54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • xido
    SZépségre nem is lenne baj...HA..fél évvel később adták volna ki a NORTHék,egy tőlük elvárhatóan kiváló optimalizálással és részletes skálázássi lehetőséggel...akkor rendes vassal álomszépet lehetett volna kihozni belőle....így majd csak az Intel i7 harmadik generációja és egy directx 11es 3 gigás vga fogja tudni akadásmentesen futtatni és még akkor se lesz benne AA meg egyebek
  • szapor
    az 1ik Bernie küldinél mikor a Parkba kell menni és elkezd futni ott mit kell csinálni?
  • Stefibaba
    Én megpróbáltam, de nekem nem mászik alrébb :S És már rohadtul idegesít hogy folyton vízbe esek :@
  • Saccco
    mind1 most itt is itt van :D
  • [HUN]FaTaL
    sry, a warez topic faqjában van benne
  • Saccco
    most megnéztem ott csak az van hogy hol vannak a mentések az nincs ott hogy az XLive-ot is el kell tenni, különben nem mennek a mentések mikor visszamásolod
  • JaSoN HuNTeR #27611
    sokkal szebb.Sokkal folyamatosabb...[X360] Még a 8éves Thomson tvmen is szebb mint a gépen.
    PCre elbaszták...[Talán 1x egy patch]
  • Saccco
    Arról lemaradtam :)
    már rég próbáltam beírni ide csak reg után 1 nap míg lehet válaszolni :)
  • [HUN]FaTaL
    Már benne van a faqban rég :)
  • Saccco
    Megoldás a mentés kérdésre:

"PLEASE ENABLE SHOW HIDDEN FILES"
    Backup these 2 Folders:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

C:\Documents and Settings\YOUR_PROFILE\Local Settings\Application Data\Rockstar Games

C:\Documents and Settings\YOUR_PROFILE\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

& If you also want backup your replay editor files & User tracks & Bench Mark Report

C:\Documents and Settings\YOUR_PROFILEl\My Documents\Rockstar Games

"These files are not necessary to be copied for loading saves"

1.Now Install new OS
    2.Copy the Backup files in there place
    3.Load game
    4.Press HOME before Playing
    5.Select Your Old Profile

Enjoy the game! smile.gif
  • ChuckyHUN
    meg jackass reptéren, stb:)
  • ChuckyHUN
    Este multi??
    Free roam, egész város sok pickup, RENDŐRÖK!!
    valaki aki jól vezet helit, mindenkit felvisz azegyik híd lábára / az amelyiknek szép nagy felülete van, ráfér 1 heli/
    akár 2 t is fordul, lényegtelen, tehát mindenki ottvan, full megpakolva tölténnyel meg armorral és hp val is. és elkezdjük irtani a rendőröket. na mit szóltok?
  • Snexi
    ez nem bug hanem "memory save"
  • Proview
    Nem tudom, de egy másik érdekes bug (GTASA-ban is volt asszem): a randomjárműgenerátor kibája: csupa taxi, hummer, pontiac-szerű sportkocsi parkolt.
  • Farbiter
    Az utolsó küldinél ha nem megy föl,akkor mássz egy kicsit jobbra vagy balra és akkor próbáld,nálam is volt ez
  • kingpython
    Ha nincs fent akkor rakd fel a 8.12 Ati Drivert proba cseresznye
  • KisPaksi
    Valaki nem tart kb 48%-nál?? Mert oda adhadná a mentését, mert így ahogy leírtam nem tudok tovább haladni, és szétb**z az ideg enyhén!
  • klart
    "a problémám hogy a játékban nem látom a texturákat illetve 2 cm tovább nem látok" ati kártyám van.pls help:|
  • Stefibaba
    Hát aszongyák, hogy "ritmusra" kell nyomni, de én is azt csináltam mint te, de folyton leesik...
  • bruna #27598
    Ebben lehet létrára mászni és ha lehet akkor hogyan?
  • KisPaksi
    Nem tudja valaki, hogy engem mért nem üldöznek a rendőrök?? Bármit lövök szét vagy bármit is csinálok,,, sz**nak rám nagy ívben...mi lehet a problém? Mert ez engem nem zavar annyira, csak mikor olyan feladat van, hogy le kell hagyni a feladat utábn őket, akkor hiába jelzi ki h köröznek, nem csinálnak sdemmit, és így nem is tudom lehagyni...ebből következik h meg is akadtam a gammel! :S :(
  • Snexi
    a vége felé (utolsó?) küldinél mit kell hogy fölmásszon a helire?mert nyomom a space-t mint paraszt,de nem mászik föl
  • Blekk Síp
  • bruna #27594
    Intel(R) Pentium(R) 4 CPU.3.00GHz (2 CPUs) Proci ,GeForce 9800GTX+, 2G RAM DDR2 XP 32 bit -en elég neki????
  • BB7
    Kösz, h. beköpted!
  • 64BiT
    reggel óta 9800gt van a gépembe
  • szeki80
    Hogy lehet felvételt rögzíteni? a játékban?
  • BB7
    Lehet nyerni VGA-t!
    És pont ez a 2linkelt videó van elöttem! :@@@
    Ja és SGn hirdetésért ban jár!
  • ldavid
    lehet nyerni pár hardvert
  • fery02
    Az is észrevehető, hogy mikor felrepül az égbe helikopterrel, csak a PC-s verziónál lehet látni, hogy "él" a város: autók mennek az utakon.
  • Hellsing47
    minek neked nvidia driver beálitás amikor ati kártyád van?
  • 64BiT
    respect all

nv driver-t hogy érdemes beállítani? teljsitmény ,vonalsimítás, stb stb
    vagy úgyis kérdezhetném kinek mi vállt be? :)

köszike
  • Tatyla
    nekem átlag 30fps
  • akyyy
    mi van abba a gamestar tv-be hogy ennyire linkelik mindenhol sokan???
  • SCANTRAXX
    Hány GHz-es a procid?
  • globalsidius
    8.11, vagy 8.12-es catalystot tegyek fel szerintetek?
  • hori19
    jamegvan, Hungaryra raktam Live-ot : |
  • Neoncsoves
    eredetivel
  • hori19
    hogy kell multizni ?:DDDD
  • Hellsing47
    most ha pofánbasználak megsértődnél igaz?