Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Ennyit a microfostól, még nyáron bejelentették, hogy Európában is kompatibilis lesz a Live rendszerük.
egy ok, hogy ne vegyél gta 4-et?

DJ Skyline
VGA kevés, minimumot sem üti. memo is kevés, 1.5 kéne minimum, de szerintem nem árt ha már 2GB van.

bertino
szerintem huzd le magad a vécén.
most.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

lipovics
A LIVE Gamertag was not found with the current Live ID. Please press the button below to sign out and then sign back in again with a different Live ID.
sziasztok szerintetek ezen a gépen elfog futni
DualCore Intel Pentium E2180, 2000 MHz (10 x 200)
NVIDIA GeForce 7600 GT (256 M😎
1024 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM)
elöre is köszönöm
lipovics
Fasza, nekem mindig hibaüzenetet ír ki.
köszi
(és angolul 😊 )

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Macccy
Na most valami eszembe jutott ... Most nézem a hiányos képen ... 50+ autót jelenít meg, de legalábbis számol az engine alsó hangon ... legalábbis abban az irányban, amerre épp néz a játékos azon a képen ... És ha nincs probléma driverrel/warezzel akkor ezen felül még hidakat, felüljárókat, magasvasútat, házakat, ezeken csöveket, kéményeket, korlátokat, kerítéseket, utcán táblákat, stb. Plusz a járókelõk és a gyors- és gépkocsivezetõk. És akkor még mindezzel foglalkozni kell a többi irányban is. Hááát ... tudom ez még mindíg nem magyarázza meg az gyenge optimalizálást, de csak nekem tûnik ez rengeteg sok számolandó részletnek? <#guluszem1>

(ehh, én tényleg nem minden áron védem, de nekem megdöbbentõ kicsit ez a sok apró részlet, igaz nem is játszom sok játékkal)

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

eladom a motorom és beszámitom az erömüved mitszolsz? 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
na jo a motor azért mindenek felett áll, sõõõõt 😊

Morfi
Felfele nyíl. De szépen elmondja mit hogyan kell, csak olvasni kell tudni.

A telefont mivel tudom elõvenni?

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

w77d
na most meg rc20-as hibával dobál ki.. a faszom televan!!

igen
titty
hát én nem tudom, mert nálam nem csinál semmit, ha ki jelölöm a w és meg nyomom az egér jobb gombját, ugyan úgy ott marad a 3 ??? és nem reagál rá semmit

lipovics
Nektem sikerült beregizni a social klubba a windows fost?
bordy
nekem se csinál semmit sem, hiába van ott így.

Macccy
Hey, testvér. Egy szóval nem mondtam, hogy az optimalizálatlanság nem igaz, valószínû, hogy az, sõõt ... De ugyanakkor nem lennék meglepve, ha kiderülne, hogy egy ekkora ... izét ... egy ekkora világot ilyen szinten megmozgatni a konzoloknak se gyerekjáték. Bízom benne, hogy Mikire érkezik 1-2 kövér patch az ígért letölthetõ extra tartalmak mellett / helyett akár, továbbá, hogy a RGSC kap majd legalább 1 update -et, fõleg most, hogy elindult az igazi "éles" használat. Ja meg ki ne felejtsem a Santa's Patches kívánságlistáról egy olyan javítást ami a SecuROM -ot lazítja kicsit el, ahogyan korábban a BioShock -ot is lazították késõbb, bár az más védelmi elv volt alapvetõen, de ettõl még lehetne itt is javítani, hogy kevesebb legyen a rosszul detektált eredeti lemez.
<#ticking>

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

bertino
bazeg nekem így se akarja beadni a high-ot.
nem tudom mi a fasz van ezzel.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

6milan6
Még "szerencse", hogy ennyi negatív megnyilvánulás volt a gépigénnyel kapcsolatban, így legalább nem vártam sok jót én sem. Feltelepítettem (30 perc), regisztrálások, update, stb. még 10 perc és már indult is. Ekkor ért a meglepetés. 30-55 FPS között fut, de általában fix 38. Szóval számomra kellemes csalódás egyelõre.😊

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

Kit--Kat
De átlehet állítani, controlls menüben!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

titty
Az mekkora gyökérség hogy nem lehet át állítani, hogy az egér jobb gombjával menjen és ne a w-vel, valaki nem tud rá valami megoldást .

Ahányszor elindítom a játékot, betölti az elsõ pályát és kifagy,( kép össze mosódik) majd újra indúl a gép!
Játék hibája ez vagy a videókártyájé? 4870 -em van!
pasz nekem is ien 😄 😞

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

nem! Nvidia

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

PsyPeti
Akinek Nvidia 7600Gt-je van és talált vmi megoldást a játszható beállításokra az írjon pls (privi), és hogy megy egyáltalán, mert nekem játszhatatlan.
Köszi

gta 4, újgenerációs motorral, mindent a fülnek semmit a szemnek :o

gbp35ds4 / Q6600 @ 3.4 / asus silent knight2 / / 6gigaddr2(800) / 8800gts g92(512) / chieftech 500w

ati kártyád?
Ez a bluebox technika. Feature. 😛

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Nekem meg már megvan a 4870x2, csak ezért nem veszek nvidiát. Nameg azon se sokkal jobb, 20 helyett 21 fps nem boldogít.

