733
Guitar Hero
-
simon7108 #493 sziasztok!
szerintetek megéri beszerezni a GH5 ot xboxra vagy ha nem gitárral veszem neis vegyem inkább?vagy kontrollerel is ugyanolyan élvezetes?
elore is thx a választ! -
Segasonic #492 Őő.. nem azért, de szerintem jókor nyomom, mert tényleg egy jó 20 percet elsz*rakodtam ezzel a dologgal.. erről a TV delay izé dologgal kapcsolatban kifejtenéd egy kicsit jobban a tényállást? Köszönöm szépen! -
partizan182 #491 Elvileg működnie kell, szerintem az lehet a bibi, hogy a GH1 még sokkal szigorúbb az időzítés szempontjából mint a későbbi részek, vaszleg túl későn/hamar nyomod le a hammer-on -okat.
Az is lehet hogy a TV-den van a delay, ezt asszem már az első részben is lehetett korrigálni. -
Segasonic #490 Helló!
Az miért lehet, hogy a GH1-ben nem "működik" a hammer-on technika? Szóval pengetek, és az utána lévő korongot, ha fehér a teteje, ugye már nem kellene.. de nem csinálja, muszáj a fehér korongoknál is pengetni. Ez néhány számnál valami iszonyatos káoszt csinál. Training-ben sem megy, a gyakorlásnál, DE amikor még a gitár nyakán kell 3x megcsinálni a training elején akkor viszont működik.. GH2-nél, 3-nál stb.. nincs ilyen problémám..Ez miért lehet? PS2-n játszok. Köszi a segítséget! -
partizan182 #489 Kell szerezned egy gitárt is. Kontrollerrel indítva feltételezi, hogy énekelni akarsz, hence a mikrofon.
De egy GH-hoz a gitár KÖTELEZŐ! Úgy értem, hogy megtízszerezi az élményt, felesleges kontrollerrel vinni. Használtat kapsz már elég ócsón, érdemes egyre beruházni. -
kookesz #488 Sziasztok!
Ne haragudjatok ha hülyeséget kérdezek, de új "játékos vagyok" a GH-ban!
Szóval megszereztem a GH Metallicát, és nem tudom játszani, mert állandóan valami mikrofont akar csatlakoztattatni! Annélkül ezt nem lehet játszani? És ha igen, akkor hogy lehet?
Amúgy konzollal nyomom a sima HG3-at is, gitárom még nincs!
előre is nagyon köszönöm! -
bigrob #487 jah és ki van flashhelve (a léghűtéses 15000 Ft-os):D -
bigrob #486 ha érdekel vkit van 1 x-bx 360-am gh:wt gitárrral, limitált, halo 3-as irányítóval kb 25-30 játékkal ha valakit ésrdekel írjon rám msn-en/mailen: [email protected] -
hunmike94 #485 Ps2-es logitech usb-s mikrofon működik gh wt-hez meg metallicához? -
Lateralus #484 Az összes GH gitár működik minden verzióval (ez a III-ashoz kiadott), és a Rock Band bármely részével is.
A GH:WT-ben bevezették a tapping technikát, és az azóta kiadott gitárok tartalmaznak egy tapipadot is. Ezt a Metallica, a Greatest Hits és az 5-ös GH is támogatja, de ez a gitár még nem. Gyakorlatban viszont nem igazán számít, le lehet játszani ezzel is. -
Segasonic #483 De jó!! :D ennek most nagyon örülök! köszi :) -
#482 Működik. A havernak vettünk, játszottunk vele wt-t, rock bandet, meg valami country editiont is:) -
Segasonic #481 Elnézést, azt kihagytam hogy Playstation 2-ről van szó. -
Segasonic #480 Sziasztok! Lenne egy kérdésem..
ÍME ez a gitár.
Azt tudom, hogy az 1-2-3-mal megy de szerintetek működik az újabb játékokkal is? (WT, 5, Metallica stb.) ? Az eladó úr azt mondja nem tudja, mert nem próbálta.. Köszönöm szépen a válaszotokat és a segítséget! -
sanyi150 #479 Szia!
Guitar Heroban dob StarPower bekapcsolásához egyszerre kell megütni a két cintányért (sárga és narancs).
Gitár StarPower pedig 90 fokkal elforgatott gitár esetében kapcsol be.
Rock Band szerkóval nem tudom hogyan működik, mert ott nincs narancs színű dobfelület :(
-
#478 gh-ban régen ha megemelted a gitárt függöleges állásba,bekapcsolt a sp. -
Papesz #477 Nem Rock Band gitárom van ugyan, de a Select megér egy próbát. -
csento #476 Sziasztok!
Tudja vki ,hogy GH5 ben ,hogy kell bekapcsolni a star powert? Rock band es felszerelésem van hozzá......
Sem gitárral sem dobbal nem sikerül :( Ha vki tudná azt megköszönném. -
#475 Sziasztok!
Sürgősen keresünk egy dobost szeptember 11-re GH Versenyre, a Westendbe. Medium szinten kell majd dobolni, színpadi megjelenés is nagyban számít. [email protected] ha jönnél, dobj egy e-mailt -
hunmike94 #474 valaki tudna választ adni a logitech usb-s mikrofonos kérdésemre? köszi
-
Bluntside #473 lol pont ma néztem a pólus médiában ezt a stage devilt, ott 24.900 -
Vidoqc #472 Sziasztok!
Vettem pc-hez a lejjebb már említett Stage Devil wireless guitar-t. A rendszer (Windows7 RC) felismerte gond nélkül, a GH World Tour menűjében is működik rendesen, de ha elindítok egy számot a pengető nem reagál semmire. Mi lehet a gond? Nem hardware hiba, mert a menüben a pengetőre is reagál.
