54919
-
RYO21 #24171 фаса -
Evoluti0N #24170 Az elején nem érti Roman, amikor szól hozzá Niko és azt mondja, h "bocs asszem kezdek elfelejteni szerbül". Meg néha szerbül beszélgetnek egymással, de vmi ritka béna oroszos akcentussal. -
n3whous3 #24169 vagyis félig, mert most vártam míg ürített a memóriából és megint ok... lehet lejjebb kellene venni a schedulert -
#24168 az -
RYO21 #24167 telleg szerb csavo a niko? -
n3whous3 #24166 Hát edig tartott az 9r9m, ahogy nézem ez se oldotta meg pedig... nem tudom akkor ez a pár perc mit segített... -
RYO21 #24165 meik progival csinalatad meg? -
n3whous3 #24164 a történet 2008-ban játszódik, már a játék bejelentésekor megmondta a R* , nem tudom mit tárgyaljátok még mindig a témát. -
n3whous3 #24163 egy pillanatra érezni néha amikor törli a memóriát, egy pillanatra beakad és annyi... :)) Majd próbálom kitolni az időt, de szerintem ez a 2 perc lehet az optimális -
Evoluti0N #24162 Sztem pedig 2008-ban játszódik, mégpedig azért, mert van a Beats (asszem ez a neve) rádión egy 2008-as Kanye West szám, meg az orosz állomáson lévő "blaj-da-daj-da-daj" szám 2-3 éve volt az Eurovízión. -
n3whous3 #24161 nálam 2 percre van állítva a task schedulerben a dolog -
n3whous3 #24160 lol most meg 7 mega... mondjuk azért mert ugye tálcán van és semmit nem kéne használnia :DDDD -
n3whous3 #24159 Ruszki negyed
btw azt hiszem működik a clean mem!!!!! felment a memhasználat a taskmanager szerint 800 megára kb és aztán mikor visszanéztem kicsit később, tudjátok mennyi volt? 350!!!!! MOSt PEDIG AHOGY LETETTEM TÁLCÁRA, LEMENT 15 NEM VICCELEK TIZENÖT MEGÁRA A HASZNÁLAT!!! AZT HISZEM A MEMORY LEAK GOND MEGOLDÓDIK EZZEL, HA MÉG NEM JÖN RÁ PECCS!!!!! -
#24158 Semmit, csak a GTA ikonjára menj...tulajdonságok, és a kompatibilitást mnevezd win2000 alkalmazásra, és ok -
#24157 valami okosat akartam kérdezni:D jaa megvan hol lehet olyan laza ruhákat venni, mint az egyes gettós karaktereknek van mert a dzsekiket már kezdem unni. -
RYO21 #24156 mit kell beállítani a regeditbe hogy sp2-n mennyen??? -
#24155 Ja és én egyáltalán nem mondtam, hogy a főhős ruszki... elég szar válasz jött rá... -
#24154 Persze hogy szerb. ne idegesíts már ilyen hülyeséggel.
Én arra utaltam, hogy akiktől felvesszük a küldetéseket mind ruszkik. ez nem esett le még???? -
n3whous3 #24153 A létrán azzal a gombbal tudsz mászni, amivel a kocsiba beülsz -
n3whous3 #24152 SZERB ÉS NEM RUSZKI, TUDSZ ANGOLUL? -
RYO21 #24151 nem jó mondod. a SA 92-ben játszódik -
#24150 próbáld újra, fel kell tudnod mászni a létrán :) -
#24149 hi segitsetek léci amikor vlad megbiz egy feledattal roman garázsához kell menni és üldözök egy autót az elmegy egy építkezésre ott kiszáll a faszi és femegy az első szintre én követem akkor fentebb megy egy létrán de én nem tudok utánna menni -
#24148 Elég fura, hogy a játék magára a ruszki menekültekre utal... fura ez a 2008, pfff,. -
#24147 Nincs benne a WTC, szóval alapból nem játszódhat '90-ben. Napjainkban játszódik. -
#24146 Hummer már 97-ben is volt! Schwarzenegger javaslatára már civil kivitelezésben is elkészült akkor. Ha jól emlékszem.
csak azé kérdem, mert a San Andreas 1993-ban játszódott. Akkor ilyen sokat ugrottunk az időben? :((( 2000 körül simámn voltak olyan autók, mit omg-éztek? :D -
n3whous3 #24145 Nem tudom, hogy az utóbbi 2 évben a nagy GTA fanok hogy nem olvastak cikkeket a játékról, mert vagy 10x megemlítették, hogy a jelenben játszódik, 1 évvel se korábban. -
#24144 Sőt,még körözött bűnözőket is likvidálhatunk,a most wanted címen! :) -
#24143 Sztem ez elég válasznak...
