54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Sordoran
    és ezért lett gyorsabb magasabb minőségen?
  • dashed_
    gyenge a procid
  • Sordoran
    valaki ezt magyarázza meg:

Statistics
    Average FPS: 24.23
    Duration: 37.03 sec
    CPU Usage: 88%
    System memory usage: 87%
    Video memory usage: 76%

Graphics Settings
    Video Mode: 1024 x 768 (75 Hz)
    Texture Quality: Low
    Render Quality: Low
    View Distance: 1
    Detail Distance: 1

és ez lol:

Statistics
    Average FPS: 24.68
    Duration: 37.07 sec
    CPU Usage: 90%
    System memory usage: 89%
    Video memory usage: 96%

Graphics Settings
    Video Mode: 1024 x 768 (75 Hz)
    Texture Quality: High
    Render Quality: High
    View Distance: 1
    Detail Distance: 1
  • Ryder7
    Csináltam két GTA 4-es videó, kommentet oda kérek:

http://www.youtube.com/watch?v=FBWNnhIomE8
    http://www.youtube.com/watch?v=ZKW_2HGNiVs
  • PunkZoli
    semmit, elmentheted a multis karaktered oszt jólvan
  • LeventeV
    Mit javit a patch?
  • Barny
    engem is erdekelne....enis igy basztam el:):(....en kb 50-55%-nal voltam:D
  • Gascan #26573
    Lenne egy olyan kérdésem, hogy a régi live-os accountommal már sikerült átvinnem a játékot .. és kb. olyan 62 % -nál tartottam, amikor úgy döntöttem, hogy kibróbálom a multit. Elkészitettem az USA-ás új accountom, és a régit pedig töröltem.

Ezzel az okos húzással a régi saveket már nem tudom betölteni? Van rá mód, hogy visszanyerjem a régi saveket az új Win ID alatt?
  • DJ RX7
    Tudna valaki segíteni? :S
  • VRSDM
    hogy a vga memória hány százalékát használhatja.
  • nforcer
    Valaki segítsen abba pls h a Pegorino Pest Control küldetésénél miért van az h csak a videót lejátsza utána meg semmi mission nincs hanem autosavel 1et és nemengedi h tovább menjek a játékba (nem ad több küldetést bármit is csinálok)... :S előre is köszi
  • Lowosan
    -percentvidmem ez a parancs mire való ?
  • MrAndree
    Na érdekes csaj ez a Michelle, az feltűnt neki, hogy nem a szokásos kocsival mentem a randira de az már nem, hogy egy hulla ül a hátsó ülésen. Vagy lehet csak nem zavarta. :)
  • Sordoran
    amúgy az tetszik még benne nagyon, hogy amikor magasan vagy, rohadt sok autó van a földön, nézzétek meg!
    sokkal valósághűbb így, hiszen tényleg él a város, és nem azt látni h sehol egy autó csak alattad amennyit látnál lenn
  • Sordoran
    Mikor unatkozik az ember...

Big City NightLife
  • Rainbow15
    hát igen, elég érdekesen csinálták meg a játékot. nálam is vannak érdekes dolgok, pl. hogy mindegy mekkora felbontáson játszom, az fps 20.
  • DJ Skyline
    leparkolsz a kínálat mellett, majd megnyomod a dudát, odatipeg, megnyomod a nem tudom melyik gombot, keresel egy elhagyatottabb környéket, majd válogatsz a menü közül, aztán indul a tánc. :D
  • VRSDM
    ugyan ugy ahogy a valóságban. :C
  • VRSDM
    jobb gépem van mint neked, de 5-10fps-em. röhejes.
  • JencyJasko
    helo!
    kurvazni, hogy kel a játékban vagyis hogy kell felszedni egyet, mert mar Niko nagyon vagyik egy furujaszolora:D???
  • gabo91
    Taxit milyen számon lehet hívni? (rendes sárga taxit amiért fizetni kell) (Roman minden második alkalommal hajlandó küldeni csak...)
  • PsyPeti
    a hangdrivert kivéve mindent néztem. Norton Internet security-m van nem lehet kilőni az exe-jét :S
    még a hangkarit csesztetem akkor, hátha...
    kösz a tippet
  • n3whous3
    Valami más lesz ott a gubanc, hang driver? Ja meg nézd meg milyen háttérfolyamatok mennek, nod-ot meg az összes ilyen szart kapcsold ki a játék alatt.
  • PsyPeti
    Na ez az amit nem bírok felfogni h jobb géppel ( vagy hasonló konfiggal , kivéve vidkari) mi a f*szért kell szopnom a 10 tetves fps-t.
  • Rainbow15
    Én most raktam vistát, xp után. Gondoltam, hogy rosszabbul fog futni, de csak -1, max -2fps, ami simán kibírható.
  • PsyPeti
    Intel c2d 2.8 GHZ, 2 gb ram, Gigabyte radeon HD 4850 1gb. és 8.12-es catalyst .
    Igaz a proci nem a legújabb, már kb. 2 éves nade akkor is. pl a farcry 2 medium-highon megy 30-40 fps-el
  • n3whous3
    drivert cseréltél? milyen géped van egyébként?
  • n3whous3
    be van zárva, szóval nem
  • PsyPeti
    én is. 10 fps játék közben :S Akármire állítom a graffot! Nagyon gáz. Már mindent próbáltam színte. Kurva idegesítő. Pedíg jó a gépem hozzás simán!
  • Szabi1991
    így vagyok vele én is..
  • Kit--Kat
    A társkereső is működik, keresd a love-meet-en Lawchick és Sohobe nevű csajokat.
    +még van egy csaj akit netről lehet összeszedni.
  • DJ Skyline
    nem dísz, csak nem lehet onnan minden lányt felszedni. :) összesen kettőt, egy harmadikat meg egy másik oldalról.
  • Pilutika
    tényeg a hullám vasútra meg az ilyen vodámparki gépekre fellehet ülni?
  • VRSDM
    most komolyan csak én maradtam akinek nem megy? mert ha vannak is textúráim (hála valami membooster félének) akkor 5-10fps, ha nem indítom akkor textúramentesség...
  • Kit--Kat
    Van komp benne, csak szünetel az üzemelése a komp dokkjainak a felújítása miatt.
    Csak képzeleterő kell heli tour és egyéb maszek hajósok viszik oda a népet;)
  • akyyy
    én azt nemtudo hogy a csajommal (jelenleg kate, de mást nem lehet szerezni? az tök ronda csaj:D) társkereső meg nemér semmit csak disz pff

őket nem lehet elvinni óriáskerékhez, hullámvasúthoz, vagy szabadságszoborhoz? egyszer brucival vagy kivel volt egy ilyen kiruccanás, szabadságszobor mögé kellet menni motorcsónakkal két kurva társaságban, odaértünk elsötétülét a kép, amdj vihettem őket vissza.
  • Rainbow15
    jaja
  • DJ Skyline
    nincs, mondjuk érdekes hogyan teremnek oda emberek, lehetett volna még egy kompot készíteni a játékba, ami jön megy a sziget és a ... között. milyen jó lett volna, elkötni az emberekkel teli kompott és huligánkodni
  • Rainbow15
    A szabadságszobros szigetre hogy jutottak át az emberek? út nincs oda, csak vízen lehet?
  • Kimi23
    Nem hiszem, mert a Microsoft egy raklap pénzt fizetett érte, hogy csak X-en legyen.