Előre is köszi a segítséget. -
hunmike94 #471 Sziasztok! Logitech USB-s mikrofon jó Guitar Herohoz és Rockbandhez? (Playstation 2-m van) -
johnnyc83 #470 Sziasztok!
A PC-seknek szeretnék segíteni, mégpedig azoknak, akik vettek x-box-os X-plorer gitárt és nem ismeri fel az XP.
Driver külön tényleg nincs, de van megoldás! Többféle dolgot kipróbáltam, de a vége az lett, hogy szereztem egy olyan XP telepítő lemezt, amit a Microsoft legálisnak lát és tudok vele nyugodtan frissíteni. A frissítés befejezése után pedig az op. rendszer gond nélkül felismeri a gitárt. Mikor megtalálta, az új hardvert, akkor hagyd, hogy megkeresse a hozzá tartozó drivert és kész.
Elvileg van egy X Controller driver pack, amit a Microsoft ad ki, pont az ilyen irányítók miatt. Valószínűleg ezt tartalmazza az egyik frissítés és ezért működik. Külön, sajnos nem sikerült telepíteni a régi op. rendszeremre, hibával mindig elszállt, ezért kellett az új XP.
--------
Bocsi, hogy két helyre is felraktam, de lehet, hogy valaki nem csak a world-tour fórumát olvassa. -
maverick95 #469 Helló!
felraktam a gh3-mat másolt cd-röl és az a baj hogy amikor elindítok egy számot akkor nem látni azt ami mutatja a pontot meg ahol mennek azok a körök és el kell találni azokat. szóval így tudok vele játszani. Nem tudjátok hogy mi lehet a probléma?
a válaszaitokat előre is köszönöm. -
wwwsupergamerhu #468 Ez PC-n is menni fog:
http://www.supergamer.hu/stage-devil-wireless-gitar-pc-ps1742-ps1743-p-4232.html
-
Papesz #467 Igen, csak nincs semmi értelme. -
zolifa2 #466 Sziasztok!az Aerosmith-et tudom joystick-al kezelni?? -
#465 Szerintem lehet, ha rá tudod dugni akkor igen, legfeljebb driver kell hozzá. -
Sycore #464 Nem is akarom a ps2es játékot nyomni PC-n, mert ahhoz vannak PC-s játékok, engem kifejezetten az érdekel, hogy a PS2-es gitárt lehet-e használni átalakítóval PC-s gamekhez. (GH, Frets on Fire...) -
#463 PS2-s guitar hero lemez nem megy PCn szerintem, bár ehhez nem értek. A ps2es gitárhoz meg majd lehet hogy kell driver. -
Sycore #462 Hello! Az lenne a kérdésem, hogy ha van egy ps2 to pc kontroller átalakítom, akkor a ps2es gitár fog-e működni pc-n? Esetleg van valami tapsztalatotok ebben?
Most készülök gitárt venni, és fontos lenne tudnom. Azért akarok ps2est venni mert pshez is sok Guitar Herom van, de PCn is akarnám nyomni.
Köszi a helpet előre is.
-
#461 Hát sajna nem, a gitárt magát mindenképp meg kell venned 13ezerért. Anélkül meg nincs is értelme. -
#460 hát 13 ezret sajnálok rákölteni egy játékra esetleg használtan olcsóbb nem? -
#459 Az eredeti alatt azt értem hogy játék+gitár. És picit többe is kerül, csak saccoltam egy árat, de sokat nem nyersz. Ha flashelt vagy, akkor tökmindegy, de a gitárt magát 13ezerért mindenképp meg kell venned! -
#458 Figy, kiiratod, aztán veszel gitárt 13ezerért. Ha már veszel 13ezerért gitárt, nem éri meg inkább 15ezerért eredetit venni? -
Papesz #457 Szerinted miért van benne a játék címében, hogy guitar? -
#456 Üdv
Olyan kérdésem lenne h megéri e boxra kiiratni a gh3-at de gitár nélkül?Jah és h honnan lehet venni és mennyi?a válaszokat előre is köszi
-
KeNTaGoN #455 Üdv. Na megérkezett a "Guitar Hero X-plorer" nevű szerkezet. A probléma az, hogy nem akar megjelenni a játékvezérlők közt, így nem is igazán tudom használni. Amikor bedugom, akkor felvillan az a xboxos fénykör, aztán semmi.
Annak örülnék ha ezt a képernyőt látnám:
Helyette azoban csak ez van, miközben be van dugva a cucc:
Mindenütt azt írják, hogy nem kell hozzá driver, valóban nem is találtam xp-s driver, csak mac-eset :)
Frets on fire-el szeretém használni, de sehogysem akar össze jönni.
Haver is rendelt ugyanien típust, azt mondja h neki sem ad életjelet a gitárja addig, amíg be nem lép a játékba, viszont neki GH3-ja van. Azzal állítólag megy, majd kiderül, amikor elnézek hozzá... Addig is vmi tipp? Jó lenne ha tudnék vele játszani ha már 7000et kiprekáltam érte. -
Yusuke2 #454 Sziasztok^^ játékosokat keresek akik résztvennének a bandámban 3föt:) nekem van gitárom,mikim,dobom is itt az msn em:[email protected] ja és csak az vegyen fel aki ps 3 on jáccik mer én ott gamelek neten és a guitar hero world tour meg a 3.rész is megvan^^ aki jáccana velem bandába vegyen fel msn en köszike^^