Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Macccy
Nahh ... mostmár a játékról is kéne ...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ez a Vladimir nevû tahó ruszki ez most valami biszexuális aberrált állat ? Csak mert néha komolyan félek a szadista pofájától ... 😊

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Már bocs, a minimum amin low beállításokon 800X600-ban jászható.
Az ajánlott ami maxra húzva jászható

Legalábbis a nem elb*szott játékoknál ígyvan

Elképzelhetõ ATI hotfix a játékhoz mert olvasam valahol hogy lehetséges tudtok róla v.mit?

ajánlotton azért tényleg szokás az, hogy ha nem fut maxon a játék, akkor sem alap beállitásokkal, viszont a minimumot is általában ugy adják meg, hogy minimum beállitásokkal éppenhogy jol fusson a game, eddig én igy vettem észre

Hát ja.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

[HUN]FaTaL
Mi a faszhoz kell ennyi vram? Ennyi textúra a földön nincs. Nem használ RAMot a játék egyáltalán, csak mindent a vramba pakol vagy wtf?

http://goo.gl/gd6Zi5

lehet, de az is biztos h nem huzom fel már magam miatta, nem is kell mondanom h imádom a R* játékokat (Max Payne isten, GTAkat is szeretem, meg a Midnight Club is jo stb...) de a gépre nem költök, inkább Xbox ha összejön egy kis pénz, vidkari árábol megvan, én meg boldog leszek a GTAval meg a többivel 😊)))

Macccy
Nos bocs, de ez nem egészen így van ... Eleve recommended = "ajánlott" konfiguráció. Ez az a szint amin már normálisan futtatható, a minimum konfig pedig az, amin nem vág ki telepítés végén / játék indításkor egy hibával, hogy nem elegendõ valamely hardware elem teljesítménye / kapacitása. Sajnálom, de tényleg így van és így is volt. Ha emlékszel volt olyan, hogy néhány játéknál megadtak a Full beállításnak megfelelõ konfigurációt, nemtudom, talán a Crysis megjelenése elõtt is volt ilyen. Szóval szerintem át nem basztak senkit, hamis gépigényt nem hirdettek ki ha jól látom ...

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

gallardo
és ezért még fizetni is kell...

IntelCore 2 Duo E8200 2.6GHz, 2gb 800mhz DDRII rammal (dual channelben) és egy Gainward 9600GT GS 512mb os configon kipróbáltam a tört verziót, és ott 1280*1024 felbontásban maxig kihúztam mindent amit csak engedett (ugye nem engedte a textúrákat maxra) és nekem remekül futott, kb úgy mint a GameStar-os rövid kis videovágó bemutató videóban... Szval ma megvettem és remélem jól fog mûködni...
Lehet nekik az átlagos gép 4 magos cpu-nál meg 2magos gpu-nál kezdõdik xD

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

és aki vesz egy ultragagyi 512-es vga-t az tud játszani nagyobb felbontásban és meg akinek van egy nagyjából középkategóriás 256mb-os karija az meg csak max 800*600ba...

nahát faszául tudnak a R*esek......

rage

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

elmegy 7600 GT-n és nem bugzik? az kizárt dolog mert nem tudom xD

megejelnt a játék, a warezosok nagyon nagyon szopnak vele, a nem warezosok meg csak nagyon, az oriási gépigény miatt (pedig emlékszem vagy 2 honapja volt közleménye a R*nak, hogy már egy átlagos konfigon is jol játszhato a játék... na mindegy), és most megy a sirás-rivás, meg hogy: "nekem elindulna? nekem miért fagy? nekem ennyire bugos! nekem sem megy jol! a R* kurva anyját!" plusz néha 1000 hsz-enként értékelhetö kép vagy tapasztalat

Hali ezzekel a beállitással megy tökéletesen nem megy a kocsi magátol meg a kép nem mozog

Texture Quality - Medium
Render Quality - Higest
View Distance - 1
Detail Distance - 1
Veichle density - 1
Sahdow desity - 0

igy nyugottan játszok vele és lehet élvezni a játékot nekem bejöt

Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)

Snexi
pontosan mit kell beírni az exe után?

