Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Prince23: legközelebb olvass vissza kicsit, és ne írj naggyal amig közelsem igaz amirõl beszélsz
peace
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
reméljük nem késik, sem USAban sem EUban
amúgy így van, majd ha az illetékesek megerõsítik hogy mi van, akkor már lehet itt variálni hogy 36 nap meg miegymás.
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
majd ha a T2 vagy a R* jelenti be a késést, akkor vissza lehet térni a témára. addig felesleges, mert pont olyan, mintha éppen azt beszélnénk, hogy mit reggelizett a Télapó
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
2hét?? sztem még 3hét+1nap bár sosem voltam jó matekból
TDU:SzemcsakSandorHUN \"Néha nem ahhoz kell sok erő, hogy az ember kitartson valami mellett, hanem ahhoz, hogy lemondjon róla.\"
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Az év egyik legsikeresebb játéka már április 29-én megjelent Playstation 3-ra és Xbox 360-ra, s akkor még úgy tûnt, hogy nem is készül el PC-re. Ezt követõen nyáron történt egy bejelentés a Rocktar részérõl, amikor bejelentették, hogy el fog készülni a Grand Theft Autó 4 számítógépekre szánt változata is, mégpedig november 18-án. Mindezidáig hûen kiálltak a dátum mellett, ám ma két internetes áruház, a Gamestop és az Amazon szerint két héttel késõbb, vagyis december 2-án érkezik a játék. A Rockstar egyelõre nem kommentálta a hírt, reméljük csak az áruházak értesülései rosszak, de ha nem, azt a két hetet akkor is kibírja egy igazi rajongó.
\"Az élet életveszélyes. Eddig senki nem élte túl.\" \"Ne igyál, ha vezetsz, mert könnyen magadra öntheted!\" \"Az alkoholizmus nem más, mint örökös harc a másnaposság ellen\"
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
pókmalc,pókmalac nincs csodásabb a pókmalacnál hálót ő sose sző nem bizony mert malac vigyázzz ha jön a Pókmalac
viszont még ha igaz is a hír az a 2 hét kb semmi,én nem várom annyia hogy számolgatom a napokat vagyilyesmi
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Krhm: Ennyi nap van hátra Ték 😄
Farbiter: elvileg lehet majd (ha a konzolos érdekel, azt lehet igen)
de minden ilyen kerek hozzászólás számnál beírja valaki... 😄 666, 1000, 200, meg hasonlók
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!