733
Guitar Hero
  • eye4eye
    igen igen, nekem is a aza vitalitys van és crack jár hozzá igy van :)
    elis indul a játék, nemezzel vana baj, hanem ha bedugom a Les Paul gitáromnak az érzékelöjét az usb-be és akkor inditanám el akkor kiirja azta a hibát.. :( köszi amugy hogy segitesz :) rendes tölled
  • Segasonic
    Nem hiszem, figyelj, én is tolom néha gépen billentyűzettel, de ha már alapból nem indul, az gáz. Ne patchelj, csak crackelj, remélem tudod mi a kettő között a különbség. Ha a ViTALiTY féle release van meg (kb. 6GB-os), akkor elvileg crack is "járt" hozzá, ami nálam remekül ment, patch nélkül, mert mint ugye említettem volt, patch-el nem volt hajlandó elindulni.
  • eye4eye
    akkor cd-t kér :D hát nemvolt egyszerü linkelni, mert nemengedte sehogy. Hát a 3-al játszottam sokat gitárral a gépen aztán gondoltam felteszem a 4et mindenki irja mien jo meg hogy megy a les paul gitárral mondom akkor nekem is :) erre nekem nem.. probáltam már mindent :S szerintem a vista lehet a gond
  • Segasonic
    Na megnéztem, hát ennek aztán ötezer oka lehet, nem tudom igazán, hogy mi. Úgy vélem a PC-kre csinált GH-knak nem kell patch, nálam konkrétan patchelés után egyik se indul el. Próbálj egy reinstall-t, patch nélkül.
  • Segasonic
    Hogy a jó életbe linkelted be te ezt a képet? :DDDDD
  • eye4eye
    Bocsi, télleg nemértek hozzá :S
    ht..//kepfeltoltes hu/091004/ezt_www kepfeltoltes hu_ jpg
  • Segasonic
    REINSTALL? :D Barátom, ez konzolos fórum, én PS2-n játszok (játszanék)..ez a játék nincs is PC-re. De ha már így rendes módon próbáltál segíteni nekem, megpróbálok én is Neked.
    Pontosan milyen hibát ír ki? Mi az hogy hiba?
  • eye4eye
    szerintem reinstall kell neki
  • Segasonic
    Helló..
    Már megint bajom van :/
    Megszereztem a Guitar Hero: Greatest Hits nevű játékot, nagyon tetszett elsőre meg minden, de.. pl. A Dragonforce-nál, Slayernél, Heart- Barracuda-nál (meg még pár számnál) ha játszanék, egyszerűen NINCS ZENE. A kotta jön, a közönség üvölt, sőt, a hiba hangja is megvan, de zene nincs. Se quickplay-be, se carrier-be, practice-be. Segítene valaki nekem kideríteni, hogy ez mi a jó büdös franc?
  • eye4eye
    Sajnos más értelmes, aktiv, magyar forumot nemtaláltam :(
  • Papesz
    És gondolod, hogy pont a konzolosok tudnak rajtad segíteni?
  • eye4eye
    Sziasztok :)
    Volna egy nagy problémám amit már egyedül sajnos nemtudok megoldani, így a ti segitségeteket szeretném kérni. A nyáron vettem egy Wireless Les Paul gitárt a GH3hoz. A pc-men játszom a játékot, jo hozzáa gitár ugye. Nahmost. Letöltöttem a GH4-et is mert ugye az is van pcre. Vitality carck-el megy szépen. Fel is telepítettem, el is indult énmeg boldog voltam. Mondom kiprobálom akkor a gitárommal is. bedugtam az USB-be indditanám a játékot erre hiba. Ha elinditom a játékot és akkor dugom be, hiba. Probáltam ujrapatchelést, ujratelepitést, máshonnal leszedni a játékot, a probléma továbbra is fenntáll. Az egyik torrent oldalon aztirják hogy nekik megy a les paul gitárral. Windows Vistám van még ezt hozzá teszem.
    Nagyon remélem, hogy tugy rajtam valaki segiteni. Itt várom a válaszotokat és 10percenként refreselem az oldalt :D Elöre is köszönöm szépen :)
  • partizan182
    Sajnos jómagam utoljára 3 évvel ezelőtt toltam az első részt, ps2 hiányában tesztelni sem tudom.

Nem túl reális, hogy pont ez a funkció szállna el csak úgy, ha egyébként a gitár minden mással tökéletes.

