Two Worlds

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hiba
Megfõa proci luzerfc <#nyes>
ez lol
veszelyes program 😊)

ez csak single?

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

Nem volt, de még annyi esélyt adok neki, hogy azzal kipróbálom...

Csak megjegyezném: az AMD64 proci normális körülmények között, teljes terhelésnél sem megy 42-45 fok fölé. A normál üzemi hõfoka 40 körül van. Nincs túlhúzva, gyári hûtõvel tökéletesen megy. Ami ennyir fel tudja hevíteni, azzal valami nem stimmel...
Amúgy az alaplapon 60 fok a legalacsonyabb riaszási hõfok...

1.2es patch volt? elõtte nekem is hasonló problémám, szintén amd procival, de más architektúrából.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

sehogy.

Még egyedi eset sincs , rakd a hõmérséklet limited 50 fokra aztán írd be Te is hogy veszélyes.
b-type
nekem 4.2 van de semmi gubanc.
Igazából tök jó kis játék ez szvsz.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

ez a próbléma ténleg fennáll úgyértem más is járt vele így vagy ez egyede eset? mert én most töltöm és ha veszélyes akkor hagyom a francba
Nem jó. Feltettem, elindítottam, a procim felforrósodott kb 20 perc után, alaplap befütyült (60 foknál szól, AMD64 3000+). Még kétszer adtam neki esélyt, majd ment a kukába. Ugyanezen a gépen X3, Stalker és hasonló erõmûigényes programok csont nélkül mennek.
Valami nagyon el van kefélve a programban...

zsirfecske
kösz

dante3
Elég jó kis karakter, pláne a lova!!

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

berczely
állatot hogy lehet megszelidíteni?pl.:farkast,medvét

valaki tudja a tárgyakat mozgatni "tömegesen"? gondolok itt arra, hogy mondjuk van 36db farkasszív a leltáramban, és én azt el akarom adni, akkor ne egyenként kelljen áthuzigálni...

AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD

Letölthetõ valahonnan a fõmenü zenéje?

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

tharbakin

MerlinW
Életszagú? Ezek a gebék még a vízbe sem hajlandók bemenni, nem is említva a 20fokos emelkedõket😊

[merlinw.org]

zsirfecske
nekem tetszik, hogy a ló ilyen körülményes. életszagú, viszont cserébe nem használom 😊

"a többi mágiát pedig a már említett várban."
mi is ez az említett? csak emrt én hiába kérdeztem nem jött válasz.

vannak emelkedõk, amiken egyáltalán nem visz át. akkor le kell róla szálni, és füttyel hívogatni magad után.

alex: amiket én megtaláltam:
tolvaj dolgokat tanító mester van valahol a vár melletti erdõben, a tõle nyugatra lévõ, észak-dél irányú út vártól távolabbi oldalán.
íjász dolgokat tanít a bácsi a kezdõ várostól délre, a lókupecnél.
nekromantaságot és alkímiát azt hisze a girica faluban lehet tanulni.
a többi mágiát pedig a már említett várban.

Meg kell dicsérnem a játékot!Szuper lett<#eljen>
Igaz nemrég kezdtem de profi hangulatos game szerintem.

Segitsetek HOLVANNAK Tanárok eddig egyet leltem a fegyverekhez na
a kétkezes kardozás KIRÁLY .<#wave><#wave><#wave>
MerlinW
Jó a lovaglás, csak ne akadna bele mindig mindenbe. Meg a kisebb emelkedõktõl is megijed😊

[merlinw.org]

Alap. 😊
menj közel a pacihoz, úgy hogy a patkó látszódjon, aztán F2! és át tudod pakolni a cuccaidat, ráadásul 480 weight-t bír el. szóval lehet rá pakolni egypár cuccot 😄 én így szereztem már egy vagyon, mert amiket leütöttem, mindtõl elszedtem a cuccukat, majd a kereskedõknél meg eladtam.

AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD

lehet, be kéne állítani. az irányítás szerintem olyan, mint a többi fp-rpgben. mármint a mozgás. egyedül a lovaglásnál építettek bele egy sebességtartót, hogy ne kelljen állandóan nyomni az elõre gombot. olyan, mintha motorfék nélküli autót vezetnél.

hiba
Ja ilyen kotekedo nagypofaju a nemetben is fura volt nemcsak az angolban, mindig azt hittem hogy majd a kovetkezo mondatom utan jol elkuldenek a fraancba hogy itt uvoltozik skarakterem. <#nyes>

hiba
A loval is lehet teleportalni 😊 csak kicsit nehez beallni a "depo"-ba <#idiota>

MerlinW
Hogy lehet pacira pakolni? Skill, vagy fícsör?

[merlinw.org]

No én úgy oldottam meg, hogy beszereztem pár paripát! Egyet használok, a többit meg odaállítottam teleportokhoz, így ha teleportálok, mindig van paci, amivel tudok gyorsabban haladni, és sok cuccot is tudok velük vinni!
Mielõtt egy banditacsoportot lepüfölök, mindig a közelbe állítom, aztán meg felveszem a cuccokat amennyit elbírok, átrakom a pacira, és újra és újra 😄
Azt lehet valahogy szabályozni, hogy egy adott tárgyból mennyit adjon el, vagy tegyen át a lóra? mert egyenként... lemegy a nap, mire áthuzigálok 70 italt, vagy hasonló dolgokat 😊
Meg van ez a healing varázslat, na abból van 12db "kártyám" és 122manát használ el egyszerre és 4800HP-t regenerál. ezt is valahogy orvosolni kellene, hogy csak egy "kártyát használjon, mert az nekem bõven elég! valakinek ötlet?

MerlinW
Én is láttam hogy ügyeskednek a banditák, nem volt kedvem harcolni velük, így hát megpróbáltam mögöttük elosonni. Egyik észrevett, hívta a többieket, vagy 10-en körbezártak, majd megszólítottak. Mondom magamnak, pénzt nem adok, max elfutok, ha szoros lesz😊

Erre felismert és bocsánatot kért a zaklatás miatt, hogy miért nem jöttem még rá😊 De nem inzuláltam õket, felszegett fejjel továbbhaladtam...

... miután kirámoltam a ládájukat😊

[merlinw.org]

Nagyon jó a játékban ahogy a világban lévõ lények kölcsönhatásban vannak egymással. Pl. megyek az úton és látom messzirõl. hogy a banditák a vadkanokkal harcolnak. Gondoltam egyet és egy kicsit besegítettem a malacoknak. Utána pedig, akármennyire nem szép dolog, kiraboltam a banditák hulláit és a táborukat... 😊)))))))

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

MerlinW
Jaja, lvl 15-ön találkoztam egy küklopsszal😊 Szerintem el sem talált, csak az ütés szelétõl pusztultam el😊 Ugyhogy gyorsan elcsaltam õt, majd visszsietve kiraboltam õegyszemûségét, majd elosontam a lenyugvó nap irányába...

[merlinw.org]

zsirfecske
ja úgyértem tömegírtásra a fireball is elég jó...

zsirfecske
nekem még fiatal a fire mage-em, lev16-os, de ilyen 500-as fireball-okkal elég jól elvan sima senior staffal. fõleg, hogy most csináltam csak meg a legelsõ quest-et 😊

MerlinW
nekem Duke jutott eszembe róla😊 Ráadásul ugyanúgy mindenhez van valami hozzáfûznivalója😊 "Jó kis társaság", "Kissé ideges", "Fasza idõjárás...", stb..😊

[merlinw.org]

wedge31
Kinyirtam az elsö sárkányt, állitolag több lesz benne.
Nekem az is nagyon bejön ,hogy van értelme a szinteknek így találkozhatsz olyan ellenfelekel akik ellen esélyed sincs de egy kis fejlödés után nagy élmény kizsigerelni az illetöt ez hiányzik az oblivionbol / csak moddal javitható /

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

nagyon idegesítõ a fõszereplõ szinkronhangja... olyan, mint valami robot, vagy terminátor 😛
MerlinW
Párbeszédek nagyon készek. Hatalmas poénok, beszólások vannak bennük😊

[merlinw.org]

Dopti
Én 1 kicsit esetlennek érzem az irányítást...

