54919
-
ldavid #21521 ha a sajátgép tulajdonságainál (általános lapon) nincs ott a 64bit, akkor 32-es -
ZFD #21520 A patch, ha minden igaz kijavítja a BOWLING-os hibámat :D -
#21519 úgy jó is lesz, két CPU-t használ
az 1100 jelenti azt, hogy kettő aktív
az 1000 pedig hogy egy -
RZoli89 #21518 Az úgy jó a 4db 0 a magok, ahol 1-es van oda bevan állítva szoval neked két mag van most beállítva. -
#21517 Az úgy jó! -
RZoli89 #21516 nekem olyan problémám van, hogy belépek szépen fut, aztán 4-5 perc mulva max 10. elkezd szaggatni és kerreg a vinyó, gondoltam rá, hogy a memóriám kevés és muszájneki swapolni, csak azt nem értem miért nem csinálja akkor alapból. 2Gb memóriám van dual chanel-ben 1100mhz-en vista alatt, olvastam már olyat, hogy elég neki a 2gb, szoval nemtudom nálam mi lehet baj. :( Találkozott már vki ezzel a problémával és ha igen tud rá megoldást? (A vegyél ramot tipusú válaszokat hanyagoljuk ha lehet :)) -
#21515 Hová kell beirni a CPU controllsban h 1+2?? Vagy egyáltalán mit kell beirni és hova??
GTAIV.exe 1100 -- ez van most!! -
#21514 Elég hülye kérdés de hol tudom megnézni hogy milyen XP-m van? (64 bites vagy nem) A driver miatt -
ldavid #21513 rendben thx! -
WOLF3x6 #21512 En is elakadtam annal a kuldetesnel ahol oltonyt kell venni. Ahogy felfedeztem a boltot, vettem 2k dollarosat, de ez nem jo neki. Valaki leirna hogy pontosan milyen markaju / nevu ruha kell a kuldeteshez? Pontos nevet a kuldetesnek nem tudom, az elso varosban kapom ha jol tudom, hatha ez segit valakinek. -
hori19 #21511 rosszul raktad fel a hütöt, nekemis ezvolt, meg vegyél rá valami normálisat, nekem 3.6-on megy most 50 fok körül. -
Neoncsoves #21510 Köszi a választ.
Asszem ebből christmas gift lesz:D -
laco777 #21509 mehet, nálam is működik -
#21508 Lehet állítani, hogy csak ti legyetek, vagy legyenek kocsik és járókelők is. Sőt a számukat is meg lehet adni, nem szám szerint, csak hogy sűrűn tömött legyen a város, vagy átlagos. -
#21507 Megtanulni angolul....
Lőjjed a lábát... -
#21506 Lődd lábon. -
Rodman6 #21504 Lábon kell lőni a manusz! (Kapcsold be a feliratozást éstudni fogod miről beszél.. sok helen elfogsz akadni ha nem figyeled amit mondanak neked, persze angolul.) -
#21503 Sziasztok. Itt mit kell csinálni? -
laco777 #21502 na akkor kiprobálom remélem segít
-
Neoncsoves #21501 Srácok, multiplayerben él a város, mennek az autók? vagy csak ti vagytok a pályán és kész? -
#21500 Igen. A screenshots fülnél ki kell pipálni "include frame rate overlay on screensots" ezt, és akkor a kilopott képen is rajta lesz az fps. -
laco777 #21499 volt vkinek olyan gondja, hogy fogta magát a játék és a grafikai beállitásoknál visszaállitotta magát defaultra és se fel se le nem lehet állitgatni? -
ldavid #21498 akinek nem maradnak meg a beállítások próbálja ki ezt
ha működik, megy a FAQ-ba -
#21497 köszi :P -
heringer #21496 Mint hogy ha több lenen az fps felraktam 3GHZ-ről 3,6-ra. -
#21495 Miért ilyen ronda az árnyék?? soha sem értettem de sok játékban láttam már ezt...pontokból áll össze az árnyék és a felbontása is rossz..
