Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zolee145
Volt egy küldetés amit valami rettenetes ideig töltött a gép. Rettenetes alatt kb 10 percet kell érteni. Vagy több. Egy kis videó volt, aztán üldözés, szóval semmi extra. Elõször ugye elmentem Pellegrinohoz (ha jól írom a nevét). Utána el egy helyre, ahol vártam (na ez a várakozás sikerült ilyen 10 percesre). betöltött egy videót, ami annyiból állt, hogy megérkezett a kocsi, beszállt a mandró, észrevettek, menekültek. Aztán az autókereskedésnél megálltak és ott már várták õket a haverjai, és elkezdtek volna lelõni, ha nem robbantom fel a kis csapatot.
(Fogalmam sincs melyik küldetés, de ebbõl szerintem mindenki tudja majd)
Szóval elsõre reset volt, mert azt hittem fagyott a gép. Aztán egyszer végigvártam. Természetesen nem sikerült elsõre, úgyhogy második nekifutásnál már a töltés alatt kimentem kávézni.😄
Amúgy a többi küldetés simán betöltõdött elég gyorsan.

Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.

Nem lehet, csak a feketékkel.
Sziasztok!
Arról érdeklõdnék, hogy a SÁRGA taxikkal lehet-e fuvarozni valahogy?
elõre köszi.

Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM

bacsobalint
És a 2.-at 20%-nál?😄
egyébként most olyan 19% körül nem akarnak küldetést adni ez normális?😄

kem001
40-nél oldja fel a 3.-at

XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB

bacsobalint
Hány %-nál oldja fel a második város....?
és aharmadikat...?😄
elõre is kössz!most vagyok18%nál😄

itt készül a 'hunosítás'
n3whous3
úristen látom képben vagy bizonyos fogalmakkal

púúúúú

Ley Roland
Hm. Kösz 😄 Látszik hogy régen gétéáztam már 😄

MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |

davis98
Igen ingyenre gondoltam, de hát ha csak warezon van akkor keresek egyet és letöltöm 😊

nickname: doki09

n3whous3
tuti ingyér verzióra gondolt

púúúúú

n3whous3
mert szerinted mi az, hogy warez, úristen ekkora lámákat

púúúúú

RatBaG
steam

Per Aspera Ad Inferi.

davis98
Haha 😄 Azért Kösz .

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Imrusssss
Ja Elmész a cdgalaxisba és onnan letöltöd a dvd borítóval együtt

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

davis98
Sziasztok! Tudnátok írni egy helyet ahonnan letudnám tölteni a játékot ? (Nem warez-re gondoltam)

telóval video editor .)

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Ley Roland
Hogy kell videót készíteni ?😊
F2 vel felveszem de hol tudom megcsinálni? Régen tudtam, de már elfelejtettem. 😄

MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |

RatBaG
semmi különös, beállítom nvidia profilt, kipipálom a gta-s dolgokat a tûzfalon, stb...

Per Aspera Ad Inferi.

fery02
Ezúttal a lehetõ legkonkrétabb módon tudom válaszolni, hogy "fingom sincs". :/ Gõzöm sincs mi lehet ez.
Az mondjuk érdekelne, hogy "szirszar" alatt mit értesz, mert én játék indítás elõtt nem állítgattam semmit sem. Én is patch, NO-DVD launcher, aztán csak a játékon belül állítgattam bármit is.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

RatBaG
felraktam a játékot, aztán a patchet, beállítok minden szirszart, indítom a játékot.
lemegy a rockstar logo a zenével, közben beloginol a live, aztán semmi... alt-tab és ez fogad:

WTF? régebben nem csinálta ezt...

Per Aspera Ad Inferi.

bacsobalint
már megvan😄

bacsobalint
Hát nemn tudom mi van ezzel a gameval de most emg annál a küldetésnlé mikor elkapnak engem emg romant akkor elvileg vmi 3 teherautot kéne megnéznem de nem kapok megint semmilyen tirányt...:S

fery02
Én is úgy találtam csak meg, hogy beírtam google-be, hogy "Simple native trailer", mert tudtam, hogy még onnan szedtem le régebben és így már megtaláltam a találatok között.

n3whous3
hetente 1x legalább beszúrjátok?

púúúúú

Magiszter
Köszi! Érdekes ezt az oldalt nem dobta ki a google nekem.... <#conf>

fery02
Mármint az a "3001" az az oldalon lévõ összes mod-ra vonatkozik, mert itt elõzõ GTA-khoz is vannak mod-ok.

fery02
Ilyenrõl még nem hallottam, de ha találsz ilyesmit, szólhatsz. 😛

Itt amúgy kedvedre nézelõdhetsz 3001 mod közül. 😉

Magiszter
Sziasztok!

