54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • balint1111
    Megvan.Az a problémám hogy egyszerűen nem lehet a látotávolságot és a textura felbontást feljebb tenni pedig van még 250 mb szabad videomemoria. És igy szar hogy előttem jelennek meg a tárgyak. Megvan a 30 fps simán pedig még bese tettem a 2gb ramot. Most 1 gbtal megy 30 fpsel. Erre vmi megoldás??????
  • kri555
    Hy!
    Felraktam a GTA Environment mod-ot és kicsit fura a kocsin lévő tükröződés

Miért van ez?
  • BIZ0906
    De csinálj másolatot az eredetiről! biztos ami biztos.
  • balint1111
    Ok. Köszi. Leszedtem mindkettőt megnézem mien.
  • BIZ0906
    Mármint ezt is és ami még ott van linkelve.
  • BIZ0906
    Ha ezt leszeded akkor faszán fog menni :)

Download full mod from above and install it, then download and install the hotfix from below:
    Env mod 5 hotfix for patch 1.0.0.4
    Env mod 5 hotfix for patch 1.0.0.4 (rapidshare mirror)
  • balint1111
    Ez megy 1.0.0.4 es patchal is?
  • Norbi187
    Életemben nem szívtam még ennyit egy játékkal.Végre valahára normálisan megy maga a game.Viszont csak úgy hajlandó elindulni a játék,hogy offline-ban indítom.(így sem mindig) A kilépésnél pedig minden esetben lefagy. Tegnap este már fűszerezte egy system error is a dolgot(kilépésnél). Az a vicc,hogy a "nem eredeti" játéknál nem voltak ilyen gondok.Hogy lehet ez? A gépem már nem a lagújabb,ez lehet az oka? AMD6000+ 3Ghz,2GB ram, ATI 4850 512MB ddr3
  • Stefling
    Loál vagy te :)
  • bertino
    mi is látjuk, hogy uj vagy.
    banner jobb alsó sarkában van egy hivatkozás vörös betűkkel, arra kéne kattintani és ott folytatni a dolgod.
  • brendon566
    bocs de uj vagyok itt....HOGY HOVA???
  • bertino
    hát ez se rossz.
  • BIZ0906
    GTA Environment mod ez szerintem a legjobb. Persze kinek mi jön be.
  • BIZ0906
    háááát :S nekem nem jön be.
  • bertino
    háttööö izé.
  • Borg
    Egész jó ez a realistic timecycle v2 grafika.
  • ldavid
    lehet, elfogyott. januárban biztos lesz újra
  • Endiman
    hello!

nem lehet már kapni a játékot? 576, cd galaxisban már nem szerepel az online kínálatban!
  • Miley Cyrus
    Ez akkora szar kéépxD

brendonnab: menj a WaReZ ToPiC-ba, leirom neked. =)
  • vasziszdasz
    Pénzzel lehet megoldani, mondjuk a cdgalaxisban.
  • brendon566
    tudom tudodm de lécccilécccciléééccccccciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
  • bertino
  • brendon566
    Hello, van egy olyan gondom hogy nem enged tarolni amig nem jelentkezem be, ahoz pedig eredeti serial kene....hogy lehet ezt a dolgot megoldani? Amugy milyen patch-et erdemes hozza feltenni? de ez nem is lenyeg csak tarolni tudnek.....
    HÁLA
  • arty
    ha már hasonlatok, akkor:

te meg pöcsölj 15 évig a garázskapuval, közben ellopják egymás után két kocsidat, egy felujitott veteránautod elrohad az esőben az udvaron ....

ehez képest nem nagy cucc egy uj házra rákölteni tizenötezret, hiszen az árték maga sokmilliós ;)
  • MerlinW
    Ultimate Texture pack megy a steam-es multival. Realism nagy része is megy, de ott is csak a textura módostások (generic, vegetations, shaders, path, cdimages, models mappák).
  • Borg
    Avagy ha nem nyílik a garázskapu, vegyél másik házat... loál.
  • Stefling
    Sikerült megoldanom a problémám!!!

Megosztom veletek is, hátha valaki egyszer neadjisten belebotlana egy ugyanilyen idegesítő hibába.

Nos, ha valakinek nem megy a LIVE-ba való bejelentkezés, avagy a játék maga egyáltalán nem is tud csatlakozni a netre, akkor a megoldás a következő:

Ha win 7-et vagy vistát használ, telepítse újra, ha xp-t használ, váltson friss windowsra = inkább win 7-re mint vistára). Lényegében ennyi, nekem ez 100%-ig megoldotta a problémámat!
  • bertino
    :D
  • Lord Myn
    Még jó hogy... 1GB rendszermemória? Örülj, hogy elindult egyáltalán. VRAM-ból kellene annyi, rendszerből meg a 4x-ese.
  • balint1111
    Nekem ez se oldja fel a látótávolságot.
    Most 1gb ramom van csak, mert kivettem de beteszem. Ez is befolyásolja?
  • fery02
  • Snexi
    hmm
  • Zeller01

• fery02
    Régebbi, P4-es gépemnél nekem is volt ugyanez a gondom. Ezzel a mostanival kilép, mint a huzat.
    Persze ez nem jelenti azt, hogy csak régebbi géppel lehet iylen gond (bár te nem írtad le a konfigodat), csak én erre következtettem.
  • fery02
    Online csak az achievementek meg a multiplayer mentések tárolódnak (rang, statisztikák, pénz...)
  • fery02
    Elég csak a legújabbat.
  • MerlinW
    ha steam-es akkor launcher-hez csinálj parancsikont, azt paraméterezd:

"X:\Steam\steamapps\common\grand theft auto iv\GTAIV\LaunchGTAIV.exe" -renderquality 4 -texturequality 2 -norestrictions -availablevidmem -nomemrestrict -fullspecaudio -novblank

(A zárójeles rész ott lesz neked, macskakörmök utáni rész a lényeg)

majd úgy indítsd a játékot, hogy először Social Club indít, majd katt a készített parancsikonra.
  • balint1111
    Erre már rég rájöttem de beírom a commandlinéba a parancsokat és nem csinál semmit.
  • MerlinW
    medium
  • zolee145
    A fájl írásvédettségét megszüntetted?