Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
De akkor biztos optimalizál.Az lesz a szemétség ha a dlc-vel jön a patch mert az még jó fél év ha nem több.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Tehát álltalában az akkor verziót mutatja.
Þór vígi þessi rúnar
Remélem menni fog közepesen😄. Szerintetek?
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
Next PC upgrade: 2022
Þór vígi þessi rúnar
púúúúú
És gondolkodtam a modokról,szerintem nem lesz olyan könnyü mint régebben,mivel jönnek hozzá a kiegek(dlc vagy mi), és a mod kiesés lenne nekik szerintem.De ne legyen ebben se igazam.
púúúúú
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Grand Theft Auto IV Reviews
PC Gamer UK 92 / 100 Dec 25, 2008
PC Format UK 89 / 100 Dec 25, 2008
Eurogamer 9 / 10 Dec 1, 2008
Úgy látszik van náluk idõgép? Másrészt meg mi a faszom az, hogy 89%????? Erre?
púúúúú
Next PC upgrade: 2022
szerintem az továbbra is áll, hogy csak akkor tudod meg hogyan megy a gépeden, ha már feltetted és elindítottad
a R* nem hülyegyerekek gyülekezete, tudnak õk programozni is, nem csak a marketing megy, ez nem íéj
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
haggyuk má ezt 😄
púúúúú
Rokksztárnak úgylátszik nincsenek likviditási gondjai <#idiota>#idiota>
Asszem megjelent az eddig legjobb játék (értékelések alapján)
púúúúú
X360 Magazine UK 100.0%
Edge Magazine UK 100.0%
GameSpot 100.0%
GamePro 100.0%
GameSpy 100.0%
Eurogamer 100.0%
1UP 100.0%
GameDaily 100.0%
IGN 100.0%
Electronic Gaming Monthly 98.3%
Gametrailers 98.0%
Nektek milyen proci és mennyi mem van a gépben?
púúúúú
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
Thrash \'Till Death
Hát nemtom.
Fura.
Szerinte a minimum konfig épphogy megvan (cpu, vidkari).
Viszont az ajánlottról meg azért csúsztam le, mert nem quadom van és csak 320 mega van a vidkarin és nem 2.5 hanem csak 2 giga ram van...Fura...
Þór vígi þessi rúnar
Majd vasárnapig eldõl.
Thrash \'Till Death
De esetleg ajánlom tutituti, hogy töltsd le a gammát elõször és nézd meg hogy megy és aztán vegyél vga-t. Lehet, hogy még egy nagyobb vga-val se fog menni, nem hogy ezzel és akkor feleslegesen veszed meg a kártyát.
púúúúú
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
Egyébként sokan szoktak adni ilyen-olyan tippeket, hogy mit csinálj a gépeddel ,meg fikázik a döntésedet, de azt ne felejtsük el, hogy valaki a minimumra hajt, hogy menjen a game. És nincs pénze a fejlesztésre. Én is úgy szorítok ki pénzt a gyûjteménybõl, hogy legyen új proci meg lap is, meg a game is eredeti lesz és hagynom kellene jövõre, mert gyûjtök másra is. És nem tudják megérteni, hogy nekem/másnak megfelel valami, ami lehet, hogy szar, de csak épp arra telik. Ne azt mondd, hogy ne vedd meg, mert nézd meg milyen szar, hanem gondold végig az igényeket, meg azt, hogy mire kellene az adott cucc... Például esetünkben megéri, ha 9k-ért megkapja az ember.
púúúúú