733
Guitar Hero
  • vki
    Én is azért akarom most megvenni, mert ami eddigi legjobb ajánlatot kaptam, az is 15K :S.
  • xido
    Jómagam haverokkal x360-on nyomjuk mindkettőt,tökéletesen működik a GH:WT cucc az RB-hez...
    otthon ps2-vel vagyok,csak gitáros GH:WT-t vettem és szépen megy azon is RB-vel...az árak valóban kemények ha csak külön gitárt akarunk szerezni..
  • vki
    Akkor hétfőn megveszem. Remélem lesz még a Médiában, de biztos ami biztos, ma elrakatom :P.
  • partizan182
    Igen, vezetékes jó PC-hez is. Bár még sosem próbáltam...

Akinek van kedve egy kis GH:WT vagy RB2 multira vegyen fel liveon :)

Hard-expert körüli szinten mozog a bandánk gitárban, dob még csak medium-hard...
  • partizan182
    7k
  • vki
    Nem a LesPaul gitár van hozzá, hanem a fehér, és vezetékes. A ps3-hoz van vezeték nélküli LesPaul. Mellesleg a vezetékes használható PC-hez is igaz?

Gondolkodtam rajta, hogy veszek többet, és felrakom vaterára XD. De inkább hagyom :P

Remélem vasárnap még lesz :S. Ma nem volt rá pénzem :(
  • Victor1103
    Egyébként mennyi az az annyi?
  • Victor1103
    Ha tippelhetek akkor Media Markt :O
  • amdrula
    MediaMarkt
  • bigrob
    müxik de miaz a mm???
  • partizan182
    "Most láttam MM-ban Debrecenben Guitar Hero III-at gitárostól 10e-t. Az a mai viszonylatban jónak számít? "

NAGYON jónak számít. Én lancskor 24-ért vettem :) GH3-mas Les Paul gitár minőségi darab, nehogy otthagyd.

"A rock band használható GH-s gitárral "

Tökéletesen működik vele. Még jobb is, mintha a RB-s gityót használnád, mert az annyira nem fain.
  • vki
    Hello! Engem is érdekelne egy GH gitár XBOX360-ra. Lehet vezetékes, vagy vezeték nélküli!

Más: Most láttam MM-ban Debrecenben Guitar Hero III-at gitárostól 10e-t. Az a mai viszonylatban jónak számít? (merthogy gitárt külön rohadt nehéz találni, meg az drága is).

Megint másik: A rock band használható GH-s gitárral (lehet, hogy hülyeséget kérdeztem :P)

Előre is köszönöm a válaszokat!
  • partizan182
    Nem forgalmazzák hivatalosan, max sufnihelyről Wiennából jódrágán. Én apróneten találtam a felszerelésemet, és végre tegnap megérkezett a RB2!

Átmásoltam az első rész számait. Letöltöttem a 20 ingyenes DLC dalt amit adnak hozzá. 150 DAL! Jipí.

BTW a Rock Band keresztbe-hosszába veri a GH címeket (pedig azis nagyonjóám). Aki teheti, ne hagyja ki.

Ja, a RB1 ezzel eladósorba került ha valakit érdekelne (EU verza X360-ra).

• bigrob
    M.o-on nincs rock band bolt???
  • bigrob
    ha van még vkinek eladó xbox 360os sh gitárja kéne a haveromnak szal ha vkinek van írjon a mailemre:
    [email protected]

előre is kösz Robi
  • bigrob
    jó üzlet volt waczkor!
  • amdrula
    XBL/PSN.
  • gumci
    üdv mindenkinek!
    hogyan és honnan lehet a GH3hoz egyedi számokat leszedni
    ??
  • bigrob
    muxik de küldd el a mailemre h h csináltad bigrob95 KUKAC tvn PONT hu
  • Rusnyi
    Csináltattam :)

És a HG aerosmith-es gitár működik gh 3hoz/4 hez?
  • amdrula
    Igen (még mindig).
  • bigrob
    Rusnyi hogy csináltad a neved?

én is bírom WWE-t (főleg x-boxonXD)
  • bigrob
    gh3as gitár működik a 4el meg majd a kövikkel???
  • Rusnyi
    Hello

Valaki leírná, hogy hogyan tudom kiírni ps2-re, mert 8 gb-s a file..
    köszi
  • Waczkor
    Ha esetleg érdekel vkit,van egy World Tour Guitar Solo packem,tehát Guitar Hero World Tour jaték XBOX 360(karcmentes),valamint egy vezeték nélküli World Tour gitár.Matricák,vállpánt,garancia papirok minden megvan,saját dobozában.Összesen egyszer használtam,semmi baja,kell a pénz másra ezért szeretnék gyorsan megszabadulni tőle.
    Külön-külön a játék maga 9500FT,a gitár 14000FT,egyben 20000ért elvihető.
    Akit érdekel,küldjön privátot.

