Guitar Hero

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy kis vidámság.
Ez meg egy kis szomorúság 😞

-the invisible-

Azzal a karral lehet megszüntetni, amit a kitartott hangoknál nyomogathatsz. (box gamepadon LS fel tologatása)

PSN: berghold

sziasztok! elakadtam a játékban! ha lehet egyeltalán olyat! whammy-t kapok mindig battle módban! azt hogy tudom megszûntetni? má nyomkodtam mindent össze vissza de nem segített! elõre is köszi a választ!
Vkinek nincs vmi linkje gh3-hoz?

Msi K8N Neo 4-Fi,1gb +2*512mb kingston ram,Amd athlon 64 3800+,Msi 7600gt 256mb

Sziasztok!
Nincs véletlenül valakinek eladó gitárja (Xbox 360-Guitar Hero) ?
Vagy nem tudjátok nekem megmondani ,hogy hol lehet hozzájutni iylen használt cuccokhoz?
Shenlong
Ha valakit érdekel egy 2 napos wireless gitár ps2höz, 1 év garival, írjon üzenetet.
(Csak meg ne gondoljam😊)
[email protected]

http://gamer-planet.freeblog.hu

musha
nem kell tövig nyomni a triggereket, elég csak egy picit benyomin...jelentõs energiákat spórolsz meg vele!

egyébként most, hogy végignyomtam 5 csillagon a mediumot, azt kell, hogy mondjam, hogy jóval nehezebb lett, mint az elõzõ rész...

sziasztok! én most szedtem le a demót és próbáltam ki! állat! ha valaki elakarja adni a gitárját az kérem szóljon nekem! köszi! 😊
Na én is mit szivtam mire erre a Battle módba rájöttem mit kell csinálni...
X360-on meg a select-re zavarja meg az ellenfelet,ugy már egybõl jobban ment.Lehet a D-Pad-ra is csinál valamit,azt se nagyon néztem,na majd holnap.
Én is medium-on megyek...nekem még az is sok néha.
De a 360 controllere mondjuk nagyon nem ideális erre igazából,mert a 2 ravasz-nak túl nagy a "holt tere" vagy hogy mondjam,amig ütközik ha benyomom.És amikor gyorsan kell egymás után nyomni ugyanazt sokszor,azt ennek okán rendre elrontom,vagy csak nagy ritkán sikerül.Na de mindegy,küzdünk.
Ha meg pc-re kiadják,akkor lehet megveszem gitárostól,mert ötletes,és élvezetes játék,és a legtöbb zene is tetszik.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

musha
helyes 😊

u.i.: death note rulez ^^

Afe
na ezzel a d-pados szivatással rögtön megnyertem mindet😊<#eljen>

Afe
na akkor valszeg én voltam béndzsa, mert a d-padot ki sem probáltam.
egyébként a többit én is szinte perfekter tolom😊

musha
hi!

én most este próbáltam ki, paddal, egyelõre mediumon (mégse hátrafelé haladjunk), eddig minden 99%, a két `boss battle` nekem is elsõre lett meg, pedig közben jöttem rá, hogy mivel tudom szivatni (egyébként d-pad), a tremoló meg a jobb analóg kar. király játék, király zenék, nem csalódtam <#eljen>

Ha az az elsõ Battle a Karrierben, akkor én elsõre lenyomtam õt hardon...

Afe
most nézem itt a videot, de a srác gitárral se bírja legyõzni Tom Morellot😊 fasza.

ha már itt tartunk, vennék egy gh2-õt ps2-re.. 😊

-the invisible-

Vegyél hozzá gitárt. Komolyan. Gamepaddel szánalom az irányítás, és az élmény kb 10% -a jön át. Tényleg, GH2, 17-18k-ért meg lehet kapni, a gitár jó a 3-hoz is.

