54919
-
#24372 10-12 kocsi van egy NFS-be. de tényleg kevesebbet kell dolgoznia, szebb a graf. akkor te napszemüvegbe játszod kedves Barny mert nagyon sárga az UC... -
#24371 Tuning dióhéjban,konyhanyelven :) tanulmányozd picit mielött elfüstölsz vmit :) -
meril #24370 Sokat javít az ATI-soknak a 8.12-es verzió? Vagy szinte semmit? -
#24369 faq -
#24368 Nemtudja valaki, hogy hova teszi a mentéseket a játék? -
#24367 azér egy nfs-be nem kell annyit dolgozni a procinak mint egy gta alatt, ott van 6 kocsi azt kész -
#24366 most probaltam vista alatt eloszor az undercovert DX10:P..siman megy full maxon 6xAA-val...raadasul szebb ezerszer a grafikaja mint a gta-nal,,,es a gta meg alig megy low-on is...szjee..ez vicc:S -
n3whous3 #24365 nekem, nincs megoldás -
#24364 ne bízd el magad :\ -
#24363 mást nem tehetünk csak várunk. remélem jobban lesz optimalizálva legyen meg azért az az átlag 20 FPS nekem is.
am vki nem tudja IMG Tool mikor lesz a játékhoz? vagy már van? -
#24362 koszonjuk mikrofosnak:D:))) -
#24361 egy hete ígérték a peccset, akkor 5 napot mondtak, ergó késnek :) -
#24360 link még nincs? -
#24359 imagefuck -
#24358 -
#24357 egy modder által készített program: (MÉG NINCS KIADVA! CSAK ELŐZETES)
GTAIV Tweaker
* Please note that not all features in the screen shot work yet.
- The minimize button minimizes it to your system tray to reduce clutter.
-------------------------
Not Working Features:
- World Shadow Map (Don't know if we can change this, but im looking hard).
- Reflection Map (Don't know if we can change this, but im looking hard).
- Bloom Level (Need to find a tricky way to do it with less work).
- Trick Encrypt (Hopefully will make this feature trick GTAIVs stupid settings encryption).
- Embed Settings (Linked to Trick Encrypt).
- Disable Shadows (Don't know if we can change this, but im looking hard).
- Runtime MOD (Scratched out because this is coming far down the road, probably will be my attempt to make a easy modding interface).
- Ill also be making a Rewind feature so if you change/mod a bunch of crap and then you realize its all buggered up you can click Rewind and undo it. Pretty much just a backup making feature that will backup files before you save over them.
- Ill also show the Distance and Detail sliders number between the arrows, stupid mistake I didn't add in there yet.
-
#24356 :(....jatszok addig inkabb undercovert..xD -
szapor #24355 Hát nem hiszem mert nekem is mostanába fagy be a játék... :(:(:( -
#24354 tudomásom szerint a minimum beállitás 800X600X50 Hz, de mégis mennyire ment ez most nekem:
-
#24353 Nekem nem hianyzik az AA...csak legyen mar uj grafikuskartyam es akkor mar tolhatom emberi felbontasban high-en:):( -
#24352 ez haláli videó baz:D nagyon komoly, amúgy valaki észrevett valami hasonlóságot a Hitlert játszó szinés és Roman között? szerintem hasonlitanak. Mármint Hitler ordibálós aggodalmas képéről Roman jut eszembe. -
#24351 -
#24350 Hitler és a PC-s GTA IV esete
zseniális videó :D
-
szapor #24349 Nem igaz már megint alig játszok pár percet és kifagy a játék... :( -
Skyline #24348 A 68 fokos c2d-re nocomment amúgy.... -
Rainbow15 #24347 "bankrablós maszkot" hol tudok venni? -
Skyline #24346 Olyan 40-45 max nállam így ahogy van most procfesz 1.3 alatt...:D
-
#24345 Oké köszi:) -
BAk3R #24344 előre-hátra gyorsan told (hint: rángasd) ide-oda az egeret, akkor jó amikor úgy érzed, hogy kettévfűrészeled az asztalt lassan -
#24343 Valaki tudja hogy mit kell csinálni a bowlingnál hogy el is tudjam dobni a golyot?? -
#24342 ilyenkor mindenhol állitani kell a voltokat! de hogy mit mennyire állits azt igy megnem mondom neked -
#24341 na így sikerült kösz, szal sztetek mit reontottam el?:) -
#24340 akkor meg vedd ki az elemet huzd ki a táp kábelt és ugy is kapcsolt ki be egyszer utána vissza az elem táp kábel és bekapcs -
#24339 Nekem alapon 40-42 fokos a proci mikor huzva van akkor meg kb 55-58 de akkor a 2.4 helyett megy 3.6Ghz-en -
#24338 nem enged, ugyanúgy nem kap jelet a monitor -
#24337 Kapcsold ki be és majd vissza enged a biosba -
cserewarrior #24336 Vedd ki az elemet -
#24335 everest szerint monitorozva maximum 68°C, átlagban pedig 61°C-nál mozgolódhatott. annyit még hozzá kell tenni, hogy a proci 1.285v-on megy (ez ASUS alaplap bios-ában 1.335v-ot jelent a vdroop miatt), és egy Arctic Cooling Freezer7 Pro csücsül rajta. -
#24334 Na olyankor mivan ha felhúztam a procit meg a memclockot is és 10%-ot növeltem mind a memória mind a processzor volton és nem indul a gép. bekapcsolom és full sotét képernyő. hogyan lehet visszaállítani a bios-t ha nem tudok még a biosba sem belépni? -
#24333 A Bowlingnál mit kell csinálni hogy el is dobja azt a ku...va golyot??:D