54919
-
#24332 így játék közben hány fokos a procid? -
#24331 4.2 !!! Atyám!!! -
Rainbow15 #24330 Nekem is ékezetes, de átírtam. Sajna így sem lett jó. -
#24329 ahogy sejtettem, a proci tuninggal elég szépen meglódul a játék. e8400-al korábban kimértem hogy 4.2ghz-et még viszi szépen nem sok feszadással (menne tovább is biztos, de akkor megugrik nagyon a melegedés), hirtelen az átlag 35fps-ből lett stabil 50 :) -
#24328 legközelebb már okosabb leszek és én se fogok:D -
#24327 Én alapból nem használok se ékezetes file -t meg könyvtárat windows alatt. Nem egészséges :) -
most szar grafikan van de nemis ez a lenyeg:)...xD -
#24325 köszönöm:D de mikor újratettem a gépem a franc se gondolta hogy gtazni fogokXD -
BAk3R #24324 gratulálok az ékezetes profilért :D -
#24323 jah, már vele sem olyan mint régen XD -
BAk3R #24322 nekem ilyen hibák nincsenek :O
csak az árnyék az ami ilyen furcsa -
#24321 sziasztok! a saját zene berakását meg lehet vhogy oldani ha ékezetes profilom van a windowsba? -
Borg #24320 És mennyit hozott? Milyen beállításokkal raktad feljebb? -
#24319 Ezekre bugokra/textúra hibákra (más most nem jut eszembe) van valami megoldás vagy ennyit bír a vidkarim (Sapphire HD 3650 512MB DDR2 PCI-E)? Proci az egy AMD X2 4200+ 3.2Ghz -en + 2GB DDR2 Crucial Ballistix RAM.
Amúgy a játék low -on 1024x768 -ban egész jól fut, de ezek a megjelenítési hibák kicsit idegesítőek néha :( -
Pitti #24318 Jahh, látod abban igazad van, hogy a dinamikus kameramozgás nagyon rossz, most esett le miről beszélsz. ;)
-
bucsher #24317 dettó :)
bár a gta korszak tiszteletére a héten felmentünk 3.0-ra :) -
#24316 akkor megnézem mit bír:) kösz -
Borg #24315 Nekem 1.83-as megy 2.8-on, és ez még nem a vége. -
#24314 2.66 Meddig szavad húzni? szal inkább procival foglalkozzak mint rammal? -
Borg #24313 Fassetudja mennyin megy az. Húzd fel 3ghz-re, többet segít mint +1gb ram. És ingyen van :) -
bucsher #24312 ez nagyon állat :) -
#24311 E7300. de most inkább ramot venni van kedvem:) -
Borg #24310 Valamit biztosan segítene, mint ahogy minden más cseréje is valamit segítene :)
Kérdés pl hogy a procid mennyin megy, mert az is sokat befolyásol. -
#24309 szerintetek ha bepakolnék még egy 1gb ramot akkor az gyorsítaná a játékot? mert kint a városban érezhetően lassú, bemegyek épületbe akkor meg simán jó. -
#24308 Ezt értem és egyet is értek vele, de ezért írtam, hogy annak a pozitívumnak, hogy frankón tudsz nézelődni, lövöldözni annak semmi köze ahhoz, hogy szarul követ a kamera. Egyáltalán nem zárná ki a kettő egymást, nyugodtan lehetne dinamikusabb az a kamera, attól még az egér által hozott pozitívumok maradnának.
Lövöldözésnél teljesen egyetértek azzal, az lényegesebben vackabb csak gamepaddal, nálam van két extragomb az egéren azt gázra és fékre raktam és ilyenkor a gamepad csak kormányzásra szolgál, de ezt a megoldást csak akkor használom ha pontosan akarok lőni a kocsiból.
#24305 BAk3R: Na igen a 4gamepadomból nekem sem támogatja egyiket sem. JoyToKey –t használok, jobb oldali analóg egér mozgást szimulál első két fölső gomb is, ha mindenképp szükségét látom, hogy benézzek valahova arra tökéletes, pontosan célozni szar vele.
Természetesen mindez csak autózás komolyabb harcoknál bill+egér. -
#24307 jó nagyon! -
#24306 Jó az alaplapod ;) -
BAk3R #24305 kipróbálnám én is ha felismerné a ~11k-s logitech gamepad-omat :) -
CamelX #24304 A patchnek én majd a Controller támogatásos részére leszek nagyon kiváncsi. Vezetéssel ugyanis csak az az 1 gondom van hogy billentyűvel csak full gáz adható. Remélem patch után már kormány is használható lesz, vagy legalább ismertebb gamepad-ok közül néhány, nem csak az a rákos xbox controller... -
#24303 de hogy a pálya valami eszméletlen nagy, és kibaxot látványos, az tuti.. Az ipari parkokban, minden hangárban mást van, és mást csinálnak, ezt nagyon eltalálták.. Egyre jobban tetszik ez a játék.. :) -
n3whous3 #24302 Kocsi irányítás állítólag messze jobb a box kontrollerrel, bár az együttes lövöldözés és célzás dologgal akkor meg már nem értenék egyet. -
BAk3R #24301 ha egyszer kijön :) -
Pitti #24300 Nem tudom gamepaddal milyen, de egérrel meg lehet szeretni ezt a "kameramozgatást". Folyamatosan látom mi van körülöttem, be tudok nézni a kereszteződésekbe stb. Kb annyi idő telik el vele míg a való életben belenézek a visszapillantóba.
Mindegy, "ízlések és pofonok"..... nekem bejött.
Gamepaddal nem tudnék játszani az biztos. -
#24299 És ez még csak jobb lesz, hiszen a patch beletesz majd egy csomó új fícsört:) -
CamelX #24298 Jobb is. Ment a paráztatás ezernyi hozzászólással, meg hogy megyenemááán a gépemen, stb. Ehhez képest semmi probléma nincs a játékkal, ha van az meg FAQ-ban úgyis benne van :) -
#24297 Marha régóta olvasom rendszeresen mind2 fórumot, de eddig sikeresen visszatartottam magam attól, hogy írjak, de ezekre a kamerás hozzászólásokra már énis beböfögök :)
Azért ne jussunk már oda, hogy ezt a kamerakezelésnek nevezett halom lókupacot ilyen-olyan okokból jónak nevezzük. Attól, hogy megszokod attól még nem jó sőt szar, ha nem korrigálod manuális módon egy hirtelen kanyarnál, akkor azt se látod mi van előtted. Ez semmilyen körülmények között nem nevezhető se jónak se jobbnak. Az hogy így könnyebb lövöldözni az természetes, de nem magyarázza azt(sőt semmi köze hozzá), hogy magától nem képes normálisan követni a kamera, ettől még nyugodtan fordulhatna az a kamera úgy ahogy kell.
Eddig a GTA -ig viccnek meg poénnak szántam a „A PC-s játékoknak van jövője?” topikban a GTA jobb billel dolgot, álmomban nem gondoltam volna, hogy ez 1x megis valósul(najo nem teljesen valósult meg, mert azért itt is gamepaddal játszok, de forgathatom időnként a hülye kamerát). -
#24296 Vagy már inkább mindenki játszik vele mint sem hogy szidja már:D -
#24295 Na, szépen kipusztult a topic. Mindenki belefáradt az anyázásba. -
BAk3R #24294 mekkora jó már ez a videókészítősdi -
Pitti #24293 A kameramozgás engem is nagyon bosszantott az elején, de hozzászoktam és valóban sokkal jobb így. Pl autóból, motorról való lövöldözéskor csak így lehet célozni :)