Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Viszont hatalmas feeling vele játszani 😄 A rendörök elleni menekülést viszont nem tudom miért nem lehetett pl a driver 3 vagy 4bõl áthozni. Ott a rendõr látókörét kellett kikerülni, itt meg egy rohadt nagy kör területet. De majd ugyis meg lesz PC-n modolva 😄
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
csak a flémet kelti folyton, olyan világos, mint a napsütés.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
psn: symbiosis81 Jobb égni a tűzben, mint ázni a húgyban.
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Hát még akkor mi lesz, ha meglátja, hogy mennyivel szebb lett <#eplus2>#eplus2>
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Ragnar hiába vett konzolt mert pc-re is kijön a játék. És ezért most nagyon frusztrált...
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
közeledik, közeledik.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Nem megy rá akkor..😞 mi lesz velünk=(
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"