54919

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Snexi
    gta3-as ruhát csak akkor lehet fölvenni ha playboyX-et öltük meg?
  • akyyy
    jah de azzal a driverrel csak roszabbol fug futni, és attól még van bene több orbitális baromság, tulajdonképpen az egész az:)
  • Danyi95
    Valaki nagyon kérem,könyörgöm :D Valaki mondja meg ha tudja hogy mit csináljak mert amikor az azt a csávot ellhet dönteni hogy megölöm-e! Akkor utánna senki nem ad küldetést és mindenhol azt írják hogy frlkéne hívni Jimmynek és nem semmi ha hívom nem vesz fel kérek valakit legyen olyan rendes és seítsen KÉREM :(

Danyi95
  • rage
    A FAQ-ban a játékhoz szükséges minimális verzió van fent.
    Gondolom, nem muszáj minden új megjelent drivert betenni a FAQ-ba...
  • Voldi
    Ezt nézzétek meg!

Hitlernek nem tetszik a GTAIV
  • ronaldo86
    hogy lehet használni az irányjelzőt???
  • reservoir
    Hi

Most jól látom a játékban, hogy ha nem rakom fel a patch-et nem enged multizni?
  • Borg
    Tévedés, csak kompatibilitás módba kell rakni a telepítőt is...
  • 22Barna22
    sry ezt mindenkitöl kérdezem
  • dzsozefo
    Tökéletesen fut a játék!! de mégis

Ott tartok, hogy állásinterjú! Megveszem az öltönyt, cipőt.. majd 12 előtt bemegyek final interview - loading és loading... -> nem megy tovább tölt tölt és nem tölti be hol a gond? thx
  • Cairass
    Nem én csináltam...
    Talán ad ötletet szívás esetén.
  • 22Barna22
    na most kiburult a bili.... ujra regeltem 1 live accountot és most jo is lenne de social clubba be kell jelentkeznem ahoz hogy multizni tudjak. viszont akármit teszek, a jelszó, e-mail cim jol be van irva és azt mondja hogy helytelen valami. oks akkor küldessük el vele a jelszot még1x... elküldi, megnézem beirom megint helytelen.... ez az egyik a bajom a másik meg az hogy kb 6 orát játszottam vele eddig ugy h mindig küldit csináltam és most ujra regeltem magam és b**zhatom az egészet???? :O elkezdödött igy előröl a game. nem lehet 1ik profilrol másikra átenni a mentést valami kis ügyességgel? PLS!
  • akyyy
    ez a FÁQ egy nagy rakás kaka.

ha nincs fent xp esetén sp3, vagy vista esetén sp1, el sem indul a telepités

ráadásul nekekm nvidia driverból máűr 181.es van fent és nem béta!
  • Cairass
    Interaktív map!? sapkás...
  • dr Kotász
    Hmm... nekem bármilyen országot választani lehetett.. Talán a Windows nyelve vagy a regional settingsben beállított ország számít?
  • rage
    A cdgalaxis oldalán a GTA IV leírásában ugyanez van.
  • Cairass
    Vettél sapkát? Télen nem árt...
  • Ryder7
    Firefoxom volt, de már megvan, csak a linkedről nem ment rendesen. valamiért.
  • Cairass
    Firefox...

http://www.mmholding.hu/modul/webaruhaz/more_inf.php?product_id=722
  • 22Barna22
    az elöbbin kivül még lenne 1 godom :D

az miért van hogy minden minimálra állít magának a game? aztán ha feljebb huzom visszaugrik egyböl minimumra.

gépem: 2GB ram, Nvidia GeForce 8600GT, Intel Core2Duo 2.13GHz
  • Ryder7
    ez szép és jó, csak nem tölti be:D
  • Cairass
    Hivatalos FAQ és Help magyarul...
  • Marci0115
    hol lehet kesztyűt venni?
  • somdav95
    Low-on...
  • Cairass
    Menni fog, de hogy'?
  • Ryder7
    valaki nem tudna képet adni merre lehet sapkát venni, néztem a térképen nem mutatja.
  • 22Barna22
    hogy lehet azt megoldani hogy tudjak multizni???? elég idegesitő hogy meg vettem a játkot és nem tudok multizni mert azt irja ki mindig hogy olyan régióban vagyok ahonnan nem lehet vagy mi o.O megpróbáltam ugy regelni magam live-ra hogy majd nem magyarországot írom de alapból ott van hogy "magyarország (magyar)" és nem lehet átállítani. vki pls help!
  • erieskrisz
    Szerintem kicsit combosabb a videokarid mint ennyém meg ugye 4gb ram nem értem én egyre tudok gondolni hogy a videokarik hütése szar azért lesz ez a szaggatás mert talán nagyon felmelegszik a vga ??? vagy most szerintetek nagy hülyeséget irtam ?? sok embernél fenn áll ez a probléma nálam viszont nem jelentkezet lehet azért mert van 3 ventim a gépben és jobb a szelözése elöl egy 12cm hátul egy 8cm és oldalt is van egy 8cm es plusz procin egy hyper tx2
  • panyó88
    persze ez természetes. megpróbálom hátha most megy patchel meg optimizerrel azért köszönöm very thx
  • 64BiT
    minél erősebb a procid annál kevésbé lesz terhelve , majd
    patch-et felrakhatod a játékra nyugodtan
  • panyó88
    de felrakom mert ha elinditom a benchmarkot a gta ban utána cpu kihasználtság sokszor 90% fölött van ami sztem sok
  • panyó88
    az nincs fenn
  • panyó88
    talán valami patch kéne?
  • 64BiT
    igy látlatlanban nem tudom mi lehet a gond, de dual core optimizer fentvan? az sose árt

bár nem hiszem hogy ez épp erre megoldás :)
  • panyó88
    22' wide 1680x1050 az optimal de tök mindegy milyen felbontásba megy a game akkor is beszaggat 5-10 percen belül
  • 64BiT
    1024-768ban grafikával állitgatsz menni fog nyugi :)

egy uj nvidia driver kellen amire sokan várnak hogy optimalizáljanak kicsit
  • erieskrisz
    Nekem talán csak a videokarim jobb mert 512 de szerintem élvezhetöen fut a játék az én configomon igaz 1280x1024 ben tolom minden 35 árnyék 0 de szerintem igy is tök jo a grafikája a játéknak
  • panyó88
    Sziasztok az van h felraktam 2x is 2 különböző programmal a gta iv-t és mindent autora raktam a graphicson de kipróbáltam már max low-n is de a game kb 10perc múlva játék közben elkezd iszonyúan szaggatni pedig leszedtem vidkari frissítést meg sp3mat ugye am. geforce 9800gt oc 4gb ram ddr2 és amd 5000+ x2 van
    ha valaki tud valami jótanácsot azt megköszönöm.
  • Cairass
    1024x768-ban minden extra nélkül akadozna?
  • ProGabe #27658
    Unkle feat. The Duke Spirit - Mayday

az egyik rádión (talán a Brokeren) szól

amúgy UNKLE: