733
Guitar Hero
  • urobee
    És ha GHWT-s dobot veszek akkor is 4 sáv marad a Rb-ben?
  • amdrula
    RB1/2-ben 4 sáv van a dobnak (+kersztbe vonal lábdobnak)
    GHWT-ben van 5 sáv a dobhoz is, de ha RB dobbal használod, akkor csak 4 van, szal megoldja :P
    (nem használtam még dobot, csak podcastokból reviewkból "tudom")
  • Seth
    Az 5. a pedál, tudod, a nagydob :)
  • urobee
    Hali ismét!
    Rock Band-es dobot találtam. Ez jó a RB1-2-höz, meg a GH-hoz? Valami nem tiszta ezzel kapcsolatban. A képen én négy "tányért" látok, de a játékban 5 sor van nem? Vagy csak Rb1-ben? Lehet, hogy ez csak ahhoz való. Meg ha jól emlékszem a GH dobon is 5 "tányér" van.
    Ezt találtam:

Ha nem lenen jó a kép:
    http://img.game.co.uk/ml/3/3/4/4/334450ps_500h.jpg
    És ez a GH:WT dob:

Link, ha nem jó a kép:
    http://i8.ebayimg.com/07/i/001/36/e5/42c2_1.JPG

Na kezdek belebonyolódni :) ha sikerül kibogozni mit szerettem volna mondani, válaszolhatna valaki aki ért hozzá. Köszi!
  • vki
    Na jah... csak nekem XBOX-hoz kell :D
  • Papesz
    Jelenleg itt a legolcsóbb. Persze, ha X360-ra kell, akkor az húzósabb árban.
  • vki
    Na, túl licitáltak. Meg tudnád mondani, hogy honnan tudnám megrendelni?
  • vki
    De soft már van :(.
    Hülye fejjel megvettem a Gh2-es gitáromhoz :(.
    Hát most biddeltem, majd meglátjuk, hogy mi lesz.
  • Papesz
    16 és félért (postát is beleszámítva) bejön külföldről szoftverrel együtt. Szóval szerintem nem.
  • vki
    Ha tudok szerezni GH4-es gitárt 13K-ért az jónak számít? Csak gitár, semmi más.
  • amdrula
    Jogos, most néze, hogy tényleg nincs kint a patch RB2-höz, sorry.
    Érdekes 3 hónap alatt a coming soonból semmi sincs.
  • Jissi
    Ne beszélj butaságokat, jelenleg NEM működik a Lips mikrofon egyetlen más programmal sem.
  • xido
    valaki egy coop-ot vele?

• chicco24
    ööö közben rákerestem :) Igen pendrive-al is ráelet pakolni az mp3-akat:)
  • amdrula
    Asszem azt olvastam, hogy mindenféle módszerrel működik, amivel amúgy is tudsz zenét lejátszani. (cd-t kivéve)
    Tehát, stream, pendrive, mp3 lejátszó, hdd, stb.. :D (azért nem vagyok 100%ig biztos ebben, és lusta vagyok rákeresni :P)
  • bigrob
    passz
  • chicco24
    Köszi a segítséget!Még egy utolsó kérdés. Nehéz feltölteni a Lipshez saját mp3 zenéket? iPodon nincs. Usb-n pendrive lehetséges?
  • Lateralus
    Ha sok hölgy is képviselteti magát a partin, akkor Lips, mert tapasztalatom szerint inkább ez köti le őket, mint a dobolás és a gitárszólók. Itt ketten is énekelhetnek együtt.

Ha a társaság zömében fiúkból áll és ezek inkább rockzene pártiak, akkor GH, de az igazi hangulathoz kellenének a kiegészítők is, vagy legalább egy gitár. Sz'al kanbulihoz Guitar Hero, vagy Rock Band.
  • amdrula
    Ez jó kérdés...
    Jövőben szerintem mindkettőt kellene támogatniuk, igazából nem nagyon tudok énekelni, de most gondolkozom egy lips-en, társaságban jó az. :D

Xboxra lips a kifejezetten karaoke játék, de GHWT-ben és RockBandban is lehet énekelni.
    Néznék reviewkat/kipróbálnám a helyedban valahol. (nekem mikrofon szempontjából a lips jön be)
  • chicco24
    Köszi a gyors választ.
    Még annyit,hogy szerintetek akkor Lips mikrofont éri meg jobban megvenni vagy az USB-set? Melyiket támogatják a jövőben inkább?
    Karaoke partyt csinálni csak a Lips játékban lehet vagy a GH,Rockband játékokban is?
  • amdrula
    Játszható gamepaddal xboxon a GH2-3 (hardon megcsinálható a legtöbb szám), talán az aerosmith is, world tour nem.
    De igazából semmi értelme gamepaddal játszani a Guitar Hero-t.

