Javítások

Magyarítások

Lemez nélküli indítófájlok (nem crack)

Lemezes verzió

Digitális verzió

Complete Edition
A Complete Edition tartalmazza az alapjátékot és a kiegészítőket is.
  • Susu986
    Szerinted a számítógépnek nem lenne egyszerűbb, ha nem kéne minden egyes lámpaoszlop, postaláda, stb. árnyékát folyamatosan kalkulálgatnia? Az autóknak meg a járókelőknek megmaradna a dinamikus árnyéka, és az felszabaduló erőforrásokat arra lehetne használni, hogy ezeket az árnyékokat profibban jelenítse meg a gép. Pontosan én is statikus pályáról beszélek, dinamikus elemekkel.
    Ellenben, amit alienwoods mondott, az igaz, hogy akkor a játék nem 2, hanem 8 dvd lenne. Meg a gta-val ez nem működik.
    Egy jó példa arra, hogy illusztráljam, amit mondok: a point and click kalandjátékoknak mindig marha jó volt a grafikája, minimális gépigény mellett, mert kevés dinamikus dolgot kellett kalkulálni. Én is ilyenre gondoltam, és ez egyáltalán nem zárja ki az interaktív játékot. Más kérdés, hogy ez a gta-val pont nem működne, a napszakváltások miatt, ellenben egy autóversenyzős játékban nagyon jól megállná a helyét. Csak azért nem csinálják így a készítők, mert iszonyú sok helyet foglalnának a textúrák. Úgy látszik nem értetted meg amit mondtam, ezért nem kell mindjárt hülyeségnek titulálni az egészet. Mellesleg azért jobban értek hozzá, mint az átlagos játéktársadalom, akiknek az "autokonfiguráció-t" és társait találták ki.