• viso 007
    Szia!

Ment a mail!

Üdv:
    viso
  • peti79
    Ha van gitárod, akkor tudod tört játékkal és eredetivel is használni. Legolcsóbban úgy tudsz szerintem gitárt venni, ha használtat veszel. Itt például hirdetnek is egyet. Ha boltban veszel gitárt, akkor ahhoz kapsz játékot is.
  • Gabaaa
    Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni hogy ha vennék egy gitárt az x360-asomhoz tört GH-játékkal tudnék játszani? vagy eredeti játék kell hogy tudjam csatlakoztatni a gitárt? Tudnátok olyan helyet ajánlani nekem ahol a legolcsóbb a gitár? számít h milyen fajta? csak úgy lehet gitárt venni h eredeti játékot adnak hozzá? Köszönöm a válaszokat!
    Üdv:Gabaa@
  • norberto67
    Szia!

Ha megvan még engem érdekelne 1.

Norbi
    [email protected]
  • Lateralus
    jó mindhez.
    nekem is van. GH3, GHWT és RB1-el kipróbálva.
  • wik86
    sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy az X-plorer fajta fehér vezetékes gitár, asszem a gh 2-höz lett kiadva, az jo a gh3-hoz illetve a wt-hez, és még esetleg a rock bandhez is??

Köszi a válaszokat.

Hali
  • partizan182
    100%

RB2-t honnan tudod beszerezni? Hónapok óta keresem, de sehol sem lehet kapni csak amcsi ps3-as verzát.

Online boltok meg még csak véletlenül sem küldenek játékot Bantuland-re (Mo).
  • Cortex
    Kössz az infót... És akkor gondolom a RB2-vel is működnek...
  • partizan182
    Működik szépen (Rockband1 + Xplorer + Les Paul kombóval napi szinten tesztelve boxon :) ).
  • Cortex
    Helló emberek!
    Lenne egy olyan kérdésem, hogy a Rock Band, illetve a Rock Band 2 működik-e Guitar Hero gitárral boxon (egy Aerosmith-es és egy World Tour-os gitárom van).
  • Bhalage
    jaja gitar nelkul guitarhero az nem az igazi !!!

mielobb szerezz egyet :D
  • Tibi7
    Hát jó. Arra rájöttem h szopó, csak jó lenne már valami új zene. Jól kibasztak a néppel, h csak gitárral lehet nyomni a WT-t. Majd vmikor veszek egyet valahogy. Köszi szépen segítséged, további jó GH-zást!
  • partizan182
    Lehet szerkeszteni a számokat (akár mauáliasn pöttyözni is), de macerás, nem mindig működik jól, és sztem a WT-ból nem is lehet csak simán áttranszferálni semmit (max ha a gitár tabokat tartalmazó file-okat valahogy kinyered, biztos van erre módszer). De nem éri meg vele szenvedni, mert tényleg rengeteg vele a szopó (pl a szám hossza fixre van lőve, ha sikerül is kicserélned a tabot és a zenét, a hossz ugyanakkora marad).

Gitár pedig kötelező, nem tudod miből maradsz ki, ha így is élvezed az remek, de az élmény összehasonlíthatatlan.

Szal tessék gyűjteni, spórolni, hiddel megéri.
  • Tibi7
    Abban nem kételkedem h gitárral sokkal jobb, de én kontrollerrel is nagyon élvezem, és ki sem tzdok szálni előle. De most a gitár miatt nem fogok venni egy pakkot 20körüli pénzért, használtat tuti nem veszek, maga a gitár meg 12ezer újbe, ennél olcsóbbat nem láttam. Jelenleg pedig máhova kell tennem a pénzem. Csak úgye láttam angol leirásokat h hogyan lehet szerkeszteni a számok listáját, de az olyan bonyolult volt h nem értettem. De valahogy tuti ki lehet szedni a 4 ból a zenéket, csak én ezehez hülye vagyok.
  • partizan182
    Ezt így sehogy. Venned kel gitárt, anélkül úgysincs SEMMI értelme (szerintem páran meg tudnak ebben erősíteni).