54919
-
n3whous3 #26540 lesz az PC-re is ne aggódj. -
#26539 pláne hogy X360 ekszkluzív :) -
n3whous3 #26538 Motoros buzifaszság, na ezt se fogom megvenni. -
Pilutika #26537 ez a játék kb olyan mintha gta3maé játszanék szebb grafikával...tartalomba sehol nincs még a vice citytől is, nem hogy a san adreastól... -
Pitti #26536 Jahh, ott még nem tartok ;) -
Light #26535 Köszi a válaszokat. Akkor hozzászokom majd vhogy..:)
Üdv -
#26534 Brucienál, de azt jelöli is a GPS. amúgy igen, Stevie nevű fazon küldözget sms-t -
Pitti #26533 Brucie garázsába kell vinni őket, nincs lerakat. Ha válaszolsz az e-mail-re elindul a küldetés és kapod folyamatosan az infót, hol találod a kocsit és hova kell vinni. -
PunkZoli #26532 és a lerakat hol van? már a garázs -
Pitti #26531 Brucie küldözget neked e-mail-eket amiben ilyen olyan kocsit kér. Asszem 7-8 db van, más nincs.
-
PunkZoli #26530 igen csak elfloodolgattok mindig vmi értelmes kérdés felett :D -
#26529 Csak egy kérdés hozzátok! Erröl a Gamepadról tud nekem valaki véleményt mondani hogy jó e érdemes ilyet venni? :Logitech Rumblepad II PC gamepad
-
#26528 GTA 4 The Lost and Damned trailer
-
n3whous3 #26527 Hát azért a 3-vc-sa esetén el lehetett teljes mértékben lenni egér nélkül. -
#26526 rakd fel a régebbi gta-kat, nem ilyen volt a kamera, hogy egérrel kellett egyfolytában korrigálni -.- -
CamelX #26525 Options-ban "Handbrake cam on/off" nem segít? Én nem próbáltam, mert nekem tetszik ahogy van :) -
#26524 menj át varezosba is és megérted hogy mivan. -
n3whous3 #26523 lol
nem érted te sztem amit mondasz :D Most ha a progi kikapcsol valamit kódból, akkor kikapcsol és azt nem fogja használni a GTA ennyi. Ha meg sikerül valósítaniuk, akkor menni fog, ha nem akkor nem. -
#26522 nem nem . minél jobban lebutítód annál többet fogyaszt a gépedből, mert az eredeti kódót egy külső programmal erölteted más számításra... -
#26521 Naccerű! Azzal majd még jobban le lehet butítani a grafikát, ami talán növeli picit a teljesítményt, igaz? -
#26520 én aztán nem sértődtem meg :] -
#26519 Persze, hibázunk, tényleg ne vedd magadra, de ezt a labdát mindig muszáj lecsapnom :) A kamera is tényleg szar :) -
#26518 igen... tudjuk hogy ki fog jönni :) -
#26517 Hali! Az a tweaker, amit már több mint 1 hete ígérnek, ki fog jönni egyáltalán? Tud vki erről vmit? -
n3whous3 #26516 :D
Dehogyisnem -
#26515 mert ti sosem hibáztok -_- -
n3whous3 #26514 EGYENLŐRE :AS:ADSDASdasdassasda -
#26513 Egyenlőre a sorozatgyilkos fog téged feldarabolni. Egyelőre. Bocs, nem tudom sose kihagyni. Egyébként meg szerintem az előzőekben is ugyanilyen szar volt a kamera. -
#26512 egyenlőre semmit. -
Light #26511 Helló!
Az előző részeket mind úgy játszottam, hogy vezetés közben keveset használtam az egeret. Most is így állítottam be a játékot, minden oké, csak az tűnt fel, hogy a kamera vezetés/fordulás közben késve követi az autó mozgását. Ez főleg akkor zavaró, ha kézifékezek. Az előzőekben azonnal váltott a kamera, mindig az autó hátulját láttam.
Lehet ezzel valamit kezdeni?
Üdv és köszönönöm előre is. -
Gascan #26510 nem... simán meg tudod változtatni még akár a neved is a WIndows Live IDén -
HUN BECSEHELY #26509 csinálj uj regelést.csak akkor tudod megváltoztatni. -
Gascan #26508 A FAQ-ban olvastam, hogy multizni csak akkor tudok, hogyha UK-ba vagy US-be vagyok regisztrálva. Most nálam az a helyzet, hogy van nekem egy hotmailes e-mail cimem és ebből következőleg Windows Live -ra is be vagyok regelve. Megpróbáltam megváltoztatni minden lehetséges elérhetőségemet UK-ra, de még mindig azt irja ki a multinál, hogy nem támogatott régióból akarok csaktlakozni.
Ilyenkor csináljak új accountot a Live-on vagy van egyszerűbb megoldás? -
PunkZoli #26507 van egy olyan meló sorozat, hogy szerezd meg ezt meg azt a kocsit, állítólag sms ben érkeznek a feladatok... na az érdekelne, hogy ha végig toltam a gamét és akkor nem törődtem vele, akkor is meg tudom most csinálni? ha igen akkor hogy?
mert régen volt egy olyan garázs ami fölé ki voltak írva a dolgok, és ha elvitted áthúzta
na van még ilyen, ha igen hol? -
Pilutika #26506 köszi -
#26505 Secret car
-
Skylime #26504 pegorino -
#26503 nah jah, de ettől elveszti az egydiségét minden kocsi.... szereztem végre egy Maybach 62 szerű luxusverdát, beállok a lámpához erre hátulról lekoccol egy ugyanolyan és a lámpán is áthajt egy... előtte meg a fél térképen át kellett másznom egy darabért XD -
RedRiot #26502 Azért az előző részekhez képest javult ezen a téren, jóval változatosabb a forgalom. Azért a klónautóknak is megvan az előnye: mikor szereztem egy Cometet megörültem neki, elindultam vele a safehouseba, hogy elteszem magamnak nehezbb időkre. Hazafelé menet összetörtem ahogy kell - de semmi baj, mert a ház körül otthon állt vagy 3 Comet, az egyikbe beültem, előregurultam vele egy métert, és ott volt a foglalt parkolóban. :))) -
#26501 rendőr terepjárót szeretnék csórni de az a baj hogy csak 3 csillagtól jönnek :(