733
Guitar Hero
-
partizan182 #173 Nekem lett egy állandó bőrkeményedésem a bal hüvelykujjamon a sok GH-tól. Drog.
Első a legjobb, viszont a kettőben van koop (második gitár kötelező, új értelmet kap a játék). -
#172 Basszus egész hétvégén GH-ztam, a középső ujjammal már a billentyűzet lenyomása is fájdalommal jár :-/
1. részt kivégeztem easyn és mediumon, a 2. rész kb. 50%-a van meg /szar számok vannak benne... 2-3 jó, a többi gáz/, a 3. rész meg 75%-ig van meg.
Az első rész tetszik eddig a legjobban. -
Verseghy #171 Fogása ugyanaz. Annyi a jobb benne, hogy nincs zsinorja. -
#170 Igen, az 1. résszel játszogatok most, a 3. egyelőre pihen, aztán tolom majd a 2. rész, majd az 80-asokat, lesz feladat :-) -
#169 gh2 gitarirányitoval nem volt bajom ,meg valahogy 1-2 rész jobban fekszik.
dragonforce meg tarkolövés nekem,még mediumon is -
#168 Régi gitár fogása jobb?
Most toltam vele egy 3 órát, de szétszakad a csuklóm.
Bmeg ez a Killer Queen iszonyat nehéz... mondjuk a Queen amúgy is kedvencem sejtettem, hogy Brian May ritmusát nem leszek képes felvenni egy kicsit sem... hát így lett :-D -
Verseghy #167 Nekem is van egy ugyanilyenem, meg egy Rock the 80's és a régi controller szerintem jobb. -
#166 Megjött... nem gyenge kis pakk. Évekig elleszek vele :-)))
-
#165 Ja, még annyi, hogy elsőre controllerrel próbáltam, hát mit mondjak baromi nehéz volt... mediumon még el lehet lavírozni, de a felett már képtelenség egyszerre annyi hangot időben lefogni. -
#164 Holnap érkezik GH 3 + wireless gitár. ÚÚÚÚúúúú de várom már
Ja, amúgy 2 napja még nem érdekelt se a GH se semmi ilyesmi... tegnap viszont kölcsön kaptam egy GH1-et + gitár... éjjel 3-kor a szomszéd becsönget ezzel: Bmeg, már k.-ra unom az Iron Man-t, nyomjál már valami mást is :-DDDDDDDD
Pedig egész nap melóztam ^^
Ma reggel felébredve már rendeltem is meg a cuccot, holnapra itt is lesz, ráadásul baráti 18k áron, bontatlan :-) -
szando #163 Azt hiszem hogy elértem a maxot sajnos a játékban amit tudok.. Expert Cult of Personality, amit egyszerűen nem tudok megcsinálni. Valami tipp valakitől? -
andromed #162 szerintetek melyik a leghezebb zene a GH 2-ben? -
#161 Nem lehet. -
partizan182 #160 Sehogy. Warez módon talán (GH2-be biztosan lehet számokat cserélegni, 3-ban nem tudom), de ott is simán 6-7 óra munka egy-egy dal megszerkesztése, és nem is lesz különösebben jó az esetek nagytöbbségében. -
kalimpa #159 Üdv!
Megvan a Gh3 bolti változata gitárral. Hogyan lehet saját zenéket hozzáadni? Nem letölteni, hanem ami nekem van mondjuk számítógépen, azokat a játékba belerakni. -
amdrula #158 Lol kicsit félreolvastam. -
partizan182 #157 A 360-as verzában a 9 új dallal kiegészítve már egész tűrhető a GH2 felhozatala (Life Wasted, Dead, R&R coochie-kuu vagymi...).
