54919
-
Farbiter #21233 Mesterlövész! -
#21232 Nem tudom. De nem is érdekel, mert a dvd a lényeg az egészben.
Pl Fallout 3-ból a műanyagdobozost kaptam. -
#21230 A 8.12-es ATI driver változtat valamit a 48XX típusú VGA-knál felmerülő problémákon? -
#21229 Köszi a választ. Persze, nincs ilyen.
De én olyanra gondoltam, hogy pl. játszok 5 percet, és utána olyan akadályokba ütközök, hogy nem lehet továbbmenni vagy ilyesmi. Olvastam már ilyesztő dolgokat a játékkal kapcsolatban. -
#21228 gyorsabban mozgasd előre az egeret. -
#21227 A tekegolyót, hogy lehet elgurítani?
Hiába állok pozícióba és húzom hátra, majd előrre az egeret, nem gurítja el. -
#21226 Mondj olyan játékot amiben nincs bug? :) -
#21224 (szerintem a játék éppen játszható sebességet produkál, tehát azt nem tekintem játszhatóságot akadályozó tényezőnek) -
#21223 És te melyik verziót kapod igy angliából, a gagyit, vagy a papirdobozosat? -
#21222 Sziasztok,
lenne egy kérdésem.
Eredetileg meg akartam venni a game-t, de lebeszéltek róla itt egy-ketten. Kipróbáltam a crack verziót, az gyakorlatilag játszhatatlan. Most megint elgondolkoztam az eredeti beszerzésén.
A kérdés a következő:
- az eredeti verzióban vannak-e olyan komoly hibák, ami a játszhatóságot meggátolják (pl. összevissza rugózik a kamera, bugok stb...)
- ha vannak, kb. mikor jön az első patch?
- a multi része élvezetes-e, milyen játékmódok léteznek?
Előre is köszönöm. (4850 512MB-os karesz van a gépben)
-
#21221 Én igen. -
#21220 Még sehonnan.
Ha megoldják a patch-el ezeket a textúra eltűnéseket, akkor lehet, hgy megveszem. -
#21219 Két verziót láttam itthon. Az egyikről valaki korábban tett be képet (a dobozban dobozos verzió). Na az nagyon jól néz ki. Tényleg megéri az árát. A másik verziót pl. az 576ban láttam. Kb. egy ezressel olcsóbb, fehér műanyag tokban van, de az látszik is miért olcsóbb. (Talán az első kiadásos Medieval Total Warhoz tudnám hasonlítani.) Szóval érdemesebb itthon is a fekete, vastag, papírtokos/dobozost keresni. Nem tudom van-e gyűjtői, de eddig nem láttam. -
#21218 és te onnan vetted a tiéd?? -
#21217 Biztos?
Olvass vissza... angliából rendelve 8.500 Ft-ra jön ki. -
#21210 Hmmm...patch után, ha rendbejön minden, akkor erősen elgondolkozom én ezen!
8500-ért igencsak megéri!!! 12-ért már nem annyira. -
#21208 ő legalább megfizeti rendesen a munkánkat XD -
#21207 Vissza olvastam akkor ki lehetne rakni bannerba egy számlálót,hogy mikor jelenik meg a patch:)) -
#21206 Brusyy vagy bruslie vagy ki nagyobb arc lesz mint roman , majd később fogtok vele csak találkozni:DD.
-
RYO21 #21205 warez gammával lehet live-ra cstlakozni???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? mert az uj live nem kéri a product keyt. -
nagypga #21204 Köszi a válaszokat! -
Torda5 #21203 Nekem semi gondom a 4850-esel rendesen megy semi hiba nincs vele a jatekban -
#21202 Köszönöm!
Ment privát is, akkor az ignor. -
#21200 game.co.uk
27,98 font kiszállítással * 301.5 Ft-os középárfolyam = kb.:8397 FT -
ldavid #21199 van, cseréld ki 1 gigásra xD
amúgy bővebben? -
#21198 milyen hiba jelentkezik?? -
#21197 #21186?????? -
#21196 Van már megoldás az Ati Radeon 4850-es VGA-knál jelentkező hibákra?
Op rendszer: Vista+SP1 -
TottiZsolt #21195 rádió kikapcsolás: X -
#21194 honnan rendelted!
Tudnál adni egy linket?
Azért az már nem semmi árkülönbség. -
#21193 UK.ból rendeltem postával 8300 ft-ért. -
#21192 independence FM -
nagypga #21191 Üdv!
Lehet már kérdezték / lehet már válasz is volt rá, de én próbáltam keresni, de nem találtam.
A játék nagyon tetszik, megy is viszonylag jól, de egyszerűen ezek a rádió állomások nekem nem jönnek be, ezért elhatároztam hogy rakok be saját zenét. Odáig eljutottam, hogy Scan-al megtalálja őket, de utána melyik az az állomás ahol tudom őket hallgatni? És kikapcsolni a rádiót hogy lehet?
Előre is köszi! -
heringer #21190 Sztem olyan 12k ba kerül majdnem mindenhol pár száz forint eltérés lehet boltok között. -
#21189 szerintem nem azért van -
pista89 #21188 jó de az tört bszki -
Gascan #21187 Egyébként milyen a multi? Lehet rabló pandúrt játszani? :) -
#21186 szevasztok
GeFroce 7-esem van és nem jelennek meg a textúrák
vagyis ha új játékot kezdek akkor a felüljáróig jó aztán eltűnik,de ha belépek a menübe akkor azonnal eltűnik,ha betöltött állást folytatok akkor a ház 100m-es körzetében jó de utána eltűnik és többé be sem tölti
elmondom hogy eddig mit csináltam:
1.letöröltem a vga drivert,driver sweeperrel kitöröltem,visszaraktam a legújabbat,SEMMI
2.újraraktam a játékot,SEMMI
3.Rivatuneres megoldást is kipróbáltam SEMMI
4.most ezt a commandline-t próbálom de nem akarja bevenni,újratelepítésnél véletlen kitöröltem a régit
nomost ha van még valami megoldás írja már meg valaki plz -
#21185 nincs -
#21184 a játék mérete csak a legkisebb gond a telepítéssel kapcsolatban