Kb 600 éve jártam itt utoljára és azóta vagy 20.000 hsz született. Szóval gondoltam nem olvasok vissza. <#idiota>
Azonban mivel végre van egy olyan gépem amivel élvezhetõen fut ezért kérdéssel szólnék felétek.
Létezik olyan oldal, ahonnan jó modokat (ergo sok, nagy választékban) lehet letölteni? Tudom Gógli, néztem de nem találtam EGY olyan oldalt amin összegyûlik sok-sok mod. Sok sok oldal kevés moddal volt azonban.
Engem leginkább olyan mod érdekelne amivel ki lehet használni a játék fizikai motorját. Ergó kocsikat törni spontán (elmével?), hajigálni õket, embereket röptetni, hozzávágni tárgyakhoz, robbanásokat elõidézni...stb... Létezik ilyen?

fery02
Nem lehet gyúrni.

zolee145
Közben megldódott. Olyan gyorsan nyomkodtam a space-t ahogy tudtam, és nagy nehezen felkúszott a gépbe. Nincs valahol egy konditerem? Niconak gyúrnia kéne kicsit...vagy nekem hüvelykujjra.😄

fery02
...és igen, legális.

Piloss
ha használod akkor nem kell minden indításnál a dvd-t berakni
és elvileg nem kavarhat be

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

RatBaG
bõ 9 hónap után ismét felraknám a gta-t...
egy gyors kérdés: ez a no-dvd launcher miféle cucc? legális? nem kavar be a securom-nak?

Per Aspera Ad Inferi.

ronso
fent van a 4 es patch ?
mert nekem is ezt csinálta a 3 assal...

Sakkoo.......Baszkiiii

SZilaJMaGGoT
Akkor baszhatod, mert a küldetést nem fogod tudni megcsinálni...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

azt hittem ha a netet letiltom akkor a securomos hiba által kiírt txt fájlok nem jönnek be de tévedtem akárhányszor indítom a gammát abban a pillanatban vagy annak a hatására megjelenik egy txt a C:\DOCUME~1\User\LOCALS~1\Temp-ben
isten legyen aki tud orvoslást
zolee145
Valaki meg tudná mondani, hogy mit kell ahhoz elkövetni, hogy ez a nyamvadék emberke bemásszon a helikopterbe? Az utolsó küldetésrõl van szó, amikor a motorral fel kell ugratni a levegõbe, ahol elkapja a helikopter talpát. Utána mindegy mit nyomok egy idõ után leesik az a szerencsétlen. Folyamatosan nyomom a space-t akkor sem. Ha nyomogatom veszettül akkor sem. Vagy folyamatosan nyomom, vagy sokszor egymás után. Több verziót nem ismerek...

bacsobalint
na mindegy ugy döntöttem ujrateszem és csak az elsõ 2 patchet teszem fel...
De ha ujrateszem a mentésem emgmarad?

bacsobalint
és pontosan meik az árnyék.....?
am idáig nem találkoztam buggal,most meg átlátszó a feje meg ienek.....:S

Told feljebb az árnyékot és nem lesz olyan.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

bacsobalint
Na sikerült elinditani...
de csak nekem vagy mindenkinek a legujabb pachtöl az árnyék ien mintha szemcsés lenne......

bertino
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1218622009

nem, azért írja ki, mert nem értesz hozzá.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bacsobalint
Na most meg már else akar indulni .....:S
flatel error-t ir ki..
ezt azért irja mert nem jóó a crack?

bacsobalint
PAch alatt mit értesz:??
töröljem le a pachet?

SZilaJMaGGoT
Patch...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

bacsobalint
nekem miért van az hogy a 9 küldetésnél mkor a vlad-nak elkell lopnom a kocsit nem nyitja ki a garázs ajtót..
pedig elviszem le is mosom..
és amit néztem videókat ahogy megvana kocsi kéne lenni egy telefon hivásnak nekem az sincs...:S
PLS

ronso

ez volt az RC20 hiba oka..

Sakkoo.......Baszkiiii