733
Guitar Hero
-
#293 Hali!Olvastam hogy mikor megjelent a world tour októberbe akkor nagyon hamar befuccsoltak a dobok meg ami még rosszabb maga a gitár is.Mostanába vett vki wolrd tour gitárt vagy akár dobot?Vannak vele problémák?Remélem hogy ezek csak a kezdetleges verzióra voltak igazak és azóta az activision orvosolta a hibát.:/ -
#292 Szevasztok!
Ha valakinek van vezeték nélküli hibás Kramer gitárja PS2 re és eladná a vevőegységet, akkor privátban írjon már rám lécci! -
bigrob #291 urobe haggyad a konzolvilágot én is rendeltem 1 hónapja és nekem azt mondták h nem is lesz h rohaggyanak meg 2X bekellett mennem a városba h rohaggyanak meg!!! -
ThomasTheKoRner #290 Sőt..az se elég ha maga a játék eredeti,ugyanúgy kitiltják a gépet,ha az gányolva van.
Nem a szoftvert ellenőrzi az MS,hanem a dvd meghajtó FW-jét. -
partizan182 #289 "eredeti példányt gondolom ez xbox live vagy a PSlive vagy mi bevizsgálja és ellenőrzi,amint felmész online"
Nem vizsgál semmit, PS3-on ugye még nincs warez, Boxon pedig a konzolodat mint olyat tiltják ki az online rendszerből (egyedi ID alapján nem lehet visszacsinálni) ha látják hogy meg van törve.
Vegyetek eredetit! -
xido #288 Ez pontosan így igaz,kivétel ez alól a PS2 verzió...eredeti példányt gondolom ez xbox live vagy a PSlive vagy mi bevizsgálja és ellenőrzi,amint felmész online -
szdaniel94 #287 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem:
Az eredeti Guitar Hero 3 miben különbözik a nem eredetitől?
Úgy hallottam az eredeti játékkal lehet online játszani (akivel akarunk), és vannak letölthető tartalmak: rengeteg letölthető játszható zeneszám.
Igaz ez... így van?
Előre is köszi a választ. -
#286 Áh nem igaz. Nincs náluk készleten. Tipp esetleg, hogy honnan lehetne beszerezni? -
#285 Köszi a választ! -
Lateralus #284 Neve és ára alapján ez a vezeték nélküli.
A képen mondjuk egy Wii-s doboz van, de mindegy...
Minden GH+RB változattal megy. -
#283 ...
a zárójelek miatt nem tudja megjeleníteni a linket:S
Szóval a Konzolvilágon láttam ezt:(csak a neve, nem próbálkoztam linkeléssel)
Xbox 360 Guitar Hero wireless Les Paul Controller 16500Ft -
#282 Áh nem jó a link :S
Ez lenne az:
http://www.konzolvilag.hu/index.php?data[subpage]=gamepage&data[cat_id]={{cat_id}}&data[prod_id]=582 -
#281 Hali!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a Konzolvilágtól rendelt-e már valaki? Megbízhatóak?
=gamepage&data[cat_id]={{cat_id}}&data[prod_id]=582]Erre a gitárra gondoltam
Ez ugye vezeték nélküli?
Esetleg tudtok más helyet, ahonnan lehetne még rendelni és ettől nem drágább?
A warez-es "gitáros játékkal működik? (GH3, Aerosmith, World Tour; Rock Band 1-2) Kérlek minél előbb válaszoljatok, mert születésnapra lenne és hát egyre közeledik :D
Előre is köszi a válaszokat! -
szdaniel94 #280 Olvasgattam kicsit, és még hozzátenném, hogy bármilyen Xbox-hoz való gitár jó lenne. Vezeték nélküi biztosan. A vezetékesről továbbra is ugyanaz a véleményem, ami edddig: az esetleges eladó kérem győződjön meg róla, hogy PC-n működik (monen oldalon az írják, hogy elméletileg jó, de sehol sem olvastam még alátámasztást. -
bigrob #279 nemtalálom :'( -
szdaniel94 #278 Sziasztok!
Eddig PC-n mediumon nyomtam a GH3-at, GH: Aerosmith-t billentyűzettel, de már majdnem hogy hiba nélkül megy az össszes szám. Ekkor gondoltam azt, hogy mehet a móka hard-on is, csak ekkor ütköztem nehézségekbe: ugye az F4 és az F5 között van egy nehézségeket okozó hézag. Így mostanra eljutottam odáig, hogy jöhet a gitár!
