733
Guitar Hero
-
partizan182 #333 De igen, Harmonix forevör. -
partizan182 #332 Király, be is szerzem. -
#331 Az RB-t nem az csapat csinálta, aki a GH2-t? -
Jissi #330 AC/DC track pack végig koncertfelvétel, ezért nagyon hangulatos ha beleéled magad. Mondjuk dobosként rohadt fárasztó, amikor monoton folyamatos hi-hat mellett 3 percig énekelteti a közönséget. -
Papesz #329 Gyakorlatilag minden olyan boltban lehet kapni, ahonnan én vásárolni szoktam. Csak Amerikában Wal-Mart exkluzív. -
Lateralus #328 AC/DC pakkot (X360) most láttam az egyik hazai üzlet honlapján. Csak 11500-.
18 számért nekem sok. :( -
partizan182 #327 AC/DC úgy tudom Wall-mart exklúzív (dögöjjenekmeg), Rock Band oda-vissza kompatibilis egymással, mindkettővel működik.
Felmásolás gondolom úgy megy mint a RB1->2 átvitelkor, a RB1 menüjében lett egy copy to hdd opció, ezzel felmásoltam az összes dalt (öccáz Ms pont volt a költségvonzata), innentől kezdve elvileg minden RB termék látni fogja. -
#326 Hm... THX!
Apropó!
Az ACDC track pack az melyikhez van? RB1 vagy 2? És hogyan lehet felmásolni? -
partizan182 #325 RB:
Jobb hangkeverés
Több DLC
Pontosabb időzítés
Élvezetes karrier world tour módban
Minden nap új online challenge
Egymás mentésének lehetősége
Unison Phrases, Band finishers
Szólók külön értékelése és real-time százalékolás
Alapvetően élvezetesebb Note-kiosztás
A koncert alatt effektek, zenéhez kötött scriptelt események
WT:
Szám közben lehet nehézséget váltani
Pause után visszaszámol
Encore (mindig nagy élmény)
A teljességhez hozzátartozik, hogy ha csak gitárral toljátok akkor nem olyan orbitális a különbség, de egy full band élményben NAGYON el van maradva a WT. Ezzel együtt jó azis, de ha egyszer van alternatíva, nem kell beérni a second best-el. -
#324 Hát, most hogy kipróbáltam elég monoton. A Linkin Parknak is dobbal lenne jobb.
Nekem viszont a RockBand valamiért nem jött be. Bár látván, hogy a WT szinte ua., akkor már inkább az :(. -
partizan182 #323 Ja, a Rock Band persze egymaga begyalulja a GH-frencsájzt, de ezt úgyis csak az hiszi el aki már játszott mindkettővel. :) -
partizan182 #322 Az eye of the tiger és a What I've done is elég unalmas, nagyon könnyű, monoton számok GH-ban. Nem a zenéről beszélek most hanem a "pöttykiosztásról".
Csak szólok, hogy ne érjen meglepetésként.
Korábbi kérdésedre: a második rész jobb mint a negyedik. Harmonix egyszerűen jobban ért hozzá mint a Neversoft. Mondjuk a 4. résznél még a 3. is jobb volt, nagyon összevissza lett ez a WT. -
#321 Na jó... Igen nehezebb... De az nem kell a karrierhez :D -
amdrula #320 BYOB valóban durva, hardon éppen megy... :D
Amúgy GH3ban a Through Fire and Flames nehezebb, mint a Raining Blood :D -
#319 Most nézem, hogy mik vannak a Guitar Hero IV-ben. Hát...
Survivor - Eye of The Tiger
Linkin Park - What I've Done
Michael Jackson - Beat It
És úgy érzem, hogy már megtaláltam a GH4 Raining Bloodját:
System of a Down - BYOB
Az első kettő miatt már megérné XD.
Lehet hogy megveszem most a gitár nélküli játékot, és gitárt majd később guberálok hozzá :P. -
#318 Akkor várok GH4-re, míg az is lesz a Media-ban vagy Saturnban
Meg persze közben nézem az ebay-t is :P. Ha lenne, akkor felraknám vaterára a gitárom, és ameddig megvan, addig meg haverral toljuk ezerrel co-op-ban :P -
amdrula #317 Nekem xplorer van, most a world tourt venném, de lecserélni még nem tartom értelmét, szal marad ez egy darabig :D -
Alias91 #316 Ha guitar hero akkor tényleg : world tour-t (4rész) érdemes venni.
Viszont a packban CSAK EGY GITAR VAN (dob,dobverő,mikrofon,jéték, plusz matricák amit a föl ragaszthatsz) persze a játék tényleg engedélyez még egy gitárt, de azt majd külön kell megvenned.
Eye of the tiger tényleg benne van
Ha tudni akarod a többi számot ird be google-ba.
Nem sokára lesz új kiegészítő: Guitar Hero: Metallica (nem csak metallicás számok lesznek benne) X360-as verziói március 29-én jelennek meg Amerikában, míg Európában május elejére várhatjuk....
