Guitar Hero
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a zárójelek miatt nem tudja megjeleníteni a linket:S
Szóval a Konzolvilágon láttam ezt:(csak a neve, nem próbálkoztam linkeléssel)
Xbox 360 Guitar Hero wireless Les Paul Controller 16500Ft
Ez lenne az:
http://www.konzolvilag.hu/index.php?data
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a Konzolvilágtól rendelt-e már valaki? Megbízhatóak?
[url=http://www.konzolvilag.hu/index.php?data
Ez ugye vezeték nélküli?
Esetleg tudtok más helyet, ahonnan lehetne még rendelni és ettõl nem drágább?
A warez-es "gitáros játékkal mûködik? (GH3, Aerosmith, World Tour; Rock Band 1-2) Kérlek minél elõbb válaszoljatok, mert születésnapra lenne és hát egyre közeledik :D
Elõre is köszi a válaszokat!
Eddig PC-n mediumon nyomtam a GH3-at, GH: Aerosmith-t billentyûzettel, de már majdnem hogy hiba nélkül megy az össszes szám. Ekkor gondoltam azt, hogy mehet a móka hard-on is, csak ekkor ütköztem nehézségekbe: ugye az F4 és az F5 között van egy nehézségeket okozó hézag. Így mostanra eljutottam odáig, hogy jöhet a gitár!
Szóval ezúton szeretném megkérdezni, hogy esetleg van-e valakinek eladó gitárja, esetleg az eredeti GH3 játékkal (mert akkor mltizni is lehet online, meg úgy hallottam számokat is lehet letölteni)
Tehát keresek Pc-re gitárt (jó lenne, ha szép állapotban lenne, pánttal, esetleg matricákkal) Az eredeti játék nem fontos, késõbb is meg tudom venni, de a gitár nagyon elkélne. Xbox 360-as gitár is jöhet, de kérem elõtte gyõzõdjön meg róla az esetleges eladó, hogy PC-n is jó!
(ha még lenne egy ilyen külön lehetõség, akkor Les Paul girárt szeretnék, de lényegében ez már oly mindegy)
Szóval ha van itt egy olyan felhasználó, aki megszabadulna PC-n használható Guitar Hero-s gitártjától, kérem itt írjon:
[email protected]
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
ACER Aspire 5738ZG
de a többirõl is írhattok megkérdezem tõle!!!
(A gyengébbek kedvéért:
"Mert hülye azért nem vagyok" == MediaMarkt
"Fukarság" == Saturn)
ACER Aspire 5738ZG
Aki tud guitar hero gitárt xbox360-hoz(játék is jöhet ha külön nem megoldható) az csörögjön meg ma és vissza is hívom, megvenném! Vagy valami jó helyet ahol max 15ért lehetne venni, akár valami haverod megválna tõle stb stb! Fontos lenne még ma! De ne valami szétkaszabolt szart:P:D Nah köszike! Csalán
Tel.: 06-30-472-4006
Nánási Gábor
Nem PC-hez való, de PC-vel mûködõ gitár az XBOX360-as (én azt használom). Tökéletesen megy, semmi gubanc. "Mert hülye azért nem vagyok"-ban 10e a vezetékes, "Fukarságban" pedig ennyi a vezeték nélküli, amihez kell még egy XBOX-os vevõ. És persze jár hozzá egy GH3 is.
ACER Aspire 5738ZG
Keresek PChez való gitár kotrollert minél olcsóbban. Érdekelne használt is új is, vagy ha tud valaki nekem ajánlani egy boltot ahol lehet külön kapni nem drágán azt is nagyon megköszönném.
Elõre is köszi!
ACER Aspire 5738ZG
A GH3 gitár mükszik GH4-nél is?
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
[email protected]
elõre is kösz Robi
korábbi részeknél ps-kontroller csatlakozójú
ACER Aspire 5738ZG
otthon ps2-vel vagyok,csak gitáros GH:WT-t vettem és szépen megy azon is RB-vel...az árak valóban kemények ha csak külön gitárt akarunk szerezni..
ACER Aspire 5738ZG
Akinek van kedve egy kis GH:WT vagy RB2 multira vegyen fel liveon :)
Hard-expert körüli szinten mozog a bandánk gitárban, dob még csak medium-hard...
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Gondolkodtam rajta, hogy veszek többet, és felrakom vaterára XD. De inkább hagyom :P
Remélem vasárnap még lesz :S. Ma nem volt rá pénzem :(
ACER Aspire 5738ZG
PSN: berghold
NAGYON jónak számít. Én lancskor 24-ért vettem :) GH3-mas Les Paul gitár minõségi darab, nehogy otthagyd.
"A rock band használható GH-s gitárral "
Tökéletesen mûködik vele. Még jobb is, mintha a RB-s gityót használnád, mert az annyira nem fain.
Más: Most láttam MM-ban Debrecenben Guitar Hero III-at gitárostól 10e-t. Az a mai viszonylatban jónak számít? (merthogy gitárt külön rohadt nehéz találni, meg az drága is).
Megint másik: A rock band használható GH-s gitárral (lehet, hogy hülyeséget kérdeztem :P)
Elõre is köszönöm a válaszokat!
ACER Aspire 5738ZG
Átmásoltam az elsõ rész számait. Letöltöttem a 20 ingyenes DLC dalt amit adnak hozzá. 150 DAL! Jipí.
BTW a Rock Band keresztbe-hosszába veri a GH címeket (pedig azis nagyonjóám). Aki teheti, ne hagyja ki.
Ja, a RB1 ezzel eladósorba került ha valakit érdekelne (EU verza X360-ra).
[email protected]
elõre is kösz Robi
PSN: berghold
hogyan és honnan lehet a GH3hoz egyedi számokat leszedni
??