54920

Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • bertino
    és mit csináltál meg a faq alapján pontosan ?
  • gamini
    Hello
    elolvastam a FAQ-t meg is csináltam ahogy ott írta de nem sikerült mentést beraknom a játékba
    kérlk segítsetek
    msn-em: fb.apple[kukac]apple[pont]com
  • n3whous3
    de sebaj, a nehezén túl van, a galambos a legnagyobb szopás :D annak idején az UTOLSÓ galambot kb 2 napig kerestem......
  • ldavid
    jól emlékszel
  • n3whous3
    az 100%-os kijátszáskor kapod meg, ha jól emlékszem.
  • vasziszdasz
    [b]Namégegyszer: a 200 galamb után miért nem találni sehol Annihillatort?
  • Firerock
    elmondaná valaki nekem részletesen hogyha egy ilyen rámpát szeretnék a játékomba akkor ezt hogy kell berakni?rámpa
    azt vágom hogy a smple native trainer kell de hogy előtte és utána mit kell arról foggalmam sincs:D
  • tommygear
    AS?:DASD?AS:_D?ASD:AS_
  • akyyy
    jó ez a gay tony. bementem diszkóba, megdugott egy csajt, majd jött a tulaj verekendi, erre lemészároltma az egész diszkót:D

meg bementem egy buzibárba, szaladtam is kifelé
  • n3whous3
    csá kukorica, hány álreged van még?
  • Fönix19
    Köszi.
  • tommygear
    ország

igen követni kell az autót
  • Fönix19
    Sziasztok.
    Tudtok nekem segiteni?

Átjutottam a 2.országra és az elsö küldetés:Egy (M)-Betü=Manny,és elkell menni a dealer"place-ra.És egy Autót kell követni vagy nem tudom,mit kell csinalni? Valaki Segitsen.Köszönöm
  • MerlinW
    Atyaég... inkább játszatok...:) Az a gáz, hogy ezt a sok sületlenséget mások is elolvassák.. és terjesztik... Beszélgessetek inkább olyanról amihez értetek:)
  • SZilaJMaGGoT
    Igen, nagyon jól értesz hozzá... :) Nem a napszak váltás az egyetlen kizáró ok, + nem a dinamikus számítások zabálják meg a gépet. Nah de mind1, mivel te zseni vagy ezért nem vitatkozok veled...
  • Susu986
    Szerinted a számítógépnek nem lenne egyszerűbb, ha nem kéne minden egyes lámpaoszlop, postaláda, stb. árnyékát folyamatosan kalkulálgatnia? Az autóknak meg a járókelőknek megmaradna a dinamikus árnyéka, és az felszabaduló erőforrásokat arra lehetne használni, hogy ezeket az árnyékokat profibban jelenítse meg a gép. Pontosan én is statikus pályáról beszélek, dinamikus elemekkel.
    Ellenben, amit alienwoods mondott, az igaz, hogy akkor a játék nem 2, hanem 8 dvd lenne. Meg a gta-val ez nem működik.
    Egy jó példa arra, hogy illusztráljam, amit mondok: a point and click kalandjátékoknak mindig marha jó volt a grafikája, minimális gépigény mellett, mert kevés dinamikus dolgot kellett kalkulálni. Én is ilyenre gondoltam, és ez egyáltalán nem zárja ki az interaktív játékot. Más kérdés, hogy ez a gta-val pont nem működne, a napszakváltások miatt, ellenben egy autóversenyzős játékban nagyon jól megállná a helyét. Csak azért nem csinálják így a készítők, mert iszonyú sok helyet foglalnának a textúrák. Úgy látszik nem értetted meg amit mondtam, ezért nem kell mindjárt hülyeségnek titulálni az egészet. Mellesleg azért jobban értek hozzá, mint az átlagos játéktársadalom, akiknek az "autokonfiguráció-t" és társait találták ki.
  • ALIENwoods
    Ha nem lenne éjszaka-nappal váltakozás, akkor az egész GTA IV 1 napszakban játszódna amit jó ötlet és a sikerét az eladásokon is látnád.
    A fény árnyék hatásról én még nem hallottam, csak HDR-ről Bloom-ról meg előre renderelt Lightmappekről amit a statikus pályáról készítenek csak. GTA-ban elég sok mozgó tárgy is vet árnyékot ami elég hülyén hatna, ha beszállsz az autóba elindulsz a verda árnyéka meg a földön maradna.
    Én spec nem vennék meg egy olyan GTA-t aminek a pályán lévő árnyékai + 1 DVD-n lennének...
    Számolja csak szépen a több magos PC és konzol processzor a real time árnyékokat, akinek akad annak GT3 óra bent vana látótér távolságát szabályozó "csúszka" az optionsben.
  • SZilaJMaGGoT
    Nah ez az elmélet bukó... "az fps-ek" is ugyanúgy kódra épülnek mint "a gta". Ha prerenderelt lenne akkor interaktív játék sem lenne, hanem csak átvezető mozik. Fény árnyék adatok így is vannak előre megadva(pl normal map), de mind1. Mielőtt nagyon okos dolgot szeretnél írni, nézz utána. Még én sem írtam teljesen pontos dolgokat, de te elég nagy hülyeséget írtál...
  • bexinho
    Bexinho88

Kiegészítő lemezes GTA-val live-ozok.
  • vasziszdasz
    Legyaktam a 200 galambot, Annihilitár meg sehol. Faszt kell még csinálni hogy be is adja?
  • Susu986
    De :)
    Igazából, ha nem lenne éjszaka-nappal váltakozás, hanem előre renderelt pályán menne a játék (mint mondjuk fps-ekben), akkor ugyan nagy tárigénnyel, de előre le lehetne renderelni az egész pályára vonatkozó ultra-jó fény-árnyék hatásokat. Na, az jól nézne ki, és még nem is jelentene nagy gépigényt. A textúra felbontás viszont már más kérdés... :)
  • Máté94
    Biztos nem:D
  • Susu986
    Szerintem 5 éven belül simán
  • n3whous3
    mikor látunk futás közben ilyenek vajon? :D
  • Susu986
    Thanx Láttam már hasonlót, de azok nem voltak átszínezve sárgás-vörösesre, meg nem is blur-oztak a képen.
  • n3whous3
    fúdejó
  • tommygear
  • Máté94
  • Susu986
    Nem tudom, be akartam szúrni "kép beszúrás"sal, de nem lett ott semmi, azért dobtam utána a linket is.
    Egyébként ma reggel csináltam, nem olyan nagy cucc, csak a járókelők hülyének nézhettek, hogy "Ez meg mit fotózgatja magát hátulról ?!? " .
  • akyyy
    ezt a képet miért tiltották be magyarországon?
  • SL
    takarodj már
  • tommygear
    omg
  • Susu986
    Sorry, nem szúrja be a képet! :)
    http://i235.photobucket.com/albums/ee303/Susu986/GTAIVLondon.jpg
  • Susu986
    GTA IV London
  • Máté94
    Csinálj róla egy képet....
  • RYO21
    VIPek azok akik perkálnak az esgének extra funckiókért.
  • pisztácia
    bocs. de te mint nagy VIP, nem írnál választ a #44653-as kérdésemre?
  • Máté94
    "ha"
  • pisztácia
    miért lenne 5.1 esem? 2.1 es hangrendszerem van.
  • n3whous3
    ha 5.1-es rendszered van, nem ártana surroundra áttenni