Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Pszichológiai okokból írtam naggyal.. de ám a gamekapocs nem szokott kamuzni... nem pcguru.

Morphin
akkor a legjobbakat...

Prince23: legközelebb olvass vissza kicsit, és ne írj naggyal amig közelsem igaz amirõl beszélsz
peace

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

bertino
kevés.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Prince23
Gamestop, amazon, gamekapocs

DJ Skyline
amazonon meg még valahol a megjelenési dátum dec 2, nincs hivatalos megerõsítés még ezügyben hogy kamu, vagy igaz. tehát jelen állás szerint 22 nap múlva jelenik meg a játék ahogy eddig is elvolt tervezve

Morphin
ezt te hol olvastad?

Máté94
Megerõsítték?
Prince23
GTA 4 DECEMBER 2.-án jön!

Pepsi Twist
sztem te leszel a 100000000000000000.-ik aki ír 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Stefibaba
Kövezzetek meg, de én írtam a T2-nak ebben az ügyben 😄😄 (eltolás) Na majd meglátjuk 😄

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

Olyan mint egy SA paródia...

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

DJ Skyline
enyhén San Andreas szagú ez az egész, de ettõl függetlenül lehet még jó.

ProGabe
egy szép nagy off, de mégis csak a "rivális"-ról van szó

jan 5-én Saints Row 2 PC

/off

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

HKS
hát r*-éknál semmi ienrõl nincs hír szóval ez megint valami elírás vagy rosszul állitották be a dátumot😄

Snexi
és hányszor lett

nem tudom miért olyan elképzelhetetlen ez a 2 hete csúszás,nem olyan nagy az

Máté94
😄
Kulee
hányszor terjeszgették már hogy késni fog valamelyik game, és hányszor nem is lett igazuk...

bertino
na meg is taposom az arcukat, ha késleltetni merik, már kivettem a szabit november uccso hetére bakkerház.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Morphin
vagy lehet hogy csak az a két hely értékesíti késõbb...ennyi
reméljük nem késik, sem USAban sem EUban

DJ Skyline
"mit reggelizett a Télapó" szerintem havat <#idiota>
amúgy így van, majd ha az illetékesek megerõsítik hogy mi van, akkor már lehet itt variálni hogy 36 nap meg miegymás.

Versace21
sorrry,megtaláltam<#worship>

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

ProGabe
le lehet állni

majd ha a T2 vagy a R* jelenti be a késést, akkor vissza lehet térni a témára. addig felesleges, mert pont olyan, mintha éppen azt beszélnénk, hogy mit reggelizett a Télapó

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Máté94
Már leírták!Csak vissza kéne olvasni!De a Rockstar nem erõsítette meg!Úgy,hogy nem kell!
Morphin
uu köszi, regelek is egyet, vagy legalábbis utánanézek hogy kell majd...

2hét?? sztem még 3hét+1nap bár sosem voltam jó matekból

Versace21
Ne kelts rémhireket...Hol irják,mert nem találom hogy csúszni fog a kiadás....Ezen az áll hogy november 21..<#nezze> hmmm

TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"

Pipör
dec 2 :|

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

SiteDisagner
Khm. Át kéne írni a számlálót...

Az év egyik legsikeresebb játéka már április 29-én megjelent Playstation 3-ra és Xbox 360-ra, s akkor még úgy tûnt, hogy nem is készül el PC-re. Ezt követõen nyáron történt egy bejelentés a Rocktar részérõl, amikor bejelentették, hogy el fog készülni a Grand Theft Autó 4 számítógépekre szánt változata is, mégpedig november 18-án. Mindezidáig hûen kiálltak a dátum mellett, ám ma két internetes áruház, a Gamestop és az Amazon szerint két héttel késõbb, vagyis december 2-án érkezik a játék. A Rockstar egyelõre nem kommentálta a hírt, reméljük csak az áruházak értesülései rosszak, de ha nem, azt a két hetet akkor is kibírja egy igazi rajongó.

\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"

Pipör
<#idiota>

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

Soldiers

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

MagiszteR ? xP

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Snexi
ki az aki egy játékért öngyilkos lenne?

Magiszter
Gazdasági válság miatt eltolják a megjelenést jövõ nyárra. <#hehe>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szép is lenne. Hírtelen megugrana az öngyilkosok és a randalírozók száma. XD

Snexi
vagy 36 😊

Pókmalac
már csak 22 nap kibirjuk....wááááá

pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac

Snexi
már januárban tudták hogy október-november környékén jön pc-re és akkor sem mondott semmit a r*
viszont még ha igaz is a hír az a 2 hét kb semmi,én nem várom annyia hogy számolgatom a napokat vagyilyesmi

DJ Skyline
az a 2 hét még kibírható, de tényleg amíg a Rockstar nem mond semmi hivatalosat addig olyan mintha nem is létezne ez a hír, legalábbis számomra 😄

Snexi
gamekapocs

DJ Skyline
honnan szedted ezt?

Snexi
na remélem csak rossz pletyka hogy késik a pc-s változat

RoyalPredator
IP-det elrejted szépen, regisztrálsz amerikai ímélt, pl hotmail, és Azon regisztráálsz. 100% hogy lesz liveod ezen az úton. Még azt sem tudják honnan csatlakozol a netre.

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

teljesen felesleges, a live topicban le van írva minden, van linkelve fake cím generátor is
Morphin
van rokonom USAban, elkérem a címét (vagy asszem még megis van valahol) és regelek vele, akkor õt nem baszogatják?? úgyértem nem küldözgetnek levelet meg ilyesmi??(mondjuk elõtte csak megkérdem h regelhetek-e a címére)

Stefibaba
Ok 😄
Krhm: Ennyi nap van hátra Ték 😄

Stefibaba
Magyarországon "elvileg" nem lehet, de ha regizel egy fake címmel az USAba, vagy Ausztriába vagy bárhova ahol van live akkor lehet.

tékeld újra, véletlenül töröltem azt is

Farbiter: elvileg lehet majd (ha a konzolos érdekel, azt lehet igen)
helló!az lenne a kérdésem hogy lehet-e játszani magyarországon multiban a játékot?elõre is köszi

DJ Skyline
én erre gondolok <#smile>

Stefibaba
Pontosítva: A ték az angol Take-elvenni,elrakni,eltulajdonítani szóból ered, végül is ez egy hunglish szó igazából azt jelenti hogy a "tied" lesz az adott szám. 😄

Gando
Totál Értéktelen Közlemény
de minden ilyen kerek hozzászólás számnál beírja valaki... 😄 666, 1000, 200, meg hasonlók

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

RoyalPredator
Mi az h TÉK?

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.