2732
-
Caine #1051 Még én is nagyon az elején járok (L24), de nagyon zavar ez a leütés dolog. Már arra is gondoltam, hogy keresek valami karakter editort és visszaírom egyszerűen. Már az se érdeklne, hogy nem kapom vissza a pontjaimat ...
Mindenképpen értesítelek, ha jutok valamire :) -
Caine #1050 Még nem láttam ilyet.
Nincs valakinegy egy komplett tanár listája? -
Caine #1049 Tharbakis az Tharbakin lesz, de oda nem engednek be.
Nem tudja valaki, hogy Tharbakin melyik társaságnak a városa?
Azt tolnám akkor, de lehet csak megpróbálok beosonni valahogy :) -
#1048 Hi! Merre lehet a játékban találkozni olyan trénerrel, aki az íjászathoz tartozó skilleket tanítja? (multi arrow, piercing, stb.) -
The Fugitive #1047 Nekem meg ITT
találod meg a karakteremet, és megérted, hogy miért vagyok olyan mérges, hogy ha íjászokkal találkozom! A legtöbb ellenfélnek elég ha csak megmutatom, hogy mi van a kezemben, és már attól meghal, de ezek az íjászok... :/ ha majd lesz időm továbbjátszani, megyek én is megkeresni azt az ürgét, hátha jobb lesz. Caine, ha esetleg megtalálod, írhatnád a tapasztalatodat, hogy attól van-e vagy sem! (amúgy még a pálya több mint felét be sem jártam, de így nem is akarok tovább menni :) ) -
Caine #1046 Ezt találtam a hivatalos fórumon:
"You can reset your skill points. There's a guy in Tharbakis and Cathalorn who can do that for you, for a more or less "small" fee."
Megyek és megszabadulok a balance-tól.
Nyomok inkább fire magic-et :) -
Caine #1045 Érdekes, nekem is 9-es a Brotherhood, és néha nem támadnak meg a banditák. De ez engem mondjuk nem tart vissza attól, hogy én támadjam meg őket. Már rég letettem arról, hogy figyeljek, hogy ki kedvel és ki nem. Egyszerűen csak csinálom, amihez kedvem van, aki beszól, azt meg jól lecsapom. Kezdek egyre jobban lenni a nekrókkal is, vannak vicces küldijeik :)))
Tényleg, lehet negatív repet is szerezni? Mondjuk ha legyilkolom a szövetségeseit valamelyik társaságnak? -
Caine #1044 Igen, pontosan én is ebben a tévhitben voltam, amíg nem találkoztam néhány sima farkassal és el nem kezdtek sz0p@tni ... Mostmár gyakorlatilag mindenki a földre lök, egyfolytában. És az a legzavaróbb, hogy közben így a levegőbe fagyva lógok, az enemy meg csak üt közben :( Kezdek ráállni a fireboltra :) Jó kis varázslat, ha jól van boostolva (csomó erősítő és mana csökkentő), nagyon hatékony tud lenni. A törpe bányákban úgy nyírtan ki a Cyclopsot, hogy hozzám se tudott érni (csak toltam az arcába a fire boltot, ő meg hátrált) és a manám csak egyharmadig ment le. Neat :))) -
Caine #1043 Én potionokból csináltam 6-700.000 goldot a játéknak viszonylag az elején.
0-ás alchemyvel is lehet kombinálni mana és health potionokat.
Fogtam, első menetben beraktam a az összes mana potionomat (sose volt egyre se szükségem, fire boltot, meg healt nyomatok, de mivel a harcosommal valami perverz oknál fogva folyton magic növelő tárgyakata találok, most 14-es magiccal van vagy 600 manám :) és összekombináltam őket (olyan 50-60 darabot, különböző szintből). Ebből lett egy lötty, ami úgy 400-450.000 manát álllít vissza. A boltos gyerek több mint fél millát adott érte. Health potion ugyan ez a kávéház, csak fele ennyit ér. Nem nagyon vannak anyagi gondjaim mostanság :))) -
Caine #1042 Nem emlékszel hol lehet találni ilyen kék, unlearner fickót?
köszi -
#1041 Nem választhatod meg.
