Guitar Hero
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-the invisible-
PSN: berghold
Msi K8N Neo 4-Fi,1gb +2*512mb kingston ram,Amd athlon 64 3800+,Msi 7600gt 256mb
Nincs véletlenül valakinek eladó gitárja (Xbox 360-Guitar Hero) ?
Vagy nem tudjátok nekem megmondani ,hogy hol lehet hozzájutni iylen használt cuccokhoz?
(Csak meg ne gondoljam😊)
[email protected]
http://gamer-planet.freeblog.hu
egyébként most, hogy végignyomtam 5 csillagon a mediumot, azt kell, hogy mondjam, hogy jóval nehezebb lett, mint az elõzõ rész...
X360-on meg a select-re zavarja meg az ellenfelet,ugy már egybõl jobban ment.Lehet a D-Pad-ra is csinál valamit,azt se nagyon néztem,na majd holnap.
Én is medium-on megyek...nekem még az is sok néha.
De a 360 controllere mondjuk nagyon nem ideális erre igazából,mert a 2 ravasz-nak túl nagy a "holt tere" vagy hogy mondjam,amig ütközik ha benyomom.És amikor gyorsan kell egymás után nyomni ugyanazt sokszor,azt ennek okán rendre elrontom,vagy csak nagy ritkán sikerül.Na de mindegy,küzdünk.
Ha meg pc-re kiadják,akkor lehet megveszem gitárostól,mert ötletes,és élvezetes játék,és a legtöbb zene is tetszik.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
egyébként a többit én is szinte perfekter tolom😊
én most este próbáltam ki, paddal, egyelõre mediumon (mégse hátrafelé haladjunk), eddig minden 99%, a két `boss battle` nekem is elsõre lett meg, pedig közben jöttem rá, hogy mivel tudom szivatni (egyébként d-pad), a tremoló meg a jobb analóg kar. király játék, király zenék, nem csalódtam <#eljen>#eljen>
-the invisible-
Plusz a játék gamepaddal SOKKAL nehezebb.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
utálom, hogy senkit se tudok lenyomni😞
Szal hogy ne legyen félreértés:
Nincsen benne drót. Kábeltelen. A levegõn keresztül kommunikál. Zsinórfree. Madzaghiányos.
Ha érdekel:
-Vezeték nélküli
-A formája kényelmesebb fogást biztosít
-A guide button felkerült a nyak közelébe és nem tudod véletlenül megnyomni zúzás közben.
-A select és a start gomb nagyobb és könyebben használható lett
-A nyak levehetõ így könnyebb szállítani és tárolni.
-A gombokat kicsit újragondolták, sokkal pontosabb, kényelmesebb használni.
Ja, és vezetéknélküli.
Kb ennyi jött le az IGN tesztjébõl, de nézd meg te is a video review-t.
(Ja, és VEZETÉKNÉLKÜLI!)
ma akarok venni egy guitar hero 2-t és az a kérdésem hogy vezeték nélküli-e a gitár?
a másik h jó-e a gitár a 3-ik részhez?
-the invisible-
sztem egy kicsit elbafták ezt a párbajos bossfightokat. rengeteg zavaró tényezõ van benne. mindenféle ikon, amitõl sokszor nem látni a következõ jeleket, aztán folyton rázkódik vibrál az egész, meg ugye ez a tremolós szrság ami talán az analógkarok lehetnek, de nem jelzi sehol hogy müködne v sem, a difficulty up-ról nem is beszélve.
-the invisible-
szebbek a karaktere, meg úgy az egész kevésbbé recés zizegõs mint a GH2 esetében.
javitottak az animácion is, pl már az énekes a szövegnek megfelelõen tátog, meg néha feljön valaki és beugrik a tömegbe stb.
a gomnyomogatás is finomabb, most már a keményem sorozatokat is könnyebben beveszi a gép. az elején 2 számot is sikerült perfektre tolnom egybõl😊
bár még az elején vagyok, de a zenei felhozatal talán egy fokkal jobb lett. még mindig ezt oldscool vonalat követik.
a storyról(ha van neki) nem tudok nyilatkozni, mert winyorol tolom, és ha nem skipelem az átvezetõ filmeket, akkor hajlamos kifagyni. de a lényeg nem változott, megyünk egyik helyszinrõl a másikra. most jelenleg egy börtönben koncertezek, a szép csikos ruhás raboknak.
van ilyen gitár párbaj betét, ahol híres gitárosokat kell lenyomni.
Tom Morello a Rage gitárosa folyton lealáz, mert még nem jöttem rá mit kell olyankor csinálni, amikor megjelenik a tremolókar és nem reagál semelyik gomra ha lenyomom. ha vki tudja, írja le. ráadásul ilyenkor átvált hardra, és az X-et is használni kell..káosz😞(
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
-the invisible-
Csakmert a Rock the 80's -t akkora lehúzásnak találtam mint állat, nulla újdonság,a homamade warez verziók sokkal jobbak
PSN ID.: Beegabor
Ha valakinek lenne eladó Guitar Hero 2 játéka PS2-re gitárral, kérem dobjon meg egy privát üzivel, megvenném.
Köszi!
-the invisible-
BTW menni fog gitárral.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Zúzós és lassú számok egyaránt vannak, mivel guitar hero a címe,ezért csak gitár van of course.
Egyelõre easy és normal van meg majdnem mindegyik perfektre, de hard már eszméletlen nehéz nekem, a gitárral biztos könnyebb
Lehet sima joyal is nyomatni??
Csak basszusgitáros számok vannak benne?Akusztikus lassúak nincsennek?
Játéktapasztalatok?
Moddolni jóóóóóó! Xbox360 the best!
joy-jal vagyok kénytelen nyomni, de még így is elég jól megy
Csak egy gondom van, 3-4 szám után ha kinézek a valóságba, úgytûnik minden felfelé akar nyúlni , ti tapasztaltátok ezt?? 😄 <#idiota>#idiota>. Mondjuk ez ugyanolyan elven alapszik, mint amikor a pörgõ spirált nézed sokáig, utána minden hullámzik. Érdekes szerintem