Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez a Vladimir nevû tahó ruszki ez most valami biszexuális aberrált állat ? Csak mert néha komolyan félek a szadista pofájától ... 😊
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
Az ajánlott ami maxra húzva jászható
Legalábbis a nem elb*szott játékoknál ígyvan
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
http://goo.gl/gd6Zi5
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
nahát faszául tudnak a R*esek......
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Texture Quality - Medium
Render Quality - Higest
View Distance - 1
Detail Distance - 1
Veichle density - 1
Sahdow desity - 0
igy nyugottan játszok vele és lehet élvezni a játékot nekem bejöt
Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)
A VGA RAM határáig állítva egyébként van olyan akinek rosszul, szaggatva megy? Mert én arra tippeltem, hogy azt amolyan "smooth / normal game speed" izé szintezõnek tették bele. Undorító dolog egyébként és nagyon nem tetszik nekem sem, mert én sokszor inkább kicsit lassabbra (nemtom 20-25 fps) állítottam eddig a legtöbb játékot, csak legyen szebb. De itt ugye ez nem lehet. Viszont a hangulat itt üt ...

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Processor: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz, AMD Phenom X3 2.1Ghz
Memory: 2GB (Windows XP) 2.5GB (Windows Vista)
Free Hard Drive Space: 18GB
Video Card: 512MB NVIDIA 8600 / 512MB ATI 3870
DirectX 9 compatible Surround Sound Card
Keyboard
Mouse
A recommended eddig a full részletességhez szükséges gépet takarta egészen eddig a pillanatig. És a fent említett konfiguráció egy erõs közepes grafikához elegendõ! Aki megvásárolta, boldogan vitte haza hogy fullosan élvezheti a gameplayt. Ennek ellenére nem engedi a Texture minõséget közepesnél jobbra állítani. FELHÁBORÍTÓ!!! Utálom ha átbasszák az embert!
le akartam tölteni csengõhangot erre kiirta, hogy a telóm nem támogattja az mp3-at<#banplz>#banplz>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Szokj meg, vagy menj el! HÉÉÉ, hova mész?! GTA IV: Sulytas
nem használja ki a teljesítményét. olyan dolgokat is a CPU-val számoltat, amik DirectX 7 óta a GPU-ra vannak bízva. egy 8-as szériájú Geforce, ill. egy HD és a feletti Atiban akkora teljesítmény van, hogy önmagában odacsap az X-box360-nak
mivel szarul portolták, a játék úgy mûködik, mintha emulátorral futtatnánk. szinte csak a CPU mûveleti teljesítményét használja. erre lehet igazán azt mondani, hogy a NASA gépein biztos jól menne. szarik ez az utasításkészletekre, cache-re, mindenre. erõ legyen, ne ész. kösz R* toronto :\
/ha csöndben maradtál volna, okosabb is maradtál volna/
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
😄
Oda is állíthatom mindegy.
kb. mire számíthatnék egy: AMD64 X2 DUAL 3800+,2ghz,2gb ram,GF8800gts 640mb-os gépen? 1024x768 fölé nem nagyon szoktam tolni a felbontást.
Most már jó, viszont nem tudok sehova belépni, még a lobbyból kidob állandóan valamiért.
Erre valami ötlet?
www.gamedroid.hu
Így paraméterzve és indítva
Nálam nincs korlátozás, sem felbontásban, sem semmiben
7600GT kártyán nem így játszom vele nyilván, de itt lehet látni, hogy kiiktatható a korlátozás
Meg azt is lehet látni, hogy a játéknak ilyen beállításhoz 1,5 GB VRAM kéne, ami kicsit vicces.
Egyszerûen béna emberek, pocsék munkája. Ráadásul, az alapok jók lennének, csak melózni kellett volna.
Akik megalkották a játékot jó munkát végeztek, akik portolták, azokat meg egyszerûen ki kell rúgni. Ugyanis ezt már peccselhetik, ahová akarják, (lásd Crysis) ilyen marad.
Játszottam vele egy másfél órát, (nem hullámzott a kép) és még most is fáj tõle a fejem, és szédülök. A Textúrák agyonmosottak, az árnyék valami förtelem, nem is sorolom.
Ezt nagyon benézte a r*. Kár érte, JÓ JÁTÉK LEHETETT VOLNA. Nem lett az.
http://www.freetvmaci.info/