54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • n3whous3
    Magamtól majd megtalálom őket, de ez:

| The Serrated Edge | 1-800-555-5555 |

ez nem működik, be se tudsz írni annyi karaktert, próbáljátok már ki :S
  • peti71
    Érdekes mindenikek, milyen szarul fut ebbe az állapotba a játék,most akkor azt ki lehet jelenteni, hogy nagyobb a gépigénye mint a crysisnak..
  • RedRiot
    Kár. :( Legalább a fényezőműhelyben lehetne színt választani. :/ Aszittem majd a proteinevő Brucie gyerek virít majd vmi tuninggarázst.
  • tommyg
    lehet hogy új telefont kell venni (ha lehet) de mintha valahol azt olvastam volna h vannak műszaki üzletek és ott lehet venni új telót
  • red bull
    A város este
  • Seth
    Parancsolj, a hívható számok

| Emergency Services | 911 |

| Bean Machine Coffee | 555-0110 |

| Express Car Service | 555-2222 |

| Express Car Service | 555-3333 |

| Fire Proof Doors | 555-5700 |

| LCPD Recruitment | 555-RECRUIT |

| Liberty Construction | 555-1274-73 |

| No Problemo Bail Bonds | 555-945-733-92 |

| The Serrated Edge | 1-800-555-5555 |

| Storage | 555-221-3877 |

| Superb Deli | 555-4674 |

| Used Auto Parts | 555-7300 |

| Vinewood laundromat | 555-5123 |

| ZiT* | 948-555-0100 |

| Roman Bellic | 718-926-7215 |

• tommyg
    van egy olyan hogy beírod azt ledob egy helikoptert :D
    de az a callgirls kurvára érdekelne :D nagy poén lehet azis
  • n3whous3
    The Serrated Edge (CNT Show) - 1-800-555-5555

eszerint működnie kéne

DE BAZMEG BEÍROM ÉS NEM FÉR KI ANNYI KARAKTER :@@@
  • n3whous3
    bassza meg sehol se írják, hogy miket lehet, csak a buzi csíteket találom (azoakt telefonon kell hívni :D)
  • tommyg
    új gép, ez nagyon kevés neki
  • n3whous3
    Kevés mindened, jóhogy szarul megy.
  • Kis Szabó
    Hello!
    Megpróbálkoztam énis a játékkal, de nagyon szarul fut, kérdezném a hozzáértőket, hogy a gépem miatt lehet e, vagy a játékkal van a gond?
    a gép: intel p4 3,2Ghz; 1G ram, geforce 6800as vidkártya, sp3 meg driver frissiben telepítve nagyjából 3 éves gép, lehet már elavult, nem értek hozzá igazán. egy 1024esben viszonylag maxos beállításokon futtatott GTA4hez mit kéne frissítenem és kb mennyire? köszi előre is
  • Kukipapa
    Tuning most nincs.

Valamit hagyni kell a következő részekre is. :)
  • RedRiot
    Nincs a játékban valami tuningműhely, ahol fel lehet spécizni a verdákat? Láttam az utcán néhány tuning terepjárót arany felnikkel, kétszínű fényezéssel, Mikhail fekete limója is ültetve volt ha jól emlékszem - lesz tuning a játékban?
  • Kukipapa
    :)))

És még jön a Maffia II is. :)

Csajsziktól most sok türelemre lesz szükség. :)
  • tommyg
    ja a callgirls-öt énse vágom épp ma szenvedtem azzal, a másik teló ami a füzetbe van a wizz vagy mi az jó
    meg persze a 911 is jó :D
  • f1alonso
    Help pls
  • I.C.ram
    En is felraktam ezt a drivert, de nekem meg mindig az elozo verzioszamat irja ki a device managernel :( Vista-m van 64 bites, es az ehhez tartozo drivert is szedtem le.
  • f1alonso
    Vistám hogy tudom bepipálni h rendszergazdaként tudjam futtatni a gamet?mert nem engedi bepipálni....
  • n3whous3
    TELEFONSZÁMOK

