Two Worlds
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Why so serious?
mert nekem ami egy oldalon elfér, annyit hajlandó csak magával cipelni, hiába bír el 100, vagy 200 kiló-t (vagy mittomén milyen mértékegységben lehet a weight). Ez így elég idegesítõ, mert lepüfölök 5-6 banditát, aztán egyenként lóti-futi egy kereskedõhöz, hogy minden cuccukat pénzzé tudjam tenni. Valami ötlet?
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
A sárga kört pedig lehet mozgatni.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
viszont f8 ra lehet új dolgokat pakolni amit körbe raksz jobbgombal használsz a töbit a számokkal.<#wave>#wave>
növényekkel ?<#wave>#wave><#wave>#wave><#wave>#wave>
Why so serious?
ilyen gépen menne közepes grafo?:
pentium 3.0 GHz
radeon 9600XT 256mb
1Gb ram
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
valakinek nincs valami ötlete hang problémára, hogy ha párbeszédet kezdeményezek valakivel akkor a szöveg végét mindig le harapja és semmit sem lehet belõle hallani
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
bal lent az F7-es billentyûvel szabályozható tárgyakon hogy tudom jobbra-balra ugratni a keretet? vhogy semmit sem érek igy vele.
nincs olyan h quickheal, vagy hasonló, mert mindig be kell mennem az invertory-ba és csak onnan tudom gyógyítani a mukimat.
a keyboard beállítások között sem látom, hogy ez melyik gomb is lenne..
pls help.
http://www.insidetwoworlds.com/showthread.php?t=10466
a hivatalos fórum szerint lesz egy limited, un. royal edition, amiben a játék soundtrackje is helyet kap, külön audio cd-n.
a játék zenéjét egyébként a grammy díjas Harold Faltermeyer komponálta, róla csak néhány szó:
beverly hills-i zsaru
top gun
menekülõ ember
tango & cash
valamint van valami köze a crazy froghoz is, és néhány falco-számhoz.
a limited edition érkezési ideje május vége felé lesz, ha valakinek nagyon kell addig a zene, frapssal kiszedheti.
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
azért a további használathoz nem árt némi infó:
- nem lehet használni ütés közben. az egyorú fórumozó visít, mert nem látja aktivizálódni. persze, mert õrültként csapkodja az ellent. a játékban vagy támadsz, vagy védekezel. a vagy kizáró vagy. vagy az egyik, vagy a másik. ha látni akarod a parryt mûködés közben, akkor állj oda a mob elé, és ne csinálj semmit. ja de, mégis: maradj feléje fordulva. csak az elülsõ, és a bal kvadránsból jövõ támadások ellen léphet mûködésbe a parry, ha az ellen mögötted, vagy a jobbkezed felõl csépel, tapasztalataim szerint nincs rá esély.
mielõtt elkezdenétek sírni, hogy miért nem lehet egy rágót az ütés gombra ragasztva végigrohanni a játékon, csak annyit mondanék: learn2play. ez nem a galaga.
másik, hogy a parry mellett megjelenõ százalékjel véleményem szerint csak a veled azonos szintû mob elleni hárítás esélyét mutatja. ha pl. piros mob ellen harcolsz, akkor ez drámaian lecsökkenhet. magyarul hiába van a parry 10es szinten, 10 esetbõl 5-7 együtéses halál piros mobnál.
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
van vmi törött verziós....??
elkezdtem lehúzni a gammát, a gothiccal nem játszottam, se az oblivionnal, se semmi hasonlóval, kíváncsian várom, hogy fog tetszeni!
ASUS M2N4-SLI/RADEON HD2900XT GDDR3 512 MB/AMD ATHLON X2 4800+/2X1 GB DDR2 RAM 800 MHZ
Látom a Razoros verziónak 2 DVD-je van. Elég az 1.t leszedni?-mert úgy olvastam itt hogy a 2. az a bonus DVD
Asszem inditok egy mágus karit aki azzal nyomja szivesen venném ha írna egy kicsit a tapasztalatairól.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
x800 GTO
1,5 giga ram
Namost ezzel lowon tuti nem 10 fps a max ez biztos...Catalystot valamiért nem szeresse most a gépem. Nemrég fel akartam rakni, rendesen újraindult majd újraindulás után sehol sem volt a catalyst amit felteleített. Maradt a control center vagy mi..
Közepes grafikai beállításon a kellemes sebességhez minimum kell neki 3Ghz-es prockó, 2GB memo, és minimum 6600-os GF, ill ennek megfelelõ Ati.
[merlinw.org]
Catalyst kell neki amúgy? Mert nekem sima control centerem + ati tray toolsom van (catalystot valamiért nem telepíti fel)
[merlinw.org]
Gothic I-II-III-FG, Risen I-II-III, TES III-V, KotOR I-II, Fable 1&3, Jade Empire, Fallout 1-2-3-NV, Wasteland 2, The Witcher I-III, NWN 2, Drakensang 1-2, Mass Effect 1-3, Two Worlds 1-2
Leszedtem a játékot,és úgy indítom ahogy le van írva.
Minden indításnál shell32.dll hiba miatt nem indul el.
Valaki segítsen please??????????????
<#nemtudom>#nemtudom>
Intel Core2Quad 2.4GHz,MSI P6N-SLI,ASUS 8800GTS 512Mb,Samsung 200Gb,2Gbg DDR2 800MHz Kingstone RAM,és Windows Vista Ultimate 64-bit
Why so serious?
[merlinw.org]
Next PC upgrade: 2022