Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Europe: November 21, 2008
Australia: November 21, 2008
??????????????????????????????
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
az van, hogy egy GTA-ról van szó, annak is a sokadik részérõl. egyszerûen túl magasra tette a mércét a R*, saját magának. ha nem lettek volna eddig GTA-k és ez lett volna az elsõ, mindenki maga alá hugyozott volna a gyönyörûségtõl
de voltak, és nem is akár milyenek
a legtöbben a monotonitást hozzák fel, mint a játék legnagyobb baját. gondolom õk mondják egy House, egy CSI, egy Magnumra is, hogy "de ebben minden rész ugyan olyan", hiszen mindegyik ugyan arra az alapkoncepcióra épül
tudom, hogy a példa nem a legjobb, hiszen pont egy GTA-ban nem kéne "menj A pontra, öld meg, menj B pontra" sémára épülõ küldetésekkel "kiszúrni az emberek szemét"
de pont a GTA teremtette meg a stílust, hogy Te döntöd el, hogy is csinálod meg a feladatot
plusz a másik: az egy dolog, hogy a feladat kb. ugyan az, ha az indok más. van, akinek ez elég, van kinek nem, nekem elég.
pl. a Far Cry-ban is mindig ugyan azt kell csinálni, de csak akkor, ha lecsupaszítjuk a fent leírtakra a sztorit. de én nem tudok eltekinteni a történettõl, és másként végzem a dolgom, még ha az dettó ugyan az is, csak azért, mert elfogadom, hogy a sztori ezt kívánja meg. mivel a GTA IV-l még nem játszottam túl sokat (enyhén szólva), ezért írtam az FC2-t, de biztos vagyok benne, hogy ebben sem lesz másként.
sõt, szerintem már az SA-ban sem voltak túl változatosak a küldetések, esetleg a melléküldetések tették azzá. de itt meg biliárdozáson át a színházba járásig bármit csinálhatsz, egy sokkal, de sokkal komolyabb, részletesebb, kidolgozottabb környezetben
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ 2.70 GHz ~ 2 GB RAM DDR2 800 MHz ~ 160 GB HDD Samsung ~ GeForce 9800GT 512MB , 256 Bit ~ Windows 7 Ultimate 64 bit
Ez így van a Nfs újabb részével,össze vissza értékelik meg minden aztán amikor már kipróbálják akkor már nem szar,van pár ember aki csak a videoból itélkezik.
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5200+ 2.70 GHz ~ 2 GB RAM DDR2 800 MHz ~ 160 GB HDD Samsung ~ GeForce 9800GT 512MB , 256 Bit ~ Windows 7 Ultimate 64 bit
az óvodás korosztály biztosan ott fog elélvezni 😊
szerk.: mondjuk míg feltelepíti a majdnem 20 gigát... 😄
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
ez lesz a gta4nél is,valószínûleg legtöbben már a telepítõnél elfognak élvezni hogy hu de kurva jó játék,holott még ki sem próbálták
Erre hagy jöjjünk rá mi magunk! Köszi!
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Némileg ezért is volt furcsa, hogy a szuper-hardcore GAF What games do you Regret buying in 2008? témájában szinte minden második hozzászóló a Grand Theft Auto IV. játékot említi, mint megbánt vásárlást erre az évre, jellemzõen mindig ugyanazzal az indokkal: "...got caught up in the hype...". James Newman írta pár napja, hogy amikor a videojáték-rajongókról írott könyvhez keresett anyagot, észrevette, hogy a gaming publikációk nem-hirdetés felületének (értve ezalatt az újságok oldalait is) 75-90%-a (!) foglalkozik a jövõben esedékes, még meg nem jelent címekkel: "Previews and teasers written under headings like 'The Next Best Game in The World Ever is...', and the 'Anticip-O-Meter' all help focus our attentions on the near horizon and contribute to making us vaguely unsatisfied with what we have."* Ott és akkor nem értette, hogy miért van ez, pedig a GAF-es topic pontosan megadja a választ: mert így nem kell szembenézni azzal, hogy a hype tetõzésekor, az ingyen review példányok alapján kiosztott maximális vagy ahhoz közeli pontszámok hogyan is csapódnak le valójában azoknál, akik tényleg fizetnek is a játékokért. Fél évvel a megjelenés után: GTA4 - 6/10?"
6/10-...na igen, kb. ennyit ér.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
pont annyi létjogosultsága van, mint azon elmélkedni, hogy EU-ban mikor jön. majd ha a R* kinyitja végre a kicsi száját, megtudjuk
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Már csak 31 nap van hátra juj de jó!
Már csak 30 nap van hátra juj de jó!
és így tovább. Ez így sokkal értelmesebb
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
de amúgy olyan jó, hogy minden oldalon csak annyit írtak, hogy 2 hetet késik és dec.2án jön,
de azt, hogy mindenhol így lesz-e, azt sehol sem említették...
persze csodákat még várhatunk...
US: December 2, 2008
Europe: November 21, 2008
Australia: November 21, 2008
game.co.uk szintén 21. - visszaálljunk 21-re?
ezt még meghagyom, mert másnak is hasznos lehet, de a továbbiakban
hardver témában az off topicot keresse mindenki
Én is tudom hogy mi lenne a jobb, de nem vagyok milliomos.
Engem csak az érdekel hogy Dual Core-on el fog-e indulni.
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
ebbõl következik, hogy õsrégi az utasításkészletük. pl. egy újabb, 65nm-es 2.4-es c2d (normálian megírt programokban) odaver egy régebbi 2.4-es c2d-nek, mert fejlettebb a felépítése. most akkor gondolj bele, hogy mi a helyzet ez jóval régebbi dc esetében
szóval röviden és tömören: ne vegyél dual core-t, mert egyszerûen nem éri meg. meg sem közelíti a c2d-ket
nem vagyok hardveres, ezeket csak leszûrtem a saját kis "kutatásomból", amikor kb. 6 hónapja gépet vettem. szóval aki tud, javítson ki, ha tévedek!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