Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Proci:Intel Core 2 Duo 2.9Ghz (felhúzva)E7200,Hűtve:CoolerMaster TX2,Videókártya:Saph 5770 vapor Alaplap:Gigabyte S-series GA-EP35-DS3L,Ram:Kingmax 2GB x2 (4GB Ram),Vinyó:Samsung 500GB
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Proci:Intel Core 2 Duo 2.9Ghz (felhúzva)E7200,Hűtve:CoolerMaster TX2,Videókártya:Saph 5770 vapor Alaplap:Gigabyte S-series GA-EP35-DS3L,Ram:Kingmax 2GB x2 (4GB Ram),Vinyó:Samsung 500GB
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Nem is magamnak kerestem, hanem a lányomnak.
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Sakkoo.......Baszkiiii
Lényeg, hogy még hónapokat kell rá várni. Majd pl kérdezd meg újra 2 hónap múlva.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Van ehhez a játékhoz már magyaritás?
Ha igen kérnék egy linket!
Köszönöm.
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
Segítséget szeretnék kérni abban, hogy: Be akarnék rakni egy mentést, a FAQ-ból, bemásolom ahova kell, meg bemásolom az xLive-ot is, de semmi, mindig új mentést akar kezdeni, és nincsenek meg azok a mentések, amik kénének :S
Légyszi help. Elõre is ty
#42092: macerás, ahhoz most lusta vagyok x)
ldavid: kettõt neki KÖNYÖRGÖM!!!!!
Ezt láttátok már? http://www.youtube.com/watch?v=YS3fxgoMnbo
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
#42087: nem lesz 3. DLC
Valószinû hogy a két dlc egybe egy kigészítõ formában külön megvásárolható lesz, de az alpjáték szükségeltetik. Vagy lesz olyan kiadású GTA4 amihez hozzácstolják a 2dlc-t GTA4 DELUX kiadásban.
Vagy a harmadik lehetõség hogy a harmadik DLC-vel egyidõben megkapják kiegként a pcsek mind a három dlc-t(szerinmtem ez a legvalószinûbb)
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
De tényleg kurva Jóóóó!<#eljen>#eljen>
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Remélem te is kapod a kis logót.
Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810
Van 2 problémám.
1: Fel szeretném oldani a graf. korlátozást. Beírom ami a FAQ-ba van, mind a 2 lehetõséget, de egyik sem mûködik :S
2: megpróbáltam bemásolni a mentést, amit szinén a FAQ-ról szedtem le, azok sem mûködnek :S
Légyszi segítsetek.
Elõre is köszi!
ldavid rakd már fel a linket a fejlécbe, akkor talán mindenki felhõtlenül tud majd nevetgélni ezeken
púúúúú
de majd vagy 4-5 év múlva talán lesznek olyan gépek amik tudják vinni szaggatás mentesen!!
http://www.youtube.com/watch?v=L45LJfh3Ypk -->érdemes megnézni!<#idiota>#idiota>
Bocsánat ezért a primitív kérdésért, de lehet valahogy indexelni is, vagy ez csak az MI jogosultsága?
Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM
a dobozos DLC-k kézikönyvében van ez a kép
a next stop feliratnál letépett rész mögött talán a következõ játék helyszíne látható
púúúúú
szeritnem 5-ös patch már lehet nem is lesz (vagy karácsonyi ajándék? xD)
púúúúú
btw úristen láttam egy wish listet az 1.0.5.0-ról, kb ugyanaz, mint az 1.0.1.0nál XD
ja meg gta v-rõl
komolyan ezek hülyék, olyanokat kitalálnak, hogy kb ha 1x használná ki az ember és kész, büdös életbe soha, most ezért kódolni még még még faszságokat bele a játékba, hogy még jobban rámenjen majd a leendõ játék karbantarthatóságára, hát....
púúúúú
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
[url]http://g.bfbcs.com/28826/pc_Szykla%5BHUN%5D.png[/url]