Egyébként azt is meg lehet szeretni, de tény hogy a harmadik rész erősebb dalokban. A GH2 viszont érzésre sokkal jobb, kisebb a margin of error emaitt jobban olyan érzése van az embernek mintha gitározna. -
amdrula #156 Én játszom mind a kettővel, de nekem meg a 3 jön be jobban :p
Vagyis inkább csak játszanék mert kölcsönadtam a gitáromat... :( -
Jissi #155 Játszott valaki a második résszel a harmadik után? Bár jobb pontokat kapott mint a 3, de szerintem valami vérgáz a soundtrackje, semmi motiváció nincs benne hogy végigjátsszam. Nem értem miért kell minden bandának a legrosszabb számait berakni egy ilyen játékba.
Találtam hozzá egy custom made lemezt, tele van jobbnál jobb számokkal, ilyennek kellett volna lennie eredetileg.
Metallica - Unforgiven, Aerosmith - Walk this way, Dude looks like a baby, ZZTop - Gimme all your loving, ACDC -Thunderstruck,Highway to hell, Guns - Paradise city, Nirvana - Smells like teen spirit, Beastie Boys - Fight for your right, stb ... -
Jissi #154 Pusztán élvezeti. -
Lyan Kyj #153 nem star-power-es hosszú hangoknál a whammynak pusztán élvezeti értéke van, vagy valamivel több pontot is ad? -
#152 GH Aerosmith -
Verseghy #151 Nemlehet. Külföldi oldalakról lehet rendelni, de kevesen szállítanak magyarországra akik meg szállítanak azok meg nagyon drágán. -
kilcsir #150 lehet venni ps2höz külön gitár kontrollert?Hol? -
#149 Van valami mód amivel + zenéket lehet hozzáadni a Xbox 360 -hoz?Mert a Pc verzióhoz tudom,hogy lehet,de Xbox-hoz??? -
amdrula #148 Konzolon egyszerűbb, mert gamepaddal nem kell pengetni. -
Axl Rose #147 Mediumon is mégignyomtam az összes számot bill.-el,
és mind 90% körül sikerült.
Figyelni kell, bár sörözés közben eléggé romlott az átlagom
Hardon már nem megy bár nem is nagyon erőltettem... -
amdrula #146 Frászt, mediumban teljesen profin lehet játszani.
Hardon 3-4 szám kifogott rajtunk (pl. One amikor bedurvul, lehetetlen olyan gyorsan nyomogatni a zöldet :D), de a legtöbb megcsinálható egész jól.
BTW szerintem még mindig jobb lennék gamepaddal, mint gitárral :D
Mindenesetre hülyeség megvenni gitár nélkül. -
Csokis #145 Ettől féltem. Na mind1, ksözönöm a válaszokat! -
#144 szerintem nem lehet gitár nélkül max easyban -
szando #143 nem, gitárral összehasonlíthatatlanul jobb.. -
#142 Bécsben Media Marktban láttam PC-s verziót gitárral 100 Euróért. -
Csokis #141 Gondolkodom, hogy megveszem a játékot (a GH3-at), de gitár nélkül. Lehet gitár nélkül is (jól) játszani? -
Anubisk #140 Hellosztok
Mo.-n hol lehet kapni GH3-at gitárostul mindenestül PC-re? -
szando #139 1 hónapot csak tudtok már várni :P
bár az az érzésem hogy magyarországon nemigen lehet majd kapni külön gitárt.. -
#138 Kurvasok, néztem én is. Kb 3szor annyi mint a gitár :D
Amúgy ezek ilyen utángyártott gitárok, és azt írják róla hogy nem a legjobb -
#137 És innen meg is tudom rendelni?Ha igen akkor mennyi kb a posta költség? -
Jissi #136 http://www.play-asia.com/paOS-13-71-88-77-a-49-en-15-guitar-70-1t1v.html
http://www.play-asia.com/paOS-13-71-88-77-c-49-en-15-guitar-70-2eir.html -
Jissi #135 http://www.play-asia.com/paOS-13-71-88-77-4-49-en-15-guitar-70-1t1u.html -
Coast #134 Hát igazságszerint PS2-re kellene.