Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a Live-os multi még mindig jobb, mintha nem lenne és modokkal kellene szórakozni nem?
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Ps3-on hogy lehet multizni
PS3 ID: hdcsaba
Erre ott az xfire és még server keresõ is.^^
A San Andreas-hoz anno nagyon jó multiplayert csináltak.
Pl az egyik kedvenc szerveren volt egy olyan játékmenet ahol három csapat szerepelt: terroristák, reptéri biztonságiak, katonaság.
A feladat: a terroristáknak bejutni a reptérre, elkötni vmilyen utasszállítót és nekivezetni azt a kijelölt épületnek. A biztonságiaknak meg kellett akadályozni a géplopást, a katonaságnak pedig elfogni a gépeket.
De aztán eltûnt ez a szerver. Vajon miért? 😊
bárcsak 11-nél tartanánk
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
de multi nem csak liveban létezik és legtöbbünknek szerintem ezzel van problémája.
meg azzal, hogy alapbol szarnak a magyarokra, de hát van ilyen, nem is annyira meglepõ, ez van. 😄
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.
Van az 50 is. 17-ért Chevy Cobalt / Ford Focus jellegû libakergetõket árulnak.
Intel C2D E6600; nVidia 8800GTS 320MB; 2 Giga DDR-2 800MHz RAM; 2*250GB + 1*320GB HDD;
a szavazók
37%-a (34) nagyon nem szimpatizál a dologgal
24% (22) pozitív véleménnyel van róla
22%-ának (20) teljesen mindegy
18%-a (17) pedig nem is tudja mi az
(utóbbiaknak leírás a wikin)
a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Úristen mekkora lol
<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Offkorz a 3as motorjának a szériájára gondolok itt, sztem érdekes lenne.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
a mostanit holnap este lezárom
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
már csak 35 nap.
és szabadság <#zavart1>#zavart1>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Snexi: nem csak a GTA4 miatt, amúgyis rühellem az egész bandát 😊
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux