13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#12815 érdekes, én is felraktam nekem csak felrakja de nem megy..
(Xp oprendszer, és mielőtt megkérdezitek jogtiszta frissítem..) -
donhellner #12814 Bizony, simán fut a legfrissebb plus (ami pár napja jött ki) a 2009es msn-nel... -
#12813 Az ötös plus is megy vele. -
#12812 ami még viccesebbé teszi az egészet az az, hogy a telepített mappájából lehet csak elindítani az msnt.
hiába küldöm ki azt az exet parancsikonnak a tálcára, nem reagál rá..^^
nevetséges.:) májkülszooft:)) -
#12811 nincs.. se működő.
minden 4,80 alattit elvet alapból a rendszer, a 485ig meg felrakja feltelepül de nem működik.
átvette vlmi yuna softver a fejlesztést, a legújabbat felrakom elvileg fel is megy és nem látni a színesneveket.
egyébként 2009es messengerről van szó.
szégyen komolyan mondom ez az msn. -
KaBuTo666 #12810 Ott van a messenger plus! hivatalos oldalán? -
#12809 Vlki ehhez tud Plus kiegészítőt mondani? (XP változatos MSN...) -
#12808 Hali !
Nekem van egy hotmail-es címem amit kb 11 éve használok,2napja kaptam kb 38 spam levelet egy feladótól ,nem nyitottam ki,be tettem levélszemétbe és tiltóra raktam a címét.Beszeretnék ma jelentkezni erre ki írja le van tiltva a címem.Próbáltam jelszó cserével,de a 11 éve megadott másik e-mail címem már nem működik,és a 11 éve meg adott kérdésekre már kurvár*a nem tudom a választ.Hogyan hozhatnám vissza a címem egyszerűen?Mert kurva sok fontos levél van benne... -
#12807 Üdv.
Felraktam egy windows 7-re a 14-es msn-t. Na ez nem akart bejelentkezni, mivel "a szolgáltatás nem elérhető, próbálja meg később". Felraktam ezután a legújabb 2011-es msn-t, majd letöröltem, így már elvileg nem volt semmilyen verziójú msn a gépen. Viszont ezután se tudok feltenni semmi régi msn-t, mivel szerintük még ottvan az előző a gépen. Hogyan tudnám végleg letörölni a maradékot is a gépről? (és igen, mindenképp egy 2009-es kéne mert az új nem tetszik)
Előre is köszi -
#12806 Tud valaki egy alternatívát a WLM-re? Olyan kéne ami képes megjeleníteni a partnerlistán a színes neveket és még esetleg zárolás funkció is van benne. A 2009-es MSN nem hajlandó elindulni, csak a 2011-es, abból meg köszönöm nem kérek. -
#12805 Rakd újra az MSN-t. -
alfa20 #12804 sziasztok!
kis segítséget szeretnék kérni, mert valamit nagyon nem értek, felvettem egy ismerőst MSN-re (Build: 15.4.3508.1109) de nem jelenik meg a gépen, viszont a web-en meg ott van az ismerősök közt és ott tudunk írni egymásnak, de ha gépen ír akkor én nem tudok neki írni, nem kapja meg.
Van valakinek ötlete? -
#12803 Fel is ment a legújabb MSN. -
#12802 Köszi szépen!!!! Sikerült a kulcsmódosítóval. Már telepíti is az SP2-őt. -
#12801 Sziasztok!
Szeretném felrakni a wlm 2009-es verzióját.. ezzel eddig semmi baj nincsen, de a plus-ból bármelyiket felrakhatom, egyszerűen nem érzékeli a wlm...:S ami itt található plus, azt meg nem nyitja meg. Mit tudnék tenni ilyenkor?
Köszi előre is:) -
#12800 Kulcsmódosító kell, mikor megjelent az sp2 kb mindenhol fent volt. De ez már nem ennek a topicnak a témája. -
#12799 De megpróbálom net nélkül telepíteni, hátha jó lesz, bár szerintem úgysem.
Van egy XP regisztráló programom is, majd előkeresem ha az kell. -
#12798 Jah, hát mondjuk egy normális kulccsal kellene telepíteni az XP-t, nem az egyetlennel amit letiltottak :D -
#12797 -
#12796 Majd Éder Krisztián megcsinálja. SP -
#12795 "Ne szívasd. Az SP2 tartalmazza az SP1-et is."
Igen amikor kijött az sp2 is mindenhol ezt írták, ennek ellenére baszott feltelepülni, amíg nem volt fent az SP1. -
#12794 Nem tudja feltelepíteni az SP2-őt, hisz letöltöttem és nem engedi.
Akkor mi legyen? -
#12793 -
#12792 Ne szívasd. Az SP2 tartalmazza az SP1-et is.
Microsoft oldaláról:
"A Windows XP SP2 szervizcsomag például tartalmazza a Windows XP Service Pack 1..." -
#12791 Valaki segítsen nekem megtalálni a Service Pack 1-et XP-hez.
Sehol nem találom. -
#12790 Erre gondoltam én is. Köszi.
Van nekem SP2-es XP telepítőm is, de nem találtam meg. Most letöltöm az SP1-et de ha az sem telepíthető, akkor gáz van. -
#12789 Akkor nem csodálom hogy nem tudsz telepíteni.
Az SP2höz kell az SP1. -
#12788 Ma este telepítettem az XP-t. De nincs fent egyik Service Pack sem.
Viszont nem is engedi felrakni utólag az SP 2-őt. -
#12787 Kiírja: Mert hiányzik egy dll.
a variáció: vírus letörölte
b variáció: gányolt jóféle pistike edésön windóz, amiből kivették me nemkellazcsaklassít
c variáció: te gányoltad a rendszert -
#12786 "A WINHTTP.dll nem található" - Ezt írja ki installnál.
Nem lehet feltelepíteni egyik MSN-t sem. MIÉRT? -
#12785 közelebbi infó: SweetIM a kis szemétláda
update: úgy látszik, sima add remove program is működött volna :D ccleanerrel látszólag megoldva -
#12784 Halleluja
news:Your.buddy.sent.you.a.cool.Emoticon,.to.get.it.click http://www.funpartyfactory.com/s.as...
nna, ilyen xarokat küldözgető, üzenődoboz tetejére beülő malvertől hogy lehet megszabadulni úgy, hogy az msn tulajdonosa messze van, és nemigen konyít az ilyenhez? :D -
KaBuTo666 #12783 Azt kellet volna írnod hogy "talán"...így el lett cseszve az egész, törölhető... -
#12782 -
KaBuTo666 #12781 Nem. -
#12780 Igen. -
#12779 Én visszaraktam az eggyel régebbi msnt. Mert ez a 2011-es ritka fosra sikeredett. -
#12778 Am vmi családbiztonság a neve... -
#12777 Hi! Nem tudjátok hogy mi a tökömért írja azt ez a &@#.* msn hogy kérjek meg egy felnőttet hogy jelentkezzen be?? :"DDDD Az a helyzet hogy ezzel már egy csöppet elkésett... Nemrég raktam fel a win7-et és most az msn-t is erre ezt írja ki... Ekkora baromságot... Egyáltalán honnan szedi ezt? Nem is értem az egészet... DE visszasírom a régi msn-t... Nem tom ez winfos egyre szarabb ahogy újul... -
karit #12776 Helló! WL profilnál a megszűnt email címem helyett szeretnék új címet használni. Ezt felvenni sikerült, már az ID is az új cím, viszont a mail cím megerősítéshez (illetve a régi email cím törléséhez vagy jelszó módosításhoz) levelet akar küldeni erre a régi, megszűnt címre, ami nemigen fog neki menni. Van erre valami megoldás, vagy robbantsam fel a fiókomat?
Köszi a segítséget!