majd ráeresztem megfáradt folyadékaim, ha ez igaz. 😊

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Magiszter
Sosem értettem miért jó álhíreket kelteni... most ha leírnám hogy a GTA4 mégsem jelenik meg PC-re mert Bill Gates leszúrt egy kamionsofört ezért betiltották a Windows-t. Nem érezném magam se jobbnak se többnek. De lehet hogy csak velem van a baj.<#fejvakaras>

Snexi
"GTA 4 for PC has been delayed.

Rockstar announced today that the PC-Version of GTA 4 will be delayed to late Q1 2009. According to unconfirmed reports, this step happened due to pressure from Microsoft, because Microsoft wants to gain more XBox360 unit sells this Christmas in combination with the XBox360 exclusive download content."

valaki ezt idézte be egy másik fórumon,forrás nem volt oda írva de nem olyan írta aki szeret kamuzni,max a hír kacsa csak õ elhitte

Még hányszor fogod beírni a megjelenésig, hogy neked hogy fog futni egy játék, aminek még nincs is hivatalos gépigénye?

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

hen-tes
"kétmagos" kártyák kb a crossfire szintjét hozzák, amik már egyre több helyen egyre jobban mûködnek..
nézz meg egy két tesztet egy sima 4870 és 4870 crossfire között, vagy x2-t is hozzáveheted.
nem állnak olyan rosszul azok. 😊
persze azt nem mondom, hogy megéri, azt mindenki döntse el maga

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

2magos kártya is parasztvakítás, még az 1 magot se használjuk ki, akkor hova a 2 mag???

kifli
negondolkozz vedd meg ha gondolkozol rájösz nincs egy észérv se mégegy kari beszerzése melett 😊
Pepsi Twist
gondolkozom már rajta...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

kifli
ezekkel a beállításokkal max 25fps-t adok neked hacsak nem veszela videókaridnak egy barátod hogy tudjanak együtt játszani
kifli
vista?
fõleg hogy csak DX10ben lehet 1xerre AA meg HDR 😊

kifli
azért azt megnézném
Pepsi Twist
2560x1600 + High + 8xAA + 16xAF + HDR

isteni szép lesz ez a gamma és lesz kb 60FPSem 😄 istenkirály !!!!444négyöt

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

kifli
hát nem tanultad meg hogy alul nézd meghova mutat a link?
kabbe beszoptam😄😄

cenobite
<#eljen><#eljen><#eljen><#idiota>

gamertag: kenobita

arty
kimaradt, h "konzolon fél éve végigtoltam, de elég gyenge játék" 😛

Forza.

DJ Skyline
még mielõtt nagyon belemennénk, itt egy új ingame videó, mindenféle célzás nélkül 😊

FZoleee
<#eljen>
kezdjük 😄
de konzolra nem kell költeni!!! <#wilting>
ProGabe
látom vettétek a lapot <#wilting>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

arty
szépülnek az emlékek látom 😊

Forza.

arty
hátpersze ...

(aztán majd november 21-én kizokoghatod magad a vállamon, ha épp nem megy 30+fps-el a 30rendõrautós helyzet)

Forza.

GTA-k mindig jól voltak optimalizálva. Anno GTA3 nagy sláger volt, mégis maxgrafon játszottam pedig nem volt highend PC-m...

ProGabe
na, lejátszom gyorsba, nem kell a 3 napos spam és flame^^

-de konzolra nem kell költeni
-okosan kell csinálni
-akkor is konzol a menõ!
-fuj konzol, csak a pc
-nem is, a pc halott
-nem, nem halott a pc
-konzol a jobb akkor is
-nem is
-mikor jön warezbabe?
-neked soha, kuss
-konzolon most vittem végig
-fuj konzol
-fuj pc
-gépigényt lehet már tudni?
-igen, kattints erre a linkre (linken nem más mint egy kép amin két puzi nyalja egymást)

és ez ismétlõdik november közepéig...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

hátpersze 😊 bele kéne törõdni hogy egy mostani középkategóriás gép odavágja az xbox360at

arty
hátpersze...

Forza.

BiG G
valószínûleg, ja. mondjuk csak a játék végén éri meg ezekkel szórakozni, mert ahogy olvastam hazavág jónéhány achievmentet, és akkor nem jön össze a 100%-os végigjátszás.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

kifli
sa-hoz volt cheat hogy nagyobb legyen a forgalom...
cheatek meg szerintem ugyan az lesz mint boxon mert most a telefonba kell egy telefonszámot beírni (amit el is ment) szal az szerintem pc-n is menni fog
BiG G
ezzel lehet ám jókat derbizni a belvárosi dugóban 😄 mondjuk az zavar, hogy egyik részben sem valós mértékû közlekedés volt, keveselltem mindig, de közben sok is volt, mert ha az ember gyorsan akart mozogni, akkor bizony volt karambol dögivel.
remélem lesz valami cheat a közlekedés növelésére, csinálunk jó kis dugót a broadwayen 😄

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

DJ Skyline
van 😊

kifli
nekem az rpg sokkal jobban tetszik 😊
amég nem jön pc-re átjárok haveromhoz sitboxon szórakozni. Most az rpg a kedvencem
Atti12
<#hehe> tûzoltókocsi ugye van benne? vízágyú? <#idiota>

DJ Skyline
én a rendõrautóval fogok baromkodni 😄 odaállsz a gyalogosok mellé, rányomod a dudát vagy a szirénát és borul a környék 😄

Atti12
hogy én ezzel mennyit fogok szórakozni 😮 😄

kifli
nekem most jutott eszembe az hogy most mit mondanak azok akik szertnt 100% hogy nem jön ki gta pc-re meg a nagypfájú konzolosok akik ide jöttek flémelni és most a pc-sek jobb minõségben kapják új funkciokkal <#hehe>
Bil Ur Sag
Korábban nem egyszer téptem ki a hajamat ez miatt 😊 Fõleg ha küldetés közben történt mindez. Most volt hogy félig lángoló autóval menekültem.

psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.

Bil Ur Sag
Pontosan. Korábban olvastam hogy sokan írták hogy videók alapján, olyan mintha papírból lennének, vagy nem tapadnának az útra. Fenéket. Jobbak mint valaha. Most elõször éreztem a sorozatban hogy valóban egy autóban ülök aminek súlya, tapadása van. Szinte érzékelhetõek a koccanások. A nagyobb ütközésekrõl nem is beszélve.

DJ Skyline
ja, meg nincs már az a hülyeség ha egy autó fejre áll, akkor az tuti felrobban 😊

elitehun
ja az a jó benne. a verdák
Bil Ur Sag
Mondjuk a verdák viszont többet bírnak.

Bil Ur Sag
Csít!. Szerintem ebben a részben "girhesebb" ?? 😊 a szereplõ mint a többiben.
Pl. Két shoti lövés és rosszabb esetben alulról szagolja az ibolyát. Közlerõl pedig ha páncél van rajta akkor is elég három belõle. De szerintem ettõl is jobb lett.

*A pajzs és hp szintje <#idiota>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

ProGabe
Niko többet bír, mint bárki a valóságban, de itt biztos hogy cheatel a srác

Elképzelhetõ, hogy csak szimplán csít, minden ütközés elõtt fel van tolva maxra nekiJe.

tobias88
örökélet kóddal van ez, vagy csak ennyire elrontották az emberi tûrõképesség határát a játékban?