Guitar Hero
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN: berghold
én is bírom WWE-t (fõleg x-boxonXD)
Külön-külön a játék maga 9500FT,a gitár 14000FT,egyben 20000ért elvihetõ.
Akit érdekel,küldjön privátot.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
Azt szeretném kérdezni hogy ha vennék egy gitárt az x360-asomhoz tört GH-játékkal tudnék játszani? vagy eredeti játék kell hogy tudjam csatlakoztatni a gitárt? Tudnátok olyan helyet ajánlani nekem ahol a legolcsóbb a gitár? számít h milyen fajta? csak úgy lehet gitárt venni h eredeti játékot adnak hozzá? Köszönöm a válaszokat!
Üdv:Gabaa@
nekem is van. GH3, GHWT és RB1-el kipróbálva.
Az lenne a kérdésem, hogy az X-plorer fajta fehér vezetékes gitár, asszem a gh 2-höz lett kiadva, az jo a gh3-hoz illetve a wt-hez, és még esetleg a rock bandhez is??
Köszi a válaszokat.
Hali
RB2-t honnan tudod beszerezni? Hónapok óta keresem, de sehol sem lehet kapni csak amcsi ps3-as verzát.
Online boltok meg még csak véletlenül sem küldenek játékot Bantuland-re (Mo).
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
PC, PS2, XBOX 360 GAMERTAG: me and badman Badmanize yourself!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a Rock Band, illetve a Rock Band 2 mûködik-e Guitar Hero gitárral boxon (egy Aerosmith-es és egy World Tour-os gitárom van).
PC, PS2, XBOX 360 GAMERTAG: me and badman Badmanize yourself!
mielobb szerezz egyet :D
anti hero
Gitár pedig kötelezõ, nem tudod mibõl maradsz ki, ha így is élvezed az remek, de az élmény összehasonlíthatatlan.
Szal tessék gyûjteni, spórolni, hiddel megéri.
-the invisible-
Én magam ps2-n tolom a guitar herot, kontrollerrel. Sajnos mikor beraktam a world tourt, csalódva láttam , h kontrollerrel nem lehet játszani, most meg nem fogok gitárra költeni az tuti. Így érdekes dolgok születtek meg a fejemben. Szerintetek meg lehet azt oldani, h a world tourból kiszedem a számokat, és átpakolom a guitar hero 3 számai helyére, és aztán kiirjam úgy???? Hogy lehetne ezt kivitelezni? Valaki tud segíteni? Elõre is köszi.
anti hero
anti hero
-the invisible-
Ha egyedül játszod, akkor Band módot nem indíthatsz, csak ennyi a megkötés (Single és Training lehet), 2 játékossal már Band mód is mehet.
azt szeretnem kerdezni, hogy egyedul is, vagy csak mondjuk 2 gitarral (normal+bass) is normalisan lehet-e jatszani, es minden funkcio mukodik es minden szám, vagy van olyan tartalom ami csak 4esben megy? :(
anti hero
Van két eredeti bontatlan Guitar Hero: Aerosmith játékom x-box360-ra esetleg hátha érdekelne valakit(a gitár miatt vettem meg)! 7eFt/db!
Üdv:
viso
Engem csak egy gitár érdekelne ha van.
GH World Tourt szeretnénl 4esben nyomni, igy szükségünk van egy plusz gitarra. Van ötletetek, hol lehet game nélkül kapni gitárt? Mármint raktárrol, nem rendeléses úton - merthogy szilveszterkor már kéne :)
Konzolstudiot, -világot csekkoltam, de a sitejukon nem találtam.
köszke
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2õt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2õt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
GH2 vezetékes gitár (x360): a leggagyibb, recsegõ mûanyag, könnyû, egyszer már javítani is kellett (1 év intenzív használat után duplán kattintott lefelé). A legnagyobb baja a vékony nyak: emiatt a hüvelykujjam bizonyos idõ után elkezd fájni. Elõnye: nincs lag a vezeték miatt.
GH: Aerosmith wireless gitár (PS2): fogásra a LEGJOBB, sokkal nehezebb, vezeték nélküli ezért kényelmesebb de cserébe 25 ms lagot kellett beállítanom (igaz ez PS2esre van, szal lehet x360on nem kéne) hogy ugyanolyan gyors legyen a reakcióm vele mint a GH2 vezetékessel. A nyakán a gombok közelebb vannak, plusz a nyaka is sokkal vastagabb, ezért a akár 6 órát is bírom vele nyomni hüvelykujj fájdalom nélkül. Nálam ez a nyerõ, csak kár hogy fekete ezért alig látszanak rajta a matricák. Meg hogy a 3 közül egyedül ezt nem tudom rendesen megtámasztani a combomon (ülve nyomom, mint a normálisabb egyének, ugye :D ) a kialakítása miatt.
GHWT wireless (x360): a legnehezebb, a legjobban összerakott. Az elõlapja cserélhetõ, meg olyan szép hogy nem volt szívem matricát rakni rá. A pengetõje messze a legjobb: fele akkora az útja mint az elõzõ kettõnek, ezért -egyedül ezzel- könnyen lepengetem mikor fél percig a legszorosabban egymás után jönnek a hangjegyek. Cserébe a hangja nem a legjobb, sima mikrokapcsoló kattanása van, nem az a mélyebb hang mint a másik kettõnek. Ami miatt nem tökéletes az a nyaka: vékonyabb mint az Aerosmith gitárnak, ezért ezen is megfájdul a hüvelykujjam 1-2 óra után.
Nem vettem észre hogy lagosabb lenne mint a GH2 wired, de azért 10 ms video lagot beállítottam neki biztos ami fix.
Ja mind x360on mind PS2õn az összes gitáros játékkal kompatibilis az összes gitár (konzolok között persze nem).
Legközelebb: RB - GHWT - RB2 dob összehasonlítás.
Nekem még GH1 gitárom van PS2-höz.
Bármelyik újabb PS2-es GH-val mûködik.
A választ elõre is köszi
D4N1
Melyik fajta vezetékes gitárod volt/van ?
Nem találtam infót sehol , bízva hogy jó lesz PC-hez
megrendeltem egy XBox360 Explorer vezetékes gitárt 14+pk volt teljesen új.
És minden extra mûvelet nélkül jó is Pc-re ,simán felismerte, végre van coop.
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
Licencehez a játékhoz kapott kódot kell beírni valószínûleg...
online-on szeretnék játszani barátaimmal, de nem tudom a licence-hez mit írjak. tud vki segíteni?
üdv
Elado Guitar Hero II gitar, es eredeti jatekom.
A gitar meg a \"drotos\" verzio, ellenben mukodik mindennel PC-n, Xboxon egyaranat, Rockband 1-2, Guitar Hero 1-2-wordtour, Guitar Zero,... jatekokkal.
erd.: aribazsy kukkac gmail pont com
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Valaki tudja hogy GH world tour-t kellékekkel (dab, gitár, mikrofon) hol lehet kapni majd?
-the invisible-
de szerintem vám,meg forgalmi adó máshol is van (csak lehet kisebb cseppet:P)
Szánalom egy ország ez.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.