13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#12855 szerencsére -
#12854 Mivel live profilból veszi a nevet, hála istennek megszűnt a kifestőkönyv a partnerlistában. -
#12853 WLM2011-ben nekem sehol sincs színes név, plus ide vagy oda -
#12852 senki ?????:(( -
#12851 Köszönöm a tippeket, kipróbálom majd őket! -
#12850 zapmessengert próbáld meg, hátha.. -
Rotcsa #12849 Célszerű a géped csökkentett módban újra indítani és úgy ráengedni a Revot.
EBben a módban töltődik be "minden szar", csak az operációs rendszer futásához elengedhetetlenül szükséges dolgok. Így a Revonak sem kavar be semmi.
Elemzed, és szépen mindent letörölsz. Van ilyen kereső módja, asszem. Próbáld azzal. -
#12848 1. Plusszal hosszabb üzenet küldhető
2. Youtube linkről van szó? Nem lehet letiltani a megosztást, csak a-patchcsal tilthatod a sajátodat (ilyenkkor te linkként küldöd). Értelemszerűen ha a küldő letiltja vele, akkor nem fogod látni. -
Balázs 17 #12847 Hali
1. egyik ismerősöm ha hosszú üzenetet akar küldeni, azonnal txt-ként illeszti be, nekem pedig nem,(ő nem tudja mitől van) pedig jó lenne
2. ha videó linket küldenek msn azonnal megnyitja, ki lehet kapcsolni?
kösz -
#12846 Üdv!
Lehetséges bizonyos emotikonokat egyesével letiltani beszélgetés közben? Eddig csak az összes custom emoticon tiltását találtam meg... -
#12845 Nem jelenít meg semmit. És sajnos még mindig szívózik! -
Rotcsa #12844 Revo Uninstallerrel. :) -
#12843 Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy felraktam a legújabb msn-t, de nem tetszett. Letöröltem, és felakartam rakni a 8-ast. Sajnos nem sikerült, mert azt írta már van msn a gépen. Vezérlőpultból kitöröltem, mappát eltávolítottam, és még a CCleaner nevű progival is kitakarítottam. De sajnos a probléma továbbra is fenn áll.
Hogyan tudom teljesen "kiirtani"? -
GBR1988 #12842 Sziasztok!
Kb egy hete, hogy feltelepítettem a Windows Live Messenger 2011-t.
A régi 9-es MSN nem akart belépni és folyamatosan kérte, hogy töltsem le az újat! Így is volt....Letöltöttem, feltelepítettem, Plus-t is találtam hozzá!
De van vele egy kis gondocska.
Kb 20-30 perc használat után ( mind1, hogy beszélek-e valakivel vagy a háttérben fut ) kapok egy kis ablakot a következő üzenettel:
" A Windows Live Messenger működése leállt "
Van egy Ok gomb meg a sarokban a piros X. Teljesen mind1 melyikre kattolok egyenesen fogja magát és a komplett messengert bezárja! Ez mitől lehet? Hogy lehet orvosolni a problémát?
Válaszotokat előre is köszi! -
kishandris #12841 Császtok!
Én feltettem a 2011-es windowslivet és belépek és olyan 10-105 másodperc múlva kilép és nemtudom hogy miért. -
zsotesz #12840 ok, köszi, délután kipróbálom -
#12839 CCCben kapcsodl ki a morphological AA-t. -
zsotesz #12838 a kép meg lemaradt, hiba -
zsotesz #12837 Nem tudja valaki mitől van így elmosódva az egész?
-
#12836 Próbáld meg adminként futtatni a messengert. -
#12835 ?? ezzel mit tegyek? WL Name Editort akarom feltenni, legfrissebb plus, talán 9es MSN(már egy ideje azt használok).
-
#12834 Felraktam a 2009-es MSN-t és ezt írja ki mindig, amikor válaszolok a partnernek:
"hozhat létre kategóriát. Később próbálja meg újból."XY bekapcsolódott a beszélgetésbe.XY kilépett a beszélg"
Erre tud valaki valami megoldást? Találkoztatok már ilyennel? -
#12833 senki nem tudja megmondani mi a rákért nem telepíti fel ez a szr a PLUST?
semmi színes nevet nem látok.. felrakja, kiírja h sikerült és semmi.. -
#12832 Sziasztok!
A WLM 2011 15.4.3538.513 magyar offline telepítőjét keresem, tudna valaki segíteni? Köszönöm szépen. -
#12831 Hát az durva lenne, ha kevés lenne neki a fiber power 50. Amúgy régi msnnél is előfordult, hogy szaggatott de ez a durva lassulás csak az új verziónál volt tapasztalható. -
#12830 webkamera nálatok működik az új msn-nel? -
#12829 kevés a neted? -
#12828 Hali
Jó helyen járok windows live mailel kapcsolatos kérdésben?
-
#12827 Hali van egy kis gondom. Régebben is volt ezzel problémám de mióta fent van a legújabb verzió....
Problémám: Ha én nézek valakit camon, egyszerűen majdnem hogy megáll a kép, ilyen 1-2 fps-el fut. Ennek mi lehet az oka? Ráadásul be is lassul közben az msn. Géppel nincs baj, csak ezzel. Valaki tud megoldást? Köszönöm -
#12826 Vlki meg tudja mondani hogy Win XP SP 3 alatt miért csak a telepített mappájából lehet elindítani TC-vel?
ikonnal nem lehet, pedig már pársz kiküldtem az asztalra.:\
nah meg a plusz továbbra sem megy..
istenem májkülszoft mit művelsz.. -
#12825 nincsmit
-
#12824 Itt a megoldás.. köszönöm magamnak és a googlenek. :D -
#12823 Senki se tud vmi megoldást? Reinstall nem segített.. -
#12822 ActiveX-es flash playert rakd fel.
link -
#12821 Sziasztok. Win7-en a messenger folyton adobe flash player miatt rinyál. feltelepítettem neki külön, de még így is akarja. Lehet kéne neki az internet explorer mert nem szívesen telepítem fel. annyit nem ér. nincs valami megoldás? -
#12820 Srácok a 2011-es wlm van fent a gépemen, vista az oprendszer és a bajom az, h nincsen elérhető partnerem.. mindenkit offline-nak mutat.. Mi a franc baja lehet? Pár napja még teljesen jó volt. -
#12819 Nem, és a plus működik a 09-el. Távolíts el mindent, aztán zapmessenger és telepítsd újra az egészet. -
#12818 XPre nem lehet ettől a 09től újabb verziót felrakni??
mert nagyon kéne az az msn plus.. -
#12817 tuti leszarják.. -
KaBuTo666 #12816 Hm. Akkor szerintem dobj egy mailt nekik, hátha tudnak adni régi veziósat rá, vagy le fognak szarni. :-)