54919
-
BAk3R #24251 RivaTuner Version 2.21 Released, Fixes GTA4 Missing Textures
wtf? valaki nézte már? -
BAk3R #24250 mégegyszer biztos neki lehet ugrani. pláne h vannak választási lehetőségek is a sztoriban. -
#24249 áhhh 70% nál vagyok félek lassan itt a vége :((((((
-
#24248 sztem elég jó lett a sztorija a gamenek és a küldetések is tetszenek -
#24247 egy cseppet hiperaktív XD -
#24246 ez a brucie kegyetlen forma eddig a legnagyobb arc a játékban XD -
#24245 én láttam már buszt elvileg utazni is lehet vele -
#24244 arra hogy közéjük hajts XD -
BAk3R #24243 amúgy látott már valaki buszt úgy hogy rójja az utcákat és utasokat viszi ide-oda? én csak parkolva találkoztam vele. csak mer akkor buszmegállóba mire várnak az emberek? -
#24242 én is ezt mondom.. nagyon ott van hogy él a város :) -
#24241 persze, fasza minden.
csak mégse. -
BAk3R #24240 leszámítva ezt hardveres dolgot, nagyon ott van ez a game, hatalmas részletes élő város, fasza ez a telefonosdi meg internet, lehet nőzni meg minden, nem lehet abbahagyni. sztori meg baromi jó mint mindig. -
#24239 Szerintem is!
A zsidós-gyémántos is jó volt. Meg az utánna lévő öld meg az áruló zsidót is. :)
Sok hent!!! -
#24238 a legjobb küldetés -
BAk3R #24237 fu ez a bankrablósdi odabaszott, király volt! -
#24236 Elfelejtettem mondani, hogy nekem 1024-ben és egy olyan 10, 20,20,0 körüli csúszkákkal. -
#24235 A high rendernél már nekem se volt pofán feltolni highestre, pedig úgy sem láttam szinte semmi viszaesést. Ami azért erős, tekintve hogy a view distance viszont nem sokat javított a kinézeten, mégis 10 fölé nem merem rakni mert attól már megszakad a gépem, a felbontást meg 800*600nál nem tudom följebb rakni, mert 1024ben 10-15 fps-t produkál ami meg szégyen. A gépemre nézve is mondjuk, de az engine-re pláne. -
#24234 el kell kezdeni újat játszani, az generál magának kódot, elmentesz egy állást, majd ahova mentette, csak a fájlokat másolod ugyanoda, törölve a régit, ha esetleg nem irná felül nekem gond nélkül megcsinálta, csak kicsit gondolkodni kell rajta:D -
#24233 Én csak medium-medium--ot próbáltam, többre nem volt pofám. (C2D 2Ghz, 2Gb, 8800 GTS 320 (180.48), XP 64 SP2)
De azonis megy egy olyan 30-35 FPS-t mig a cikisebb helyeken visszaesik 25-re (sok rendőr kerget, szórom a gránátot, esik az eső és este van) -
#24232 Hát a procim nem sokat segít rajta szerintem :)
X2 3800+ 2.2GHz-en, szóval attól is meg kéne feküdnie. :S
Mondjuk gyakorlatilag mindentől a gépemben, szóval nem értem honnan szerzi a plusz erőforrást. Mert ha a meglevőt használná csak fel rendesen, akkor jobban kéne futnia ugye low-lowon mint most medium-high-on, de abszolút semmi külömbség nincs. Szóval vagy lekorlátoz a játék, vagy nagyon ügyesen swappol :p -
BAk3R #24231 mért csinál új accot? -
retek683 #24230 f bertű hosszan -
#24229 Nálam is.
320 memória, low-ban és medium-ban is hozzávetőlegesen ugyanannyival megy.
Ami mit jelent?
Proci a szűk keresztmetszet nem a videókari. De ezt már amúgyis tuttuk... -
#24228 Hát, nekem nforce570es chipset van az alaplapomon, és amd proci, vidkártya mondjuk geforce.
