Grand Theft Auto IV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ronso
na ezt nem találtam pedig végignéztem a listát..köszi

Sakkoo.......Baszkiiii

Sziasztok!Használja valaki ezt a modot a GTA 4-hez?Mert én feltelepítettem és Miután lemegy az elsõ videó és elindulna a játék akkor kilép belölle!Mi lehet a bajja?
A segítséget elõre is köszönöm!

Mods_cars_for_GTA_IV_PC_by_seba84_v6
van egy ilyen link a faq-ban
"RC20 Invalid resource detected - Please re-install the game"
ronso
hát ezzel nagyon sokat segitettél köszi

Sakkoo.......Baszkiiii

GhostR1der
ez kérlek, egy minimum 20 centis (a gépházon belül található) lófasz

JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n

dede megnéztem mi az a fájl de semmi különös törölni való szemét
viszont törlök mniden txt fájl mert a hibaüziknél mindíg azokra hivatkozik és akárhányszor újraindítom a gammát megint kiirja az üzit hogy blablabla pedig az összes txt törölve van és magától bejön mindíg egy új txt és mindíg arra hivatkozik hibaként
megoldás?
Hali, egy olyan gondom lenne, hogy beletettem egy smartot a játékba a SparkIV-el. Elindítom a játékot, megy minden szépen, csak ha a Handlings.cfg-ben átírom a kocsi értékeit a Smart Readme.txt-ben találhatóra, akkor nem indul el a játék, csak bejön a Social club és utána semmit nem csinál. Ha viszont nem írom át akkor a kocsinak semmi tapadása nincs, állandóan felborul...

Vmi ötlet?????

ronso
üdv

Uj dologgal találkoztam Gta4 fatal error RC20 hiba ??? ez mi

Sakkoo.......Baszkiiii

Na végre végigvittem a játékot. 😄 a vége az jó csak azt nem értem hogy ez a jimmy mit ártott nekem, xd lehet nem figyeltem eléggé a sztorira vagyis inkább nem nagyon értettem az angolt. ?D na mindegy. majd végigviszem mégegyszer . vagy még kétszer. Nekem mindenképpen az eddigi legjobb játék amivel játszottam szorosan mögötte a san andreas. Na én nagyon várom a GTA IV:Vice City t már ha lessz 😄

Mármint tuningolni lehet, csak nem úgy.
bertino
bocs, talán majd legközelebb.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

nem lehet, és ezért felesleges privátban írni
oxonom
tanuld meg nem piszkálni a másikat

Asus Maximus II,Core2 Quad 9550,Asus 680GTX ,4GB DDR2 1066(2X2X)850W ,VELOCIRAPTOR 300GB 10000RPM

oxonom
Sziasztok
valaki tudja lehet tuningolni az autokat ugy mind a san andreas-ban
irjatok privatban.

Asus Maximus II,Core2 Quad 9550,Asus 680GTX ,4GB DDR2 1066(2X2X)850W ,VELOCIRAPTOR 300GB 10000RPM

DarkSector
wooow
thx télleg elfelejtettem, hogy sp2 van havernak.
thx

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

elvileg az XP SP3 hiányzik neki
bertino
elõször tanuld meg használni a billentyûzetet, utána pedig a netet.

oxonom
Sziasztok!!!
volna egy ojan problémám gta4 1.0.4.0 ba probálok beteni autot akármiet beteni sikerül a SparkIV -progival
de elinditom egy darabig jo a game utána hibaüzenetel kilép. már mindent probáltam ujrarakatam ugysem jo csak egy darabig....
segitsetek

DarkSector
esetleg valami ötlet erre: Fatal Error: RMN40

neten olvastam valami reg kulcsokkal kapcsolatban.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

n3whous3
eszedbe nem jutott még megnézni azt a filet, hogy mi van benne?

púúúúú

halika
leírom pontosan mit is ír ki hibának a securomos üzi után:
A program a következõ fájlokat csatolja a hibajelentéshez:
C:\DOCUME~1\User\LOCALS~1\Temp\a676_appcompat.txt
de a Temp/ után az a fájl mindíg más szoval ha 1000x indítom el 1000 másik fájl ír hibának
ha van ötlet létszi osszátok meg
GhostR1der
ijen prollémára sajnós níncs megodás. sanos

oxonom
Sziasztok!
volna egy ojan problémám gta4 1.0.4.0 ba probálok beteni autot akármiet beteni sikerül a SparkIV -progival
de elinditom egy darabig jo után hibaüzenetel kilép. már mindent probáltam ujrarakatam ugysem.........
segitsetek

Sziasztok!Használja valaki ezt a modot a GTA 4-hez?Mert én feltelepítettem és Miután lemegy az elsõ videó és elindulna a játék akkor kilép belölle!Mi lehet a bajja?