-
#24142 Az igen!!
Fullra nekem is ilyen gépösszeállításom van, csak vegyél le 2 gb ramot, meg sp2 van. És ilyet még nem csinált nekem. eredeti a játék?
nekem jól megy (razor). csak highra nem tudom beállítani, meg tiszta szégyenre csak 1650-es beállítást tudja. Ez ciki egy ilyen volumenű játéknál! -
RedRiot #24141 Szerintem napjainkban játszódik. Az autókból itélve. Van Hummer H2 és Toyota Prius II hasonmás, ezek olyan 2003-2005 körüliek. -
n3whous3 #24140 2008-ban játszódik, omg ... -
n3whous3 #24139 van ilyen, megoldás az, hogy körülnézel a gépeden, hogy milyen szarfos dolgok futnak a háttérben, kilövöd őket. NOD-ot is, windows automatikus frissítést is. -
Gascan #24138 Statistics
Average FPS: 32.60
Duration: 37.39 sec
CPU Usage: 89%
System memory usage: 81%
Video memory usage: 69%
Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 1024 (75 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: High
View Distance: 30
Detail Distance: 100
Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Szervizcsomag 3
Video Adapter: ATI Radeon HD 4800 Series
Video Driver version: 6.14.10.6891
Audio Adapter: Realtek HD Audio output
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E6550 @ 2.33GHz
File ID: benchmark.cli
Jónak mondható az eredményem? -
RedRiot #24137 De jó csak úgy ámokfutni ebben a játékban! Kiléptem a bohani lakásból az utcára, gondoltam hozzávágok már egy gránátot valakihez, csak úgy. Bumm - aztán már hallom is a rendőrök CB-jét hogy "terrorist activity". :))) No, akkor folytassuk! Behuppantam egy kocsiba, és elkezdtem száguldozni össze-vissza. Jött egy rendőr, rálőttem volna uzival, erre nem lő...
Hoppá - kézigránát mint drive-by fegyó? Ez nekem új. Tűz gomb - és Niko szépen kiejtett egy gránátot az ablakon. Ilyen volt az előző részekben? Mindenesetre tetszik. Legközelebb az autópályadíj-kapukba aprópénz helyett gránátot dobok. :) -
#24136 Két kérdésem lenne:
1: Pontosabban mikor játszódik a játék története (az okés, hogy a 90-es évek legvégén max 2000)
2. A játék zenéit hol tudom elérni, hogy külön halgassam? (nem találom azt a mappát) -
DrG77 #24135 Sziasztok!
Valakinek csinál olyat, hogy teljesen véletlenszerűen 5 - 10 percenként úgy belassul, hogy csak 10 másodpercenként lép egy fram-et? Semmi nem segít, csak az ALT+F4
AMD 6000+, 8800GT, 4GB ram, XP SP3
csinál valakinek ilyet?
Van rá megoldás?
Help plíííz -
#24134 hi segitsetek léci amikor vlad megbiz egy feledattal amikor roman garázsához kell menni és üldözök egy autót az elmegy egy építkezésre ott mit csináljak csak az első szintig tudok felmenni -
n3whous3 #24133 Istenem ha látnátok hogy folyik nálam most a -nomemrestrict -tel, de bassza meg mindig befagy... Most kipróbálok épp valamit, CleanMem nevű progi, 5 percenként üríti a szemetet, majd meglátom mit számít, sztem ha optimális időre beállítom, akkor működni fog. Ajánlom nektek is tesztre, hátha megoldja a textúra "nembetöltés" problémát. -
#24132 azt ugye mindenki tudja, hogy itt működik az saját számoknál az, ami már SA-ban is, hogy elég csak parancsikonokat belepakolni a könyvtárba?!
a másik dolog meg: miért terjed az a tévhit, hogy nincsenek rendőr mellékküldetések? meg kell állni a rendőrkocsival, E-re bejön a számgép és ott ki kell választani egy éppen történő bűntényt. még a szöveg is ugyanaz, amikor kiszállsz a kocsiból küldetés közben