Two Worlds
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hmm ?
de azert csak talaltam 2001 novemberi hozzaszolasomat a gothic 1 forumban 😊
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
amúgy legdurvább:
cuccok összerakása példa
lev7 mágus vagyok, egyelõre tûz vonalon. van egy 'apprentice staff of fire'-m +2 fire skillel. azt kilogikáztam, hogy a + skill itt növelik a sima firebolt sebzését is, de mi helyzet pl. a willpower-rel? az mit növel a manán kívül? mana regent? vagy spell sebzést is netán? igazi mágus karinak elég willpower meg vitality, vagy kell vajh dex és str is (úgy értem nem csak a cuccok miatt)? spellekrõl nincs valahol egy lista? kézikönyvet mondjuk még nem kerestem, de eddig csak ilyen firebolt, fireball, blizzard, lightning bolt, aid, heal nomeg 2 necro spell-t láttam...
amúgy nekem nagyon bejön a game, egyelõre gothic 3-at veri, az valahogy unalmas volt már. no meg ez a tárgyak összerakása... zsíír.
tényleg, vajon az ilyen gyémántok meg rubinok csak arra valók, hogy cuccba tegyük, õket vagy esetleg komponensek is valamihez? vagy ha vmi felhasználható komponensként az mindig odavan írva?
Razoros verzióba van crack?(alapból)
Ha nincs hol tom leszedni!!!(nem 1.2-es hez)
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
A Harcos számára a legnehezebb a győzelem órája /Dalcsev/
Esetleg a megszámlálhatatlan sok bug / mint a G3-ban / mert én 10óra játék után töredékét találtam a G3-énak és azok se voltak olyan katasztrofálisak min például,hogy a páncél nem müködik vagy bizonyos skillek csak disznek vannak mert tanulni nem lehet öket és stun-ról már ne is beszéljek stb,stb
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Sajnos ez élteti a hardver piacot, hogy minél csicsásabb legyen egy játék a fü alatt megbúvó bogár tökén is millio pixel legyen, pedig ezen nem mulik semmi.
Nekem semmi bajom a grafikával, max hogy nem tetszenek az arcok benne. De bõven elég egy RPG-hez. A sebességprobléma meg nos, örök bajlódás, mai játék, mai vas, ennyi. Errõl szól a piac mióta elkészült az elsõ 3Dfx kártya. A játék hardverigényes, a felhasználó vásárol, jó a hardvergyártóknak, mert pénz a fejlesztésre, jó a piacnak mert fejlõdik, a felhasználó meg eldönti megéri-e neki. Mellesleg ezerszer jobban lehet szórakotzni az 5-10 éves cuccokkal mint a maiakkal. Normális vason fut ez is rendesen.
TW: a karakterfejlõdés nem rossz, kisebb bugok vannak, de nem zavarók, kivéve a ló irányítása. A történet nem tudom, remélem továbblép a hugica kiszabadításán. A terület nagy, a játék elején (lvl 14) még nem túl változatos, de az erdõs részek élettel telik, szépek. Az AI rendben van, harcrendszer kellemes, kifejezetten szeretek benne harcolni. Mágia is okés, enchant is kényelmes, alkímiát még nem volt szerencsém kipróbálni.
Nincs ezzel a játékkal semmi baj. Németeket ismerve kikupálják az apróbb hibákat.
[merlinw.org]
k-lite kodek csomagom van, mindent felteleptiettem amit csak ajanlott (kivekve a widnows meida codecet)
az eax-et kikapcsoltam
ati cat 7.2 x1950pro/256
2gram, xpsp2, sblive
smemi patchet nem raktam meg fel
csak az angol sub file-t
nem tokeletes, sok apro bug, jopar dolog nincs elegge kidologzva de ettol fuggetlenul jol lehet vele szorakozni es ez a lenyeg 😊
az az effekt is tok jo amikor beszelunk a karaktrekkel es a hatteret kicsit blurositja, teljesen mas lesz az egesz tole

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Hófehérke almájával vegyitem azt már a herceg sem ébreszti fel.
Továbbra is Gothic 3 szebb nekem jobban futott és félrerakom amig nem lesz magyarítás 😄
Next PC upgrade: 2022
Eszméletlenül hatásos, most találtam hozzá egy ütös kis tört kár hogy mérget nem lehet rákenni...
Why so serious?
Ennyi! :)
Why so serious?
Mindig kb 10 perc játék után dob ki...😞
Ennyi! :)
Choose Activation by Phone
Serial: 1111111111111111111111111111111111111111111111111111111
Activate: 1111111111111111111111111111111111111111111111111111111
Network : Keep offline ....
az 1.2es Patch: http://www.worthdownloading.com/download.php?gid=1969&id=11078
es a CRACK:
http://rs20.rapidshare.com/files/30848394/Two_Worlds.rar
Ha ez megvan, rákattintasz az üstre!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Egyébként fasza ez a játék, jobban tetszik mint a G3. Sebesség nem repíti ugyan, de AA nélkül HDR-bõl és world detailból kicsit levéve játszható.
[merlinw.org]
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Namost a grafikája szerintem jóval silányabb a gothic3-nál.
Baszki a távoli tájkép kb. olyan, mint egy 1999-bõl elõruccant 3D-s stratégiai játéknak.
hihetetlen béna az, hogy ahogy futsz, elõtted 7-8 méterre jelennek meg a füvek.
Ez a grafika most elég vegyes érzelmeket váltott ki belõlem, de lehet csak amiatt, mert gothic fan vagyok.
Viszont a gothic3 jóval szebb graffal rendelkezik.