Kifogytam az ötletekből sajnos :(

Pedig dejó is volt az első rész felhozatala... Meg is vettem a minap a Texas flood-ot Rock band 2-re :)
  • Csanás
    Sziaszok!
    Keresek GH5 gitárt és dobot eladót (Xbox360 és PChez), de sajnos játék nélkül nem találtam sehol a neten.
    Tudtok segíteni, hogy hol lehetne venni?
    Dobkészletben milyen egyéb lehetőségek vannak, melyek még nem csillagászati árúak, de minőségileg jobbak vagy jobb élményt adnak?
  • Segasonic
    Kedves partizan182! A #490. hozzászólásban említett személyes GH1 hammer-on technika problémája még mindig fennáll..MIÉRT?? A beállításokban nincs kalibrálás, de nem is kell, a delay dologgal tuti nincs baj. Hangsúlyozom, hogy ha RÁPENGETEK, akkor tökéletes a dolog, de sok helyen ez eléggé érdekes dolog lenne. Ez egy érdekes hiba, többi GH-nál nem jön elő, feltételezni merem, hogy maga a játék sz*r valamiért. Lehetséges ez?
  • simon7108
    jah azt mondom:Dde majd még meggondolom:)
  • Papesz
    Nem. A nevében is benne van, hogy Greatest Hits. De a Carry On My Wayward Son rajta van.
  • simon7108
    az nemszámit:Dami nekem kell bennevan:P
  • Apus
    itt a számlista, én azt hiszem nincs benne az összes szám a korábbi részekből.
  • simon7108
    na de várjunk csak!nézegetem az 576 odalát és ott van olyan,hogy Guitar Hero Greatest Hits és azt irja,hogy benne van a GH 1,2,3 és az Aerosmith számai akk ha ezt megvenném akk megkapnám ugyanazokat a dalokat mintha megvettem volna az elobbi 4 GH játékot?
  • simon7108
    thx akk beszerzem azt is:D
  • Apus
    a második részben van benne.
  • simon7108
    és valamelyik GH ban benne van a Kansas:Carry on my Wayward son?:D
    mert birom azt a számot:P
  • Lateralus
    igen
  • simon7108
    ha én megvenném a GH5 ot gitárral egyutt akkor azzal a gitárral az osszes GH részt tudnám játszani?
  • szehi
    Hello mindenkinek!
    Nemtudjátok hol tudnék gitárt vagy mikrofont venni ps2-höz olcsón? Nembaj ha használt csak az 5-höz müködjön! msn: [email protected]
    U.I.: Haveromnál médiumon gitárral 70% körül vagyok ugy hogy eddig 4-szer játszottam :D
  • hunmike94
    Sziasztok én is új vagyok a fórumon. Valaki meg tudná mondani, hogy egy playstation 2-es logitech usb mikrofon miben jobb az eredeti guitar hero mikrofonnál? Köszi
  • Segasonic
    simon7108
    Nézz szét net-áruházakban, vagy licitálós oldalakon, egyre olcsóbb egy gitár már. Sokkal olcsóbban kapod meg ilyen helyeken mint pl. egy 576-boltban...
  • simon7108
    hát thx aválaszokat!
    de asszem akkor ezt sem fogom kiprobálni....
  • Apus
    köszi az infót!
  • Lateralus
    Érzékeli a hangmagasságot és a pontosságot.
  • Lateralus
    GH1-GH2-GH3 verziókban lehetett (akár Playstation, akár Xbox).
    Amióta több "hangszeres" lett a játék (GH4) azóta nem működik a sima kontroller, mivel az alapból a mikrofonhoz van rendelve. Ezen állítható a mikrofon hangereje vagy érzékenysége. Gitárként, dobként nem működik. GH4-ben azt meg tudod csinálni, hogy a box headsetet rádugod és akkor azt érzékeli mikrofonként, de elég ratyi, szar a hangminősége és az érzékenysége is.

PC-n talán lehet billentyűzettel, de ahogy látom ez konzolos topik.

Ha nem akarsz énekelni, akkor dobot, vagy gitárt kell venned a játékhoz. Egyébként csak a menüig enged. A GH Metallica és Greatest Hits ugyanaz, mint a GH4. A Rock Bandnél dettó, sőt ott a headset sem működik, csak normál mikrofon.

GH5-öt még nem próbáltam, de valószínűleg ugyanez.
  • simon7108
    h-h?egyáltalán nem lehet játszani kpontrollerel?
    mert semmi kedvem gitárt venni hozzá mert azért nem olyan olcso....
  • Apus
    nem próbáltam még énekelgetni. azt áruljátok el, azt hogy a rákba pontozza?
    xBalázsx: én is easyn tolom, pár hónapja van meg és elég ritkán játszom, demár kacsingatok a medium felé. bele lehet jönni.
  • xBalázsx
    gondlom ti is easy-n nyomtátok..
    nemtom még azse megy 100%osra
    kipróbáltam a medium ot de olyan gyors ujjaim nincsenek:D remélem azért belejövök majd a dologba:D
  • Lateralus
    A GH4 (World Tour) óta minden verzió csak gitár-dob-mikrofonnal játszható. A GH5-öt nem próbáltam, de feltételezem, hogy az is.

Illetve GH-knál az XBOX headsettel el lehet bohóckodni énekügyileg, de mikrofonnal sokkal jobb.
  • Verseghy
    Én KB egy éve nyomom, experten mennek általába a számok, nehezebbek inkább hardon. Dobolok már 3 éve és a GH dob így a legtöbb megy experten vagy expert +on. Június óta van dobom. Valahogy így ment..:)
  • partizan182
    2006-ban kezdtem GH1-el.

Jelenleg GH-tól kicsit elpártoltam, mert full band-el a rock band sokkal jobb. Azért a Metallicát zúzom ezerrel :)

3 év alatt kb az expert szint közepére fejlődtem fel, ami azt jelenti, hogy egyedül játszva a számok 60-70% -án végig tudok menni experten, a legnehezebbek csak hardon mennek.

Bandával együtt (ahol lehet mentegetni meg felhúzni a másikat) term. fix expert a nehézség :)

• xBalázsx
    hello!
    még új vagyok ebbe a világba nemrég vettem gitárt mega játékot és érdekel hogy ki hogy kezte, hogy fejlődtetek és msot hol tartotok?:)
  • partizan182
    A kép mindig kisebb-nagyobb késéssel jelenik meg a képernyőn mint ahogy a konzol odanyomja. Hang hasonló módon csúszhat 10-20 msec-et. Ezt a legtöbb játéknál észre sem veszed, azonban egy ritmusjátéknál már szempont.

Asszem az első részben is van az optionsban kalibráló amivel mind a képet mind a hangot be lehet kalibrálni, hogy korrigáljon a csúszással.

Továbbra is valószínűsítem, hogy az időzítéseddel van gond, mert működnie kell ha pontosan nyomod.