De én nem találkoztam ilyennel hogy pár perc után elkezdene jobban akadni, -nomemrestrict-el. Mondjuk nekem alapból akad(15-20fps) xD Egyébként nélküle 2-3 fps-el kevesebbet produkált a játék. De ez a frame érték nagyon ritkán zuhan le, akkor is zsúfolt helyeken(pl a triangle-nél), vagy ha éjjel kezd el szakadni az eső.
Amúgy vicces, de 256mega ram van a vidkarimon, de mégis ugyanolyan sebességgel fut medium textúrákkal mint low-al. pedig anyázik erősen hogy nem lesz neki elég a mem. -
#24227 Online módban kell használni a Live-ot, és akkor megmarad örökre - vagy legalábbis amíg van Live server:) -
Jobboka #24226 Origi gamesek akik már a "payback" küldinél meg az "assasination" -ös küldiknél vannak azokanak nem fagy ki?? (szintén eredeti) -
#24225 ROSSZ HÍREK A MENTÉSSEL KAPCSOLATBAN!!! OFFLINE MÓDBAN.
Lakótársam újrarakta a wint, a savegame-t szépen kimentette a C:\Documents and Settings\Név\LocalSettings\ApplictionsSettings\RockstarGames mappából mindent, mert ugye itt a savegame. Na de az usert egy ID-vel tárolja le. Amit az Xlive Offline fiók készítésekor generál. Na most ha újat csinálsz akkor nem egyezik és nem fog menni.
Próbáltuk átírni Xlive-ban az account ID-t arra ami a GTa savegame ID-je de az sem segített, gondolom registry-ben is tárolja, na meg kódolva ezeregy helyen, ha valaki erre TUD MEGOLDÁST AZ SZÓLJON. KÖSZ.
SZÓVAL SUCKS AZ EGÉSZ, DE NAGYON!
PLS REAGÁLJATOK RÁ!!! -
#24224 Köszi! Akkor nyilván nem a megfelelő rádiót hallgattam -
#24223 Terrorfenyegetettség van.De a netcaféban majd bővebben olvas6sz róla -
n3whous3 #24222 Szóval várom a #24215-re a válaszokat, pontos driver (vga, alaplap, stb...) verziókkal. :) -
bucsher #24221 vagyis amikor először megkapod az irányítást az autóban
azt hiszem -
n3whous3 #24220 Már a legelején az egyik rádióban szajkózzák folyamatosan, hogy terrorista készültség. -
bucsher #24219 fucking terrorists
a legelején mondja mielőtt megkapod az irányítást -
n3whous3 #24218 Érdekes leírás, mert bár később nem, de a legelején egyértelműen említik, hogy Szerbiából van Niko (talán ő maga, már nemtom). -
#24217 Pff. de gagyi. a baloldalin hiányos az ablak textúrája -
#24216 Van valami lehetőség adott (már lejátszott) küldetéshez ugrani? Meg akarom hallgatni Little Jacob dumáját megint
A történet szerint van valami indoka annak, hogy miért vannak lezárva a további városrészek? TVben, rádióadásokban egy elejtett infó? -
n3whous3 #24215 Baz, egyszerűen nem vágom, van már 4 giga ram a gépben (most 32 bit xp miatt csak ugye 3...) és hiába, nagyobb látótávval távolabbi a popup, de a kibaszott életbe is, a pop upok közel ugyanúgy megmaradtak. Plusz az a király, hogy az elvileg mem leakes nomemrestriction mód még gyorsabban is futtatja a játékot, de képtelenség, hogy az pár percnél tovább jó legyen.
Írjon már ide kérem olyan, akinek nforce 5xx lapja van + esetleg ati kártya meg amd proci ÉS NEM akadozik be nála a -nomemrestrict kapcsolóval a game... Kösz -
Kukipapa #24214 Itt egy lista, hogy az egyes GTA-k mikor játszódnak.
(IMDB faq.) -
ldavid #24213 töltsd fel máshova -
BAk3R #24212 ez aztán beszúrta a képet.