54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • bordy
    na mi van. még mindig nincs patch? mi a tökömet csinálnak mikrofosék már ennyi ideig.
  • Sordoran
    hát mondjuk jah, tom h nagyon határeset ehhez a kártyához, de mondjuk láttam aki 5000+ proci mélle 4850-est rak be :D
  • MerlinW
    Igen. Nem állítottam át semmit. Gyári kiosztással játszom. Hamar megszokható.
    Régen én is a nyilakkal autóztam, WASD-al mászkáltam, így eleinte nekem is szokatlan volt, de most x óra után már teljesen természetes.

Ha úgy érzed, hogy ügyetlen vagy, az nem az irányítás miatt van, hanem az autók új fajta mozgása miatt:)
  • dr Kotász
    Én is hadd kérdezzek ezzel kapcsolatban, mert nem bírom eldönteni, hova konfiguráljam a gombokat. Úgy vezetsz, hogy a 4 gyalogos iránygombbal vezeted az autót is? És az egérrel csak a kamerát mozgatod?
  • MerlinW
    Egérrel mozogni kell az autóval. Ha hozzászoksz még hasznos is sokszor. Pl pillanat alatt körbe tudsz nézni, mielőtt megválasztod az utat menekülés közben.

Meg kell szokni, de jó az. 1-2-3 óra játék és észre sem veszed.
  • MerlinW
    Kevés a video memória. De menni fog úgy-ahogy, kompromisszumokkal.
  • gepsys
    És mennyire van felhúzva a graf a játékban?
    Köszi!
  • Barny
    a procid gyenge...neis szamits proci limittel gyorsulasra:)
  • BAk3R
    ha hozzászoksz szerintem nem lesz semmi gond.
  • Suri hun
    Köszi az infot! Hát ez akkor így nem egy nagy durranás mert így éelesebb kanyarokba nem is látom mi van elöttem.
  • Sordoran
    Na, jó esélyekkel várhatom a játékot, 8.7-es Catalyst után felraktam a 8.12-est, és semmi! A FarCry 2-nél nyertem 3%-os gyorsulást, a többi játékot amit megmértem meg vagy ugyanannyi, vagy 1-2%-al lassabb lett. Hát ez elég lelombozó így GTA4 beszerzése előtt.
  • BAk3R
    nem lehet, meg kell szokni, engem is zavart, mostmár nem.
  • Suri hun
    Hi!

Nem lehet valahogy beállítani, hogy amikor beülök a kocsiba és kanyarodok akkor a kamera továbbra is a kocsi mögött maradjon ne így elfordulva?
  • bodesz
    a FAQ felirattal fönt...
  • nandras90
    Sziasztok?

Azt szeretném kérdezni hogy saját zenéket hogyan lehet betenni a játékba?
  • poweradi
    jah mi ez????
  • f1alonso
    Igen van esélyed :)
    Hasonló a konfigom és olyan 30-40fps-el döcög.
  • f1alonso
    csááá
    azt a kurva he hogy ez a vista mekkora egy ratyi....
  • gepsys
    Hali!
    Olvastam már a FAQ-ban az ajánlott konfigot, de azért szeretném megkérdezni tőletek akik már játszanak vele, hogy egyáltalán érdemes-e felraknom, menni fog-e a gépemen?
    Szóval a konfigom:
    ASUS M2N-SLI, AMD AM2 X2 6400+, Kingmax 3x1Gb 800MHz, Leadtek 8800GTS TDH 320MB.
    A válast előre is köszönöm!
    Üdv!
  • HBK
    szerelmi problémák?:D
  • heringer
    én is mindig viszzautasitom:D
  • CamelX
    Nálam akkor is a Republican Space Rangers viszi a pálmát a TV-ben :D tegnap fedeztem fel. Könnyesre röhögtem magam. Aki jól vágja az angolt, meg 1 kicsit konyít a Redneck-ek fogalmához, annak kötelező :D
  • RedRiot
    :))) Akkor ez nálam is be fog következni, mert hanyagolom kissé az emberi kapcsolatokat a játékban. Ha nem a küldiket csinálom, akkor szórakozás gyanánt szívesebben lövöldözöm járókelőkre, menekülök a rendőrség elől, így dartsra, biliárdra kevés idő marad, a bowlingot meg vhogy nem érzem ebben a játékban.
  • Zetorg
    megnéztem...
    egy darabig jó, de kb 15-20perc után ugyan úgy eltünik alólam az út :(
  • w77d
    nekem Romannal romlott meg picit a kapcsolatom mert sosem érek rá szórakozni vele.... fel is hívott, hogy úgy érzi eltávolodtunk egymástól XD
  • Carlos
    Brucie jó fej, csak idegesít, hogy mindig telefonálgat.
  • RedRiot
    "néha vannak kék ember ikonok a radaron."