..mivel a pénz nemigen akadály, így akár az összeset le lehet vetetni.
-
#1040 Ujrakezdtem magussal.Haaat uberbrutal durva.Nem eleg hogy 15os szintu fire es earth magiaval nagyon eros lenyeket lehet idezni,de van egy varazslat,amit ha elkasztolsz,kb 5-10x-ere nagyitja a sebzest,igy a torpe banya is kb 10perc volt.Summon megidez,rajuk szalad,korbeveszik,utana pedig a spell booster es egy meteor eso.Es paff hanyatt vagja magat mind egyszerre.Az xp meg omlik
1.3-as patch problemahoz tul sokat nem tudok hozzaszolni,de en is sokat hasalok foleg az ijaszoktol es bluntosoktol(neha 1 lovestol meg is halok),szoval elkepzelheto hogy ez feature.Igaz en nem is tettem a balance-ra semmit,mivel a legdurvabb monstak is max 3 lovestol behalnak.
Kelleni fog itt meg par mod,vagy patch mert bar az alkimiat javitottak,meg mindig eleg konnyunek tunik.
Kek skillpont varialo fickoval tovabbra sem talalkoztam :/
A foszereplok viszont mar halhatatlanok,probakepp nekimentem Gandoharnak,hat eleg hamar lerakott,nem lehet mar sebezni oket.
-
Tomy Lee #1039 Nálam egyik javítással sem volt nincs is ilyen jellegű problémám.
Mondjuk 4 csatából talán 2× rogy térdre főhösöm de csak pillanatokra,azonnal felkel nem marad lennt soha.
Sabre fegyverembe beletettem kövekből 400-as Lighting damage-ot.
Kisebb vadak szellemeit,élő farkasokat,skeletonokat akár lórol akár ló nélkül egy ütéssel szétvágom őket:)
level 28 vagyok. -
#1038 jah és 1 kérdés: a banditák azért nem támadnak meg (sőt elnézést kérnek amiért megállítottak) mert 9/10 vagyok a braderhúddal? -
#1037 én azt hittem, hogy most kezdtek el stunolni az ellenfelek azért csinálja ezt :) -
#1036 úton vagyok a millió goldok felé:)
1 lovat megtöltöttem nyilvesszőkkel (vagy tegezekkel nemtom hogy van a játékba) és mindíg szedem össze őket és upgradelem...már x millió goldnál tartok :)
jah és véletlenül végigjátszottam a játékot (lvl35)...megint találkoztam a fickóval aki a főszál questjeit adja, próbaképpen megtámadtam és megöltem :D -
Caine #1035 Amíg fel nem vettem a balance-ot egyetlen egyszer sem ütöttek le.
Most 17-es a balance-om és folyton lecsapnak még a farkasok is. A törpe bánya egy rémálom volt.
Szerintem bug ... -
The Fugitive #1034 hmmm... ilyennel még nem is találkoztam :) és azt én választom meg, hogy miket "szabadítson fel", vagy az véletlenszerű?
nekem 1.3 patch alatt csinálja azt, hogy ha nyillal meglőnek, egyből elvágódik, és ha közben nyomom akármelyik gombot, akkor érdekesen csúszik a talajon. :S 1.2 alatt nem csinálta! pedig balance már akkor is volt... lehet hogy 1.3 lenne az oka? -
#1033 dumálsz vele, 300aranyért (alkalmanként) felszabadítja néhány már elköltött skill és tulajdonságpontodat, ezeket aztán újra eloszthatod. -
#1032 ez a balance kérdés engem is érdekelne, ugyanis van +3 balance skillem cuccban és ezért megtanulnám, hogy ne vesszen kárba. persze csak ha nem bugos télleg. plíz valaki nyilatkozzon 1.3 peccs alól. köszi. -
#1031 Lehet, hogy láma a kérdés,de nem nagyon vagyok tisztában a patchekkel!
szóval az 1.3-as tartalmazza az előző kettőben levő javításokat is? -
#1030 működni fog, persze -
The Fugitive #1029 Azt hogy érted, hogy "átvariálja a skillpontjaidat" ?
