54919
-
64BiT #27657 normális futtatáshoz nagyon kevés vga és ram is nagyon gyenge -
DJ Norby #27656 Hello kéne egy kis segítség újratettem a windowst a Gta iv mentéseimet beleraktam ahova kell és mikor be akarom tölteni nem tölti be milehet a hiba valaki segítsen! előre is köszi! -
#27655 sziasztok volna 1 olyan kérdésem hogy az automatikus mentéseket nem lehet valahogy betölteni mert csak azt engedi amit én csináltam ?? -
#27654 Hali!
Bár több helyen is olvastam a gépigényről (többek között a FAQ-ban is),
tegnap egy barátom nagyon elbizonytalanított.
Elég a "normális" futtatáshoz a következő?
- AMD Athlon X2 2.7 GHz CPU,
- 2 Gb DDR2 800 MHz Kingston RAM,
- GeForce 9600 GSO Extreme 384 Mb VGA,
- XP SP3 -
dzsozefo #27653 Tökéletesen fut a játék!
Ott tartok, hogy állásinterjú! Megveszem az öltönyt, cipőt.. majd 12 előtt bemegyek final interview - loading és loading... -> nem megy tovább tölt tölt és nem tölti be hol a gond? thx -
#27652 mi a zene címe? -
#27651 Emberek, a szavazásból kimaradtak az autók! :)
-
#27650 HALI!
kellene egy kis segítség. Elkéne egy alap files.txt, egy loadingscreens_ingame_pc.dat, és egy loadingscreens_pc.dat. nagyon fontos lenne. -
#27649 Sry nem tudtam (ha tudtam volna, nem ide írtam volna,mivel tudok olvasni).. és igazad van visszaolvashattam volna :| sry mégegyszer :| -
Sponnyabob #27648 Sziasztok! A PC-s verzióban benne van még a hinta bug ha igen meg tudnátok mondani hol van mert nem találom a videót amiben benne volt köszi -
#27647 csak vigyázz a bill-re :DD -
#27646 sry (bár ezzel semmi olyat nem árultam el sztem,de mind1..). hiába nyomom am gyorsan eddig nem ment,de akk megpróbálom még gyorsabban hátha sikerül mielőtt rosszbajt kapok.. -
#27645 olvass vissza! meg amugyis warez! -
#27644 nagyon gyorsan kell nyomni, amúgy meg spoiler-t használd. -.- -
#27643 hogy kell a mentéseket visszarakni ? van egy xlive-om meg a mentés akkor most mit csináljak ? -
#27642 A végén amikor a helikopterre kell felkapaszkodni ott mit kell csinálni pontosan? Mert hiába nyomkodom a space-t semmi nem történik csak a kamera mozog ide-oda. Kezd már nagyon felidegesíteni a 9-10ik újrakezdés után :S -
#27641 Ma elkeztem dolgozni egy mod-on a gta iv hez ami működik ugyan, de a beállítások mintha semmit sem érnének...
a DOF-ot akarom megcsinálni, de egy két beállításnak van értelme, a többit húzhatom az egekig semmit sem ér.
ha valakit érdekel azt megtudtam csinálni hogy az autó lámpái erősebbek legyenek. -
#27640 kipróbáltam sajnos nem megy. :( -
#27639 tud valaki egy jó beállítást a commandline.txt be ??
mert ha a grafika korlátozást irom be akkor eltünnek a textúrák
-
#27638 Lesz új patch? -
#27637 nyomogasd folyamatosan (legalábbis konzolon ezt kellett) -
#27636 Megse próbáld!
Ezen az oldalon nézd meg , ahol pipa van jó , ahol X nem jó!
Nekem mindenhol Pipa van és néha nekem is akad (bár ez ritka).....Memória nagyon sok kell!
-
#27635 Hello! Alul konfig? Mit birna a játék? vagy felejtsem el? -
xido #27634 jé..én ahhoz az ajtóból egy molotov koktélt dobtam -
#27633 three leaf clover <--- Ez a küldetés az eddigi legnehezebb!!Ugy felbaszott h csak holnap folytatom! -
#27632 nem sikerült visszaraknom a mentést
a home gombal hol kell elinditani a régit ? -
Borg #27631 És pölö a legelején azt a faszit, akit üldözni kell autóval Romannal, majd felfut a dokkban egy házba, és ott megverni? (vagy úgyis arról van szó?)
Mert a múltkor nem öltem meg, csak megvertem, majd otthagytam.
Most meg úgy jött ki a lépés, hogy baseballütővel kiütöttem az ablakon, és hát így járt... -
#27630 Köszönöm szépen
-
#27629 És mi lett volna, ha nem ölöm meg, az miden változtat? -
marcokeceli #27628 Ronso másold le a C:\Documents and Settings\"User"\Local Settings\Application Data\Rockstar Games egész mappát a fiad gépére.
2.hozz rajta létre egy tetszóéeges accot
3. futtatásba ird be regedit ott keresd meg a: hkey_classes_root/software/microsoft/xlive-n belül jelöl ki a Default_profile-t és fájl menü-->exportálás mentsd le majd ezt nyisd meg a fiad gépén és menni fog.
DE ÖRÜLNÉK HA NEKEM IS SEGÍTENE VKI! -
#27627 ha vizbe viszel valaki tsinglebe, az egy idő után meghal.
én kúrvát löktem vízbe, de meghalt:( pedig nem akartam megölni
bár gondolom ha olyan embert viszel vizbe, aki később élnie kell, akkor az kórházba kerül. -
#27626 Amikor van az a rész, hogy Vlad után kell menni ott van valóban választásom, hogy megölöm e vagy sem?
Mert mondom én nem ölöm meg, csak jól összevertem, majd belelöktem a vízbe, ő ott úszott és otthagytam. Beszállok a kocsiba, erre jön a bejátszás, hoygy hót véresen húzom a hulláját, közben meg nem is öltem meg. -
#27625 van valakinek okos gondolata,hogy az én mentésem hogyan tudnám elinditan a fiam gépén,hogy nem kezdje elöröl a játékot
::?? -
janika15 #27624 ez a fájlok mentési módja igaz akkor is ha xp után vistát telepítek? megéri egyáltalán felrakni a vistát azért mert most 4gb ramom van? -
marcokeceli #27623 Heló.tudna vki segíteni?A gta IV mentésemet nem tudom visszaállítani user_e00000d9b0b6e660 a mentésem neve milyen értékre kell módosítanom a reget? a #27278 komit olvastam ott láttam módosítanom kell.PLS! -
Animus22 #27622 9800GX2-vel űbermaxon egy szerényebb AMD x3 (3 magos) procival úúúgy süvít mint a kú'vaisten !! XDDDD -
#27621 nemnyert :( -
#27620 Aszongyák gtaforumson, hogy bug. Ha nem megy rakd át másik gombra az ugrást, és úgy menni fog -.- -
#27619 Ez a hülye utolsó küldetés! soha nem tudok felmászni arra a tetves helikopterre :@ -
xido #27618 futni utána..lassan és távolságot tartva..aztán ha bántani kezdik,akkor megvédeni...ha minden igaz