Mods_cars_for_GTA_IV_PC_by_seba84_v6

http://symbiansector.net/showthread.php?t=102891
KaszaN
köszi. És a másodikra? 😄

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

GhostR1der
P

azt hiszem a "P" lesz az a gomb..vagy az "F"...😊
KaszaN
Valaki megtudná mondani a következõket?
1. Van egy gomb amitõl valamit homályosít a képen és a kovkák nemlátszanak annira. Meik ez a gomb?
2. Hogy kell és hova kell betenni az fps módot?
köszi

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

MerlinW
Gay jelentései:

buzi
homokos
homoszexuális
jókedvû
rossz erkölcsû
tarka
vidám
élvhajhászó
élénk

Azonban Dany esetében az elsõ háromról van szó😊 A játékban legalábbis😊

[merlinw.org]

fery02
<#wilting>

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Persze. Elviszed kb. 35-40 %-ig a játékot és akkor már tudsz arra menni,amerre akarsz...nem nagy dolog.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

SeanJRRussel
sziasztok!

Tudtok olyan trainerrül vagy cheatrõl ami feloldja a zárlatokat a városrészek között??

Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb

ennek a szarnak van története is?😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Nem is érdekli. De itt már akkora az elkényelmesedés hogy az már hihetetlen. Még ki se jön egy film, de már 1000-en beírják hogy "van már szinkronos verzió?". Ez is ugyanilyen. Szelvényt nem vesz, de lottó5ös az kéne...

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

fery02
De az ilyen embert egyáltalán miért érdekelné a magyarított verzió? 😛
Essen rajta túl, nevessen rajta egyet és hagyja meg másoknak, mert sokaknak viszont nagyon is hasznos.
Van egy felnõtt ismerõsöm, aki életében nem tanult angolt (nincs is már neki nagyon szüksége rá a jelenlegi helyzetében) és egy kemény munkanap után hazajövet kikapcsolódásképp leülve játszani, ne ecseteljük, hogy mennyivel elõnyösebb neki, ha értheti, hogy mirõl van szó.

fery02
Ez a hozzáállás becsülendõ, amivel egyet is értek. De egy olyan játékban, ahol folyamatosan mennek a szövegek, nem hiszem, hogy sokan megállnának (meg nem is tudnak) szótárhoz nyúlkálva keresgélni szavakat.
Egy lassabb játékmenetû játékban, ahol pl minden szöveg egyszerre csak akkor tûnik el, ha mondjuk Entert nyomsz (pl S.T.A.L.K.E.R.), már inkább van idõ az ilyesmire.
Nem tudom érthetõ-e amire gondolok.
De pl igaz, hogy ha valaki érteni akarja a GTA IV-t az eredeti nyelvén és nem tud nagyon angolul, az megteheti, hogy pl végigjátssza egy párszor szótárazgatva a S.T.A.L.K.E.R.-t (ugye angol nyelven), azzal kellõen begyakorolja játszva az angolt és aztán már mehet is az a GTA IV. <#idiota>

Elvileg autók!Innét szedtem az utolsó link!

http://symbiansector.net/showthread.php?t=102891

Elvileg az autókat berakja mert az elsõ videóban amit emelnek autó az egy BMW!
n3whous3
és ha tudhatnánk:

milyen modról van szó?

púúúúú

Firerock
skacok!
van már valami jó autópakk amiben +30 kocsi van lecserélve?most raktam újra és nincs kedvem újra végigmásolgatni az összes hülye txt-t

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Ezek csak magyarosítgatások. Az ember elhányja magát ha elolvassa magyarosítva a szöveget, miközben tudja hogy az eredetiben mit is akart jelenteni.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Amikor elkezdtem olvasni a Dragonlance Legendset, kb. minden 2. szót a szótárból kellett kikeresni. Mire befejeztem, már aretlen szavakért se nyúltam szótárhoz, megértettem a mondatokat a többi részébõl. Tanulni kell ahhoz hogy ilyen szintre eljuss, de ha nem kezded el, sose érkezel meg.

bertino
nem gáz.

Ez a motor semmiképp se maradhat, annyira leszerepelt. Ha mégis ez maradna a GTA5 alatt, akkor tuti hogy azért már nem adnék pénzt.

Angol szinkronnal sokkal jobban szeretek filmet nézni. Néha annyira oda nem illõ szinkront adnak egy szereplõnek,hogy egyszerûen rossz hallgatni. Most néztem meg a Verdákat angolul,még nagyon régen megnéztem magyarul is. Garantáltan alig emlékeztem a film lényegére....néha tényleg nem értettem,hogy mit mondanak,de aztán a film egy késõbbi jelenetében megértettem,hogy 10-20 perccel ezelõtt mirõl is volt szó.

Én pl minden megértek ami le van írva angolul a számítástechnuikában. De agy filmet angol szinkronnal már egyáltalán nem értek meg.

*paprika

de most sem létezik magyarosítás...csak magyarítás. Ha magyarosítás lenne,akkor pl. a fõmenüben a háttérben lecsó kolbász,meg erõs paparika lenne. 😉 😄

értem nagyon köszi
helikopterbõl kell kiugrani, keress hozzá videót youtube-on (statue of happiness)