DöflingR
xd

Macccy
Pfff ... hát passz ... nemtudom, folyamatos, de én csak játszok, nem méregetem hány fps 😊 ... telepítés után 2-3X beállítottam és azóta amint van idõm játszok vele ...
A VGA RAM határáig állítva egyébként van olyan akinek rosszul, szaggatva megy? Mert én arra tippeltem, hogy azt amolyan "smooth / normal game speed" izé szintezõnek tették bele. Undorító dolog egyébként és nagyon nem tetszik nekem sem, mert én sokszor inkább kicsit lassabbra (nemtom 20-25 fps) állítottam eddig a legtöbb játékot, csak legyen szebb. De itt ugye ez nem lehet. Viszont a hangulat itt üt ...

rage
Mondom, nem így játszom vele nyilván a 7600GT-s kártyán, nekem elsõsorban azért kellett, hogy fel lehessen húzni 1280*1024-be. Illetve, többen kérdezték, hogyan lehetne a korlátozást kijátszani.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Stefibaba
GTA IV rossz, bugos, optimalizálatlan, de r* készíti a pecset, de 1-2 home-made "emberke" is rájött már dolgokra hogy mit hogy javítsanak szal elõrébb vagyunk. így elég érthetetlen? 😄

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

akyyy
100hozzászólásból 90 panaszkodás meg hardver gondok, 9 konzol vs pc a maradék egy a játékról szól.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Recommended Hardware Requirements:

Processor: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz, AMD Phenom X3 2.1Ghz
Memory: 2GB (Windows XP) 2.5GB (Windows Vista)
Free Hard Drive Space: 18GB
Video Card: 512MB NVIDIA 8600 / 512MB ATI 3870
DirectX 9 compatible Surround Sound Card
Keyboard
Mouse

A recommended eddig a full részletességhez szükséges gépet takarta egészen eddig a pillanatig. És a fent említett konfiguráció egy erõs közepes grafikához elegendõ! Aki megvásárolta, boldogan vitte haza hogy fullosan élvezheti a gameplayt. Ennek ellenére nem engedi a Texture minõséget közepesnél jobbra állítani. FELHÁBORÍTÓ!!! Utálom ha átbasszák az embert!
akyyy
ez mekkora😄
le akartam tölteni csengõhangot erre kiirta, hogy a telóm nem támogattja az mp3-at<#banplz>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Stefibaba
Ömm egyébként csak én olvastam azt, hogy azt mondta a r* hogy az IV-t mind a 3 portra egyszerre kezdték el készíteni???

Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas

PrisonMan
Összetudnántok plz foglalni az elmúlt napok dolgait?

ProGabe
nem, nem úgy használja

nem használja ki a teljesítményét. olyan dolgokat is a CPU-val számoltat, amik DirectX 7 óta a GPU-ra vannak bízva. egy 8-as szériájú Geforce, ill. egy HD és a feletti Atiban akkora teljesítmény van, hogy önmagában odacsap az X-box360-nak

mivel szarul portolták, a játék úgy mûködik, mintha emulátorral futtatnánk. szinte csak a CPU mûveleti teljesítményét használja. erre lehet igazán azt mondani, hogy a NASA gépein biztos jól menne. szarik ez az utasításkészletekre, cache-re, mindenre. erõ legyen, ne ész. kösz R* toronto :\

/ha csöndben maradtál volna, okosabb is maradtál volna/

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ronso
XD

Sakkoo.......Baszkiiii

öö..mert tök kihalt minden és sok látnivaló sincs?

