54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • ldavid
    konkrétan mire gondolsz? a novblank-et már beírtam, menjen az egész a #21304-esből?
  • mikiking
    gyerekek átirtam a parancsikonba a dolgot ugy ahogy kellett. a textúrákat ,meg a view distancet mégsem tudom feltenni csak medium / 50 -re
  • nandorb
    menny be a hardware shopban es mikozben nezzel korul csinalj screenshootokat
  • benkoszabi
    szerk :"sziasztok, a kérdésemet azokhoz intézném, akik a nálam, lent látható konfighoz hasonló hardveren probálták meg és/vagy tudják futtatni a játékot játszható sebességgel....feltéve ha van ilyen...szóval AMD-sek válaszát várom, akik 4400+-omhoz hasonló erősségű vagy esetleg gyengébb karikon tudnak vele játszani...volna iylen user/userek?

nekem amugy bőszen megfelel a kis látotűávolság, 1024-es felbontás, medium grafika ha ugy megy...."

AMD x2 4400+ G2 brisbane 2300mhz-en, 8800gt 512mb, windows xp sp2 - a játék kedvéért természetesen felraknám asz sp3-at, vagy ha jobban fzt vistán, akár azt, ez nem számit...
  • a.carkey
    Két dolgot nem találok (lehet, hogy nincs is):
    - Hogy lehet lockolni az aktuális kameraállást?
    - Van-e sima gomb screenshot készítéséhez?
  • bazsi123
    mármint az elhangzott többféle variációt
  • bazsi123
    a faq-ba nem lehetne ilyen tipp jelleggel ezeket a commandline-os cuccokat beírni? szerintem hasznos
  • a.carkey
    Ezen nálam így néz ki:
  • Zsoberpapa
    A commandline.txt-t Neked kell létrehozni. Rákattintasz a jegyzettömbre és beírod a sorokat (amiket pl. én is írtam, meg írták kicsit korábban is őket), majd a játék automatikusan beolvassa ezeket a beállításokat. ;-)
  • hitch
    köszöntem:D
  • Zsoberpapa
    Ha már így megemlítettem a commandline.txt-t, akkor leírom, hogy én miket használok:

-norestrictions -texturequality 2 -noprecache -nomemrestrict -novblank

A texturequality elég érdekes dolog. Három értéket lehet megadni neki: 0, 1, 2; azaz 0=low, 1=medium, 2=high. A vicc az egészben az, hogy nálam a játék (korlátozás esetében) medium, highest beállításokat javasol. Na most, ha a commandline.txt-ben ott van a -texturequality 2, akkor ugyanúgy megjeleníti szebb textúrákkal az autókat, épületeket, de nem zabálja jobban a videomemóriát. Ebből is kitűnik, hogy valóban lehet tljes felbontással játszani vele, még akár egy olyan gépen is, amit a dozon ajánlott konfigurációnak írnak. Innen is látszik, hogy tulajdonképpen egy rossz optimizálásról van szó.

Még annyit, hogy én pl. 1792x1344-es felbontásban játszok jelenleg és ezen a felbontáson nálam már az AA hiánya sem vehető annyira észre.
  • ldavid
    ott a címe (Michael Hunter - Soviet Connection) de ez csak az intróban hallható
  • ProGabe #21302
    neked kell létrehozni a játék főkönyvtárában
  • TottiZsolt
    De, ez:

• 0Fritz0
    A commandline.txt hol található?
  • hitch
    sziasztok!

amikor tölt a játék és ilyen képke jönnek be nem tudjátok milyen zene szól alatta vagy a szám címét mert naon megtetszett.

a válaszokat előre is köszönöm
  • Zsoberpapa
    Szívesen. Most néztem az aláírásodban a gépedet. Szerintem sokat fog dobni. Nálam legalábbis bejött. Most is esett nálam az eső. Egyáltalán nem akadozott.
  • w77d
    ok, köszi...
  • 0Fritz0
    Ha mégsem menne, akkor az alábbiakat engedélyezd:
    UDP ports:
    6672, 28900, 3074
    TCP ports:
    8001, 27900
  • Zsoberpapa
    Persze és nálam nagyon sokat gyorsult a játék.
  • w77d
    Statistics
    Average FPS: 44.90
    Duration: 37.37 sec
    CPU Usage: 93%
    System memory usage: 61%
    Video memory usage: 76%

Graphics Settings
    Video Mode: 1280 x 1024 (75 Hz)
    Texture Quality: High
    Render Quality: Very High
    View Distance: 70
    Detail Distance: 100

Hardware
    Microsoft® Windows Vista" Home Premium
    Service Pack 1
    Video Adapter: ATI Radeon HD 4870 X2
    Video Driver version: 7.14.10.621
    Audio Adapter: Hangszórók (Realtek High Definition Audio)
    Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8500 @ 3.16GHz

File ID: Benchmark.cli
  • elite
    Köszi, ezt kipróbálom...
  • w77d
    a novblank csak a vsync-et kapcsolja ki??
  • elite
    Megadnád a pontos graf beállításaidat?
  • Zsoberpapa
    Erre van egy nagyon jó megoldás: a commandline.txt-be írd be a -novblank kifejezést. Én óriási FPS növekedést tapasztaltam nélküle: esőben, csúcsforgalomban is nagyon élvezhető lett a játékélmény. Ha jobb géped van (mint amilyen pl. nekem is van), észre sem fogod venni, hogy nincs V-Sync, illetve igen (de annak is csak pozitív hatását tapasztalod): gyorsabb lesz a játék. Nálam sokkal gyorsabb lett, és nem lett csúnyább semmi . ;-)
  • w77d
    router nálam is van, de eddig semelyik multis játéknál nem volt probléma...
  • 0Fritz0
    Tudjátok, hogy a Social Club-ról miként lehet törölni a feltöltött mozikat?
    Mert én bizony nem találom.
  • 0Fritz0
    Semmit, nálam a router-en kellett megnyitni portokat és utána simán ment.
  • bertino
    esik. sajna.
  • TottiZsolt
    akkor majd egyszer hozzunk össze egy közös multit, szerzünk egy kukásautót, és abból gyilkolunk le mindenkit
  • ldavid
    a mappa törlőset?
  • w77d
    nekem nem esik fps éjszaka sem esőben....
  • ldavid
    akkor tényleg nem a proci fogja meg
  • BetonK
    Tedd fel, nekem benchmark szerint 5 fps-t javult a game, illetve cpu-t se használja annyira.
  • elite
    Na valaki betehetné a faq-ba, hogy hogy lehet megjegyeztetni vele a grafikai beállításiokat.
    Másnak nem esik le a framerate éjszaka? Meg esőben? Ezt nem hiszem el...
  • w77d
    amúgy ez a GTA valamit piszkál a VGA driverben, mert minden játék után újra kell indítanom a gépet, ha más játékkal akarok játszani, mert pl GTA után a Left 4 Dead-ben villognak a textúrák, a TDU-ban is textúra hibák jelennek meg...
  • Morfi
    #21259 <<--Annyi
  • SkylineGTR
    HA FELrakom azt a drivert ami ide van linkelve rosszabb nem lehet a game igaz?, mert nekem nem ez van
  • w77d
    naná, hogy origim van XD
  • AleXXXXX
    ha origid van, akkor semmit:)
    Be kell lépni sc-ba meg gfwl.ba.