Király játék csak ajánlani tudom, persze nem olcsó mulatság. -
xido #315 Eye of the tiger meg gh 4ben is benne van:)..szerintem gh 4,mert ott a nagy szettben 2 gitár van meg dob meg mikrofon..már ha van erre kereted:) -
#314 Köszi!
Eddig így próbáltam, csak mindig összekavarodtam :S. Mondjuk ez volt Medium-on is, csak akkor több türelmem volt :P.
Mellesleg melyik GH-t érdemes megvenni? 2 vagy 4? És ha négy, érdemes hozzá gitárt is venni, vagy az a gitár nem tud sokkal többet az XPlorer-hez képest (azon kívül, hogy vezetéknélküli).
Előre is köszi a válaszokat!
(RockBand-et azért nem kérdem, mert az Eye of the Tigeren kívül nem nagyon jön be :() -
amdrula #313 Én úgy csinálom, hogy zöld-kék, ill. piros-narancs átfogáss között csúsztatok egyet, amikor szükséges, meg szerintem legtöbben így játszanak.
Olyan sosincs, amikor zöld-narancsot kéne fogni. (vagy naaaaaagyon ritka experten)
Tényleg gyakoroljad, ha medium megy, akkor a könyebb számokba hamar bele lehet tanulni hardon és onnan meg már majd megy magától. ;) -
#312 Na jó, de azért valami konkrétum? Jó lenne, ha a bütyök ujjam átérne a gitáron XD -
amdrula #311 Gyakorold, úgy a jó a játék ha használod mind az 5 gombot. :P -
xido #310 gyakorolni,gyakorolni,gyakorolni:)) -
#309 Hi!
Van valami jó tippetek Hard fokozathoz? Mert az a rusnya narancs nagyon nem akar összejönni :D. -
bigrob #308 *gitár -
bigrob #307 nah eladó xbox hitár van vkinek??? -
#306 Most néztem utána, és látom, hogy az újfajta gitár már a world tour-ral együtt jött (gondolok arra a tapogató részen a gitár nagykán, illetve a függőleges "pengetőre")
-
szdaniel94 #305
X-plorer és Les Paul. Explorerből csak X360-ashoz van, van belőle vezetékes is, ami minden szar nélkül megy, bedugod->felismeri->lets rock :)
Les Paulból csak vezeték nélküli van, az X360ashoz nem adnak vevő egységet, úgyhogy azt külön kell megvenned hozzá, így már benne lennél 20-ban... PS3-as gitárhot jár jelvevő, felraksz egy drivert és simán megy minden.
Na nekem pedig az lenne a kérdésem, hogy ez szóról szóra igaz, merthogy holnapra terveztem a gitár vásárlását a MediaMarkt-ban, Felhívtam őket, de csak Xbox360-as és PS3-as van. Kééérek valakit, válaszoljon! Nagyon fontos lenne!! -
xido #304 Valószínű,mint az Aerosmith esetében,Metallicás fedlap lesz rajta esetleg nem a kerek forma,hanem a frontember által használt csillagnyúlt kinézet.. -
#303 Hello!
Lehet már tudni, hogy miben fog különbözni az új gitár, ami a GH : Metallica-val együtt lehet majd megvenni?
-
xido #302 ps2 egy hátránya,hogy nem tudsz online-ozni,nemzetközi score táblázatok meg letölthető számok hiánya.. -
fanfany #301 Kösz de remélem jó game:D de biztos a ps3 massal már jáccottam de a 2 sen még nem próbáltam -
xido #300 ghwt
-
fanfany #299 kösz de valami jó oldalt nem tudsz ahol meg lehet venni mert cdgalaxist meg 576 néztem meg találtam egy ilyen nevűt Red Octane Guitar Hero World Tour de nem bízom benne a konzolboltokba nem volt gitár nélkülha tudsz egy helyet akkor írj -
xido #298 "ismerős" által vettem,a pcboltnak,ahol évek óta járok meglepetésemre voltak konzolos forrásai,vele hozattam 20ért,hogy megspóroljam magamnak a város felfedezését... -
fanfany #297 köszi mennyiért és hol vetted a Wt-t mert ha neked jól működik akkor onnan kéne vennem mert nem lehet mindenben megbízni -
xido #296 ha jól értem,a world tourt csak önmagában vennéd meg,gitár illetve dob nélkül?..nyugodtan veheted így,odavissza kompatibilis mindegyik..én wt-t vettem gitárral és mindent visz,gh3-at,1-et,2-öt,rockband-eket,mindent... -
fanfany #295 Hali Fontos kérdésem van kérlek írjatok mielöbb azt kérdezném én most veszek egy Guitar Hero 3 mat 2 Gitárral és ha még veszek mellé egy Guitar Hero World Tourt akkor az kompatibilis lesz a Gh 3 gitárjával vagy a World tuorhoz is vennem kell újat:( amugy ps2 re gondoltam kérlek írjatok fontos!!! köszi elre is -
bigrob #294 én még waczkortól vettem a gh4es gitárt és semmi nagy baja cs nyikorog a pengető ha nem erősen "nyomogatod" de csak ennyi hibátlan az egész