Guitar Hero
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
különben max boritékban küldhetnéd ki a pénzt ezért,vagy azért,és pl europán belül is vámköteles lenne 1-2 dolog.
ha egyáltalán szállitott valaki ide is.
Kint -szinte akárhol- majdnem a FELE! Viszont a saját szakmámban kint 3x-4x annyit keresnek mint én.
No comment.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Emberek... vegyük már észre, hogy a kapitalizmust választotta idehaza a többség, tessék mással foglalkozni, ha nem bírjátok az árversenyt.
Múltkor kerestem egy Morrowind GOTY-t.
Idehaza minden kereskedõ elhajtott azzal, hogy lejárt a licenc. De nekem most kell, mert én vagyok a VEVÕ. Ja, akkor megoldható 4.000 Ft.
Külföldrõl bontatlant vettem -tömegével van- 1200 FT+900 Ft postaköltségért és bizony Ausztráliából elõbb ideért, mint sok esetben magyar eladóktól. SZÉGYEN! De nem az én szégyenem.
Tessék észrevenni, hogy a magyar bérekhez, ezek a játék ill. kiegészítõ árak csak akkor passzolnak, ha jól megy a szekér. Ma M.o.-on max a politikusoknak megy jól a szekér ^^
NEM! Nem fogadom el azt az álláspontot sem, hogy "ha nem tudod magadnak megengedni, akkor mondj le róla, nem kötelezõ".
Igenis, jár mindenkinek a szórakozás lehetõsége, de nem MAGYAR árakon, mert abba belerokkanunk.
Csodálkozik itt a sok marha, hogy tombol a warez?
14-17.000 Ft-os konzoljáték árak mellett nem kell csodálkozni.
DE van alternatíva. Sokszor 3-4x olcsóbban kapok meg hibátlan, tökéletes kiadványokat más kapitalista országokból. Tessék észrevenni, hogy árverseny van, sokan vagytok és egyre többen zárhatjátok be a boltot, ha nem találtok ki valami értelmes megoldást.
Hogy ez nem a ti hibátok, hanem a magyar államé? Hát nem én választottam sem az egyik birka pártot, sem a másikat, sõt a nagy globalizációs kérdésekben is rendre nemmel szavaztam.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
Bár ellene beszélek, de szerintem külföld... iszonyat lehúzás megy idehaza, mocsok kalmár banda az összes.
(Fekete volt korábban, az itthonról.)

\"was all this for real or just some kind of hell 666 the Number of the Beast Hell and fire was spawned to be released\"
Vezetékes gitárt keresek PS2-höz de csak brand new érdekel!
Ötlet, hogy honnan tudom beszerezni?
Amúgy tényleg drog... már amennyiben a rockzene imádata az :-)
Elsõ a legjobb, viszont a kettõben van koop (második gitár kötelezõ, új értelmet kap a játék).
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
1. részt kivégeztem easyn és mediumon, a 2. rész kb. 50%-a van meg /szar számok vannak benne... 2-3 jó, a többi gáz/, a 3. rész meg 75%-ig van meg.
Az elsõ rész tetszik eddig a legjobban.
dragonforce meg tarkolövés nekem,még mediumon is
Most toltam vele egy 3 órát, de szétszakad a csuklóm.
Bmeg ez a Killer Queen iszonyat nehéz... mondjuk a Queen amúgy is kedvencem sejtettem, hogy Brian May ritmusát nem leszek képes felvenni egy kicsit sem... hát így lett :-D

Ja, amúgy 2 napja még nem érdekelt se a GH se semmi ilyesmi... tegnap viszont kölcsön kaptam egy GH1-et + gitár... éjjel 3-kor a szomszéd becsönget ezzel: Bmeg, már k.-ra unom az Iron Man-t, nyomjál már valami mást is :-DDDDDDDD
Pedig egész nap melóztam ^^
Ma reggel felébredve már rendeltem is meg a cuccot, holnapra itt is lesz, ráadásul baráti 18k áron, bontatlan :-)
-the invisible-
Megvan a Gh3 bolti változata gitárral. Hogyan lehet saját zenéket hozzáadni? Nem letölteni, hanem ami nekem van mondjuk számítógépen, azokat a játékba belerakni.
PSN: berghold
Egyébként azt is meg lehet szeretni, de tény hogy a harmadik rész erõsebb dalokban. A GH2 viszont érzésre sokkal jobb, kisebb a margin of error emaitt jobban olyan érzése van az embernek mintha gitározna.
Vagyis inkább csak játszanék mert kölcsönadtam a gitáromat... :(
Találtam hozzá egy custom made lemezt, tele van jobbnál jobb számokkal, ilyennek kellett volna lennie eredetileg.
Metallica - Unforgiven, Aerosmith - Walk this way, Dude looks like a baby, ZZTop - Gimme all your loving, ACDC -Thunderstruck,Highway to hell, Guns - Paradise city, Nirvana - Smells like teen spirit, Beastie Boys - Fight for your right, stb ...
1000/1000-200/200: 161 Folyamatban: Williams Collection, Carnival games, Dead Island, Angry Birds, WDSI,, Zombie Attack 2, The Oregon trail
1000/1000-200/200: 161 Folyamatban: Williams Collection, Carnival games, Dead Island, Angry Birds, WDSI,, Zombie Attack 2, The Oregon trail
GA-EP43-DS3L, C2D E7300, Geil 4GB DDR2, Sapphire Radeon HD3870 512MB GDDR4, Samsung HD322HJ 320GB, Samsung SH-S223Q, GMC R-2, Gigabyte Superb 460W
Asus P5WDH,C2D E6400,2X1Gb Kingmax 800,Nvidia 7600GS,400W FSP,
és mind 90% körül sikerült.
Figyelni kell, bár sörözés közben eléggé romlott az átlagom <#smile>#smile>
Hardon már nem megy bár nem is nagyon erõltettem...
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Hardon 3-4 szám kifogott rajtunk (pl. One amikor bedurvul, lehetetlen olyan gyorsan nyomogatni a zöldet :D), de a legtöbb megcsinálható egész jól.
BTW szerintem még mindig jobb lennék gamepaddal, mint gitárral :D
Mindenesetre hülyeség megvenni gitár nélkül.
http://card.mmos.com/psn/profile/ri/g/Rigel77/card.png
-the invisible-
PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)
Mo.-n hol lehet kapni GH3-at gitárostul mindenestül PC-re?
bár az az érzésem hogy magyarországon nemigen lehet majd kapni külön gitárt..
-the invisible-
Amúgy ezek ilyen utángyártott gitárok, és azt írják róla hogy nem a legjobb
Asus P5WDH,C2D E6400,2X1Gb Kingmax 800,Nvidia 7600GS,400W FSP,
http://www.play-asia.com/paOS-13-71-88-77-c-49-en-15-guitar-70-2eir.html