54919
-
#24211 Ez az utolsó küldetés kikészít. Csak spoilermentesen írom le. A revenge részét csináltam meg az utolsó előttinek, úgyhogy most xxxxxx a főgonosz ugyebár(aki tudja az tudja :D). Namármost. Kergetem ezerrel, motorral robogok utána, és van egy rámpa fölötte questmarker szerűség hogy ugorjak. Mi a rákot kéne ott csinálni? A hajóra ugrani? A helikopterre? Vagy át kéne menni a másik partra? Mert ha rendes sebességgel hajtok a folyó közepén csobbanok, és esélytelen eltalálni így egy ilyen kis gyors célpontot mint a csónak. Ha megállok, akkor meg el fog menekülni ez a kis szemétláda. Pls help. Nem értem a dolgot. Nem próbáltam ki mindent, de idegesít hogy ha elrontom, 8 évvel visszábbról kell kezdenem :S -
BAk3R #24210 -
#24209 nem dob ki semmilyen error-al? -
#24208 Most csinált ilyet nekem először, hogy 3 fps-sel ment a game, de ATI Tray Tools fent van és lejjebb ment a hűtés meg az órajel, tehát hallottam hogy visszaállt a 2D profil. Visszatettem 3D-re, vissza alt+taboltam és ment tovább. Nem tudom hogy a tray tools vagy mi okozta ezt de mindenesetre furcsa volt. -
#24207 Na itt van egy kép: eredeti vs game
-
RYO21 #24206 akkor elindul a lunch.exe utana visszadob a socclobba -
#24205 A játék legkorábban 2006-ban játszódhat. Ez a jellegzetes épület ( Hearst Tower ) 2006-ra épült fel, ekkor adták át véglegesen, és ez az épület megtalálható a játékban is!
Aki megtalálta, akár fel is tölthetne egy képet róla. (Én még az elején járok a játékban, nincsenek még nyitva a szigetek) -
#24204 linkelsz egy képet megmondom, hogy mit kell csinálni, de így fejből nem megy, hogy melyik küldetés is volt az. -
#24203 social club-ot indítod és ott a nagy play gomb a bal alsó sarokban. -
BAk3R #24202 én még sose indítottam el a launcgtaiv.exe-t O.o -
RYO21 #24201 akkurvaéletbe elindiítom a játékot ->launchgtiv.exe -> socialclub ->launchgtiv.exe -> socialclub ->launchgtiv.exe -> socialclub ->launchgtiv.exe -> socialclub ->launchgtiv.exe -> socialclub ->launchgtiv.exe -> socialclub ->launchgtiv.exe -> socialclub MI LEHET A BAJ??? -
#24200 sajnos nem engedi, hogy elmentsem a handling.cfg-t, pedig nem használja semmi. :S
látom, Te nagyon segítőkész ember vagy. -
#24199 Na senki nem segít? -
Szabi1991 #24198 van 300c azt meg asszem 2005 ben kezdték árulni.. -
#24197 majd pont megnézem a videót hogy lelőjjem a poént:D -
#24196 megvan már:D -
#24195 Badmanét nem űbereli semmi. mondjuk ez már nem is akcentus, hanem dialektus. sőt, Badman lehet Patois-ül beszél. nem értek hozzá. mindenesetre még Niko sem érti, LJ-nek kell fordítani :) -
Evoluti0N #24194 Topolya.
Na de, h ne legyen full off a hozzászólásom. Sztem is tök állat Jacob akcentusa, meg jamaicai angol dumája :D -
#24193 nem tudom mennyire nézted a videót, vagy épp mire figyeltél, de az elején van benne egy térkép. :| -
#24192 Tudom hogy az elején van mivel most kezdtem csak el azért kérdeztem:) -
#24191 ez hol van? -
#24190 ez -
#24189 ez még nagyon az elején van! -
RYO21 #24188 pontosabban? -
#24187 milyen hinta hol van az? -
#24186 Ott mit kell csinálni mikor leverem a két csávot és üldözöbe vesszük kocsival a 3.at és kiérünk a partra ez még nagyon az elején van? -
#24185 kígyókat melengettél a kebleden:D -
#24184 nyugodj le újházi -
#24183 legdurvább Little Jacob akcentusa :D -
#24182 Nézd meg a használtautókat neten, 2004 utániak is vannak -
n3whous3 #24181 Hát akkor kapjátok be a faszomat, azért tépem a számat, hogy adjak valami félmegoldást és ez a hála -
BAk3R #24180 elvagy :) -
Evoluti0N #24179 Szerbia -
n3whous3 #24178 talán mert nem veszitek észre, ha csak szövegelek, már írtam 1 dolgot egyik nap és le se szartátok
bocs
memclean 1.3.0, nálam nagyon rövid időre kell állítani a task schedulert, hogy működjön, de a memória eltűnéses embereknél 10 percre is elég akár. Haver most teszteli be, neki ez a gondja van. Majd szólok. -
n3whous3 #24177 hát ne tudd meg milyen ritka szar akcentussal nyomják, köze sincs a szerbhez szinte :D ez van, ha amcsi színésszel akarnak eljátszani olyat, amihez nem ért. Inkább találtak volna szerb/hortvát színészt, ott van a vészhelyzetből Kovac is, tuti van még bőven szerb színész amcsiban... De a hang az ott van a szeren, szóval más szempontból eltalálták. -
RYO21 #24176 hova valosi vagy? -
#24175 hátez remek, fasznak írsz lóbaszó betűkkel, aztáruldel -
n3whous3 #24174 hát jah
a nevük se ok ebből a szempontból... -
Evoluti0N #24173 jah -
RYO21 #24172 te tudsz szerbül?