54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • BAk3R
    RivaTuner Version 2.21 Released, Fixes GTA4 Missing Textures
    wtf? valaki nézte már?
  • BAk3R
    mégegyszer biztos neki lehet ugrani. pláne h vannak választási lehetőségek is a sztoriban.
  • Carloska
    áhhh 70% nál vagyok félek lassan itt a vége :((((((

• Skypack
    sztem elég jó lett a sztorija a gamenek és a küldetések is tetszenek
  • w77d
    egy cseppet hiperaktív XD
  • Skypack
    ez a brucie kegyetlen forma eddig a legnagyobb arc a játékban XD
  • Skypack
    én láttam már buszt elvileg utazni is lehet vele
  • w77d
    arra hogy közéjük hajts XD
  • BAk3R
    amúgy látott már valaki buszt úgy hogy rójja az utcákat és utasokat viszi ide-oda? én csak parkolva találkoztam vele. csak mer akkor buszmegállóba mire várnak az emberek?
  • w77d
    én is ezt mondom.. nagyon ott van hogy él a város :)
  • bertino
    persze, fasza minden.
    csak mégse.
  • BAk3R
    leszámítva ezt hardveres dolgot, nagyon ott van ez a game, hatalmas részletes élő város, fasza ez a telefonosdi meg internet, lehet nőzni meg minden, nem lehet abbahagyni. sztori meg baromi jó mint mindig.
  • Carlos
    Szerintem is!
    A zsidós-gyémántos is jó volt. Meg az utánna lévő öld meg az áruló zsidót is. :)
    Sok hent!!!
  • Kandurex
    a legjobb küldetés
  • BAk3R
    fu ez a bankrablósdi odabaszott, király volt!
  • Carlos
    Elfelejtettem mondani, hogy nekem 1024-ben és egy olyan 10, 20,20,0 körüli csúszkákkal.
  • Lobsterman
    A high rendernél már nekem se volt pofán feltolni highestre, pedig úgy sem láttam szinte semmi viszaesést. Ami azért erős, tekintve hogy a view distance viszont nem sokat javított a kinézeten, mégis 10 fölé nem merem rakni mert attól már megszakad a gépem, a felbontást meg 800*600nál nem tudom följebb rakni, mert 1024ben 10-15 fps-t produkál ami meg szégyen. A gépemre nézve is mondjuk, de az engine-re pláne.
  • akyyy
    el kell kezdeni újat játszani, az generál magának kódot, elmentesz egy állást, majd ahova mentette, csak a fájlokat másolod ugyanoda, törölve a régit, ha esetleg nem irná felül nekem gond nélkül megcsinálta, csak kicsit gondolkodni kell rajta:D
  • Carlos
    Én csak medium-medium--ot próbáltam, többre nem volt pofám. (C2D 2Ghz, 2Gb, 8800 GTS 320 (180.48), XP 64 SP2)
    De azonis megy egy olyan 30-35 FPS-t mig a cikisebb helyeken visszaesik 25-re (sok rendőr kerget, szórom a gránátot, esik az eső és este van)
  • Lobsterman
    Hát a procim nem sokat segít rajta szerintem :)
    X2 3800+ 2.2GHz-en, szóval attól is meg kéne feküdnie. :S
    Mondjuk gyakorlatilag mindentől a gépemben, szóval nem értem honnan szerzi a plusz erőforrást. Mert ha a meglevőt használná csak fel rendesen, akkor jobban kéne futnia ugye low-lowon mint most medium-high-on, de abszolút semmi külömbség nincs. Szóval vagy lekorlátoz a játék, vagy nagyon ügyesen swappol :p
  • BAk3R
    mért csinál új accot?
  • retek683
    f bertű hosszan
  • Carlos
    Nálam is.
    320 memória, low-ban és medium-ban is hozzávetőlegesen ugyanannyival megy.
    Ami mit jelent?
    Proci a szűk keresztmetszet nem a videókari. De ezt már amúgyis tuttuk...
  • Lobsterman
    Hát, nekem nforce570es chipset van az alaplapomon, és amd proci, vidkártya mondjuk geforce.
    De én nem találkoztam ilyennel hogy pár perc után elkezdene jobban akadni, -nomemrestrict-el. Mondjuk nekem alapból akad(15-20fps) xD Egyébként nélküle 2-3 fps-el kevesebbet produkált a játék. De ez a frame érték nagyon ritkán zuhan le, akkor is zsúfolt helyeken(pl a triangle-nél), vagy ha éjjel kezd el szakadni az eső.
    Amúgy vicces, de 256mega ram van a vidkarimon, de mégis ugyanolyan sebességgel fut medium textúrákkal mint low-al. pedig anyázik erősen hogy nem lesz neki elég a mem.
  • MerlinW
    Online módban kell használni a Live-ot, és akkor megmarad örökre - vagy legalábbis amíg van Live server:)
  • Jobboka
    Origi gamesek akik már a "payback" küldinél meg az "assasination" -ös küldiknél vannak azokanak nem fagy ki?? (szintén eredeti)
  • HeadHunter86
    ROSSZ HÍREK A MENTÉSSEL KAPCSOLATBAN!!! OFFLINE MÓDBAN.
    Lakótársam újrarakta a wint, a savegame-t szépen kimentette a C:\Documents and Settings\Név\LocalSettings\ApplictionsSettings\RockstarGames mappából mindent, mert ugye itt a savegame. Na de az usert egy ID-vel tárolja le. Amit az Xlive Offline fiók készítésekor generál. Na most ha újat csinálsz akkor nem egyezik és nem fog menni.
    Próbáltuk átírni Xlive-ban az account ID-t arra ami a GTa savegame ID-je de az sem segített, gondolom registry-ben is tárolja, na meg kódolva ezeregy helyen, ha valaki erre TUD MEGOLDÁST AZ SZÓLJON. KÖSZ.