Én eddig egy ilyen fazonnal találkoztam, egy ilyen kis nyeszlett narkós faszival, Roman garázsa körül őgyelgett, aztán vhol az egyik fényezőhöz közel.

"annyiró jó karaktereket hoztak össze, hogy mindegyikről leírta már valaki, hogy a kedvence :)"
    Ez a nyavalygó rendőr, ez a McReary engem kicsit idegesít. Meg a hangember Manny. :))) Eddig Brucie és Roman a két legjobb arc, de remélem lesznek még hasonlóak. :)
  • RiCSi1234
    Azon én is fostam.. Istenien vannak kivitelevze a missziók!! Tetszik!! :D Nekem géppel problémám nincs, fut majdnemhogy faszán..;)
  • ProGabe #24264
    annyiró jó karaktereket hoztak össze, hogy mindegyikről leírta már valaki, hogy a kedvence :)

néha vannak kék ember ikonok a radaron. az egyiknél Badmannel kellett volna elintézni egy bandát, de simán meghaltunk. azóta nem láttam ilyen ikont. remélem nem csesztem el a dolgot végleg. GTA-ban olyan küldetés, amit nem lehet megismételni? WTF?
  • RYO21
    csak eltunik a fekete doszos ablak.
  • farad66
    Asust kellet volna venned,ahhoz adnak átalakítót.Amúgy a progi nem támogatja az SLI-t.
  • BaLeeX
    Érdekes. Nekem az ajánlott konfighoz teljesen hasonlóm van csak ramban majdnem 2x annyi mégis 1024x768-ban medium/high mellett simán 30 fps alatt van álltalában, stabilan 20-25fps. Persze a benchmark ennél nagyobb felbontással (1280x1024) simán hoz avg fpsben 37-et meg talán nem is megy 30 alá a benchmark során, kár, hogy a játékban meg 30 fölé megy ritkán...
    Természetesen 8.12-es catalystal.
  • BAk3R
    :D

amúgy roman-t birom a legjobban, mikor ilyen tök lehetetlen helyzetek közben hív h megyünk-e inni? :) most is hív, niko meg mondja neki, hogy "nem tudom hallod-e, de épp egy helikopterben vagyok, szóval talán majd később" :D
  • SzlobiG
    Hali!

Nemtudok megoldás arra, hogy Ati 4870X2 karival miért dob ki kb félóra múlva azzal, hogy megtelt a videó memória? Mikor az 1gigából csak kb 700mb-t foglal.:(
  • n3whous3
    ránézek...
  • Lazarus
    Ha bicikli lenne akkor meg roller kéne, ha az is lenne akkor meg ez :)
  • BAk3R
    na, a broadway-en láttam pár buszt élesben, nagyban tették a dolgukat. már csak bicikli kéne bele :)
  • DJ Skyline
    van azért még pár mellék küldetés bőven. befejezni a járművek leszállítását, Little Jacob megbízásai, Roman Taxis küldetések, rendőrös küldetések. amik így aktívabbak, vagy felszedni az összes nőt akit lehet, stb. :)
  • BAk3R
    jah. a multi az nagyon király lehet :/ 32-en zúzni az immár nem üres városban.
  • Carloska
    Áhh az lesz multizgatok egy ideig és csak késöbb állok neki folytatni :D:D