Kilóhúszból leraknám az A jogsit, aztén kezdenék spórolni enduróra. A szándék már megvan. ^^

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

ötlet? miértlehet? esetleg valami megoldás?

Sok csatornánál az a gond, nem tisztitják rendesen, és akkor egyszer csak árad a mocsok !

Macccy
Ezaz! A hétvégére legalább majd az ATi vs nVidia õs harcosok is itt fognak lõdözni, hogy "ugye ugye megmondtam !?!?! " <#nevetes1> Mi jöhet még?
(csak lenne már vége a délutános mûszaknak, mennék haza perverz Vlad mocskos melóit csinálni)

DJ Skyline
a Rockstar egyszer azt nyilatkozta, hogy nekik a PC a szívük csücske, ha ehez tartják magukat, akkor megcsinálják. ha nem, akkor....marad a San Andreas. :| vagy egy több száz ezres gép, de azt a pénzt akkor már inkább autó vásrlásra fordítom vagy nem tudom. néztem Nvidia kártyát GTX 280 vagy micsoda 120.000 Ft. menj már, fele ennyibe kerül egy autó átírása (vagy picit többe, de a lényegen nem változtat)

Örülhetsz a neki..de attól még szarul optimalizálták. Ez tény.
A játék jó... nekem is tetszik nagyon...de akkor is optimalizálatlan

A játék maga sztem kurvajó, nekem tetszenek az újdonságok, lehet röhögni a szélvédõn kirepülõ sofõrön és hasonlókon, csakhát nem ilyen sebességgel. Addig pihen a polcon, nézek inkább filmet vagy vmi régebbi játék. Még a C&C3-at se bontottam ki, pedig vagy 1 éve vettem meg. ^^

ProGabe
na, hát errõl pampogtam én is pár hsz-el ezelõtt 😊

R* bazzeg, adjatok ki egy peccset, de karácsony elõtt, ha kérhetem^^

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

De hogy kerülhet ilyen a boltok polcaira? 6900-at nem adnék érte, nemhogy 12000-et! Abból már gépet veszek vaze...
[HUN]FaTaL
Hát az király, gratulálok a fejlesztõknek akkor.

http://goo.gl/gd6Zi5

Aha. 1 szóval: várunk.

Macccy
Jóóólvan, rendben, akkor ajánlottan max ... tõlem lehet ... de mostmár tényleg kicsit kezd sok lenni az "elb*szott" és hozzá hasonló jelzõkbõl. Szerintem mindenki tudja már, hogy ez teljesen "elb*szott" megminden, mostmár talán azok is elkezdhetnének játszani, akik eddig ezt kántálták, élvezzétek a száguldozást, a hajszát a zsarukkal, tömeggyilkoljatok, vagy kurvázzatok, minimum géppel rendelkezõk csak hallgasság a hangokat 😊 ...
Vagy ne játtszatok, de akkor légyszi ne írjátok tele ennek az "elb*szott" játéknak a topicját ... De tényleg. Köszönöm.

36 óra alatt ennyi negatív hullámot ... hihetetlen

Viktorr
Oké,ez valóban gagyi munka,de ha kiadják azt a pecst,és minden oké lesz,akkor mindenki megnyugodhat,részemrõl így is az év játéka 😄

Érdekes hogy az ATI-n jobban bugzik, valahol meg azt olvastam a Xenos az ATI-hoz áll közelebb. És ha átfordítják a shadereket, lehet jobban fog futni mint nvidián.

Inkább 10 GB mint semmi. ~~

Kíváncsi vagyok megcsinálják-e a javítást, vagy inkább árulják a szart tovább. Ha nem veszi meg senki, kénytelenek lesznek.

kirol
Kidobnak egy 10 GB-os patch-et és kész is! 😄

Maxtreme
Hát valami olyasmi..

1ébként nálam okosabb emberek azt állítják hogy ezen sem NV sem ATi részrõl nem fognak segíteni a driverek.

idézet a HWSW-rõl:
Nah gyerekek a helyzet elvileg a következõ. A drága rockstar átportolta a játékot ... de a grafikát teljes egészében az Xbox 360 Xenos-ra lefordított Shaderekkel számíttatják.
Ennek megfelelõen a megjelenítési hibákon tud javítani az NV és az AMD, de a sebesség növeléséhez a rockstar segítsége kell, mert a shadereket át kell írni és újra kell fordítani HLSL-ben és CG-ben.
Szvsz a frankó videoeditor helyet szerintem mindenki jobban örült volna a jobb portolásnak.

Szal ha ez így van, akkor az egyik legnagyobb baklövést követte el a rockstars amit játékfejlesztõk elkövethetnek.

No nem. Van ami rendesen optimalizált. Sõt van ami még a minimum alatt is elindul...de tény mostanában nagyon szarul optilamizálnak

Kit--Kat
Kb.<#hehe>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Lényeg h nem szaggat.
Nem értelek titeket mindeni sír h kevás az fps nekem is az de még se szaggat.
VRSDM
akkor minden játék elbaszott 😄

u dont have to listen anybody else but me