733
Guitar Hero
  • partizan182
    Nekem lett egy állandó bőrkeményedésem a bal hüvelykujjamon a sok GH-tól. Drog.

Első a legjobb, viszont a kettőben van koop (második gitár kötelező, új értelmet kap a játék).
  • Tinman #172
    Basszus egész hétvégén GH-ztam, a középső ujjammal már a billentyűzet lenyomása is fájdalommal jár :-/

1. részt kivégeztem easyn és mediumon, a 2. rész kb. 50%-a van meg /szar számok vannak benne... 2-3 jó, a többi gáz/, a 3. rész meg 75%-ig van meg.

Az első rész tetszik eddig a legjobban.
  • Verseghy
    Fogása ugyanaz. Annyi a jobb benne, hogy nincs zsinorja.
  • Tinman #170
    Igen, az 1. résszel játszogatok most, a 3. egyelőre pihen, aztán tolom majd a 2. rész, majd az 80-asokat, lesz feladat :-)
  • Banyapapa
    gh2 gitarirányitoval nem volt bajom ,meg valahogy 1-2 rész jobban fekszik.
    dragonforce meg tarkolövés nekem,még mediumon is
  • Tinman #168
    Régi gitár fogása jobb?
    Most toltam vele egy 3 órát, de szétszakad a csuklóm.

Bmeg ez a Killer Queen iszonyat nehéz... mondjuk a Queen amúgy is kedvencem sejtettem, hogy Brian May ritmusát nem leszek képes felvenni egy kicsit sem... hát így lett :-D
  • Verseghy
    Nekem is van egy ugyanilyenem, meg egy Rock the 80's és a régi controller szerintem jobb.
  • Tinman #166
    Megjött... nem gyenge kis pakk. Évekig elleszek vele :-)))
  • Tinman #165
    Ja, még annyi, hogy elsőre controllerrel próbáltam, hát mit mondjak baromi nehéz volt... mediumon még el lehet lavírozni, de a felett már képtelenség egyszerre annyi hangot időben lefogni.
  • Tinman #164
    Holnap érkezik GH 3 + wireless gitár. ÚÚÚÚúúúú de várom már

Ja, amúgy 2 napja még nem érdekelt se a GH se semmi ilyesmi... tegnap viszont kölcsön kaptam egy GH1-et + gitár... éjjel 3-kor a szomszéd becsönget ezzel: Bmeg, már k.-ra unom az Iron Man-t, nyomjál már valami mást is :-DDDDDDDD
    Pedig egész nap melóztam ^^

Ma reggel felébredve már rendeltem is meg a cuccot, holnapra itt is lesz, ráadásul baráti 18k áron, bontatlan :-)
  • szando
    Azt hiszem hogy elértem a maxot sajnos a játékban amit tudok.. Expert Cult of Personality, amit egyszerűen nem tudok megcsinálni. Valami tipp valakitől?
  • andromed
    szerintetek melyik a leghezebb zene a GH 2-ben?
  • AntiHero
    Nem lehet.
  • partizan182
    Sehogy. Warez módon talán (GH2-be biztosan lehet számokat cserélegni, 3-ban nem tudom), de ott is simán 6-7 óra munka egy-egy dal megszerkesztése, és nem is lesz különösebben jó az esetek nagytöbbségében.
  • kalimpa
    Üdv!

Megvan a Gh3 bolti változata gitárral. Hogyan lehet saját zenéket hozzáadni? Nem letölteni, hanem ami nekem van mondjuk számítógépen, azokat a játékba belerakni.
  • amdrula
    Lol kicsit félreolvastam.
  • partizan182
    A 360-as verzában a 9 új dallal kiegészítve már egész tűrhető a GH2 felhozatala (Life Wasted, Dead, R&R coochie-kuu vagymi...).