-
#21494 Ezt te csináltad? Rohadt jó lett. :D -
#21493 Én simán bemásoltam a zenéket, complete scan, radio mode, és működik. -
#21492 Mennyibe kerül majd ez? Nem lesz olyan far cry 2 akciós? :) -
Kukipapa #21491 Gabesz, hogy iratod ki az FPS-t? Fraps-szel? -
#21490 Elég durva hibának tűnik, vagy rosszul mér a hőfokszabályzó, vagy egyszerűen hanyagul lett feltéve a hűtő a procira / nem raktak rá elég hőelvezető pasztát stb... mindenképp szedd szét a gépet és nézz rá, minden hűtőborda csatlakozó a helyén van-e, még mielőtt nagyobb baj lenne. -
#21489 eszméletlen király ez a multi, plusz a videószerkesztő :D -
dani0904 #21488 Akinek nem megy az independence fm az próbálja ugy hogy nem a zene fájl másolja be a User Musicba hanem csak egy parancsikont ami a zenére mutat aztán options/audio és scan! Nekem így működik!!! Ja és nekem igy csak a Shuffle és Sequential módban működik Radio módvan nem -
Kukipapa #21487 CPU Control: áááá, megvan hogy jelzi vissza a magok kiosztását.
CPU mezőben: pl. 1100 a mindkét mag (1 a használja, 0 a nem használja).
Persze így utólag evidens, de nem volt egyértelmű (nincs hozzá egy readme sem). -
ZFD #21486 Szerintem tényleg annyi fokos mint amennyit mutat :S Akkor viszont sztem tényleg nagyon kellene neked egy új hűtő :S -
#21485 nemtudom írták-e már, de most épp azt vettem észre, hogyha kicsit hosszabban nyomom az F-et tehát a kiszállás gombot (kocsi,motor,etc.) akkor le is állítja a motort meg leveszi a világítást ^^ ha volt már akkor sorry... -
#21484 Sziasztok, remélem tudtok segíteni, mert már nagyon nem értem mi a probléma.Nagyon vártam ezt a játékot, meg is vettem pénteken, viszont nem tudom miért, ill sejtem de kb 10-15 perc játék után elkezd sípolni a speakerem.Arra gondoltam, hogy túlmelegszik a proci, de akkor miért nem kapcsol ki a gép vagy fagy ki?Egyszerűen sípol után abbahagyja majd megint sípol.Feltettem különböző progikat mint speedfan v. everest, hogy mérhessem a hőt, de sztem nem adnak pontos értéket, mert 100 fok körül mutatják játék közben, ha meg nem csinálok semmit a gépen akkor 50-55 körül, a procim : Core2 quad q6600 2.4GHz Intel.Gyári hűtővel.
Valaki hasonlót tapasztalt?S eddig egy játéknál sem sípolt a speaker csak ennél.Biosba is felhúztam már a figyelmeztető hangot 80 fokra, de ugyanúgy előjön a sípolás.Valakinek valami ötlet?Gondolom nagyobb hűtést a procinak, de átmeneti ötlet , hogy hogyan tesztelhetném?
Köszi előre is ha valaki hozzá tud szólni valamit!! -
heringer #21483 3,6 az minimális tuning az belefér tovább nem akarom,de megy annyin simán. -
Kukipapa #21482 Jaja, a GTA miatt én is húztam rajta. Kb. a húzással arányosan nőtt a benchmarkban az average fps.
Nálam most 3,46 GHz-en megy, így stabil, és lett a 34 fps-ből 38. -
#21481 én is proci-húzáson gondolkodom...
állítólag a játék hihetetlen mértékben függ a procitól. tehát ha húzol rajta, nagy változás érhető el (ami pl videókártya tuning esetén nem igazán jön össze)