54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • 64BiT
    normális futtatáshoz nagyon kevés vga és ram is nagyon gyenge
  • DJ Norby
    Hello kéne egy kis segítség újratettem a windowst a Gta iv mentéseimet beleraktam ahova kell és mikor be akarom tölteni nem tölti be milehet a hiba valaki segítsen! előre is köszi!
  • erieskrisz
    sziasztok volna 1 olyan kérdésem hogy az automatikus mentéseket nem lehet valahogy betölteni mert csak azt engedi amit én csináltam ??
  • Cairass
    Hali!

Bár több helyen is olvastam a gépigényről (többek között a FAQ-ban is),
    tegnap egy barátom nagyon elbizonytalanított.
    Elég a "normális" futtatáshoz a következő?

- AMD Athlon X2 2.7 GHz CPU,
    - 2 Gb DDR2 800 MHz Kingston RAM,
    - GeForce 9600 GSO Extreme 384 Mb VGA,
    - XP SP3
  • dzsozefo
    Tökéletesen fut a játék!

Ott tartok, hogy állásinterjú! Megveszem az öltönyt, cipőt.. majd 12 előtt bemegyek final interview - loading és loading... -> nem megy tovább tölt tölt és nem tölti be hol a gond? thx
  • Yoda001
    mi a zene címe?
  • 0Fritz0
    Emberek, a szavazásból kimaradtak az autók! :)

• tenkenorman
    HALI!
    kellene egy kis segítség. Elkéne egy alap files.txt, egy loadingscreens_ingame_pc.dat, és egy loadingscreens_pc.dat. nagyon fontos lenne.
  • Matt07
    Sry nem tudtam (ha tudtam volna, nem ide írtam volna,mivel tudok olvasni).. és igazad van visszaolvashattam volna :| sry mégegyszer :|
  • Sponnyabob
    Sziasztok! A PC-s verzióban benne van még a hinta bug ha igen meg tudnátok mondani hol van mert nem találom a videót amiben benne volt köszi
  • Ley Roland
    csak vigyázz a bill-re :DD
  • Matt07
    sry (bár ezzel semmi olyat nem árultam el sztem,de mind1..). hiába nyomom am gyorsan eddig nem ment,de akk megpróbálom még gyorsabban hátha sikerül mielőtt rosszbajt kapok..
  • akyyy
    olvass vissza! meg amugyis warez!
  • DJ RX7
    nagyon gyorsan kell nyomni, amúgy meg spoiler-t használd. -.-
  • Ley Roland
    hogy kell a mentéseket visszarakni ? van egy xlive-om meg a mentés akkor most mit csináljak ?
  • Matt07
    A végén amikor a helikopterre kell felkapaszkodni ott mit kell csinálni pontosan? Mert hiába nyomkodom a space-t semmi nem történik csak a kamera mozog ide-oda. Kezd már nagyon felidegesíteni a 9-10ik újrakezdés után :S
  • tenkenorman
    Ma elkeztem dolgozni egy mod-on a gta iv hez ami működik ugyan, de a beállítások mintha semmit sem érnének...
    a DOF-ot akarom megcsinálni, de egy két beállításnak van értelme, a többit húzhatom az egekig semmit sem ér.
    ha valakit érdekel azt megtudtam csinálni hogy az autó lámpái erősebbek legyenek.
  • DJ RX7
    kipróbáltam sajnos nem megy. :(
  • Ley Roland
    tud valaki egy jó beállítást a commandline.txt be ??
    mert ha a grafika korlátozást irom be akkor eltünnek a textúrák
  • JaSoN HuNTeR #27638
    Lesz új patch?
  • Pacal17
    nyomogasd folyamatosan (legalábbis konzolon ezt kellett)
  • Mitsurob
    Megse próbáld!
    Ezen az oldalon nézd meg , ahol pipa van jó , ahol X nem jó!
    Nekem mindenhol Pipa van és néha nekem is akad (bár ez ritka).....Memória nagyon sok kell!
  • rvn
    Hello! Alul konfig? Mit birna a játék? vagy felejtsem el?
  • xido
    jé..én ahhoz az ajtóból egy molotov koktélt dobtam
  • Attelee
    three leaf clover <--- Ez a küldetés az eddigi legnehezebb!!Ugy felbaszott h csak holnap folytatom!
  • Ley Roland
    nem sikerült visszaraknom a mentést
    a home gombal hol kell elinditani a régit ?
  • Borg
    És pölö a legelején azt a faszit, akit üldözni kell autóval Romannal, majd felfut a dokkban egy házba, és ott megverni? (vagy úgyis arról van szó?)
    Mert a múltkor nem öltem meg, csak megvertem, majd otthagytam.
    Most meg úgy jött ki a lépés, hogy baseballütővel kiütöttem az ablakon, és hát így járt...
  • ronso
    Köszönöm szépen
  • kirol
    És mi lett volna, ha nem ölöm meg, az miden változtat?
  • marcokeceli
    Ronso másold le a C:\Documents and Settings\"User"\Local Settings\Application Data\Rockstar Games egész mappát a fiad gépére.
    2.hozz rajta létre egy tetszóéeges accot
    3. futtatásba ird be regedit ott keresd meg a: hkey_classes_root/software/microsoft/xlive-n belül jelöl ki a Default_profile-t és fájl menü-->exportálás mentsd le majd ezt nyisd meg a fiad gépén és menni fog.

DE ÖRÜLNÉK HA NEKEM IS SEGÍTENE VKI!
  • akyyy
    ha vizbe viszel valaki tsinglebe, az egy idő után meghal.
    én kúrvát löktem vízbe, de meghalt:( pedig nem akartam megölni

bár gondolom ha olyan embert viszel vizbe, aki később élnie kell, akkor az kórházba kerül.
  • kirol
    Amikor van az a rész, hogy Vlad után kell menni ott van valóban választásom, hogy megölöm e vagy sem?

Mert mondom én nem ölöm meg, csak jól összevertem, majd belelöktem a vízbe, ő ott úszott és otthagytam. Beszállok a kocsiba, erre jön a bejátszás, hoygy hót véresen húzom a hulláját, közben meg nem is öltem meg.
  • ronso
    van valakinek okos gondolata,hogy az én mentésem hogyan tudnám elinditan a fiam gépén,hogy nem kezdje elöröl a játékot
    ::??
  • janika15
    ez a fájlok mentési módja igaz akkor is ha xp után vistát telepítek? megéri egyáltalán felrakni a vistát azért mert most 4gb ramom van?
  • marcokeceli
    Heló.tudna vki segíteni?A gta IV mentésemet nem tudom visszaállítani user_e00000d9b0b6e660 a mentésem neve milyen értékre kell módosítanom a reget? a #27278 komit olvastam ott láttam módosítanom kell.PLS!
  • Animus22
    9800GX2-vel űbermaxon egy szerényebb AMD x3 (3 magos) procival úúúgy süvít mint a kú'vaisten !! XDDDD
  • Stefibaba
    nemnyert :(
  • Stefibaba
    Aszongyák gtaforumson, hogy bug. Ha nem megy rakd át másik gombra az ugrást, és úgy menni fog -.-
  • Stefibaba
    Ez a hülye utolsó küldetés! soha nem tudok felmászni arra a tetves helikopterre :@
  • xido
    futni utána..lassan és távolságot tartva..aztán ha bántani kezdik,akkor megvédeni...ha minden igaz