Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • ghost001
    Örülök, ha az írásommal tudtam valakinek segiteni, ez is mutatja, hogy nem voltam hiába fent egész éjjel. :) Amugy már korábban is közzé akartam tenni a kis írásomat, de a fórum nem engedte, mert várnom kellet 24 órát... Nem értem, de mindegy, a szabály az szabály.

Olvastam a hozzászólásokat. A Game booster nekem sokat segit, bár nekem az összes háttérbeen futó alkalmazás száma 67. Ilyen szinten én is paranojás vagyok, ami tényleg nem kell, azt leállítom. Sokat csiszolgattam a Vistát is, hogy pöpecül menjen.

Tegnap kipróbáltam high textura beállitásokat is, kicsit látszott rajta, hogy ezt már annyira nem szereti, egy kicsit lassab lett, de még igy is szépen futott a játék. Amugy nem sok különbséget láttam a high és a medium között. Lehet a fáradtság miatt. :)

Konkrét fps számot nállam nem tudok mondani, ha esetleg vki tudja, hogy hogyan tudnám lemérni, azt nagyon megköszönném, majd közzé is tenném az eredményeket.

MerlinW - sokat filoztam már a proci és a memória tekerésén, de mindeddig nem fogtam bele, mert tartok tőle. Nagyon is jóban vagyok a gépekkel, sok mindent tanulgattam már, de ez az egy(ik) terület amibe még nem mertem belevágni. Nekem minden gyári beállitásokon megy. A közeljövőben tervezezem hogy beruházok egy új alaplapra, meg egy Core 2 Quad 2,6-os procira, de jelenleg ez a művelet 60ezer forintott emésztene fel a tárcámból. :) De lehet egyszer nekiállok és megpróbálom ezt a tuning műveletett. :)

Amugy kiprobálom majd én is amit irtál, nem fogom elinditani a game bosster-t és megnézem úgy mit csinál.

Ez az enviroment engem is érdekelne. Tudnátok mesélni róla mi ez?

Köszönöm!