Szóval ezúton szeretném megkérdezni, hogy esetleg van-e valakinek eladó gitárja, esetleg az eredeti GH3 játékkal (mert akkor mltizni is lehet online, meg úgy hallottam számokat is lehet letölteni)
Tehát keresek Pc-re gitárt (jó lenne, ha szép állapotban lenne, pánttal, esetleg matricákkal) Az eredeti játék nem fontos, később is meg tudom venni, de a gitár nagyon elkélne. Xbox 360-as gitár is jöhet, de kérem előtte győződjön meg róla az esetleges eladó, hogy PC-n is jó!
(ha még lenne egy ilyen külön lehetőség, akkor Les Paul girárt szeretnék, de lényegében ez már oly mindegy)
Szóval ha van itt egy olyan felhasználó, aki megszabadulna PC-n használható Guitar Hero-s gitártjától, kérem itt írjon:
[email protected] -
#277 Van olyan, hogy privát üzenetek az alap képernyőn balra fennt :P -
#276 köszi! -
bigrob #275 bocs de kiléptem és nemtom hol lehet megnézni újra :S -
Lateralus #274 Mind a három -
#273 Hali!Valaki felvilágosítana?Szetertnék hamarosan egy World tour packre beruházni dobostul mindenestül.Csak a rock band készletét már nem szeretném megvenni.Az lenne a kérdésem hogy a World tour packkel melyik kompatibilis az alábbiak közül?Rock Band 1,Rock Band 2, Ac/Dc live track pack. -
#272 Elolvastad a Privát Üzenetem? (Ha nem érdekel az ajánlat, akkor legalább annyit írjál, hogy fapapucs XD. -
bigrob #271 még mindig keresek haveromnak x-boxos gh gitárt!!! lehetőleg 3 v. 4 gitárt!!!
de a többiről is írhattok megkérdezem tőle!!! -
#270 Szia! Bocsánat, hogy csak így beírok, de nem látod, hogy mit írtam előtted 1 (ismétlem EGY)-gyel?
(A gyengébbek kedvéért:
"Mert hülye azért nem vagyok" == MediaMarkt
"Fukarság" == Saturn) -
Gabaaa #269 Szijasztok!
Aki tud guitar hero gitárt xbox360-hoz(játék is jöhet ha külön nem megoldható) az csörögjön meg ma és vissza is hívom, megvenném! Vagy valami jó helyet ahol max 15ért lehetne venni, akár valami haverod megválna tőle stb stb! Fontos lenne még ma! De ne valami szétkaszabolt szart:P:D Nah köszike! Csalán
Tel.: 06-30-472-4006
Nánási Gábor -
#268 Cső!
Nem PC-hez való, de PC-vel működő gitár az XBOX360-as (én azt használom). Tökéletesen megy, semmi gubanc. "Mert hülye azért nem vagyok"-ban 10e a vezetékes, "Fukarságban" pedig ennyi a vezeték nélküli, amihez kell még egy XBOX-os vevő. És persze jár hozzá egy GH3 is. -
Fary86 #267 Hali emberek!
Keresek PChez való gitár kotrollert minél olcsóbban. Érdekelne használt is új is, vagy ha tud valaki nekem ajánlani egy boltot ahol lehet külön kapni nem drágán azt is nagyon megköszönném. -
#266 PM ment ,) -
bigrob #265 keresek gh gitárt x boxra!!! -
xido #264 ezt hívom én korrekt ár/érték aránynak és összetett csomagnak!!!
gh ps2 -
#263 jah ps3-ra. -
#262 Van egy Guitar Hero III Legend of Rock szoftverem fóliásan és elcserélném bármelyik másik gitáros játékra. -
#261 Na, megvettem. Viszont hogy lehet beállítani, hogy PC-n a GH3 érzékelje a gitárt? Ugyanis windowban felismerte, de a GH3 nem :(.
Előre is köszi! -
xido #260 igen..sőt Rockband-el is fog -
#259 Guitar Hero III: Legends of Rock + Wireless Gitár "fukaréknál meg a hülye azé nem vok-éknál" 10k :D
A GH3 gitár mükszik GH4-nél is? -
bigrob #258 ha van még vkinek eladó xbox 360os sh gitárja kéne a haveromnak szóval ha valakinek van írjon a mailemre:
[email protected]
előre is kösz Robi -
Lateralus #257 Kábelesen a PS2 saját csatlakozója, mint a kontrolerén. -
xido #256 GH:WT esetében rádiós
korábbi részeknél ps-kontroller csatlakozójú -
#255 A PS2-es verziójú gitáron milyen csatlakozó van? USB vagy az a PS2-es? -
xido #254 egyébként épp 1 hete anyáztam azon,hogy megkaptam a GH:WT-t ps2-re 1 gitárral x összegért...aztán pár nappal később másik bolt újra kapott GH3-at 2 gitárral!! néhány forinttal olcsóbbért:)