54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • n3whous3
    lesz az PC-re is ne aggódj.
  • DJ Skyline
    pláne hogy X360 ekszkluzív :)
  • n3whous3
    Motoros buzifaszság, na ezt se fogom megvenni.
  • Pilutika
    ez a játék kb olyan mintha gta3maé játszanék szebb grafikával...tartalomba sehol nincs még a vice citytől is, nem hogy a san adreastól...
  • Pitti
    Jahh, ott még nem tartok ;)
  • Light
    Köszi a válaszokat. Akkor hozzászokom majd vhogy..:)
    Üdv
  • DJ Skyline
    Brucienál, de azt jelöli is a GPS. amúgy igen, Stevie nevű fazon küldözget sms-t
  • Pitti
    Brucie garázsába kell vinni őket, nincs lerakat. Ha válaszolsz az e-mail-re elindul a küldetés és kapod folyamatosan az infót, hol találod a kocsit és hova kell vinni.
  • PunkZoli
    és a lerakat hol van? már a garázs
  • Pitti
    Brucie küldözget neked e-mail-eket amiben ilyen olyan kocsit kér. Asszem 7-8 db van, más nincs.
  • PunkZoli
    igen csak elfloodolgattok mindig vmi értelmes kérdés felett :D
  • kingpython
    Csak egy kérdés hozzátok! Erröl a Gamepadról tud nekem valaki véleményt mondani hogy jó e érdemes ilyet venni? :Logitech Rumblepad II PC gamepad
  • DJ Skyline
    GTA 4 The Lost and Damned trailer
  • n3whous3
    Hát azért a 3-vc-sa esetén el lehetett teljes mértékben lenni egér nélkül.
  • Rage47
    rakd fel a régebbi gta-kat, nem ilyen volt a kamera, hogy egérrel kellett egyfolytában korrigálni -.-
  • CamelX
    Options-ban "Handbrake cam on/off" nem segít? Én nem próbáltam, mert nekem tetszik ahogy van :)
  • VRSDM
    menj át varezosba is és megérted hogy mivan.
  • n3whous3
    lol

nem érted te sztem amit mondasz :D Most ha a progi kikapcsol valamit kódból, akkor kikapcsol és azt nem fogja használni a GTA ennyi. Ha meg sikerül valósítaniuk, akkor menni fog, ha nem akkor nem.
  • VRSDM
    nem nem . minél jobban lebutítód annál többet fogyaszt a gépedből, mert az eredeti kódót egy külső programmal erölteted más számításra...
  • Lacee86
    Naccerű! Azzal majd még jobban le lehet butítani a grafikát, ami talán növeli picit a teljesítményt, igaz?
  • VRSDM
    én aztán nem sértődtem meg :]
  • zorrobomber
    Persze, hibázunk, tényleg ne vedd magadra, de ezt a labdát mindig muszáj lecsapnom :) A kamera is tényleg szar :)
  • VRSDM
    igen... tudjuk hogy ki fog jönni :)
  • Lacee86
    Hali! Az a tweaker, amit már több mint 1 hete ígérnek, ki fog jönni egyáltalán? Tud vki erről vmit?
  • n3whous3
    :D

Dehogyisnem
  • VRSDM
    mert ti sosem hibáztok -_-
  • n3whous3
    EGYENLŐRE :AS:ADSDASdasdassasda
  • zorrobomber
    Egyenlőre a sorozatgyilkos fog téged feldarabolni. Egyelőre. Bocs, nem tudom sose kihagyni. Egyébként meg szerintem az előzőekben is ugyanilyen szar volt a kamera.
  • VRSDM
    egyenlőre semmit.
  • Light
    Helló!

Az előző részeket mind úgy játszottam, hogy vezetés közben keveset használtam az egeret. Most is így állítottam be a játékot, minden oké, csak az tűnt fel, hogy a kamera vezetés/fordulás közben késve követi az autó mozgását. Ez főleg akkor zavaró, ha kézifékezek. Az előzőekben azonnal váltott a kamera, mindig az autó hátulját láttam.
    Lehet ezzel valamit kezdeni?

Üdv és köszönönöm előre is.
  • Gascan #26510
    nem... simán meg tudod változtatni még akár a neved is a WIndows Live IDén
  • HUN BECSEHELY
    csinálj uj regelést.csak akkor tudod megváltoztatni.
  • Gascan #26508
    A FAQ-ban olvastam, hogy multizni csak akkor tudok, hogyha UK-ba vagy US-be vagyok regisztrálva. Most nálam az a helyzet, hogy van nekem egy hotmailes e-mail cimem és ebből következőleg Windows Live -ra is be vagyok regelve. Megpróbáltam megváltoztatni minden lehetséges elérhetőségemet UK-ra, de még mindig azt irja ki a multinál, hogy nem támogatott régióból akarok csaktlakozni.

Ilyenkor csináljak új accountot a Live-on vagy van egyszerűbb megoldás?
  • PunkZoli
    van egy olyan meló sorozat, hogy szerezd meg ezt meg azt a kocsit, állítólag sms ben érkeznek a feladatok... na az érdekelne, hogy ha végig toltam a gamét és akkor nem törődtem vele, akkor is meg tudom most csinálni? ha igen akkor hogy?
    mert régen volt egy olyan garázs ami fölé ki voltak írva a dolgok, és ha elvitted áthúzta

na van még ilyen, ha igen hol?
  • Pilutika
    köszi
  • nan76
    Secret car

• Skylime
    pegorino
  • w77d
    nah jah, de ettől elveszti az egydiségét minden kocsi.... szereztem végre egy Maybach 62 szerű luxusverdát, beállok a lámpához erre hátulról lekoccol egy ugyanolyan és a lámpán is áthajt egy... előtte meg a fél térképen át kellett másznom egy darabért XD
  • RedRiot
    Azért az előző részekhez képest javult ezen a téren, jóval változatosabb a forgalom. Azért a klónautóknak is megvan az előnye: mikor szereztem egy Cometet megörültem neki, elindultam vele a safehouseba, hogy elteszem magamnak nehezbb időkre. Hazafelé menet összetörtem ahogy kell - de semmi baj, mert a ház körül otthon állt vagy 3 Comet, az egyikbe beültem, előregurultam vele egy métert, és ott volt a foglalt parkolóban. :)))
  • w77d
    rendőr terepjárót szeretnék csórni de az a baj hogy csak 3 csillagtól jönnek :(