Olyan nincs, ahol csökkenteni lehetne a képességemre elhasznált tp-ket? :D nagyon idegesít ez a balance. másnak nincs? vagy másnál nem jelentkezik ilyen? (hogy a főhősömet meglövik nyillal, és a földreesik, mire feltápászkodik, megint nyil...) -
#1028 Hy all!
Na elkezdtem letölteni... Találtan a játék fő oldalán egy olyan Patch-et, hogy 1.00-ra teszi fel a 1.3-at és azt szeretném kérdezni, hogy így működni fog e? Vagy külön le kell szedni az 1.1-et, 1.2, és az 1.3-mat?
Előre is köszönöm! -
pihe83 #1027 nemtudja valaki holvannak a játék konfig fájljai??? mert utálom mindig consolból kikapcsolni az árnyékot,meg a lod ot is jólenne átirni -
#1026 A kék meg átvariálja a skill pontjaidat. -
#1025 Nem.A kollega arra utalt,hogy ha egy npc-re raviszed a kurzort,akkor megvaltozik attol fuggoen hogy milyen opcioid vannak.Zold-kuldetest ad,Voros-trainer.A tobbi sima. -
Berv #1024 Dodo birds ?? :)
Csak nem kihalnak a játékban is a dodok ?? :) -
pzs #1023 Nem éretem pontosan
A piros szinű küldetéseknél lehet uj skilt tanulni ?
-
#1022 meg van kék színű is, nem rossz csávó. -
The Fugitive #1021 Rájöttél már, hogy mitől esik el a karakter? Esetleg valaki más? Ez igy nagyon nem tetszik, és sajna töröltem a régebbi mentéseimet, még csak vissza sem tudom tölteni. :(
Bemegyek egy ork faluba, és egyszerűen alig bírok velük elbánni, mert van 5-6 nyilas, és ráadásul még egymás után is lőnek... én meg állandóan a földön vagyok. Pedig balance 10es szinten van, és van egy olyan sejtésem, hogy emiatt lehet, mert amíg nem volt ilyen tulajdonságom, semmi gondom nem volt :( -
The Fugitive #1020 Az embereknél a beszéd jel mindig másként jelenik meg. Ha küldetést kapsz egy embertől, vagy fontos, hogy beszélj vele, zöld lesz, ahol tanulni lehet, ott piros, aki meg csak sima civil az nem változik át más színre. (most hirtelen nem tudom, hogy náluk milyen színű) -
pzs #1019 Sziasztok
Már tolom 1 ideje de arra nem jöttem rá , hogy uj skilt hogyan lehet felvenni . Irjátok már le pls
thx előre is
-
Berv #1018 hi all!
(egyrészt próba-hsz.)
A magán teleport őőőő, hogy is működik?
a leadsz két magnesitet... na innentől nem értem :)
-
gematta #1017 esetleg ott nézz szét -
gematta #1016 dili doki
megagames.com -
#1015 #751 -
Lokker #1014 Hát én nemtom nállam mi lehet a gond mert nem megy game pedig mindent ugy csinaltam ami itt levolt írva meg a videokat is lebirom játszani meg minden de megis kidob a windows alkalmazási hibával.
pls valaki segítsen mert nagyon szeretnék ezzel a játékkal jatszani! -
Dili Doki #1013 Necro trainer helyét árulja el vki!!!! -
Caine #1012 Amúgy nagyon bejön a játék, tegnap kezdtem el vele játszani és teljesen magával ragadott. Buggal nem nagyon találkoztam még, amúgy is 1.3-al kezdem játszani.
Kezjetek el kővel dobálni, de egyes részeken annyira hangulatos a grafika, hogy nekem a G3-nál is jobban bejön.
Ez az item turbózás dolog, meg egyszerűen zseniális. Aki ezt kitalálta, az tudta mitől döglik a légy