Plusz a játék gamepaddal SOKKAL nehezebb.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Afe
próbálta már vki a GH3 párbajait gamepaddal, mert elkélne néhány jótanács?

utálom, hogy senkit se tudok lenyomni😞

Francba, tényleg 😊

Szal hogy ne legyen félreértés:

Nincsen benne drót. Kábeltelen. A levegõn keresztül kommunikál. Zsinórfree. Madzaghiányos.

Seth
azt elfelejtetted mondani hogy vezetéknélküli

PSN ID.: Beegabor

Kezemben még nem volt de nagyon dícsérik.
Ha érdekel:
-Vezeték nélküli
-A formája kényelmesebb fogást biztosít
-A guide button felkerült a nyak közelébe és nem tudod véletlenül megnyomni zúzás közben.
-A select és a start gomb nagyobb és könyebben használható lett
-A nyak levehetõ így könnyebb szállítani és tárolni.
-A gombokat kicsit újragondolták, sokkal pontosabb, kényelmesebb használni.

Ja, és vezetéknélküli.

Kb ennyi jött le az IGN tesztjébõl, de nézd meg te is a video review-t.

(Ja, és VEZETÉKNÉLKÜLI!)

Banyapapa
miért jobb a 3 gitárja a 2töl?

GH2 gitár vezetékes még sajnos, és igen, jó a GH3-hoz (sõt, a Rock Band-hez is jó). De írják a tesztekben, hogy a GH3 gitár annyira jó lett, hogy már csak azért megéri megvenni a cuccot (IGN video review legvége).

Cafu
Hello!
ma akarok venni egy guitar hero 2-t és az a kérdésem hogy vezeték nélküli-e a gitár?
a másik h jó-e a gitár a 3-ik részhez?

az a baj, hogy nekem Wiire kellene, itt meg csak X360ra meg PS3ra írják 😞

-the invisible-

Afe
oke, csak a conrolpadon az micsoda, mert nekem nincs gitár?

sztem egy kicsit elbafták ezt a párbajos bossfightokat. rengeteg zavaró tényezõ van benne. mindenféle ikon, amitõl sokszor nem látni a következõ jeleket, aztán folyton rázkódik vibrál az egész, meg ugye ez a tremolós szrság ami talán az analógkarok lehetnek, de nem jelzi sehol hogy müködne v sem, a difficulty up-ról nem is beszélve.

asszem akkor a tremolót kell zúzni, akkor hamarabb vált vissza nehézségi fokot.

-the invisible-

Afe
király lett a GH3. kicsit csiszoltak a grafikán is(bár a Rock the 80'-t nem láttam).
szebbek a karaktere, meg úgy az egész kevésbbé recés zizegõs mint a GH2 esetében.
javitottak az animácion is, pl már az énekes a szövegnek megfelelõen tátog, meg néha feljön valaki és beugrik a tömegbe stb.
a gomnyomogatás is finomabb, most már a keményem sorozatokat is könnyebben beveszi a gép. az elején 2 számot is sikerült perfektre tolnom egybõl😊
bár még az elején vagyok, de a zenei felhozatal talán egy fokkal jobb lett. még mindig ezt oldscool vonalat követik.
a storyról(ha van neki) nem tudok nyilatkozni, mert winyorol tolom, és ha nem skipelem az átvezetõ filmeket, akkor hajlamos kifagyni. de a lényeg nem változott, megyünk egyik helyszinrõl a másikra. most jelenleg egy börtönben koncertezek, a szép csikos ruhás raboknak.

van ilyen gitár párbaj betét, ahol híres gitárosokat kell lenyomni.
Tom Morello a Rage gitárosa folyton lealáz, mert még nem jöttem rá mit kell olyankor csinálni, amikor megjelenik a tremolókar és nem reagál semelyik gomra ha lenyomom. ha vki tudja, írja le. ráadásul ilyenkor átvált hardra, és az X-et is használni kell..káosz😞(

Köszi, végülis nem sokkal drágább, mint máshol a GH2... Lehet karácsonyra beszerzek egyet.

www.uberkonzol.hu

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Uberkonzolban lesz, nov 23 25900Ft.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Én az x360-as verzió árára leszek kíváncsi, mert már nagyon kéne egy gitár 😄

Ma kérdeztem egy 576-ban hogy mikor jön a 3.. Azt mondták hogy ha hivatalos az október, akkor nov-dec.. Bár gondolom máshol bezserezhetõ lesz hamarabb, mert hát az 576 az 576... Ha valami infót tudtok ne kíméljetek plz!

