Two Worlds
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
Csak megjegyezném: az AMD64 proci normális körülmények között, teljes terhelésnél sem megy 42-45 fok fölé. A normál üzemi hõfoka 40 körül van. Nincs túlhúzva, gyári hûtõvel tökéletesen megy. Ami ennyir fel tudja hevíteni, azzal valami nem stimmel...
Amúgy az alaplapon 60 fok a legalacsonyabb riaszási hõfok...
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
Igazából tök jó kis játék ez szvsz.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Valami nagyon el van kefélve a programban...

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
★ 汤姆 李
[merlinw.org]
"a többi mágiát pedig a már említett várban."
mi is ez az említett? csak emrt én hiába kérdeztem nem jött válasz.
alex: amiket én megtaláltam:
tolvaj dolgokat tanító mester van valahol a vár melletti erdõben, a tõle nyugatra lévõ, észak-dél irányú út vártól távolabbi oldalán.
íjász dolgokat tanít a bácsi a kezdõ várostól délre, a lókupecnél.
nekromantaságot és alkímiát azt hisze a girica faluban lehet tanulni.
a többi mágiát pedig a már említett várban.
Igaz nemrég kezdtem de profi hangulatos game szerintem.
★ 汤姆 李
a kétkezes kardozás KIRÁLY .<#wave>#wave><#wave>#wave><#wave>#wave>
[merlinw.org]
menj közel a pacihoz, úgy hogy a patkó látszódjon, aztán F2! és át tudod pakolni a cuccaidat, ráadásul 480 weight-t bír el. szóval lehet rá pakolni egypár cuccot 😄 én így szereztem már egy vagyon, mert amiket leütöttem, mindtõl elszedtem a cuccukat, majd a kereskedõknél meg eladtam.
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
Mielõtt egy banditacsoportot lepüfölök, mindig a közelbe állítom, aztán meg felveszem a cuccokat amennyit elbírok, átrakom a pacira, és újra és újra 😄
Azt lehet valahogy szabályozni, hogy egy adott tárgyból mennyit adjon el, vagy tegyen át a lóra? mert egyenként... lemegy a nap, mire áthuzigálok 70 italt, vagy hasonló dolgokat 😊
Meg van ez a healing varázslat, na abból van 12db "kártyám" és 122manát használ el egyszerre és 4800HP-t regenerál. ezt is valahogy orvosolni kellene, hogy csak egy "kártyát használjon, mert az nekem bõven elég! valakinek ötlet?
Erre felismert és bocsánatot kért a zaklatás miatt, hogy miért nem jöttem még rá😊 De nem inzuláltam õket, felszegett fejjel továbbhaladtam...
... miután kirámoltam a ládájukat😊
[merlinw.org]
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Nekem az is nagyon bejön ,hogy van értelme a szinteknek így találkozhatsz olyan ellenfelekel akik ellen esélyed sincs de egy kis fejlödés után nagy élmény kizsigerelni az illetöt ez hiányzik az oblivionbol / csak moddal javitható /
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Pl oldalazni és hátrálni nem lehet? (nem hátraugrani)
Max graficson lestem, annyira nem rossz, sõt a párbeszédnél kimondottan teccik a blur, de ien vér effektet pontosan a Mortal Kombat 2 ben véltem felfedezni.
btw Oblivion uztán nekem gyengusnak tûnik...
Why so serious?
★ 汤姆 李
az én kedvencem a páncélokkal felspécizett kétkezes harc, 20as skillel burtális, 95%os találati aránnyal rendelkezik. ehhez még jön, hogy a fegyverekkel nem elõre támad, hanem szélmalomként forgatja meg a két oldala mellett. tömegben über. =)
na ezt nem ertettem, mert a skillt folyamatosan fejlesztettem, es gyakran csak az lett belole hogy elszalltam pajzsostul mindenestul mint a gyozelmi zaszlo...
1esre a csapdáidat rakja, elõször mindig leggyengébbet, majd a legerõsebb újrafelhasználható után a bombákat (a bombák nem újrahasznosíthatók)
2-5ig attól függõen változik, hogy éppen harc módban vagy-e esetleg lopakodsz, vagy nem. az aktiválható skilleket lehet vele bekapcsolni.
6-7-8: a három hotbarra rakható varázslatot lehet velük ellõni (f3mmal lehet kiválasztani)
9: heal gomb, a legkisebbet lövi el elõször, aztán megy a legnagyobb felé automatice. potionok, gyökerek, fõzetek, leölt mob gyógyító alkatrészei mind ide kerülnek.
0: mana gomb, ha van mana potionod (én találtam 3at belõle, de ellõttem a küklopszra mind).