SZÓVAL SUCKS AZ EGÉSZ, DE NAGYON!
    PLS REAGÁLJATOK RÁ!!!
  • Proview
    Köszi! Akkor nyilván nem a megfelelő rádiót hallgattam
  • nan76
    Terrorfenyegetettség van.De a netcaféban majd bővebben olvas6sz róla
  • n3whous3
    Szóval várom a #24215-re a válaszokat, pontos driver (vga, alaplap, stb...) verziókkal. :)
  • bucsher
    vagyis amikor először megkapod az irányítást az autóban
    azt hiszem
  • n3whous3
    Már a legelején az egyik rádióban szajkózzák folyamatosan, hogy terrorista készültség.
  • bucsher
    fucking terrorists
    a legelején mondja mielőtt megkapod az irányítást
  • n3whous3
    Érdekes leírás, mert bár később nem, de a legelején egyértelműen említik, hogy Szerbiából van Niko (talán ő maga, már nemtom).
  • Solid Snake
    Pff. de gagyi. a baloldalin hiányos az ablak textúrája
  • Proview
    Van valami lehetőség adott (már lejátszott) küldetéshez ugrani? Meg akarom hallgatni Little Jacob dumáját megint
    A történet szerint van valami indoka annak, hogy miért vannak lezárva a további városrészek? TVben, rádióadásokban egy elejtett infó?
  • n3whous3
    Baz, egyszerűen nem vágom, van már 4 giga ram a gépben (most 32 bit xp miatt csak ugye 3...) és hiába, nagyobb látótávval távolabbi a popup, de a kibaszott életbe is, a pop upok közel ugyanúgy megmaradtak. Plusz az a király, hogy az elvileg mem leakes nomemrestriction mód még gyorsabban is futtatja a játékot, de képtelenség, hogy az pár percnél tovább jó legyen.

Írjon már ide kérem olyan, akinek nforce 5xx lapja van + esetleg ati kártya meg amd proci ÉS NEM akadozik be nála a -nomemrestrict kapcsolóval a game... Kösz
  • Kukipapa
    Itt egy lista, hogy az egyes GTA-k mikor játszódnak.

(IMDB faq.)
  • ldavid
    töltsd fel máshova
  • BAk3R
    ez aztán beszúrta a képet.