😄
rage
Megnéztem, a Very Highon felül van még Highest is
Oda is állíthatom mindegy.

jaa..akkor negyed év<#hehe><#idiota>
ronso

éedekes itt jó az fps 65

Sakkoo.......Baszkiiii

A nyarat ne számítsd bele a fél évbe! Mert nyilván nyaralni voltak XD
egyébként tényleg emlékszem én is a GTA3-ra..mikor az elején kigyullad a rabszállító és elõször veszed át az irányítást,a kamera is alig akart forogni egy akkori gépen,nemhogy mozogni meg vezetni...aztán annak is eljött az ideje...a gta hosszú távú befektetés...<#hehe>
késtek?😊..inkább azért csapták össze fél év alatt,amit 1 év gondos munkával szoktak tálalni😊
Lehet h azért késtek mertmegpénzelte hirtelen õket a videokártyagyártó... nehogy véletlenül rájuk maradjanak a 2GB VRAM-os vacakjaik amik eddig a kutyának sem kellettek!
Vágom,h van hivatalos gépigény,miegymás,de annyi fórumon annyi variációt hallottam már,h csak megkérdezem:
kb. mire számíthatnék egy: AMD64 X2 DUAL 3800+,2ghz,2gb ram,GF8800gts 640mb-os gépen? 1024x768 fölé nem nagyon szoktam tolni a felbontást.
ahogy lentebb is írták..ehhez nem is tudom mekkora patch kellen😊..North ha nekiülne és bütykölné húsvétig,akkor talán egy 2 gigás patchel újrahúzná a fõbb elemeket,mint egy America's Army esetében..ahhoz meg a backupok miatt kellene még +18g hely a hdd-n😊
Köszi!

Most már jó, viszont nem tudok sehova belépni, még a lobbyból kidob állandóan valamiért.
Erre valami ötlet?
Ha nincs korlátozás, akkor miért nem Very High-on vagy? Én is kipróbáltam, ezt a trükköt de visszacsúsznak úgyanúgy a csúszkák. A txt fájlban ajánlott konfigban pedig 512 megás videókártya.... egy normális readme.txt-be általában a full részletességhez való konfigot írják ajánlottnak! Mi ez a szemfényvesztés?,?
DJ Skyline
én igazából örülök neki, végre nem egy bugos szart kell nézni mint az elõzõ részekben. ezt megoldották, és még adtak hozzá plusz dolgokat is.

Ennyi. Tény, hogy RS ezt elbaszta - talán javítják - de azért el lehet érni egy köztes megoldást. Amúgy kurvajó játék, eszméletlen hangulata van. 😊 Kezdem nem sajnálni a pénzt, amit kiadtam érte.

www.gamedroid.hu

tigeroo
nembaj emberek, az a lényeg hogy van replay editor 😄DDDd
spidermannél is egy patch már pici plusz beállítási lehetõséget betett....
Scouser
És így neked mennyi fps-el megy?

You\'ll Never Walk Alone

rage

Így paraméterzve és indítva

Nálam nincs korlátozás, sem felbontásban, sem semmiben
7600GT kártyán nem így játszom vele nyilván, de itt lehet látni, hogy kiiktatható a korlátozás
Meg azt is lehet látni, hogy a játéknak ilyen beállításhoz 1,5 GB VRAM kéne, ami kicsit vicces.

Van Very High lehetõség is, nemcsak High... Majd pakson megnézzük....
"Így már játszható és nem is olyan randa." na itt a lényeg...crysis techdemot vár mindenki 100 fps-el?
Dante73
Jaja, ne bántsuk õket, félig jõ munkát végeztek. Billegnek az autók, így magas a gépigény.... Ebben nem kell többet számolni, mint az Assassin Creed-ben, mert nem kell. Ott tudtak optimalizálni, ÉS védelemmel is foglalkozni.
Egyszerûen béna emberek, pocsék munkája. Ráadásul, az alapok jók lennének, csak melózni kellett volna.
Akik megalkották a játékot jó munkát végeztek, akik portolták, azokat meg egyszerûen ki kell rúgni. Ugyanis ezt már peccselhetik, ahová akarják, (lásd Crysis) ilyen marad.
Játszottam vele egy másfél órát, (nem hullámzott a kép) és még most is fáj tõle a fejem, és szédülök. A Textúrák agyonmosottak, az árnyék valami förtelem, nem is sorolom.

Ezt nagyon benézte a r*. Kár érte, JÓ JÁTÉK LEHETETT VOLNA. Nem lett az.

http://www.freetvmaci.info/

nem csak akkor.