54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Kashim5 #21480
    Nagyon cpu limites a játék, tehát ha teheted és stabil is 3.6-on, mindenképp told fel, szerintem legalább +5 fps ahogy a procidat elnézem.
  • strebacom
    Köszi akkor áteszem arra....
  • miki10
    a GTA IV-pc be hogy tudom beütni a telefonba a kodokat?
    és a ps3 kodok jók a pc-hez?
  • w77d
    mér ne futna???? minden játék tökéletesen fut rajta..
  • ZFD
    Fut, ha jól tudom
  • Kukipapa
    Kipróbáljuk. :)

Hogy is kell fps-t képernyőre iratni, mert hirtelen nem találom.
  • Kashim5 #21474
    Optionsba lecsekkoltattad a fájlokat? Miután bemásoltad kell egy ellenőrzést végigfuttatni, utána már megy. Nekem legalábbis működik, tök feelinges néha belereklámoznak meg ilyenek.
  • strebacom
    Vista64-en fut a játék???
  • heringer
    Én még a proci húzáson gondolkodom,most ugye alap 3Ghz-en megy médium high beállitásokkal,a többi meg amit a gép beállitott:
    25
    37
    26
    3
    Igy megy olyan 30fps körül mozog általában vagy feljebb megy.
    Lehet megnézem egy 3,6Ghz-el a procit.
    De nekem azt mondták lap 3GHZ kihajtja a 8800GT-t
  • Kukipapa
    Valóban nem jelzi vissza, 2 magos cpu esetén válaszd az 1+2-t.

4 magos támogatást options-ben külön be kell kapcsolni.
  • broman191
  • gabesz752
    Na szóval akkor így terjed a hülyeség :) Elindítottam egy kisebb fajta lavinát. Amd prociknál sztem bejön + a dual core optimzert is fel kell rakni.
  • Tomsteel

aranyos :)
  • Kukipapa
    Én már láttam pár ilyet. :)

Ez működik, próbáltad?
  • w77d
    nekem a berakott zenéket cseszik lejátszani :S
  • RZoli89
    megvan, csak rendszergazdaként kellet indítani:), és akkor utánna rámegyek jobbgombal és 1+2 cpu? Csak mert nem tesz mellé pipát meg semmit, mutatja vhol hogy melyikre van beállítva?
  • Kukipapa
    Hát egy picit ellentmond a programok működéséről szerzett ismereteimnek, de egy próbát megér.

Én is kiíratom az fps-t a képernyőre, és próbálom azonos körülmények között megnézni.
  • Kukipapa
    gtaiv.exe-t keress, persze miután elindítottad a játékot. Addig nem lesz ott. :)
  • Kashim5 #21459
    Játék közben nézed remélem.
    Gta indít, majd alt+tab. Akkor ott kell lennie.
  • heringer
    Akkor ez a cpu control nem hülyeség?
  • RZoli89
    Az miért, lehet hogy nekem a cpu control nem jelzi a folyamatok közt a gta4-et?
  • Kashim5 #21456
    Megeshet, viszont ha egyeseknél tényleg ekkora sebességugrást eredményez. Érdemes lenne kirakni fejlécbe. Valszeg akkor nem egyedi bug.
  • leviking
    de a ruha az rajtam van ami kell. csak valami kis szart nem veszek észre amit mások egyből :D
  • Kukipapa
    Lehet, hogy bug. Nekem mondom, hogy nem pörög mindkét mag 90%-on alapesetben.
  • mikiking
    Még annyit szeretnék,hogy menteni hogy tudok ?
  • TaRka0107
    Elindult a game de nem leeht valahogy kikapcsolni az árnyékot... Lehet h már beszéltetek erről
  • Viktorr
    Próbáld meg a házadban átvenni a ruhát a szekrénynél,hátha ez segít!
  • leviking
    hy. amikor egy interjúra kell menni és egy öltönyt kell előtte venni azt hjogy kell.mert én megveszem azt a retkes öltönyt (cipő,nadrág,felső) mégse tok benómenni mert aztírja hogy kell a ruha. valaki mondja meg pls hogy csináljam
  • Kashim5 #21449
    Erre még mindig azt tudom csak mondani, hogy érdekes eset, mert az enyém cpu control nélkül, és vele is 90% felett dolgozik. Mindkét mag. Megkérdeztem havert, nála is... Ha pedig ezen állogatok cpu controllal, 110%-ot úgysem fog produkálni, szóval teljesítmény növekedés eleve kizárva. Tényleg nem tudok erre mit mondani, egyrészt kicsit hülyén hangzik a dolog, másrészt lehet hogy egyeseknél tényleg nem ismeri fel a két magot, de ezt meg nehezen tudom elképzelni. Mindegy, akinél nagyon lassú, annak ellenére hogy izom gépe van, kipróbálhatja, hátha... de fals reményeket szvsz, szemétség kelteni az emberekben.
  • Viktorr
    Na ezt majd kipróbálom,remélem ez is segít majd valamit! Köszike!
  • solo
    BeÍrtam a TXT-be azt a grafikai feloldó cucost de nem müxik:S
  • ZFD
    Nekem így sem megy:

