733
Guitar Hero
  • CharrDen

Uh szegények
  • CharrDen
    Hát megvettem az Xplorert. Egyenlőre tetszik, semmi baja, jó hosszú vezeték, pengetője is olyan, mint a 3é!
  • bigrob
    én a gh4 world tour gitárra esküszöm
  • CharrDen
    Tehát akkor megéri ezt venni, vagy inkább GH3asat?
  • Apus
    én azt vettem 2 hete. nekem bejön, ami zavar, az a vékony nyak. kényelmetlen hosszútávon. egyébként jóféle, pontosak a gombok, a pengető se túlérzékeny.
  • CharrDen
    Sziasztok! Van valakinek Xplorer gitárja? Mi a véleményetek róla? Jó minőségű?
  • Lateralus
    GH1-2-3
    GH:Rock the 80's
    GH:Aerosmith
  • flashka
    Köszi a választ majd szerzek olyat és megprobálom sajna a Greatest hits nem jó gitár nélklül
  • Apus
    asszem az 1, 2, 3 játszható gamepaddel.
  • flashka
    Sziasztok
    Van ps2-re olyan Guitar Hero amit lehet gamepaddal játszani?
  • Apus
    zsír, nekem elég is annyi:)
  • rainman72
    Húú...vagy 2-2,5méter körül kb!
  • Apus
    köszi az infót!
    egyébként az Xproler zsinrója milyen hosszú? nagyon odaköt a tv-hez vagy azért nem kell beülnöm teljesen elé?
  • rainman72
    Nekem volt mindkettő,de inkábba Les-t választanám!
    Az Xplorer tul kicsi szerintem,mondjuk a Les is joval kissebb a World Tour-nál!Ezért van most a World Tour-os!Jobban kézre esik szeritem ha nagyobb!Nincs különbség a minőségben,egyformán jol játszható mindkettő!Az is a Les javára irható még,hogy nem vagy helyhez kötve,főleg ha nagy a szoba!
  • Apus
    Urak!
    Most készülök venni Guitar Herot boxra. Az lenne a kérdésem, melyik gitárral érdemesebb? X-plorer, vagy Les Paul? Nekem mindegy hogy vezetékes vagy nem, maga a két gitár közti minőségbeli különbség érdekelne.
    Előre is kszi!
  • Verseghy
    PS2.:(
  • Papesz
    PS3-ra van meg? Tudsz vele online játszani? Mert én öt napja nem találok fenn SENKIT.
  • Cortex
    Valószínűleg észrevették ők is, hogy az RB jobb.
  • Cortex
    Nálam nem (volt) túl érzékeny, az viszont tény, hogy sokkal könyebb pengetni, ami jó lenne... A baj csak az vele, hogy könnyen elromlik (nálam 2-3 hónap után; lefelé nem megy a pengetés, csak felfelé - sokan ugyan így vannak ezzel)...
  • Verseghy
    Lehet, én azzal nem toltam:)
  • amdrula
    *játszottak :D
  • amdrula
    Tehát ők is játszokkak RockBanddel :D
  • Verseghy
    Most vettem meg a Guitar Hero Greatest Hits. Olyan mint a többi, csak van benne egy kurvjaó dolog, méghozzá az, hogy nem számokat kell lenyomni, hogy tovább juss, hanem csillagokat kell szerezni. Tehát nem elég minden számot 3 csillagra megcsinálni. Sztem kurvajó!
  • vki
    Most néztem, de csak Practice-nál jött elő XD
  • sanzik
    Nekem GH:Metallica-s gitárom van,de azzal is van valami hasonló,vagy még nagyon új....
    Előtte volt Les Paul azt lehetett sikálni,de ez olyan,mintha pengetésnél annyira visszacsapódna ha leveszem egyből róla az ujjam,hogy érzékel egy felfelé pengetést is.
  • vki
    HI!

Az lenne a kérdésem, hogy akinek van GH4-es gitárja (Chitara, vagy mi), annak nem túl érzékeny a pengető? Mert nekem ha egy picit is hozzáérek, már pengetésnek veszi, pedig lehet, hogy csak az egyik pengetésből csapódik egy kicsit vissza :(.

Előre is köszi a válaszokat!
  • Pacal17
    Szerinted a kihalt PC-s topikba választ kapnék?

Sajnos nekem nem ismeri fel, de azért köszi.
  • Petyus_
    Semmilyen, magától felismeri az XP.
  • Tinman #425
    Konzolos tápik báz...
  • Papesz
    Melyik konzolon használod az XP-t?
  • amdrula
    Passz, talál magának. :P
  • Pacal17
    Hali!
    Megtudjátok nekem mondani hogy milyen driver kell ahoz, hogy XP-n lehessen használni X-Plorer (GHII-tes vezetékes) gitárt?
  • Tinman #421
    Házi feladat akkor: Guitat Hero: Most Wanted

:-DDD
  • Lateralus
    Nagyjából semmi.
    Úgy hírlik, hogy Európában GH:Greatest Hits, az USA-ban GH:Smash Hits néven jön ki ugyanaz a játék. A GH korai verziókban megjelent számainak válogatása lesz, amiket még nem lehetett énekelni és dobolni.

Szeptemberben GH 5, aztán talán az év végén GH: Van Halen.
  • Victor1103
    Hi!Valaki megtudná nekem mondani hogy mi lesz a különbség a Guitar hero:Greatest hits és GH: Smash hits között? Már annyi féle fajta jön ki hogy egyszerűen nem tudom megkülönböztetni őket:S
  • bigrob
    ha volt vk ixzibit koncerten és csinált normal minőségű videót azt kérem küldje el a [email protected] e-mail címre
  • AntiHero
    Eladó xbox360ra:
    - Guitar Hero 2 - 5k
    - Guitar Hero 3 - 5k

karcmentesek, PAL, tokkal kisfüzettel.
  • bigrob
    passz
  • MSGT
    Sziasztok!
    Lenne egy olyan kérdésem hogy Wii-n a 3. rész és a world tour és a rock band játszható csak wii kontrollerrel vagy mindenképpen kell hozzá gitárt is venni?a world tour és a rock band valamiért csak vocal-t enged sajnos valamiért a 3-at olvasási hibával nem engedi betölteni pedig régebben ment! Erre valami ötlet? Köszönöm
  • blackfire001
    Nekem ez sztem bőve elég lenne... 6k + posta =7k-t nekem tökéletesen megér. :)