54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • xxxpaulxxx
    jaaah értem! Köszi szépen!:)
  • Stefling
    Stefling
    tegnap 19:13 | privát | válasz erre | #40907
    Hali!

Én csak azt nem értem, hogy ha pl ment a gta, tehát most regeltem egy hamis LIVE ID fiókot. Ha most én belépek a játékba, elindítok egy új játékot, a játékon belül is a LIVE ID fiókra belépek (gondolom játékon belül is betudok) akkor a játék online ment nem? De akkor miért kell offline elindítani a játékot ? Ezt nem értem, valaki, türelmes ember elmagyarázza? :) Valamint ha újratelepítem a gépem,a régi mentéseket nem fogadja már el, de eprsze visszamásolom ugyan oda, akkor is új játékot akar hogy kezdjek, namost, ha visszamásoltam a mentéseket, akkor belépek a játékba és azon belül is a LIVE ID fiókomba, akkor onnan a mentést látja vagy nemtom, és tudom folytatni vagy nem? Kissé zavaros ez neke, már elolvastam a FAQ-t, csak ezt az online - offline dolgot nem értem, hogy msot ha offline játszok akkor online nem menti, vagy ha online-ra menti akkor tudom folytatni az előzőt? Ha offline játszok, akkor minek a LIVE ID? :D Valamint ha offline vagyok, akkor online-ra se ment ugye? Pls valaki segítsen! :D Már annyiszor kikellett játszanom :S:S
    Előre is nagyon köszi!
  • ghost001
    Figyi, látom, hogy be akarod aplikálni a tweak 1-t. Nos annál az van, hogyha mind az összes patch fent van (1.0.4.0) akkor utána neked annyi a dolgod hogy: (idézem magam :D )

"Ha letöltötted – én a teljeset töltöttem le – akkor meg kell keresned a z alábbi könyvtárakat:

..\Grand Theft Auto IV\Common\Shaders\win32_30_atidx10
    ..\Grand Theft Auto IV\Common\Shaders\win32_30_low_ati
    ..\Grand Theft Auto IV\Common\Shaders\win32_30_nv6
    ..\Grand Theft Auto IV\Common\Shaders\win32_30_nv7
    ..\Grand Theft Auto IV\Common\Shaders\win32_30_nv8
    ..\Grand Theft Auto IV\Common\Shaders\win32_30

Ezeken a könytárakon belűl nevezd át a

rage_postfx.fxc

fájlokat így

rage_postfx.OLD.fxc

Majd másold be ugyanide a rar fájlban található rage_postfx.fxc fájlt. Majd így járj el minden felsorolt könyvtárnál. A játékban a motion blur effekt, meg úgy minden a P gombbal aktiválható."

Tehát ne inditsd el a magicIV-et.

Ott van mellete a leírásban is, hogy azt csak azok használják, akik 1.0.2.0 patch alatt használják a gamet, tehát nincs fent az összes eddigi patch.
  • xxxpaulxxx
    Köszönööööm!:)
  • xxxpaulxxx
    alap win7 kép:D
  • Imrusssss
    Alap win 7 es (gyári) háttérkép
  • MerlinW
    Tessék

Ízelítő
  • Máté94
    off:
    háttár honna van?:d
    on
  • xxxpaulxxx
    tudnátok adni az Ultimate textureshez valami gyors linket?
    Nem rapidshare és társait... esetleg megaupload még jöhet de valami torrenten nincs fent?:)
  • xxxpaulxxx
    Nem tudod ez miért van?

Rányomok a gombra erre ez:
  • REPS0L
    180.84_geforce_winxp_32bit_english_beta
  • Lord Myn
    Tudtommal "csak" 3-at használ (talán X360 port miatt? ), de majd egyszer megnézem. Viszont alapból használnia kell a magokat, ha már cpu control kell, akkor ott valami baj van...
  • EK1TEP
    Nekem is jó fut nyugodj meg :)
  • MerlinW
    OFF

4850-en akár 30-40fps-el is megy high-on, míg ultrán 20-30. Függően a többi hardverelemtől.
  • EK1TEP
    "full felbontásban futott"

Kérdés hogy hogy
  • ghost001
    Bocsi akkor az off-ért, csak azért szeretnék válaszolni, mert nekem is ilyen a kátyám.

