54919
-
#21480 Nagyon cpu limites a játék, tehát ha teheted és stabil is 3.6-on, mindenképp told fel, szerintem legalább +5 fps ahogy a procidat elnézem. -
strebacom #21479 Köszi akkor áteszem arra.... -
miki10 #21478 a GTA IV-pc be hogy tudom beütni a telefonba a kodokat?
és a ps3 kodok jók a pc-hez? -
#21477 mér ne futna???? minden játék tökéletesen fut rajta.. -
ZFD #21476 Fut, ha jól tudom -
Kukipapa #21475 Kipróbáljuk. :)
Hogy is kell fps-t képernyőre iratni, mert hirtelen nem találom. -
#21474 Optionsba lecsekkoltattad a fájlokat? Miután bemásoltad kell egy ellenőrzést végigfuttatni, utána már megy. Nekem legalábbis működik, tök feelinges néha belereklámoznak meg ilyenek. -
strebacom #21473 Vista64-en fut a játék??? -
heringer #21472 Én még a proci húzáson gondolkodom,most ugye alap 3Ghz-en megy médium high beállitásokkal,a többi meg amit a gép beállitott:
25
37
26
3
Igy megy olyan 30fps körül mozog általában vagy feljebb megy.
Lehet megnézem egy 3,6Ghz-el a procit.
De nekem azt mondták lap 3GHZ kihajtja a 8800GT-t -
Kukipapa #21471 Valóban nem jelzi vissza, 2 magos cpu esetén válaszd az 1+2-t.
4 magos támogatást options-ben külön be kell kapcsolni. -
#21470 -
#21469 Na szóval akkor így terjed a hülyeség :) Elindítottam egy kisebb fajta lavinát. Amd prociknál sztem bejön + a dual core optimzert is fel kell rakni. -
aranyos :) -
Kukipapa #21467 Én már láttam pár ilyet. :)
Ez működik, próbáltad? -
#21466 nekem a berakott zenéket cseszik lejátszani :S -
RZoli89 #21463 megvan, csak rendszergazdaként kellet indítani:), és akkor utánna rámegyek jobbgombal és 1+2 cpu? Csak mert nem tesz mellé pipát meg semmit, mutatja vhol hogy melyikre van beállítva? -
Kukipapa #21462 Hát egy picit ellentmond a programok működéséről szerzett ismereteimnek, de egy próbát megér.
Én is kiíratom az fps-t a képernyőre, és próbálom azonos körülmények között megnézni. -
Kukipapa #21460 gtaiv.exe-t keress, persze miután elindítottad a játékot. Addig nem lesz ott. :) -
#21459 Játék közben nézed remélem.
Gta indít, majd alt+tab. Akkor ott kell lennie. -
heringer #21458 Akkor ez a cpu control nem hülyeség? -
RZoli89 #21457 Az miért, lehet hogy nekem a cpu control nem jelzi a folyamatok közt a gta4-et? -
#21456 Megeshet, viszont ha egyeseknél tényleg ekkora sebességugrást eredményez. Érdemes lenne kirakni fejlécbe. Valszeg akkor nem egyedi bug. -
leviking #21455 de a ruha az rajtam van ami kell. csak valami kis szart nem veszek észre amit mások egyből :D -
Kukipapa #21454 Lehet, hogy bug. Nekem mondom, hogy nem pörög mindkét mag 90%-on alapesetben. -
mikiking #21453 Még annyit szeretnék,hogy menteni hogy tudok ? -
#21452 Elindult a game de nem leeht valahogy kikapcsolni az árnyékot... Lehet h már beszéltetek erről -
#21451 Próbáld meg a házadban átvenni a ruhát a szekrénynél,hátha ez segít! -
leviking #21450 hy. amikor egy interjúra kell menni és egy öltönyt kell előtte venni azt hjogy kell.mert én megveszem azt a retkes öltönyt (cipő,nadrág,felső) mégse tok benómenni mert aztírja hogy kell a ruha. valaki mondja meg pls hogy csináljam -
#21449 Erre még mindig azt tudom csak mondani, hogy érdekes eset, mert az enyém cpu control nélkül, és vele is 90% felett dolgozik. Mindkét mag. Megkérdeztem havert, nála is... Ha pedig ezen állogatok cpu controllal, 110%-ot úgysem fog produkálni, szóval teljesítmény növekedés eleve kizárva. Tényleg nem tudok erre mit mondani, egyrészt kicsit hülyén hangzik a dolog, másrészt lehet hogy egyeseknél tényleg nem ismeri fel a két magot, de ezt meg nehezen tudom elképzelni. Mindegy, akinél nagyon lassú, annak ellenére hogy izom gépe van, kipróbálhatja, hátha... de fals reményeket szvsz, szemétség kelteni az emberekben. -
#21448 Na ezt majd kipróbálom,remélem ez is segít majd valamit! Köszike! -
#21447 BeÍrtam a TXT-be azt a grafikai feloldó cucost de nem müxik:S -
ZFD #21446 Nekem így sem megy:
Először beállítom Nico-t, majd nyomok egy bal gombot. -> Utána hátrahúzom az egeret ( közben nem emelem fel ) -> majd hirtelen előre tolom az egeret. ( Nagyon gyorsan ) ( Itt sem emelem fel ) Sajnos így sem gurítja el a golyót Most azt csináltam, hogy nyomtam 2 E-t :D Így megyek tovább, de azért engem ez akkor is zavar mert ez is egy jó része lenne sztem a játéknak főleg multiban :( Még részletesebben szóról szóra letudnátok írni, hogy mit csináltok vele? Vagy nincs semmi trükkje??? Lehet, hogy az egerem nem tetszik neki? -
strebacom #21445 Hát én most tettem fel hát ez nagyon jó játék!!! -
Az egyik cpu controllal a másik nem. -
#21443 Kukipapa te egy isten vagy!Eddig amikor kijött a házból,kurvára belassult az egész játék,most kipróbáltam a leírásod,és már nem lassul be!
Kösziii!!! -
vasziszdasz #21442 Fejbe!! -
#21441 de addigis ird be ezt a commandline.txt-be amit a jatek konyvtaraban nyitsz meg:
-nomemrestrict -norestrictions -height 1024 -width 1280 -refreshrate 75 -texturequality 2 -renderquality 4 -viewdistance 7 -shadowdensity 4
itt mindent beirhatsz es meg fogja jegyezni -
Schecsa #21440 Be lehet állítani úgy a játékot, hogy vezetés közben ne az egérrel keljen irányítanom a kamera nézetet? -
#21439 Szép.. -
Kukipapa #21438 CPU Control:
Na, csináltam néhány reprodukálható tesztet, és elég érdekes eredménye lett.
A lényeg: szaggatós-számolós helyen tényleg látható különbség van.
Picit objektívebben: próbáljátok ki, hogy hagyjatok nyitva egy task manager-t, és nézzétek meg a magok terhelését CPU Control nélkül, illetve azzal.
Az én tapasztalatom az, hogy alapesetben az egyik mag pörög 90%-on, a másik meg kb. 25%-ön. CPU Control-lal mindkettő 90% körül. Tehát ez nem placebo effekt, alátámasztja a szubjektív tapasztalatot.
Benchmarkban nincs változás.
Ezekután tényleg kíváncsi vagyok egy WinRAR tesztre, ki fogom próbálni.
CPU Control 2.1-es verzió, GTAIV.exe process-en CPU 1+2 lett nyomva, egy E8400 3 GHz-es Dual Core 2 (3,46 GHz)-n.