-the invisible-

Seth
Na mesélj valamit, miben változott, jók e a számok stb.
Csakmert a Rock the 80's -t akkora lehúzásnak találtam mint állat, nulla újdonság,a homamade warez verziók sokkal jobbak

examinee
ááá nagyon nagy az új rész!

Sziasztok!

Ha valakinek lenne eladó Guitar Hero 2 játéka PS2-re gitárral, kérem dobjon meg egy privát üzivel, megvenném.

Köszi!

-the invisible-

Szerintem nézd meg mire válaszoltad ezt 😛

BTW menni fog gitárral.

Victor1103
Ja fog!Csak a gombok helyettesítik a színeket.PS2-n pl:L1,L2,R1,R2 és X Xbox-on nem ismerem a gombokat

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

sziasztok! lenne egy olyan kérdésem hogyha nem eredeti játékkal jáccok attól menni fog gitárral a játék?
ha valakinek van eladó gitárja, nem gond ha használt, xbox360 verziós az kérem írjon! köszönöm!
Guitar Hero - Rocks the 80's-ban a Superstar módot hogy kell aktiválni?
akusztikus számok nem nagyon vannak benne csak ilyen jazz gitárral felvett lassú számok, de nagyon jók nem akusztikusok de lassúak 😄 de nekem a 2. rész jobban bejön jobb számok vannak benne és a helyszínek is jobbak meg a kidolgozottság szerintem egy imát mindenféleképpen megér

Akkor lassú akusztikus számok is vannak benne és nem csak ezek a zúzósak?

Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!

Victor1103
Ma volt szerencsém beszerezni 1 gitárt a II. résszel egybecsomagolva és szerintem nagyon király!Fantasztikus számok és remek játékmenet kombinációja jellemzi😊

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Seth
Megéri leszedni ha kedveled azt a stílust. Az elsõ részbe jobb számok kerültek állítólag,de azt nem próbáltam. Ebbõl következik, hogy a 2. résszel kezdtem és tudtam játszani vele ^^ szokni kell de hamar bele lehet jönni sima joy-jal
Zúzós és lassú számok egyaránt vannak, mivel guitar hero a címe,ezért csak gitár van of course.
Egyelõre easy és normal van meg majdnem mindegyik perfektre, de hard már eszméletlen nehéz nekem, a gitárral biztos könnyebb

Megéri leszedni?Ha a második részt szedem le úgy hogy nem játszottam az elsõ résszel akkor tudom majd kezelni?Vagy szedjem le az elsõt is?
Lehet sima joyal is nyomatni??
Csak basszusgitáros számok vannak benne?Akusztikus lassúak nincsennek?
Játéktapasztalatok?

Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!

találtok róla infot itt

Seth
én már azt nyomom 😄

hamarosan lesz 2. rész asszem november vége körül úgy 30-án de nem biztos jobb dalok lesznek benne lesz a multiba basszusgitár is már kint van a demoja én kiprobáltam és nagyon állat lesz!!!

Seth
baszki tök jó ez a game , most próbálom a 2. részt korábban abszolut nem érdekelt az ilyen, de kiderült hogy mégis bejön 😄
joy-jal vagyok kénytelen nyomni, de még így is elég jól megy

Csak egy gondom van, 3-4 szám után ha kinézek a valóságba, úgytûnik minden felfelé akar nyúlni , ti tapasztaltátok ezt?? 😄 <#idiota>. Mondjuk ez ugyanolyan elven alapszik, mint amikor a pörgõ spirált nézed sokáig, utána minden hullámzik. Érdekes szerintem