54919
-
xido #27617 SZépségre nem is lenne baj...HA..fél évvel később adták volna ki a NORTHék,egy tőlük elvárhatóan kiváló optimalizálással és részletes skálázássi lehetőséggel...akkor rendes vassal álomszépet lehetett volna kihozni belőle....így majd csak az Intel i7 harmadik generációja és egy directx 11es 3 gigás vga fogja tudni akadásmentesen futtatni és még akkor se lesz benne AA meg egyebek -
szapor #27616 az 1ik Bernie küldinél mikor a Parkba kell menni és elkezd futni ott mit kell csinálni? -
#27615 Én megpróbáltam, de nekem nem mászik alrébb :S És már rohadtul idegesít hogy folyton vízbe esek :@ -
Saccco #27614 mind1 most itt is itt van :D -
#27613 sry, a warez topic faqjában van benne -
Saccco #27612 most megnéztem ott csak az van hogy hol vannak a mentések az nincs ott hogy az XLive-ot is el kell tenni, különben nem mennek a mentések mikor visszamásolod -
#27611 sokkal szebb.Sokkal folyamatosabb...[X360] Még a 8éves Thomson tvmen is szebb mint a gépen.
PCre elbaszták...[Talán 1x egy patch] -
Saccco #27610 Arról lemaradtam :)
már rég próbáltam beírni ide csak reg után 1 nap míg lehet válaszolni :) -
#27609 Már benne van a faqban rég :) -
Saccco #27608 Megoldás a mentés kérdésre:
"PLEASE ENABLE SHOW HIDDEN FILES"
Backup these 2 Folders:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
C:\Documents and Settings\YOUR_PROFILE\Local Settings\Application Data\Rockstar Games
C:\Documents and Settings\YOUR_PROFILE\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
& If you also want backup your replay editor files & User tracks & Bench Mark Report
C:\Documents and Settings\YOUR_PROFILEl\My Documents\Rockstar Games
"These files are not necessary to be copied for loading saves"
1.Now Install new OS
2.Copy the Backup files in there place
3.Load game
4.Press HOME before Playing
5.Select Your Old Profile
Enjoy the game! smile.gif -
#27607 meg jackass reptéren, stb:) -
#27606 Este multi??
Free roam, egész város sok pickup, RENDŐRÖK!!
valaki aki jól vezet helit, mindenkit felvisz azegyik híd lábára / az amelyiknek szép nagy felülete van, ráfér 1 heli/
akár 2 t is fordul, lényegtelen, tehát mindenki ottvan, full megpakolva tölténnyel meg armorral és hp val is. és elkezdjük irtani a rendőröket. na mit szóltok? -
#27605 ez nem bug hanem "memory save" -
#27604 Nem tudom, de egy másik érdekes bug (GTASA-ban is volt asszem): a randomjárműgenerátor kibája: csupa taxi, hummer, pontiac-szerű sportkocsi parkolt. -
Farbiter #27603 Az utolsó küldinél ha nem megy föl,akkor mássz egy kicsit jobbra vagy balra és akkor próbáld,nálam is volt ez -
#27602 Ha nincs fent akkor rakd fel a 8.12 Ati Drivert proba cseresznye -
#27601 Valaki nem tart kb 48%-nál?? Mert oda adhadná a mentését, mert így ahogy leírtam nem tudok tovább haladni, és szétb**z az ideg enyhén! -
#27600 "a problémám hogy a játékban nem látom a texturákat illetve 2 cm tovább nem látok" ati kártyám van.pls help:| -
#27599 Hát aszongyák, hogy "ritmusra" kell nyomni, de én is azt csináltam mint te, de folyton leesik... -
bruna #27598 Ebben lehet létrára mászni és ha lehet akkor hogyan? -
#27597 Nem tudja valaki, hogy engem mért nem üldöznek a rendőrök?? Bármit lövök szét vagy bármit is csinálok,,, sz**nak rám nagy ívben...mi lehet a problém? Mert ez engem nem zavar annyira, csak mikor olyan feladat van, hogy le kell hagyni a feladat utábn őket, akkor hiába jelzi ki h köröznek, nem csinálnak sdemmit, és így nem is tudom lehagyni...ebből következik h meg is akadtam a gammel! :S :( -
#27596 a vége felé (utolsó?) küldinél mit kell hogy fölmásszon a helire?mert nyomom a space-t mint paraszt,de nem mászik föl -
#27595 -
bruna #27594 Intel(R) Pentium(R) 4 CPU.3.00GHz (2 CPUs) Proci ,GeForce 9800GTX+, 2G RAM DDR2 XP 32 bit -en elég neki???? -
#27593 Kösz, h. beköpted! -
64BiT #27592 reggel óta 9800gt van a gépembe -
szeki80 #27591 Hogy lehet felvételt rögzíteni? a játékban? -
#27590 Lehet nyerni VGA-t!
És pont ez a 2linkelt videó van elöttem! :@@@
Ja és SGn hirdetésért ban jár! -
ldavid #27589 lehet nyerni pár hardvert -
#27588 Az is észrevehető, hogy mikor felrepül az égbe helikopterrel, csak a PC-s verziónál lehet látni, hogy "él" a város: autók mennek az utakon. -
Hellsing47 #27587 minek neked nvidia driver beálitás amikor ati kártyád van? -
64BiT #27586 respect all
nv driver-t hogy érdemes beállítani? teljsitmény ,vonalsimítás, stb stb
vagy úgyis kérdezhetném kinek mi vállt be? :)
köszike -
#27585 nekem átlag 30fps -
#27584 mi van abba a gamestar tv-be hogy ennyire linkelik mindenhol sokan??? -
SCANTRAXX #27583 Hány GHz-es a procid? -
globalsidius #27581 8.11, vagy 8.12-es catalystot tegyek fel szerintetek? -
hori19 #27580 jamegvan, Hungaryra raktam Live-ot : | -
Neoncsoves #27579 eredetivel -
hori19 #27578 hogy kell multizni ?:DDDD -
Hellsing47 #27577 most ha pofánbasználak megsértődnél igaz?