Pl oldalazni és hátrálni nem lehet? (nem hátraugrani)

Max graficson lestem, annyira nem rossz, sõt a párbeszédnél kimondottan teccik a blur, de ien vér effektet pontosan a Mortal Kombat 2 ben véltem felfedezni.

btw Oblivion uztán nekem gyengusnak tûnik...

Bónusz.

Why so serious?

A 2 DVD-s változatban a második disk bónusz vagy kell az installhoz?

nagyon sok durva kombó van a játékban, amivel írtani lehet.
az én kedvencem a páncélokkal felspécizett kétkezes harc, 20as skillel burtális, 95%os találati aránnyal rendelkezik. ehhez még jön, hogy a fegyverekkel nem elõre támad, hanem szélmalomként forgatja meg a két oldala mellett. tömegben über. =)

köszi a segítséget, kipróbálom...!
Nekem is csak 1 pont van rajta, de 2 méterrõl nehéz elhibázni 8)
szellemek ellen nem véd a normál pajzs. ahogy nem hat rájuk a normál fizikai sebzés sem.

ha eltalálod a fejét. de a nyilazásra még nem raktam pontot, szóval nálam a pontosság a bányászbéka segge alatt van. =)

Nem tudom próbálta-e valaki ,de nyíllal fejbelõvés max erõvel alap szinten is hirtelen halált okoz még páncélos csókánál is.
hiba
másik, hogy a parry mellett megjelenõ százalékjel véleményem szerint csak a veled azonos szintû mob elleni hárítás esélyét mutatja. ha pl. piros mob ellen harcolsz, akkor ez drámaian lecsökkenhet. magyarul hiába van a parry 10es szinten, 10 esetbõl 5-7 együtéses halál piros mobnál.

hiba
"csak a veled azonos szintû mob elleni hárítás esélyét mutatja. ha pl. piros mob ellen harcolsz, akkor ez drámaian lecsökkenhet. magyarul hiába van a parry 10es szinten, 10 esetbõl 5-7 együtéses halál piros mobnál"
na ezt nem ertettem, mert a skillt folyamatosan fejlesztettem, es gyakran csak az lett belole hogy elszalltam pajzsostul mindenestul mint a gyozelmi zaszlo...

Lovat nem lehet gyógyítani ? Elõbb-utóbb kilövik alólam aztán elég macerás újat szerezni.
csináld meg hamar a portalstone küldit, és lesz egy hordozható teleportod. ami gáz, hogy amit otthagysz a csatatéren a banditákból, eltûnik. ez egy ideig még oké, viszont egy idõ után már ez is rohadt idegesítõ lesz, és kézzel felcsíteled a pénzt.

f7-f8-f9-cel lehet a hotbarokat elõhívni. lehet, hogy ki lehet ügyködni több oldalasra is, de nem próbáltam.
1esre a csapdáidat rakja, elõször mindig leggyengébbet, majd a legerõsebb újrafelhasználható után a bombákat (a bombák nem újrahasznosíthatók)
2-5ig attól függõen változik, hogy éppen harc módban vagy-e esetleg lopakodsz, vagy nem. az aktiválható skilleket lehet vele bekapcsolni.
6-7-8: a három hotbarra rakható varázslatot lehet velük ellõni (f3mmal lehet kiválasztani)
9: heal gomb, a legkisebbet lövi el elõször, aztán megy a legnagyobb felé automatice. potionok, gyökerek, fõzetek, leölt mob gyógyító alkatrészei mind ide kerülnek.
0: mana gomb, ha van mana potionod (én találtam 3at belõle, de ellõttem a küklopszra mind).