Grand Theft Auto IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A segítséget elõre is köszönöm!
Mods_cars_for_GTA_IV_PC_by_seba84_v6
"RC20 Invalid resource detected - Please re-install the game"
JAPANESETECHNOLOGY 2007.11.10 óta az SG-n
viszont törlök mniden txt fájl mert a hibaüziknél mindíg azokra hivatkozik és akárhányszor újraindítom a gammát megint kiirja az üzit hogy blablabla pedig az összes txt törölve van és magától bejön mindíg egy új txt és mindíg arra hivatkozik hibaként
megoldás?
Vmi ötlet?????
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Asus Maximus II,Core2 Quad 9550,Asus 680GTX ,4GB DDR2 1066(2X2X)850W ,VELOCIRAPTOR 300GB 10000RPM
valaki tudja lehet tuningolni az autokat ugy mind a san andreas-ban
irjatok privatban.
Asus Maximus II,Core2 Quad 9550,Asus 680GTX ,4GB DDR2 1066(2X2X)850W ,VELOCIRAPTOR 300GB 10000RPM
thx télleg elfelejtettem, hogy sp2 van havernak.
thx
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
volna egy ojan problémám gta4 1.0.4.0 ba probálok beteni autot akármiet beteni sikerül a SparkIV -progival
de elinditom egy darabig jo a game utána hibaüzenetel kilép. már mindent probáltam ujrarakatam ugysem jo csak egy darabig....
segitsetek
neten olvastam valami reg kulcsokkal kapcsolatban.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
leírom pontosan mit is ír ki hibának a securomos üzi után:
A program a következõ fájlokat csatolja a hibajelentéshez:
C:\DOCUME~1\User\LOCALS~1\Temp\a676_appcompat.txt
de a Temp/ után az a fájl mindíg más szoval ha 1000x indítom el 1000 másik fájl ír hibának
ha van ötlet létszi osszátok meg
volna egy ojan problémám gta4 1.0.4.0 ba probálok beteni autot akármiet beteni sikerül a SparkIV -progival
de elinditom egy darabig jo után hibaüzenetel kilép. már mindent probáltam ujrarakatam ugysem.........
segitsetek
Mods_cars_for_GTA_IV_PC_by_seba84_v6
http://symbiansector.net/showthread.php?t=102891
1. Van egy gomb amitõl valamit homályosít a képen és a kovkák nemlátszanak annira. Meik ez a gomb?
2. Hogy kell és hova kell betenni az fps módot?
köszi
Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB
buzi
homokos
homoszexuális
jókedvû
rossz erkölcsû
tarka
vidám
élvhajhászó
élénk
Azonban Dany esetében az elsõ háromról van szó😊 A játékban legalábbis😊
[merlinw.org]
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Tudtok olyan trainerrül vagy cheatrõl ami feloldja a zárlatokat a városrészek között??
Asus M4A79T Deluxe,AMD X4 Phenom II 965 Black Edition 3400mhz,2x2GB Kingmax 1600mhz DDR3,Ati Sapphire 3870 512mb
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC
Essen rajta túl, nevessen rajta egyet és hagyja meg másoknak, mert sokaknak viszont nagyon is hasznos.
Van egy felnõtt ismerõsöm, aki életében nem tanult angolt (nincs is már neki nagyon szüksége rá a jelenlegi helyzetében) és egy kemény munkanap után hazajövet kikapcsolódásképp leülve játszani, ne ecseteljük, hogy mennyivel elõnyösebb neki, ha értheti, hogy mirõl van szó.
Egy lassabb játékmenetû játékban, ahol pl minden szöveg egyszerre csak akkor tûnik el, ha mondjuk Entert nyomsz (pl S.T.A.L.K.E.R.), már inkább van idõ az ilyesmire.
Nem tudom érthetõ-e amire gondolok.
De pl igaz, hogy ha valaki érteni akarja a GTA IV-t az eredeti nyelvén és nem tud nagyon angolul, az megteheti, hogy pl végigjátssza egy párszor szótárazgatva a S.T.A.L.K.E.R.-t (ugye angol nyelven), azzal kellõen begyakorolja játszva az angolt és aztán már mehet is az a GTA IV. <#idiota>#idiota>
http://symbiansector.net/showthread.php?t=102891
Elvileg az autókat berakja mert az elsõ videóban amit emelnek autó az egy BMW!
van már valami jó autópakk amiben +30 kocsi van lecserélve?most raktam újra és nincs kedvem újra végigmásolgatni az összes hülye txt-t
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC