13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• dragon11
    érdekes, én is felraktam nekem csak felrakja de nem megy..

(Xp oprendszer, és mielőtt megkérdezitek jogtiszta frissítem..)
  • donhellner #12814
    Bizony, simán fut a legfrissebb plus (ami pár napja jött ki) a 2009es msn-nel...
  • [HUN]FaTaL
    Az ötös plus is megy vele.
  • dragon11
    ami még viccesebbé teszi az egészet az az, hogy a telepített mappájából lehet csak elindítani az msnt.

hiába küldöm ki azt az exet parancsikonnak a tálcára, nem reagál rá..^^

nevetséges.:) májkülszooft:))
  • dragon11
    nincs.. se működő.

minden 4,80 alattit elvet alapból a rendszer, a 485ig meg felrakja feltelepül de nem működik.

átvette vlmi yuna softver a fejlesztést, a legújabbat felrakom elvileg fel is megy és nem látni a színesneveket.

egyébként 2009es messengerről van szó.

szégyen komolyan mondom ez az msn.
  • KaBuTo666
    Ott van a messenger plus! hivatalos oldalán?
  • dragon11
    Vlki ehhez tud Plus kiegészítőt mondani? (XP változatos MSN...)
  • Inferno
    Hali !

Nekem van egy hotmail-es címem amit kb 11 éve használok,2napja kaptam kb 38 spam levelet egy feladótól ,nem nyitottam ki,be tettem levélszemétbe és tiltóra raktam a címét.Beszeretnék ma jelentkezni erre ki írja le van tiltva a címem.Próbáltam jelszó cserével,de a 11 éve megadott másik e-mail címem már nem működik,és a 11 éve meg adott kérdésekre már kurvár*a nem tudom a választ.Hogyan hozhatnám vissza a címem egyszerűen?Mert kurva sok fontos levél van benne...
  • joshua
    Üdv.
    Felraktam egy windows 7-re a 14-es msn-t. Na ez nem akart bejelentkezni, mivel "a szolgáltatás nem elérhető, próbálja meg később". Felraktam ezután a legújabb 2011-es msn-t, majd letöröltem, így már elvileg nem volt semmilyen verziójú msn a gépen. Viszont ezután se tudok feltenni semmi régi msn-t, mivel szerintük még ottvan az előző a gépen. Hogyan tudnám végleg letörölni a maradékot is a gépről? (és igen, mindenképp egy 2009-es kéne mert az új nem tetszik)
    Előre is köszi
  • slime001
    Tud valaki egy alternatívát a WLM-re? Olyan kéne ami képes megjeleníteni a partnerlistán a színes neveket és még esetleg zárolás funkció is van benne. A 2009-es MSN nem hajlandó elindulni, csak a 2011-es, abból meg köszönöm nem kérek.
  • Peetboy
    Rakd újra az MSN-t.
  • alfa20
    sziasztok!

kis segítséget szeretnék kérni, mert valamit nagyon nem értek, felvettem egy ismerőst MSN-re (Build: 15.4.3508.1109) de nem jelenik meg a gépen, viszont a web-en meg ott van az ismerősök közt és ott tudunk írni egymásnak, de ha gépen ír akkor én nem tudok neki írni, nem kapja meg.
    Van valakinek ötlete?
  • Peetboy
    Fel is ment a legújabb MSN.
  • Peetboy
    Köszi szépen!!!! Sikerült a kulcsmódosítóval. Már telepíti is az SP2-őt.
  • mike0013
    Sziasztok!
    Szeretném felrakni a wlm 2009-es verzióját.. ezzel eddig semmi baj nincsen, de a plus-ból bármelyiket felrakhatom, egyszerűen nem érzékeli a wlm...:S ami itt található plus, azt meg nem nyitja meg. Mit tudnék tenni ilyenkor?
    Köszi előre is:)
  • [HUN]FaTaL
    Kulcsmódosító kell, mikor megjelent az sp2 kb mindenhol fent volt. De ez már nem ennek a topicnak a témája.
  • Peetboy
    De megpróbálom net nélkül telepíteni, hátha jó lesz, bár szerintem úgysem.
    Van egy XP regisztráló programom is, majd előkeresem ha az kell.
  • [HUN]FaTaL
    Jah, hát mondjuk egy normális kulccsal kellene telepíteni az XP-t, nem az egyetlennel amit letiltottak :D
  • Peetboy
  • Peetboy
    Majd Éder Krisztián megcsinálja. SP
  • [HUN]FaTaL
    "Ne szívasd. Az SP2 tartalmazza az SP1-et is."

Igen amikor kijött az sp2 is mindenhol ezt írták, ennek ellenére baszott feltelepülni, amíg nem volt fent az SP1.
  • Peetboy
    Nem tudja feltelepíteni az SP2-őt, hisz letöltöttem és nem engedi.
    Akkor mi legyen?
  • gergely1991
  • davidka003
    Ne szívasd. Az SP2 tartalmazza az SP1-et is.

Microsoft oldaláról:
    "A Windows XP SP2 szervizcsomag például tartalmazza a Windows XP Service Pack 1..."
  • Peetboy
    Valaki segítsen nekem megtalálni a Service Pack 1-et XP-hez.
    Sehol nem találom.
  • Peetboy
    Erre gondoltam én is. Köszi.
    Van nekem SP2-es XP telepítőm is, de nem találtam meg. Most letöltöm az SP1-et de ha az sem telepíthető, akkor gáz van.
  • [HUN]FaTaL
    Akkor nem csodálom hogy nem tudsz telepíteni.

Az SP2höz kell az SP1.
  • Peetboy
    Ma este telepítettem az XP-t. De nincs fent egyik Service Pack sem.
    Viszont nem is engedi felrakni utólag az SP 2-őt.
  • [HUN]FaTaL
    Kiírja: Mert hiányzik egy dll.

a variáció: vírus letörölte
    b variáció: gányolt jóféle pistike edésön windóz, amiből kivették me nemkellazcsaklassít
    c variáció: te gányoltad a rendszert
  • Peetboy
    "A WINHTTP.dll nem található" - Ezt írja ki installnál.

Nem lehet feltelepíteni egyik MSN-t sem. MIÉRT?
  • RelakS
    közelebbi infó: SweetIM a kis szemétláda

update: úgy látszik, sima add remove program is működött volna :D ccleanerrel látszólag megoldva
  • RelakS
    Halleluja
    news:Your.buddy.sent.you.a.cool.Emoticon,.to.get.it.click http://www.funpartyfactory.com/s.as...

nna, ilyen xarokat küldözgető, üzenődoboz tetejére beülő malvertől hogy lehet megszabadulni úgy, hogy az msn tulajdonosa messze van, és nemigen konyít az ilyenhez? :D
  • KaBuTo666
    Azt kellet volna írnod hogy "talán"...így el lett cseszve az egész, törölhető...
  • Dency
  • KaBuTo666
    Nem.
  • davidka003
    Igen.
  • Dency
    Én visszaraktam az eggyel régebbi msnt. Mert ez a 2011-es ritka fosra sikeredett.
  • Norby646
    Am vmi családbiztonság a neve...
  • Norby646
    Hi! Nem tudjátok hogy mi a tökömért írja azt ez a &@#.* msn hogy kérjek meg egy felnőttet hogy jelentkezzen be?? :"DDDD Az a helyzet hogy ezzel már egy csöppet elkésett... Nemrég raktam fel a win7-et és most az msn-t is erre ezt írja ki... Ekkora baromságot... Egyáltalán honnan szedi ezt? Nem is értem az egészet... DE visszasírom a régi msn-t... Nem tom ez winfos egyre szarabb ahogy újul...
  • karit
    Helló! WL profilnál a megszűnt email címem helyett szeretnék új címet használni. Ezt felvenni sikerült, már az ID is az új cím, viszont a mail cím megerősítéshez (illetve a régi email cím törléséhez vagy jelszó módosításhoz) levelet akar küldeni erre a régi, megszűnt címre, ami nemigen fog neki menni. Van erre valami megoldás, vagy robbantsam fel a fiókomat?
    Köszi a segítséget!