54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • w77d
    mondjuk FBI-os kocsikra ez nem vonatkozik hál istennek XD
  • ldavid
    rá kell kattintani, és/vagy valami normális böngészőt használni
  • ZPapp23
    Miért nem lép be a faq melletti topicba?
  • Pilutika
    ezt a kocsit merre találtad?
  • bella11
    na nekem ilyen 7600GT-vel:
  • SötétBarom
    Ennél sokkal értelmesebb, ha csak ráfogod, és megvárod amíg kiszáll feltartott kezekkel.. :|
  • Solid Snake
    Sajnos sehogy
  • bella11
    Hogy lehet kikapcsolni az árnyékokat?
  • a.carkey
    Ezt én is észrevettem: loptam egy rendőautót, és a szembe jövő forgalomban 10ből 7 rendőrautó volt. :)
  • tenkenorman
    bloom-ot hogy lehet bekapcsolni?
    azt tudom hogy a blur az p.
  • Nathan66
    az a 20megás valami? Azt már próbáltam, de nekem fel serakta. Pedigletöröltem a beta-t előtte
  • akyyy
    van egy kisebb javitott veriójú nvidia driver%
  • Nathan66
    azért lövöm Glock-al, hogy csak egy lyuk legyen a szélvédőn:). Egyébként, néha ha hátulról lövöm ki, nem lesz véres a szélvédő. Sőt, néha még szemből se. A kedvenc bugom az, amikor távcsöves puskával nézem a 200m-re lévő kocsit és nincs sofőr..
  • DJ Skyline
    beindultak az állatkodások moddolás terén:
    GTA IV PC: Super FBI Buffalo Mod
    GTA IV Police Mod
    Niko on steroids, ez a legjobb. :D
    Molotov koktél gun
  • tommyg
    képet róla
  • DJ RX7
    én ma mentem nrg900-al elémbe vágott egy "land rover" és felborultam. fogtam a fegyvert elkezdtem lőni, az meg meghalt rajta maradt a gázon a lába és elütött engem is. :D
  • Nathan66
    ezaz:))
  • w77d
    de akkor lyukas lesz a szélvédő meg véres... én szeretm sokáig épen tartani a verdát. nekem jött egy motoros a frissen lopott 300c utánzatommal, bepöccentem és szitává lőttem AK-val :D
  • w77d
    annyi mindent mondtak hogy megcsinálják... tiszta olyan mint nálunk a kormány.. ígéretek aztán lószar a végén, úgyis azt mondja a nép, hogy jó ez így, ezt kell szeretni....
  • Nathan66
    van egy telefonszám neten, az egyik autó alatt ("Cadillac CTS")
    hívom és semmi. kinyomják.. Most akkor azt meglehet venni vagy nem? Ha pedig igen, akkor, hol lesz a kocsi?:)
    Kedvencem egyébként, de már sajnálok minden egyes CTS tulajt, mert mindig fejbe lövöm őket egy Glock-kal és állandóan lopkodni már unalmas:)
  • DJ RX7
    azt mondták ez megoldják csak pc-s verzión, de nem lett belőle semmi.
  • w77d
    áhh, olyan mintha rövidlátó lenne az ember...
  • w77d
    igen ezt utálom.. mondom szerzek egy limót, hogy vagány legyek a környéken, erre amikor beleülök vagy 10 van csak a közvetlen közelemben... ezt azért máshogy is megoldhatták volna...
  • Nathan66

No, nekem így néz ki:) A bloom-al kifejezetten jobbszerintem (eltünteti a recéket legalább).
  • Iori
    sziasztok,

valaki esetleg nem tudja hogy vmilyen formában elmentett játékot hogy lehet egy másik gépen futtatni?
    elmentettem két fájlt amit találtam a savegame mappában viszont nem tudom hogy ez most offline vagy online mentés volt (social clubra nem regisztráltam, csak windows livera)

feltelepítettem a játékot egy másik gépre, egy másik accounttal és bemásoltam a mentést és nem tudja betölteni (itt sincs social club, csak windows live)

visszaolvastam, de kicsit zűrös nekem az offline-online mentés, valaki esetleg elmagyarázná és hogy esetleg hogyan lehet ezt a problémát megoldani? htx
  • DJ Skyline
    No traffic and no peds mod, annak akit nagyon zavar a forgalom / járókelők. :)
  • Borg
    Én ha az elejét üttetem meg, az istennek sem marad benne Niko :D Mindig kirepül másfele...
  • CS@
    AzAz, de mint mindenből ebből is generál egy csomót(közlekedőt és parkolót is) a játék, ha beleülsz.
  • DJ Skyline
    Vissza a jövőbe II?
  • Banano
    Az ám.
  • BIZ0906
    Hinta? xD
  • Banano
    Új fejlesztésű kocsi :D Keressétek meg és nyomjátok meg az F5-öt!
  • DJ Skyline
    ez
  • Banano

Huh?
  • Borg
    Az melyik autó?
  • DJ Skyline
    Sultan RS az nem ilyen speckó autó ami ott áll a garázs mögött és kész. később mászkálnak már az utakon? :S
  • CS@
    Megtudod oldani, ha van metró.
    Ha pedig a jármű beszerzése a cél nem csak a poénkodás, akkor megtudod oldani máshogy is a már megszokott kissé lökött járműgenerálásnak köszönhetően: Annyi időt töltesz el az RSben mielőtt megmurdelnél, amennyit csak tudsz, így nagyon jó eséllyel amikor a kórházhoz raknak, akkor spawnolni fog pár. Így 2 próbából már az elején sikerült beszerezni nekem is, bár hajóval mentem, de ez lényegtelen.
  • DJ RX7
    Elakadtam egyik küldetésben, légyszíves segítsetek! SPOILER

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szóval ott akadtam el, mikor Pegorino-t kell üldözni crossmotorral. Ráhajtok a rámpára felugrik Niko a helire, legalábbis próbálkozik. Azt mondja, hogy üssem folyamatosan a space billentyűt. Én ütöm mint az állat, hogy majd darabokra hullik az egész billentyű asztalostól, de nem akar felmászni?
    Mi itt a helyes megoldás?
  • BetonK
    A középső szigeten járok, mostanság azzal szórakozok, h átrepülök a legutsó szigetre, és megpróbálok átmenekíteni egy sultan rs-t
    eddig még nem jött össze, de szerintem meg lehet csinálni:D
  • akyyy
    nem jön valaki most filmbe?