Valaki tudja hogy ezekkel mi a helyzet? Ott van a kiskönyvben a call gril-ös, nem fér ki annyi szám (CALLG1RLS = 225541757 asszem ... nem tudom, ennyi nem fér ki) Aztán ott vannak a házakon valahol pl ahol lehet bérelni, nos foglalt jelzés, pedig sztem lehetne venni épülketet. Aztán ott a TV-ben a telesopp, 1-800-555-5555 EZ SE FÉR KI BASSZA MEG 1 KARAKTER HIJÁN!!! ÁÁÁ
  • xido
    és lektorálva..bizony..mert ahány ember,annyi stílus és szókincs...szóval utómunka is lesz vele gondolom
  • DJ Skyline
    Rocket Glock mod. a pisztoly RPG töltényt fog lőni. :D
  • xido
    Najó..amatőrként majd kapok a képes felemre a szervezkedésért:)..szóval gxt editort elő,gamehunter oldala felkeres,nem kiadott fejezetek betölt,fordít,gamehunter oldalon főmágusok megkeres,elküld anyag...
    én örülnék neki,ha nem 1 évig tartana,mint egy san andrea
  • peti71
    Ezt már néztem én is, jó hogy csináljál a srácok,ez most akkor lesz kész ha minden,oszlopnál az áll hogy lefordítva.
  • jocco
    Azt hiszem annó kikapcsoltam, csak már ujra kellene rakni, mert annó csak felraktam próbképp aztán rajta mardt, s mostmár tul sok a szemét rajta. De a GTA IV megér egy reinstallt, föleg igy hogy már látom a fényt az alagut végén :)
  • xido
    elvileg már bekerültem,de én csak becsúszott kishal vagyok,gamehunter-en csöngess te is :)
  • f1alonso
    csááá
    Eddig xp-n toltam olyan 35-40fps-el most ma felraktam az vistát azzal most olyan 30-35körül van.
  • xido
    Gamehunter.hu oldalon nézz szét illetve a lenti linken látod a haladást...azt hiszem jó beugróval a zártkörű fordítás bővülhet,csapj bele bátran a lecsóba,ami nincs még kiadva vagy fordítva,aztán az egyik adminnak küldd el,hogy rámondja az áment...
  • ldavid
    beszállsz te is fordítani? vagy csak átadod az anyagodat? én lehet beszállok
  • kingpython
    Csak 42 Év? :):D
  • kingpython
    Kapcsold ki a Vistában a vinyok indexelését ha nincs kikapcsolva és már nem fog kerregni a vinyod!
  • Macccy
    Hey!! Segítek szívesen tesó 20.-áig nem dolgozom, lenne időm fordítani a sok marhulást! Adj elérhetőséget, vagy valahogy tárgyaljuk meg, ha kell segítség ...
  • eddie
    Köszönöm!
  • xido
    itt lehet követni,hol tart a fordítás...

magyarítás project

és bocs a gamehunter csapattól a reklámozásért
  • jocco
    Na ugy nézki ez a moddolt driver bevált :) Mostmár rendesen megjelennek a objektunok meg a texturák is a kis GF GO 7600-as kátyán is, s ha a precache kikapcsolom játszható sebbeséggl megy is 640x480-ban minen low-on. Söt még azt kell mondanom lehet hogy majd még többet is elbir, de jelenleg a 1GB ram miatt szét swapolja a játékot, de a precashet kikapcsolva gördülékenyen megy csak néha meg kell állni meg várni mig betölti a pályát :) ami néha 5-10mp-ig is eltart, de mivel igy elöre tölt egy elég nagy területet (3-5 utcányit) még igy is egész játszható!

Sajna a benchmark vmért nem fut le, de majd a 4GB memória lehet ezt is megoldja, mert most még rettentö sokat kergeti a winyót.

Ugy hogy a minimum konfig amin elfut (na jó elindult) C2D T5500 1,6GHz 1GB ram GF GO 7600 GT 256MB, Vista SP1 32bit.
  • kingpython
    Értem hát akkor jó munkát hozzá és köszi az infot
  • xido
    Már elkezdtük hivatalosan,vagyunk rá,de nem elegen mondhatni,mert baromi sok a szöveg benne,nemcsak a párbeszédek,minden...idén biztos nem lesz készen...
  • kingpython
    Remélem jó lesz majd a Patch meg majd a video kártya New driver, mert elég jó a gépem, de eddig elég szomorú vagyok miatt, mert eddig elég pocsék:(
  • tommyg
  • Macccy
    Technikai információ, majd elfelejtettem : akinek video memória elfogyások történnek fél-egy óra játék után (az amikor nem tölti be már valahol az aszfaltot, néhány tereptárgyat, aztán körbenézel és lassan már semmit, se házat, se kerítést, csak a kocsikat) az tegye vissza hozzám hasonlóan a 178.24 WHQL nVidia drivert! Kipróbáltam az új Beta-t, nem jött be. Ha valakinek a régivel olyan, nos akkor nem tudom ...
    Ja és olyankor sem kell azonnal kilépni: kis találékonysággal és a felbontás pillanatnyi átállításával újra lehet töltetni a környezetet és egy darabig minden cool