Először beállítom Nico-t, majd nyomok egy bal gombot. -> Utána hátrahúzom az egeret ( közben nem emelem fel ) -> majd hirtelen előre tolom az egeret. ( Nagyon gyorsan ) ( Itt sem emelem fel ) Sajnos így sem gurítja el a golyót Most azt csináltam, hogy nyomtam 2 E-t :D Így megyek tovább, de azért engem ez akkor is zavar mert ez is egy jó része lenne sztem a játéknak főleg multiban :( Még részletesebben szóról szóra letudnátok írni, hogy mit csináltok vele? Vagy nincs semmi trükkje??? Lehet, hogy az egerem nem tetszik neki?
  • strebacom
    Hát én most tettem fel hát ez nagyon jó játék!!!
  • gabesz752

Az egyik cpu controllal a másik nem.
  • Viktorr
    Kukipapa te egy isten vagy!Eddig amikor kijött a házból,kurvára belassult az egész játék,most kipróbáltam a leírásod,és már nem lassul be!
    Kösziii!!!
  • vasziszdasz
    Fejbe!!
  • Barny
    de addigis ird be ezt a commandline.txt-be amit a jatek konyvtaraban nyitsz meg:
    -nomemrestrict -norestrictions -height 1024 -width 1280 -refreshrate 75 -texturequality 2 -renderquality 4 -viewdistance 7 -shadowdensity 4

itt mindent beirhatsz es meg fogja jegyezni
  • Schecsa
    Be lehet állítani úgy a játékot, hogy vezetés közben ne az egérrel keljen irányítanom a kamera nézetet?
  • Viktorr
    Szép..
  • Kukipapa
    CPU Control:

Na, csináltam néhány reprodukálható tesztet, és elég érdekes eredménye lett.

A lényeg: szaggatós-számolós helyen tényleg látható különbség van.

Picit objektívebben: próbáljátok ki, hogy hagyjatok nyitva egy task manager-t, és nézzétek meg a magok terhelését CPU Control nélkül, illetve azzal.

Az én tapasztalatom az, hogy alapesetben az egyik mag pörög 90%-on, a másik meg kb. 25%-ön. CPU Control-lal mindkettő 90% körül. Tehát ez nem placebo effekt, alátámasztja a szubjektív tapasztalatot.

Benchmarkban nincs változás.

Ezekután tényleg kíváncsi vagyok egy WinRAR tesztre, ki fogom próbálni.

CPU Control 2.1-es verzió, GTAIV.exe process-en CPU 1+2 lett nyomva, egy E8400 3 GHz-es Dual Core 2 (3,46 GHz)-n.