Mikrofon: Lipes megy Lips-el és RockBand2-vel (elméletileg majd GH Metallicával is).
    Rockbandes USB-s pedig Rockband1/2 és GHWT-vel
  • Papesz
    Játszható joy-al is csak éppen a játék élvezeti tényezője veszik el.

Bármelyik konzolos boltban lehet kapni mikrofont, de sok reményt ne fűzz hozzá, hogy X360-on SingStar-ozol. Marad a Lips.
  • chicco24
    Az Xbox360 topicba is leírtam,de hátha itt többen olvassák,így ide is beszúrom:
    Lenne 2 kérdésem! A guitar hero progi játszható Joy-al,vagy mindenképpen kell hozzá gitár?
    A másik pedig,hogy lehet kapni az Xboxhoz olyan mikrofont amivel lehet karaoket nyomatni minden hasonló játékban,azaz a Lips-ben,Guitar Heroban,Rock Bandban,Singstarban? Azaz,ami minden vagy a többségével kompatibilis.
    Otthonra szeretnék egy kis karaoke partyt varázsolni március végén,az Xbox360,100cmes tévé és 5.1 es hangrendszer segítségével.
    Adjatok tanácsot miket szerezzek be.
    Előre is thx!
  • Serpike
    Elvileg 15ért hoznak xbox 360as guitar hero world tourt + les paul gittyót. Egész baráti ár.
  • bigrob
    már sehol de fóti corában lehet kapni aerosmithest 20.000 magyar dollárért (Ft.) játékkal mindennel de a wireless gaming receivert nemtom honnan szerezd be
  • Serpike
    Szevasztok!
    Érdekelne hol lehet rendelni les paul xbox 360as guitart vezeték nélküliset, esetleg egy vevőegységet is pchez.
    Milyen boltot ajánlotok és mennyiért lenne mert én 22 alatt nem találtam gitárt.
    Köszi
  • bigrob
    egyetértek és csak mondom te ... h gh4 gitárom van és szójjá be!!!
  • amdrula
    Én ezzel mind tisztában vagyok, de bigrob megkérdezte, hogy játszható-e magában a játék, te válaszoltál neki, szerintem abszolút nem egyértelmű módon.
  • vki
    Szerintem eBay :(. Még én is ott fogok szétnézni GH4 gitár ügyben, csak legyen pénz a számlámom (holnap névnap POWA! XD)
  • urobee
    Csövi!
    Dobot lehet külön vásárolni M.O.-n, vagy marad az eBay?
  • Papesz
    Nem írtam hülyeséget. Ez egy Rock Band-hez készült kiegészítő az AC/DC '91-es doningtoni koncertfelvételeivel. Simán játszható magában, de ha nincs hozzá Rock Band cuccod (gitár, dob, mikrofon), akkor csak nézegetheted a borítót, vagy szerencsétlenkedhetsz a kontrollerrel. Viszont mivel kompatibilis a Guitar Hero gitárjaival, akinek az van, az tudja játszani.

amdrula
    Csak és kizárólag beimportálható számok még egyszer sem jöttek külön lemezen. Erre van a PlayStation Store, meg az Xbox Live! rendszer. Viszont a Guitar Hero-hoz van lemezes Aerosmith, meg lesz hamarosan lemezes Metallica. A Rock Band-hez meg ott az említett lemezes AC/DC. Szerintem abszolút logikus.
  • amdrula
    Csakhogy ennek az ellenkezőjére lehet következtetni az előző hozzászólásodból.
    Nem tudom neked pont a TRACK PACK elnevezésből miért logokus, hogy magában is játszható, nem csak a számokat tartalmazza amiket beimportálhatsz RB1/2be.

BTW fogadunk, hogy bele tudok rakni kettőnél több lemezt is? xD
  • bigrob
    nemtom, akkor mér írsz hülyeségeket papesz???
  • Papesz
    Miért ne lenne játszható magában? Két lemezt egyszerre nem tudsz belerakni egyik konzolba sem.
  • vki
    Nincs valakinek egy eladó, jó állapotban lévő WT-s gitárja?
  • amdrula
    Pedig elméletileg játszható magában.
  • Papesz
    Benne van a nevében: AC/DC LIVE! Rock Band Track Pack
  • bigrob
    nekem flashelt boxom van a AC/DC live rock band az 1 külön játék v megkell venni vmeik RB-t is? v micsinájjak? (még nemvettem meg de kéne:P)
  • xido
    meg az RB-ben kisebb a "tűréshatár",amit elfogad az adott hang lejátszásakor,pontosabbnak kell lenni
  • vki
    Nah, kipróbáltam mind a kettőt egy kicsit mélyebben. Miután sikerült levennem a közönséghangot a GH4-ben, utána már jobb volt, viszont az RB2-ben jobban tetszik, hogy alapból lehet normálisan hallani a számot. Még szokni kell a kis csíkokat, de szerintem maradok ennél :P.