Egyébként azt is meg lehet szeretni, de tény hogy a harmadik rész erősebb dalokban. A GH2 viszont érzésre sokkal jobb, kisebb a margin of error emaitt jobban olyan érzése van az embernek mintha gitározna.
  • amdrula
    Én játszom mind a kettővel, de nekem meg a 3 jön be jobban :p
    Vagyis inkább csak játszanék mert kölcsönadtam a gitáromat... :(
  • Jissi
    Játszott valaki a második résszel a harmadik után? Bár jobb pontokat kapott mint a 3, de szerintem valami vérgáz a soundtrackje, semmi motiváció nincs benne hogy végigjátsszam. Nem értem miért kell minden bandának a legrosszabb számait berakni egy ilyen játékba.

Találtam hozzá egy custom made lemezt, tele van jobbnál jobb számokkal, ilyennek kellett volna lennie eredetileg.

Metallica - Unforgiven, Aerosmith - Walk this way, Dude looks like a baby, ZZTop - Gimme all your loving, ACDC -Thunderstruck,Highway to hell, Guns - Paradise city, Nirvana - Smells like teen spirit, Beastie Boys - Fight for your right, stb ...
  • Jissi
    Pusztán élvezeti.
  • Lyan Kyj
    nem star-power-es hosszú hangoknál a whammynak pusztán élvezeti értéke van, vagy valamivel több pontot is ad?
  • Ceko
    GH Aerosmith
  • Verseghy
    Nemlehet. Külföldi oldalakról lehet rendelni, de kevesen szállítanak magyarországra akik meg szállítanak azok meg nagyon drágán.
  • kilcsir
    lehet venni ps2höz külön gitár kontrollert?Hol?
  • Ceko
    Van valami mód amivel + zenéket lehet hozzáadni a Xbox 360 -hoz?Mert a Pc verzióhoz tudom,hogy lehet,de Xbox-hoz???
  • amdrula
    Konzolon egyszerűbb, mert gamepaddal nem kell pengetni.
  • Axl Rose
    Mediumon is mégignyomtam az összes számot bill.-el,
    és mind 90% körül sikerült.

Figyelni kell, bár sörözés közben eléggé romlott az átlagom

Hardon már nem megy bár nem is nagyon erőltettem...
  • amdrula
    Frászt, mediumban teljesen profin lehet játszani.
    Hardon 3-4 szám kifogott rajtunk (pl. One amikor bedurvul, lehetetlen olyan gyorsan nyomogatni a zöldet :D), de a legtöbb megcsinálható egész jól.
    BTW szerintem még mindig jobb lennék gamepaddal, mint gitárral :D

Mindenesetre hülyeség megvenni gitár nélkül.
  • Csokis
    Ettől féltem. Na mind1, ksözönöm a válaszokat!
  • HAF Rigel
    szerintem nem lehet gitár nélkül max easyban
  • szando
    nem, gitárral összehasonlíthatatlanul jobb..
  • Tibor
    Bécsben Media Marktban láttam PC-s verziót gitárral 100 Euróért.
  • Csokis
    Gondolkodom, hogy megveszem a játékot (a GH3-at), de gitár nélkül. Lehet gitár nélkül is (jól) játszani?
  • Anubisk
    Hellosztok

Mo.-n hol lehet kapni GH3-at gitárostul mindenestül PC-re?
  • szando
    1 hónapot csak tudtok már várni :P
    bár az az érzésem hogy magyarországon nemigen lehet majd kapni külön gitárt..
  • DarkJedi
    Kurvasok, néztem én is. Kb 3szor annyi mint a gitár :D
    Amúgy ezek ilyen utángyártott gitárok, és azt írják róla hogy nem a legjobb
  • Ceko
    És innen meg is tudom rendelni?Ha igen akkor mennyi kb a posta költség?
  • Jissi
    http://www.play-asia.com/paOS-13-71-88-77-a-49-en-15-guitar-70-1t1v.html

http://www.play-asia.com/paOS-13-71-88-77-c-49-en-15-guitar-70-2eir.html
  • Jissi
    http://www.play-asia.com/paOS-13-71-88-77-4-49-en-15-guitar-70-1t1u.html
  • Coast
    Hát igazságszerint PS2-re kellene.