Nekem ASUS EAH4850, 512 ram-os vidikarim van és csak jót tudok róla mondani. Pl: Crysis nállam ezzel a kártyával full felbontásban futott.
  • EK1TEP
    Radeon HD Series topic
  • HEMAXXI
    holnap hozzák nekem a ati hd 4850 et szerintetek jó kis kártya?
  • Zozo76
    A Windowsnak van az a nagyszeru tulajdonsaga hogy szeret swappelgetni a vinyora akar mennyi ram is van a gepben, es ez idovel jar, ami sztem lassitja a gepet. Az jatek az elejen elegge teriti a memoriat ami swappelessel jar.
  • ghost001
    Na. Lefutattam a programon belül található Benchmark-ot. 2szer. Elöször közvetlenül a program indulás után, másodszor meg úgy, hogy elötte játszottam vele egy kicsit. Ime az eredmények:

Indulás után:

Statistics
    Average FPS: 18.54
    Duration: 36.94 sec
    CPU Usage: 93%
    System memory usage: 61%
    Video memory usage: 94%

Graphics Settings
    Video Mode: 1920 x 1080 (60 Hz)
    Texture Quality: Medium
    Texture Filter Quality: High
    View Distance: 40
    Detail Distance: 50

Játék után:

Statistics
    Average FPS: 26.41
    Duration: 36.88 sec
    CPU Usage: 93%
    System memory usage: 66%
    Video memory usage: 98%

Graphics Settings
    Video Mode: 1920 x 1080 (60 Hz)
    Texture Quality: Medium
    Texture Filter Quality: High
    View Distance: 40
    Detail Distance: 50

Vicces. :) Amugy megfigyeltem, hogy miután elinditom a játékot és lesétálok az utcára, akkor egy kicsit még szaggat. Fordulgatok párat jobbra balra és utána meg már nem. Ez azért lehet mert ennyi idő míg betőlt a memóriába? Vagy nem? :)

Amugy a teszteket a Game Bosster nélkül és a teljesítmény beállitások nélkül produkáltam.
  • Máté94
    Mit?
  • Barny
    alapbol 1 magot? latom ti meg nem probaltatok 1magos proci alattmert en igen
    meghozza 1 celeron d 346 3ghz-es modellel a lent olvashato konfig mellett...komoly 0-8 FPS-t produkalt meg 4ghz-en is XD...ha kiszenvedtem magam a tengerre es nem neztem varos fele akkor volt 20-25fps XD
  • coolcar
    Sziasztok!

Feltettem a GTA IV, amikor elindítom miért írja ki azt hogy a GTA IV működése leállt?
  • Stefling
    Hali!

Én csak azt nem értem, hogy ha pl ment a gta, tehát most regeltem egy hamis LIVE ID fiókot. Ha most én belépek a játékba, elindítok egy új játékot, a játékon belül is a LIVE ID fiókra belépek (gondolom játékon belül is betudok) akkor a játék online ment nem? De akkor miért kell offline elindítani a játékot ? Ezt nem értem, valaki, türelmes ember elmagyarázza? :) Valamint ha újratelepítem a gépem,a régi mentéseket nem fogadja már el, de eprsze visszamásolom ugyan oda, akkor is új játékot akar hogy kezdjek, namost, ha visszamásoltam a mentéseket, akkor belépek a játékba és azon belül is a LIVE ID fiókomba, akkor onnan a mentést látja vagy nemtom, és tudom folytatni vagy nem? Kissé zavaros ez neke, már elolvastam a FAQ-t, csak ezt az online - offline dolgot nem értem, hogy msot ha offline játszok akkor online nem menti, vagy ha online-ra menti akkor tudom folytatni az előzőt? Ha offline játszok, akkor minek a LIVE ID? :D Valamint ha offline vagyok, akkor online-ra se ment ugye? Pls valaki segítsen! :D Már annyiszor kikellett játszanom :S:S
    Előre is nagyon köszi!
  • MerlinW
    Tudomásom szerint pont a GTA4 az egyik játék amelyik alapból használ akár 4-et is.
  • ronso

