54919
-
#27697 gta3-as ruhát csak akkor lehet fölvenni ha playboyX-et öltük meg? -
#27696 jah de azzal a driverrel csak roszabbol fug futni, és attól még van bene több orbitális baromság, tulajdonképpen az egész az:) -
#27695 Valaki nagyon kérem,könyörgöm :D Valaki mondja meg ha tudja hogy mit csináljak mert amikor az azt a csávot ellhet dönteni hogy megölöm-e! Akkor utánna senki nem ad küldetést és mindenhol azt írják hogy frlkéne hívni Jimmynek és nem semmi ha hívom nem vesz fel kérek valakit legyen olyan rendes és seítsen KÉREM :(
Danyi95 -
#27694 A FAQ-ban a játékhoz szükséges minimális verzió van fent.
Gondolom, nem muszáj minden új megjelent drivert betenni a FAQ-ba... -
#27693 Ezt nézzétek meg!
Hitlernek nem tetszik a GTAIV -
ronaldo86 #27692 hogy lehet használni az irányjelzőt??? -
reservoir #27691 Hi
Most jól látom a játékban, hogy ha nem rakom fel a patch-et nem enged multizni? -
Borg #27690 Tévedés, csak kompatibilitás módba kell rakni a telepítőt is... -
#27689 sry ezt mindenkitöl kérdezem -
dzsozefo #27688 Tökéletesen fut a játék!! de mégis
Ott tartok, hogy állásinterjú! Megveszem az öltönyt, cipőt.. majd 12 előtt bemegyek final interview - loading és loading... -> nem megy tovább tölt tölt és nem tölti be hol a gond? thx -
#27687 Nem én csináltam...
Talán ad ötletet szívás esetén. -
#27686 na most kiburult a bili.... ujra regeltem 1 live accountot és most jo is lenne de social clubba be kell jelentkeznem ahoz hogy multizni tudjak. viszont akármit teszek, a jelszó, e-mail cim jol be van irva és azt mondja hogy helytelen valami. oks akkor küldessük el vele a jelszot még1x... elküldi, megnézem beirom megint helytelen.... ez az egyik a bajom a másik meg az hogy kb 6 orát játszottam vele eddig ugy h mindig küldit csináltam és most ujra regeltem magam és b**zhatom az egészet???? :O elkezdödött igy előröl a game. nem lehet 1ik profilrol másikra átenni a mentést valami kis ügyességgel? PLS! -
#27685 ez a FÁQ egy nagy rakás kaka.
ha nincs fent xp esetén sp3, vagy vista esetén sp1, el sem indul a telepités
ráadásul nekekm nvidia driverból máűr 181.es van fent és nem béta! -
#27684 Interaktív map!? sapkás... -
#27683 Hmm... nekem bármilyen országot választani lehetett.. Talán a Windows nyelve vagy a regional settingsben beállított ország számít? -
#27682 A cdgalaxis oldalán a GTA IV leírásában ugyanez van. -
#27681 Vettél sapkát? Télen nem árt... -
#27680 Firefoxom volt, de már megvan, csak a linkedről nem ment rendesen. valamiért. -
#27679 Firefox...
http://www.mmholding.hu/modul/webaruhaz/more_inf.php?product_id=722 -
#27678 az elöbbin kivül még lenne 1 godom :D
az miért van hogy minden minimálra állít magának a game? aztán ha feljebb huzom visszaugrik egyböl minimumra.
gépem: 2GB ram, Nvidia GeForce 8600GT, Intel Core2Duo 2.13GHz -
#27677 ez szép és jó, csak nem tölti be:D -
#27676 Hivatalos FAQ és Help magyarul... -
#27675 hol lehet kesztyűt venni? -
#27674 Low-on... -
#27673 Menni fog, de hogy'? -
#27672 valaki nem tudna képet adni merre lehet sapkát venni, néztem a térképen nem mutatja. -
#27671 hogy lehet azt megoldani hogy tudjak multizni???? elég idegesitő hogy meg vettem a játkot és nem tudok multizni mert azt irja ki mindig hogy olyan régióban vagyok ahonnan nem lehet vagy mi o.O megpróbáltam ugy regelni magam live-ra hogy majd nem magyarországot írom de alapból ott van hogy "magyarország (magyar)" és nem lehet átállítani. vki pls help! -
#27670 Szerintem kicsit combosabb a videokarid mint ennyém meg ugye 4gb ram nem értem én egyre tudok gondolni hogy a videokarik hütése szar azért lesz ez a szaggatás mert talán nagyon felmelegszik a vga ??? vagy most szerintetek nagy hülyeséget irtam ?? sok embernél fenn áll ez a probléma nálam viszont nem jelentkezet lehet azért mert van 3 ventim a gépben és jobb a szelözése elöl egy 12cm hátul egy 8cm és oldalt is van egy 8cm es plusz procin egy hyper tx2 -
panyó88 #27669 persze ez természetes. megpróbálom hátha most megy patchel meg optimizerrel azért köszönöm very thx -
64BiT #27668 minél erősebb a procid annál kevésbé lesz terhelve , majd
patch-et felrakhatod a játékra nyugodtan -
panyó88 #27667 de felrakom mert ha elinditom a benchmarkot a gta ban utána cpu kihasználtság sokszor 90% fölött van ami sztem sok
-
panyó88 #27666 az nincs fenn -
panyó88 #27665 talán valami patch kéne? -
64BiT #27664 igy látlatlanban nem tudom mi lehet a gond, de dual core optimizer fentvan? az sose árt
bár nem hiszem hogy ez épp erre megoldás :) -
panyó88 #27663 22' wide 1680x1050 az optimal de tök mindegy milyen felbontásba megy a game akkor is beszaggat 5-10 percen belül -
64BiT #27662 1024-768ban grafikával állitgatsz menni fog nyugi :)
egy uj nvidia driver kellen amire sokan várnak hogy optimalizáljanak kicsit -
#27661 Nekem talán csak a videokarim jobb mert 512 de szerintem élvezhetöen fut a játék az én configomon igaz 1280x1024 ben tolom minden 35 árnyék 0 de szerintem igy is tök jo a grafikája a játéknak -
panyó88 #27660 Sziasztok az van h felraktam 2x is 2 különböző programmal a gta iv-t és mindent autora raktam a graphicson de kipróbáltam már max low-n is de a game kb 10perc múlva játék közben elkezd iszonyúan szaggatni pedig leszedtem vidkari frissítést meg sp3mat ugye am. geforce 9800gt oc 4gb ram ddr2 és amd 5000+ x2 van
ha valaki tud valami jótanácsot azt megköszönöm. -
#27659 1024x768-ban minden extra nélkül akadozna? -
#27658 Unkle feat. The Duke Spirit - Mayday
az egyik rádión (talán a Brokeren) szól
amúgy UNKLE: