Guitar Hero

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen (még mindig).

PSN: berghold

Rusnyi hogy csináltad a neved?

én is bírom WWE-t (fõleg x-boxonXD)
gh3as gitár mûködik a 4el meg majd a kövikkel???
Rusnyi
Hello

Valaki leírná, hogy hogyan tudom kiírni ps2-re, mert 8 gb-s a file..
köszi

Waczkor
Ha esetleg érdekel vkit,van egy World Tour Guitar Solo packem,tehát Guitar Hero World Tour jaték XBOX 360(karcmentes),valamint egy vezeték nélküli World Tour gitár.Matricák,vállpánt,garancia papirok minden megvan,saját dobozában.Összesen egyszer használtam,semmi baja,kell a pénz másra ezért szeretnék gyorsan megszabadulni tõle.
Külön-külön a játék maga 9500FT,a gitár 14000FT,egyben 20000ért elvihetõ.
Akit érdekel,küldjön privátot.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

viso 007
Szia!

Ment a mail!

Üdv:
viso

Ha van gitárod, akkor tudod tört játékkal és eredetivel is használni. Legolcsóbban úgy tudsz szerintem gitárt venni, ha használtat veszel. Itt például hirdetnek is egyet. Ha boltban veszel gitárt, akkor ahhoz kapsz játékot is.
Sziasztok!

Azt szeretném kérdezni hogy ha vennék egy gitárt az x360-asomhoz tört GH-játékkal tudnék játszani? vagy eredeti játék kell hogy tudjam csatlakoztatni a gitárt? Tudnátok olyan helyet ajánlani nekem ahol a legolcsóbb a gitár? számít h milyen fajta? csak úgy lehet gitárt venni h eredeti játékot adnak hozzá? Köszönöm a válaszokat!
Üdv:Gabaa@
Szia!

Ha megvan még engem érdekelne 1.

Norbi
[email protected]
jó mindhez.
nekem is van. GH3, GHWT és RB1-el kipróbálva.

sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy az X-plorer fajta fehér vezetékes gitár, asszem a gh 2-höz lett kiadva, az jo a gh3-hoz illetve a wt-hez, és még esetleg a rock bandhez is??

Köszi a válaszokat.

Hali
100%

RB2-t honnan tudod beszerezni? Hónapok óta keresem, de sehol sem lehet kapni csak amcsi ps3-as verzát.

Online boltok meg még csak véletlenül sem küldenek játékot Bantuland-re (Mo).

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

Kössz az infót... És akkor gondolom a RB2-vel is mûködnek...

PC, PS2, XBOX 360 GAMERTAG: me and badman Badmanize yourself!

Mûködik szépen (Rockband1 + Xplorer + Les Paul kombóval napi szinten tesztelve boxon :) ).

Helló emberek!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a Rock Band, illetve a Rock Band 2 mûködik-e Guitar Hero gitárral boxon (egy Aerosmith-es és egy World Tour-os gitárom van).

PC, PS2, XBOX 360 GAMERTAG: me and badman Badmanize yourself!

jaja gitar nelkul guitarhero az nem az igazi !!!

mielobb szerezz egyet :D

anti hero

Tibi7
Hát jó. Arra rájöttem h szopó, csak jó lenne már valami új zene. Jól kibasztak a néppel, h csak gitárral lehet nyomni a WT-t. Majd vmikor veszek egyet valahogy. Köszi szépen segítséged, további jó GH-zást!
Lehet szerkeszteni a számokat (akár mauáliasn pöttyözni is), de macerás, nem mindig mûködik jól, és sztem a WT-ból nem is lehet csak simán áttranszferálni semmit (max ha a gitár tabokat tartalmazó file-okat valahogy kinyered, biztos van erre módszer). De nem éri meg vele szenvedni, mert tényleg rengeteg vele a szopó (pl a szám hossza fixre van lõve, ha sikerül is kicserélned a tabot és a zenét, a hossz ugyanakkora marad).

Gitár pedig kötelezõ, nem tudod mibõl maradsz ki, ha így is élvezed az remek, de az élmény összehasonlíthatatlan.

Szal tessék gyûjteni, spórolni, hiddel megéri.

Tibi7
Abban nem kételkedem h gitárral sokkal jobb, de én kontrollerrel is nagyon élvezem, és ki sem tzdok szálni elõle. De most a gitár miatt nem fogok venni egy pakkot 20körüli pénzért, használtat tuti nem veszek, maga a gitár meg 12ezer újbe, ennél olcsóbbat nem láttam. Jelenleg pedig máhova kell tennem a pénzem. Csak úgye láttam angol leirásokat h hogyan lehet szerkeszteni a számok listáját, de az olyan bonyolult volt h nem értettem. De valahogy tuti ki lehet szedni a 4 ból a zenéket, csak én ezehez hülye vagyok.
Ezt így sehogy. Venned kel gitárt, anélkül úgysincs SEMMI értelme (szerintem páran meg tudnak ebben erõsíteni).

Tibi7
Valaki #211-re???
szorzó csak akkor van ha 2 vagy több ember behúzza a star powert. namost ha ketten játszol akkor csak x2 érhetõ el...

-the invisible-

Tibi7
Helló mindenki!
Én magam ps2-n tolom a guitar herot, kontrollerrel. Sajnos mikor beraktam a world tourt, csalódva láttam , h kontrollerrel nem lehet játszani, most meg nem fogok gitárra költeni az tuti. Így érdekes dolgok születtek meg a fejemben. Szerintetek meg lehet azt oldani, h a world tourból kiszedem a számokat, és átpakolom a guitar hero 3 számai helyére, és aztán kiirjam úgy???? Hogy lehetne ezt kivitelezni? Valaki tud segíteni? Elõre is köszi.
na amugy koszi, akkor megveszem majd, csak ilyen jatek+gitar kiszerelesben .. ez lesz a 3ik GH gitarom :D lassan rakhatom fel a falra a gyujtemenyt ^^

anti hero

ezt hogy erted, mi lett elcseszve?

anti hero

viszont a pontozás eléggé el lett cseszve sajnos :(

-the invisible-

Bármilyen összeállításban (1,2,3,4 játékos, akármilyen hangszerrel) játszhatod.
Ha egyedül játszod, akkor Band módot nem indíthatsz, csak ennyi a megkötés (Single és Training lehet), 2 játékossal már Band mód is mehet.

guitar hero world tour megvan vkinek (nekem wii-m van)

azt szeretnem kerdezni, hogy egyedul is, vagy csak mondjuk 2 gitarral (normal+bass) is normalisan lehet-e jatszani, es minden funkcio mukodik es minden szám, vagy van olyan tartalom ami csak 4esben megy? :(

anti hero

viso 007
Sziasztok!

Van két eredeti bontatlan Guitar Hero: Aerosmith játékom x-box360-ra esetleg hátha érdekelne valakit(a gitár miatt vettem meg)! 7eFt/db!

Üdv:
viso

Helló

Engem csak egy gitár érdekelne ha van.
balcooo
szevasztok!

GH World Tourt szeretnénl 4esben nyomni, igy szükségünk van egy plusz gitarra. Van ötletetek, hol lehet game nélkül kapni gitárt? Mármint raktárrol, nem rendeléses úton - merthogy szilveszterkor már kéne :)

Konzolstudiot, -világot csekkoltam, de a sitejukon nem találtam.

köszke

zippofcy
Van egy eladó bontatlan Guitar Hero World Tourom x360ra (karácsonyra kaptam, de inkább a full szetteset tartom meg :D ) ha vkit érdekel, meg egy szintén bontatlan Aerosmith PS2re (ezt meg csak a gitár miatt vettem meg anno, hogy a GH1-el, Rock the 80's-el, meg Rock Band Track List 1-el is tudjak nyomni, de Aerosmith megvan x360on is, nem kell PS2re)

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2õt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

zippofcy
50500 HUF házhozszállítással az 576-tól. Ha a boltjukba bemész akkor 55. Abszurdisztán.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2õt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

zippofcy
A PS2-es Aerosmith gitárom pont ilyen mint a képen a fekete.

zippofcy
Annak örömére hogy már három különbözõ GH gitárral is rendelkezem itt egy kis összehasonlítás:

GH2 vezetékes gitár (x360): a leggagyibb, recsegõ mûanyag, könnyû, egyszer már javítani is kellett (1 év intenzív használat után duplán kattintott lefelé). A legnagyobb baja a vékony nyak: emiatt a hüvelykujjam bizonyos idõ után elkezd fájni. Elõnye: nincs lag a vezeték miatt.

GH: Aerosmith wireless gitár (PS2): fogásra a LEGJOBB, sokkal nehezebb, vezeték nélküli ezért kényelmesebb de cserébe 25 ms lagot kellett beállítanom (igaz ez PS2esre van, szal lehet x360on nem kéne) hogy ugyanolyan gyors legyen a reakcióm vele mint a GH2 vezetékessel. A nyakán a gombok közelebb vannak, plusz a nyaka is sokkal vastagabb, ezért a akár 6 órát is bírom vele nyomni hüvelykujj fájdalom nélkül. Nálam ez a nyerõ, csak kár hogy fekete ezért alig látszanak rajta a matricák. Meg hogy a 3 közül egyedül ezt nem tudom rendesen megtámasztani a combomon (ülve nyomom, mint a normálisabb egyének, ugye :D ) a kialakítása miatt.

GHWT wireless (x360): a legnehezebb, a legjobban összerakott. Az elõlapja cserélhetõ, meg olyan szép hogy nem volt szívem matricát rakni rá. A pengetõje messze a legjobb: fele akkora az útja mint az elõzõ kettõnek, ezért -egyedül ezzel- könnyen lepengetem mikor fél percig a legszorosabban egymás után jönnek a hangjegyek. Cserébe a hangja nem a legjobb, sima mikrokapcsoló kattanása van, nem az a mélyebb hang mint a másik kettõnek. Ami miatt nem tökéletes az a nyaka: vékonyabb mint az Aerosmith gitárnak, ezért ezen is megfájdul a hüvelykujjam 1-2 óra után.
Nem vettem észre hogy lagosabb lenne mint a GH2 wired, de azért 10 ms video lagot beállítottam neki biztos ami fix.

Ja mind x360on mind PS2õn az összes gitáros játékkal kompatibilis az összes gitár (konzolok között persze nem).

Legközelebb: RB - GHWT - RB2 dob összehasonlítás.

Igen, játszhatók.
Nekem még GH1 gitárom van PS2-höz.
Bármelyik újabb PS2-es GH-val mûködik.

Ha PS2õn akarod tolni azokat is, akkor szinte 100% hogy igen, meg talán még a RockBandek is. (sosem volt PS2õm, még nézz utána azért) :P

Azt szeretném kérdezni, hogy a ps2es Guitar Hero Rock the 80's gitárral játszhatóak az új játékok is(GH 3, World Tour)?
A választ elõre is köszi
D4N1

Lui76
Ahh nem néztem ide korábban :(
Melyik fajta vezetékes gitárod volt/van ?
Nem találtam infót sehol , bízva hogy jó lesz PC-hez
megrendeltem egy XBox360 Explorer vezetékes gitárt 14+pk volt teljesen új.
És minden extra mûvelet nélkül jó is Pc-re ,simán felismerte, végre van coop.

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

A vezetékével (usb)... Mûködik.
Licencehez a játékhoz kapott kódot kell beírni valószínûleg...

és még egy kérdés: Az Xbox 360-as Guitar hero konzolt (vezetékes) mivel lehet rákötni pcre, mûködik-e a guitar hero 3-al?
guitar hero 3 és pc-n játszanánk
hy
online-on szeretnék játszani barátaimmal, de nem tudom a licence-hez mit írjak. tud vki segíteni?
üdv
Vkit lehet erdekel - Sorry ha zavartam- :
Elado Guitar Hero II gitar, es eredeti jatekom.

A gitar meg a \"drotos\" verzio, ellenben mukodik mindennel PC-n, Xboxon egyaranat, Rockband 1-2, Guitar Hero 1-2-wordtour, Guitar Zero,... jatekokkal.
erd.: aribazsy kukkac gmail pont com
Wii-hez van gitáron és alul van valami telefonajzatra hasonlító dugója, az mire való? A többi is van olyan?

Nincs valakinek eladó GH3 Wii-re vagy elcserélné?Elég lenne csak a szoftver is.
akyyy
mediamark tuti

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Sziasztok,

Valaki tudja hogy GH world tour-t kellékekkel (dab, gitár, mikrofon) hol lehet kapni majd?

-the invisible-

Banyapapa
vámosoknak kell résen lenniük,nem nekem <#buck>
de szerintem vám,meg forgalmi adó máshol is van (csak lehet kisebb cseppet:P)

Tinman
Aham... meg a VÁM meg az ÁFA amit utána fizetsz, ha nem vagy résen.
Szánalom egy ország ez.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.