Guitar Hero

← ElőzőOldal 15 / 15

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem az Iron Man tetszik belõle a legjobban!

Luiprima
Gratulálok a roppant inteligens és építõ hozzászólásodhoz. Kérdésedre visszatérve egy roppant szórakoztató játék nagyon jó zenékkel.

I\'m serial number T-803 Product name: Meowminator

EZ MEG MI ASZAR?? GUITAR HERO??

SZilaJMaGGoT
Sztem kikéne találjanak ehez az egészhez egy rendes valós gitárt, sõt egy új programot, és lehetne belõle egész jó gitár oktató progi, mert mondjuk a progi ellenõrizné az ütemet, meg mindent... De mondjuk leszarom... Én tanulok basszerozni és nekem annyi bõven elég, gitáros játék nemkell, ha majd egyszer már megy a basszer, akkor majd lehet megpróbálkozok a szólóval is...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Luiprima
Nem kell, elég hozzá a sima ps2 joy

Ehez a játékhoz kell mikrofon?
igen nem könnyû az 5. gombot is belevinni a játékba de nekem is sok gyakorlásom van benne

MaYa The Bee
ehh, mazlista 😊 nekem az 5dik gomb nem esik kezre 😞 ez a legnagyobb bajom. Igaz mar mediumon is nehany szolo megizasztott, de azok 2 kivetelevel mind 5 csillagosak😊

nem hinném én rendes ps2 joystick-kal vittem végig amikor már 5 gombot kell nyomni az egy kicsit nehézkes de gyakorlás kérdése de szerencsére nekem már jól megy!!!

MaYa The Bee
Hi!
Nekem nagyon tetszik a game, de a hard meg az expert fokozat mar a Dualshockal nem igazan megy. A hangulata nagyon jo, csak kar hogy a bonus zenek kozott nincsenek meg ismert slagerek 😞 Egyebkent van itt valakinek hozza valo kontroller ? Mert tudtommal egyenlore csak USAban lehet kapni. Pedig megvettem volna a gamet, mert nagyon jo moka 😊
Szal lehet nalunk valahol venni ilyen gamet, vagy legalabb a Gitar kontrollert hozza?

Luiprima
Kipróbáltam. A gitározáshoz nem sok köze van de mint játék nagyon szórakoztató és piszok jó zenék vannak benne szóval <#taps>

igazad van nem teljesen adja vissza de az ütemét viszont igen fõleg hogy ha már hard-ba vagy expert-be nyomod én már végig nyomtam és a vége már eszméletlen jó

lehet játszani

én nem azzal a szarral játszok az a SG szerûségû "gitárral" az egy adag szar ki probáltam azzal a gitárral hogy milyen játszani és teljesen rossz én ps2-es joy-yal játszok

sapkafej
miért, a gitáralakú joy-jal mi értelme? nem nevezném gitárnak 😛

György

sztem lehet, de annak meg mi értelme?

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Luiprima
Lehet-e játszani vele a gitár alakú joy nélkül?

egyébként játszottál már a játékkal csak akkor mondj véleményt ha már játszottál vele

ezt beszoptad 4 éve gitározom<#mf1><#mf1><#mf1><#mf3><#mf3><#beka3><#beka3><#action>

😄DDDDDDDD

Sephi
Szerintem ez meg nem gitarozott eletibe. Ha igen azt se kozonseg eloott 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Nem hiszem, hogy egy interaktív játék visszaadja a gitározás valódi feelingjét. Ne haragudj de körbekell hogy röhögjelek: AHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHA

So cry me a fuckin river, bitch!

Sephi
De neked eredeti van nem? Mert ahoz adnak kulon gitar? alaku joyt 😄
Lehet ezt anelkul is??

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

ha Hard vagy Expert modba nyomod akkor teljesen vissza adja

Az nem "urlni" hanem linkelni

ha figyelsz, hogy linkelsz esetleg sikerülni is fog. <#idiota>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Mr_no_NaMe
Hehe bittos jólehet de a valódi gityózás élményét tuti nem fogja visszaadni😄
az oldalon a downloads-ba megtalálhattok egy videót róla amit sajnos nekem nem sikerült be-url-elni szal sztem érdemes vele játszani

ez egy jó játék számomra az a alényege hogy különbözõ híres emberek ill. együttesek számára kell gitározni ilyen játék termi szerûségitt található

Slayerboy
Nemnagyon tudom mi ez.. sztem írj róla ide 1 kis infót!

Voltam zárás előtt. _______________

[/img]

Kenek hogy tetszik ez a játék????

← ElőzőOldal 15 / 15