Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

REPS0L

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

DJ Skyline
én biztos fogok konvertálgatni ha lesz rá már lehetõség, SA-hoz is készült pár. bár én mindíg is annak a híve voltam, hogyha már valamibõl van, akkor nem fogok még egy tizediket is csinálni. így nem is adtam ki sok autót, kb kettõt, hármat. mert már mindenki beelõzött minden szarral :D

ProGabe
mod ellenes napok vannak az sg-n, vagy mi?

nem kötelezõ felrakni a modot. téged az miért zavar, hogy - valószínû - lesz hozzá egy rakat. ez egyszerûen érthetetlen számomra

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

totyak
Azért várom a gépigényt, hogy tudjam minimum milyen gép kell, hogy szépen fusson a játék. Sajnos nem vagyok milliomos, hogy hirtelen megvegyem a legtutibb gépet, amin biztosan maxon megy majd.

Teccik érteni? <#taps>

DJ Skyline
menj le akkor a nyugati aluljáróba és vitázz a "braziokkal", meg a "brazil" prostikkal :)) GTA élõben :D

DJ Skyline
szerintem úgy jó a moddolás hogyha egy hasonló autóra cseréli le az ember, vagy valami korabeli cuccra. már már unalmas és vicces, mikor a 92-ben játszódó San Andreast teletömik mindenféle Need for Speed tuningos Lamborghinikkel meg ilyenekkel. persze kell az is, na de már annyi van belõlük a San Andreashoz hogy Dunát lehetne rekeszteni. gondolkoztam azon hogy belevágok egy classic modba a SA-hoz, de mivel jön a GTA IV így mindenki arra lesz rácuppanva, így tök felesleges lesz. mivel gépem nem nagyon lesz még a GTA IV-hez, így valószínû azt fogom megnézni hogy milyen a felépítése a GTA IV-nek, és ha van rá lehetõség, akkor szerintem be is indul a konvertálgatás :D

Máté94
Törölve:(
Máté94
De én vitatkozni akarok!<#idiota>
REPS0L
lol
http://www.youtube.com/v/dlaRFHoMCZc

DJ Skyline
egyéni ízlés kérdése innentõl fogva

Máté94
Pontosan!<#eljen>
Snexi
ezt szerintem én sem fogom(legalábbis addig amig végig nem viszem),a sa-t és a vc-t pedig modoltam de mára rájöttem hogy ugy van feelingje ha alap cuccok vannak benne

Máté94
De ez úgy jó ahogy van:D
DJ Skyline
miért? GTA III-hoz, Vice Cityhez, San Andreashoz is jobbnál jobb dolgok jöttek ki, ez kb elkerülhetetlen hogy ne moddolják ezt is :D

Máté94
Jajj édes istenem!Ha ezt valaki modolni mer legyilkolom!-.-
REPS0L
remélem jó motoros modok is lesznek hozzá <#smile>

Kulee
ohh jeah, thx<#worship>

DJ Skyline
Morphin
DELETED...mér törlik le mindig a jó vidiket????

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Kulee
ja igaz, akkor pontosítok:
mennyibe kerül ps3-ra a game?
és most a váalszt elõre köszönöm :D

ProGabe
mennyibe fog? már több, mint fél éve kapható

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

BiG G
túl sok van, de fõleg túl jók :D nagyon reálisan megcsinálták õket, kedvenceim a régi amerikai batárok, muscle carok, meg az olajválság idejérõl a doboz alakú autók :)

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

bertino
ha most tudod, hogy kevés a géped, minek vársz gépigényre ?

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

DJ Skyline
ez inkább egy hónap múlva lenne aktuális :)

Máté94
Jó téma:Kedvenc GTA IV-es autók:)
totyak
Ahoz képest, hogy mindjárt kiadják, nem dobálóznak az információkkal. Tulajdonképpen még azt sem tudjuk pontosan milyen gép kell neki. Kicsit belehúzhatnának a srácok.

Attol tartok, hogy egy vagyont kell majd elköltenem, hogy a mostani szar gépembõl egy GTA-zásra alkalmasat varázsoljak.

