Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Stefling
    Hali!

Én csak azt nem értem, hogy ha pl ment a gta, tehát most regeltem egy hamis LIVE ID fiókot. Ha most én belépek a játékba, elindítok egy új játékot, a játékon belül is a LIVE ID fiókra belépek (gondolom játékon belül is betudok) akkor a játék online ment nem? De akkor miért kell offline elindítani a játékot ? Ezt nem értem, valaki, türelmes ember elmagyarázza? :) Valamint ha újratelepítem a gépem,a régi mentéseket nem fogadja már el, de eprsze visszamásolom ugyan oda, akkor is új játékot akar hogy kezdjek, namost, ha visszamásoltam a mentéseket, akkor belépek a játékba és azon belül is a LIVE ID fiókomba, akkor onnan a mentést látja vagy nemtom, és tudom folytatni vagy nem? Kissé zavaros ez neke, már elolvastam a FAQ-t, csak ezt az online - offline dolgot nem értem, hogy msot ha offline játszok akkor online nem menti, vagy ha online-ra menti akkor tudom folytatni az előzőt? Ha offline játszok, akkor minek a LIVE ID? :D Valamint ha offline vagyok, akkor online-ra se ment ugye? Pls valaki segítsen! :D Már annyiszor kikellett játszanom :S:S
    Előre is nagyon köszi!