garázsom XD
  • Vraaanyek
    jah egyébként ghost001 írásához még annyit hozzá tennék, hogy van egy "cpu control" nevű programocska is, amivel azt lehet megadni, hogy hány magot használjon egy program, illetve játék, és ott is be lehet állítani, hogy 2 vagy négy magot használjon, mert alap esetben elvileg csak 1et használ, nekem az is dobott 5 fps-t minimum!
    hogy lehet úgy feltenni az 1.0.4-es patch-et, hogy megmaradjanak a mentéseim win 7 alatt??
  • Ley Roland
    jó neked xD nekem még mindig ez a szar csinálja -.- 2 órája megy már :(
  • playstation9
    hogy lehet tört verzioval Hamachin keresztül LANON gamelni? mert nem nagyon akar összejönni... rögtön Disconnectt ir ki amikor csinálok szervert...
  • Máté94
    5 fps-et kaptam az írásodtól Win7-en:D
  • Blekk Síp
    8600GT-hez milyen drivert használsz?
  • playstation9
    IGEN F-el be fog ülni de nem az elején a játéknak... én is ezzel sz***tam már a hajamat téptem... kb 20-30%-léknál fogsz tudni beülni a taxiba...
  • Vraaanyek
    hogy lehet úgy feltenni az 1.0.4-es patch-et, hogy megmaradjanak a mentéseim win 7 alatt??
  • ghost001
    HA megvan a taxi akkor folyamatosan kell nyomni az F gombot, akkor fog beülni a hátsó ülésre. :)
  • ghost001
    Örülök, ha az írásommal tudtam valakinek segiteni, ez is mutatja, hogy nem voltam hiába fent egész éjjel. :) Amugy már korábban is közzé akartam tenni a kis írásomat, de a fórum nem engedte, mert várnom kellet 24 órát... Nem értem, de mindegy, a szabály az szabály.

Olvastam a hozzászólásokat. A Game booster nekem sokat segit, bár nekem az összes háttérbeen futó alkalmazás száma 67. Ilyen szinten én is paranojás vagyok, ami tényleg nem kell, azt leállítom. Sokat csiszolgattam a Vistát is, hogy pöpecül menjen.

Tegnap kipróbáltam high textura beállitásokat is, kicsit látszott rajta, hogy ezt már annyira nem szereti, egy kicsit lassab lett, de még igy is szépen futott a játék. Amugy nem sok különbséget láttam a high és a medium között. Lehet a fáradtság miatt. :)

Konkrét fps számot nállam nem tudok mondani, ha esetleg vki tudja, hogy hogyan tudnám lemérni, azt nagyon megköszönném, majd közzé is tenném az eredményeket.

MerlinW - sokat filoztam már a proci és a memória tekerésén, de mindeddig nem fogtam bele, mert tartok tőle. Nagyon is jóban vagyok a gépekkel, sok mindent tanulgattam már, de ez az egy(ik) terület amibe még nem mertem belevágni. Nekem minden gyári beállitásokon megy. A közeljövőben tervezezem hogy beruházok egy új alaplapra, meg egy Core 2 Quad 2,6-os procira, de jelenleg ez a művelet 60ezer forintott emésztene fel a tárcámból. :) De lehet egyszer nekiállok és megpróbálom ezt a tuning műveletett. :)

Amugy kiprobálom majd én is amit irtál, nem fogom elinditani a game bosster-t és megnézem úgy mit csinál.

Ez az enviroment engem is érdekelne. Tudnátok mesélni róla mi ez?

Köszönöm!
  • Zujik
    sziasztok!
    az lenne a problémám hogy nem tudok taxival utazni, milyen gombal kell beszállni? azt írja ki hogy az F-el de akkor mindig ellopja a kocsit, kérlek segítsetek! előre is köszi
  • MerlinW
    Próbáld már meg használni azt a kis húsdarabot a koponyádban:) Még könyvtárstruktúrába is szedték neked azt a mod-ot...:) Hamár a "read me first!!!.txt" fájl nem szúrja ki a szemedet.
  • EK1TEP
    Enviroment módot hogy kell elindítni?
    Másoljam be vagy mi?
  • Firerock
    csittelsz-e?:D
  • The Protector
    Már volt olyanom.HA vki meg akarja venni csak ajánlani tudom mert jó kis kari.