Kulee
dögös paripa:D

DJ Skyline
az az autó amivel épp megy Nico az nem rossz, egyik kedvencem a játékban <#smile> Camaro koppintás, amúgy a IV-ben sokkal jobban fellehet ismerni az autókat, reméljük jó kis modern modok fognak születni

Kulee
http://www.youtube.com/watch?v=uXKCe4Polyo

de kemény, kilehet hajolni a kocsiból és úgy lõõõniiii <#wow1><#gun><#nyes>

HKS
OFF
itt van egy top tíz azokról a játékokról amikre télleg azt mondtam hogy ez igen ez egy komoly játék és többször is elõtudtam venni és végigvinni õket
1. Mafia
2. The Godfather
3. MaxPayne 2 The Fall of MaxPayne
4. MaxPayne
5. GTA 3
6. Kane & Lynch : Dead Men
7. Test Drive Unlimited
8. Hitman : Blood Money
9. World Racing 2
10. Scarface
ON ha kijön a GTA 4 tuti õ lesz az elsõ helyen mert még nem vártam ennyire egy játékot sem és nem is találkoztam még ien jó játékkal

Kulee
irtam a konzolos fórumba is,d e ott nicns nagy forgalom, úgyhogy itt is megkérdezem:
mennyibe fog kerülni playstation3-on?:$
és bocs ha OFF-oltam:D

DJ Skyline
ilyenekre ott az off topik, thx <#smile>

holnap meg 23..... :D

RoyalPredator
Majd a 3. napon lesz "HOLNAPUTÁN" :)

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

DJ Skyline
28-nál ellehetett volna sütni a 28 nappal / héttel késõbb filmeket is :) bár a nap jobban illett volna akkor

BiG G
csak simán 24 a sorozat címe, és a nap 24 órájára utal. azért félsikernek felfogható :P

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

RoyalPredator
24 Nap - ez nem egy sorozat címe?

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

Berosálok...Knight rider 2.részében 2x is ellövik a poént a GTA-val...:)))
dragon11
24nap.:)

DJ Skyline
singleben azt jelenti, hogy fogod magad haveroddal és együtt végig viszitek a játékot. olyan mint egy LAN szerver, csak nem egy multi mapon játszotok, hanem a single player sztoriát toljátok. Gears of War-ban például. mondjuk konzolon már nem a legjobb a GoW 2 esetében, mert elosztja vízszintesen a képernyõt (oszott képernyõ magyarul), és kicsit zavaró volt nekem elsõre, most ki kivel van, stb :D na mindegy

HeadHunter86
Multis co-op-ra gondolok. Az szerintem biztos hogy singe missziókat nem lehet co-op-ban vinni, de esteleg lehet benne multis co-op missziók is. Ezt nem tudom.

Snexi
mi az hogy coop multiban vagy single-be?<#idiota>

DJ Skyline
nincs co-op singleben, konzolon legalábbis biztos. multiban nem tudom

HeadHunter86
Jól látom hogy co-op szerû multi is van ahol gép ellenfeleket kell lõni?(videó) Lesznek co-op-os missziók is?

Bil Ur Sag
Pontosan így van. Ami a game-ban van, az megtalálható a való világban is. Csak itt egy játékba belezsúfolták ezeket a dolgokat, de igazad van ;)

psn: symbiosis81 Jobb égni a tûzben, mint ázni a húgyban.

bertino
lol az egyikbe vagy 6an egyszerre nekieresztenek egy rakétát a szabadság szobornak xDDD

bertino
hát nem is tudom mikor vártam ennyire gamet.

HeadHunter86
Nagyon sok és nagyon jó gameplay videó, hogy kibírjuk valahogy ezt a 25 napot.

Morphin
kb m.o.-n is ez van...rendõr szabálytalankodik?? ki állítja meg?? senki? láttam már csak úgy kötöszködni is, szal kb. ugyanott vagyunk...itthon nincs ilyen bugos játszótér?? <#idiota><#idiota> repülhetnénk ingyér

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Pepsi Twist
még 23 nap kb és már warezolhatsz :D

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.