54919
-
ldavid #21314 konkrétan mire gondolsz? a novblank-et már beírtam, menjen az egész a #21304-esből? -
mikiking #21313 gyerekek átirtam a parancsikonba a dolgot ugy ahogy kellett. a textúrákat ,meg a view distancet mégsem tudom feltenni csak medium / 50 -re -
#21312 menny be a hardware shopban es mikozben nezzel korul csinalj screenshootokat -
benkoszabi #21311 szerk :"sziasztok, a kérdésemet azokhoz intézném, akik a nálam, lent látható konfighoz hasonló hardveren probálták meg és/vagy tudják futtatni a játékot játszható sebességgel....feltéve ha van ilyen...szóval AMD-sek válaszát várom, akik 4400+-omhoz hasonló erősségű vagy esetleg gyengébb karikon tudnak vele játszani...volna iylen user/userek?
nekem amugy bőszen megfelel a kis látotűávolság, 1024-es felbontás, medium grafika ha ugy megy...."
AMD x2 4400+ G2 brisbane 2300mhz-en, 8800gt 512mb, windows xp sp2 - a játék kedvéért természetesen felraknám asz sp3-at, vagy ha jobban fzt vistán, akár azt, ez nem számit... -
#21310 Két dolgot nem találok (lehet, hogy nincs is):
- Hogy lehet lockolni az aktuális kameraállást?
- Van-e sima gomb screenshot készítéséhez? -
bazsi123 #21309 mármint az elhangzott többféle variációt -
bazsi123 #21308 a faq-ba nem lehetne ilyen tipp jelleggel ezeket a commandline-os cuccokat beírni? szerintem hasznos -
#21307 Ezen nálam így néz ki:
-
Zsoberpapa #21306 A commandline.txt-t Neked kell létrehozni. Rákattintasz a jegyzettömbre és beírod a sorokat (amiket pl. én is írtam, meg írták kicsit korábban is őket), majd a játék automatikusan beolvassa ezeket a beállításokat. ;-) -
hitch #21305 köszöntem:D -
Zsoberpapa #21304 Ha már így megemlítettem a commandline.txt-t, akkor leírom, hogy én miket használok:
-norestrictions -texturequality 2 -noprecache -nomemrestrict -novblank
A texturequality elég érdekes dolog. Három értéket lehet megadni neki: 0, 1, 2; azaz 0=low, 1=medium, 2=high. A vicc az egészben az, hogy nálam a játék (korlátozás esetében) medium, highest beállításokat javasol. Na most, ha a commandline.txt-ben ott van a -texturequality 2, akkor ugyanúgy megjeleníti szebb textúrákkal az autókat, épületeket, de nem zabálja jobban a videomemóriát. Ebből is kitűnik, hogy valóban lehet tljes felbontással játszani vele, még akár egy olyan gépen is, amit a dozon ajánlott konfigurációnak írnak. Innen is látszik, hogy tulajdonképpen egy rossz optimizálásról van szó.
Még annyit, hogy én pl. 1792x1344-es felbontásban játszok jelenleg és ezen a felbontáson nálam már az AA hiánya sem vehető annyira észre. -
ldavid #21303 ott a címe (Michael Hunter - Soviet Connection) de ez csak az intróban hallható -
#21302 neked kell létrehozni a játék főkönyvtárában -
TottiZsolt #21301 De, ez:
-
#21300 A commandline.txt hol található? -
hitch #21299 sziasztok!
amikor tölt a játék és ilyen képke jönnek be nem tudjátok milyen zene szól alatta vagy a szám címét mert naon megtetszett.
a válaszokat előre is köszönöm -
Zsoberpapa #21298 Szívesen. Most néztem az aláírásodban a gépedet. Szerintem sokat fog dobni. Nálam legalábbis bejött. Most is esett nálam az eső. Egyáltalán nem akadozott. -
#21297 ok, köszi... -
#21296 Ha mégsem menne, akkor az alábbiakat engedélyezd:
UDP ports:
6672, 28900, 3074
TCP ports:
8001, 27900 -
Zsoberpapa #21295 Persze és nálam nagyon sokat gyorsult a játék. -
#21294 Statistics
Average FPS: 44.90
Duration: 37.37 sec
CPU Usage: 93%
System memory usage: 61%
Video memory usage: 76%
Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 1024 (75 Hz)
Texture Quality: High
Render Quality: Very High
View Distance: 70
Detail Distance: 100
Hardware
Microsoft® Windows Vista" Home Premium
Service Pack 1
Video Adapter: ATI Radeon HD 4870 X2
Video Driver version: 7.14.10.621
Audio Adapter: Hangszórók (Realtek High Definition Audio)
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8500 @ 3.16GHz
File ID: Benchmark.cli -
#21293 Köszi, ezt kipróbálom... -
#21292 a novblank csak a vsync-et kapcsolja ki?? -
#21291 Megadnád a pontos graf beállításaidat? -
Zsoberpapa #21290 Erre van egy nagyon jó megoldás: a commandline.txt-be írd be a -novblank kifejezést. Én óriási FPS növekedést tapasztaltam nélküle: esőben, csúcsforgalomban is nagyon élvezhető lett a játékélmény. Ha jobb géped van (mint amilyen pl. nekem is van), észre sem fogod venni, hogy nincs V-Sync, illetve igen (de annak is csak pozitív hatását tapasztalod): gyorsabb lesz a játék. Nálam sokkal gyorsabb lett, és nem lett csúnyább semmi . ;-) -
#21289 router nálam is van, de eddig semelyik multis játéknál nem volt probléma... -
#21288 Tudjátok, hogy a Social Club-ról miként lehet törölni a feltöltött mozikat?
Mert én bizony nem találom. -
#21287 Semmit, nálam a router-en kellett megnyitni portokat és utána simán ment. -
#21286 esik. sajna. -
TottiZsolt #21285 akkor majd egyszer hozzunk össze egy közös multit, szerzünk egy kukásautót, és abból gyilkolunk le mindenkit -
ldavid #21284 a mappa törlőset? -
#21283 nekem nem esik fps éjszaka sem esőben.... -
ldavid #21282 akkor tényleg nem a proci fogja meg -
BetonK #21281 Tedd fel, nekem benchmark szerint 5 fps-t javult a game, illetve cpu-t se használja annyira. -
#21280 Na valaki betehetné a faq-ba, hogy hogy lehet megjegyeztetni vele a grafikai beállításiokat.
Másnak nem esik le a framerate éjszaka? Meg esőben? Ezt nem hiszem el... -
#21279 amúgy ez a GTA valamit piszkál a VGA driverben, mert minden játék után újra kell indítanom a gépet, ha más játékkal akarok játszani, mert pl GTA után a Left 4 Dead-ben villognak a textúrák, a TDU-ban is textúra hibák jelennek meg... -
#21278 #21259 <<--Annyi -
SkylineGTR #21277 HA FELrakom azt a drivert ami ide van linkelve rosszabb nem lehet a game igaz?, mert nekem nem ez van
-
#21276 naná, hogy origim van XD -
#21275 ha origid van, akkor semmit:)
Be kell lépni sc-ba meg gfwl.ba.