54919
-
#26500 mondjuk FBI-os kocsikra ez nem vonatkozik hál istennek XD -
ldavid #26499 rá kell kattintani, és/vagy valami normális böngészőt használni -
ZPapp23 #26498 Miért nem lép be a faq melletti topicba? -
Pilutika #26497 ezt a kocsit merre találtad? -
#26496 na nekem ilyen 7600GT-vel:
-
#26495 Ennél sokkal értelmesebb, ha csak ráfogod, és megvárod amíg kiszáll feltartott kezekkel.. :| -
#26494 Sajnos sehogy -
#26493 Hogy lehet kikapcsolni az árnyékokat? -
#26492 Ezt én is észrevettem: loptam egy rendőautót, és a szembe jövő forgalomban 10ből 7 rendőrautó volt. :) -
#26491 bloom-ot hogy lehet bekapcsolni?
azt tudom hogy a blur az p. -
#26490 az a 20megás valami? Azt már próbáltam, de nekem fel serakta. Pedigletöröltem a beta-t előtte -
#26489 van egy kisebb javitott veriójú nvidia driver% -
#26488 azért lövöm Glock-al, hogy csak egy lyuk legyen a szélvédőn:). Egyébként, néha ha hátulról lövöm ki, nem lesz véres a szélvédő. Sőt, néha még szemből se. A kedvenc bugom az, amikor távcsöves puskával nézem a 200m-re lévő kocsit és nincs sofőr.. -
#26487 beindultak az állatkodások moddolás terén:
GTA IV PC: Super FBI Buffalo Mod
GTA IV Police Mod
Niko on steroids, ez a legjobb. :D
Molotov koktél gun -
#26486 képet róla -
#26485 én ma mentem nrg900-al elémbe vágott egy "land rover" és felborultam. fogtam a fegyvert elkezdtem lőni, az meg meghalt rajta maradt a gázon a lába és elütött engem is. :D -
#26484 ezaz:)) -
#26483 de akkor lyukas lesz a szélvédő meg véres... én szeretm sokáig épen tartani a verdát. nekem jött egy motoros a frissen lopott 300c utánzatommal, bepöccentem és szitává lőttem AK-val :D -
#26482 annyi mindent mondtak hogy megcsinálják... tiszta olyan mint nálunk a kormány.. ígéretek aztán lószar a végén, úgyis azt mondja a nép, hogy jó ez így, ezt kell szeretni.... -
#26481 van egy telefonszám neten, az egyik autó alatt ("Cadillac CTS")
hívom és semmi. kinyomják.. Most akkor azt meglehet venni vagy nem? Ha pedig igen, akkor, hol lesz a kocsi?:)
Kedvencem egyébként, de már sajnálok minden egyes CTS tulajt, mert mindig fejbe lövöm őket egy Glock-kal és állandóan lopkodni már unalmas:) -
#26480 azt mondták ez megoldják csak pc-s verzión, de nem lett belőle semmi. -
#26479 áhh, olyan mintha rövidlátó lenne az ember... -
#26478 igen ezt utálom.. mondom szerzek egy limót, hogy vagány legyek a környéken, erre amikor beleülök vagy 10 van csak a közvetlen közelemben... ezt azért máshogy is megoldhatták volna... -
No, nekem így néz ki:) A bloom-al kifejezetten jobbszerintem (eltünteti a recéket legalább). -
#26476 sziasztok,
valaki esetleg nem tudja hogy vmilyen formában elmentett játékot hogy lehet egy másik gépen futtatni?
elmentettem két fájlt amit találtam a savegame mappában viszont nem tudom hogy ez most offline vagy online mentés volt (social clubra nem regisztráltam, csak windows livera)
feltelepítettem a játékot egy másik gépre, egy másik accounttal és bemásoltam a mentést és nem tudja betölteni (itt sincs social club, csak windows live)
visszaolvastam, de kicsit zűrös nekem az offline-online mentés, valaki esetleg elmagyarázná és hogy esetleg hogyan lehet ezt a problémát megoldani? htx -
#26475 No traffic and no peds mod, annak akit nagyon zavar a forgalom / járókelők. :) -
Borg #26474 Én ha az elejét üttetem meg, az istennek sem marad benne Niko :D Mindig kirepül másfele... -
#26473 AzAz, de mint mindenből ebből is generál egy csomót(közlekedőt és parkolót is) a játék, ha beleülsz. -
#26472 Vissza a jövőbe II? -
#26471 Az ám. -
BIZ0906 #26470 Hinta? xD -
#26469 Új fejlesztésű kocsi :D Keressétek meg és nyomjátok meg az F5-öt! -
#26468 ez -
Huh? -
Borg #26466 Az melyik autó? -
#26465 Sultan RS az nem ilyen speckó autó ami ott áll a garázs mögött és kész. később mászkálnak már az utakon? :S -
#26464 Megtudod oldani, ha van metró.
Ha pedig a jármű beszerzése a cél nem csak a poénkodás, akkor megtudod oldani máshogy is a már megszokott kissé lökött járműgenerálásnak köszönhetően: Annyi időt töltesz el az RSben mielőtt megmurdelnél, amennyit csak tudsz, így nagyon jó eséllyel amikor a kórházhoz raknak, akkor spawnolni fog pár. Így 2 próbából már az elején sikerült beszerezni nekem is, bár hajóval mentem, de ez lényegtelen. -
#26463 Elakadtam egyik küldetésben, légyszíves segítsetek! SPOILER
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szóval ott akadtam el, mikor Pegorino-t kell üldözni crossmotorral. Ráhajtok a rámpára felugrik Niko a helire, legalábbis próbálkozik. Azt mondja, hogy üssem folyamatosan a space billentyűt. Én ütöm mint az állat, hogy majd darabokra hullik az egész billentyű asztalostól, de nem akar felmászni?
Mi itt a helyes megoldás? -
BetonK #26462 A középső szigeten járok, mostanság azzal szórakozok, h átrepülök a legutsó szigetre, és megpróbálok átmenekíteni egy sultan rs-t
eddig még nem jött össze, de szerintem meg lehet csinálni:D -
#26461 nem jön valaki most filmbe?