13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• msstz
    Wndows 7 RC Eddig soha semmi baj nem volt a 9-el, ez az első, ami zavaró.
  • akyyy
    Semmi csak bizonyos verziószám felett új nevet adtak neki.
  • Orionk
    Sziasztok!

Jövök egy kicsit hülye, és off kérdéssel.
    Én eddig trillian-on keresztül msn-eneztem Na jó, jelentkeztem be messenger alól is, de az esetek 95 %-ában trillian.

Most messengert szeretnék használni.

Szeretném kérdezni, hogy mi a kölönbség a Windows live messenger, és az MSN messenger között? Melyik a jobb és miért?

segitsetek eldönteni, hogy melyiket használjam :)

köszi
    üdv.,
  • akyyy
    milyne oprendszer? fogadok tákolt szar warez!
  • msstz
    Amikor elküldök egy linket, akkor a beszélgetőablakban nem linkként jelenik meg = nem tudok rákattintani és amit mások küldenek, arra sem, tehát ez SZÁXX. Pedig a Securityben engedélyezve vannak a linkek. Ötletek? (9-es MSN.)
  • msstz
    Igen, kidob majd otthon és jelzi majd otthon elvileg, hogy valaki más lépett fel, azaz éppen te. :)
  • Doomista
    Igen.
  • autoszimulator
    igen
  • andersh
    Hali!

Itthon WLM 8.1 van, melóhelyen meg WLM 9.0
    Mi fog történni ha itthon bekapcsolva hagyom a gépet és bejelentkezve marad a WLM, majd munkahelyről bejelentkezek 9.0-ról?
    Itthon kijelentkeződik?
  • Rolesz
    Üdv!
    Van olyan script vagy valami hogy ahogy jön egy üzenet felolvassa pl Microsoft Sam vagy Speakboard? köszi
  • MasterJay
    Kössz!
  • autoszimulator
    megy rajt tökéletesen
  • MasterJay
    Üdv!
    Létezik a WLM-ből 64bites verzió? Vagy ez alapból megy 64biten is?
  • Toby0501
    Ezzel a progival nekem tökéletesen működik, látni 9.0-ban és régebbi verziókban egyaránt.
  • autoszimulator
    Now Playing tökéletesen működik, azt leszámítva, hogy ennek is az a gondja, mint minden társának, ha valaki szintén 9.0-t használ, akkor nem látja, mit hallgatsz, csak egy kurva vonalat belőle. De a korábbi verziók és más kliensek látják.
  • brodix
    Hello!
    Van olyan progi ami kiírja windows live 9.0-ban,hogy épp mit hallgatok Winamp-ban?
    Találtam ilyeneket,de azok nem voltak jók 9.0-ban.(mondjuk másban nem is próbáltam,dehát nekem 9.0-hoz kell)
    Előre is thx!
  • szucsy89
    ty
  • autoszimulator
    de ha ő írja be, akkor nem.

de átolvasva a kérdést, leesett hogy nem az a gond, hogy nem tudja a másik fél a verziót, hanem az, hogy nem akarja megkérdezni.
  • [HUN]FaTaL
    Az a sajátodat írja ki.
  • autoszimulator
    (!VER)
  • rooney8
    messenger discovery
  • szucsy89
    azt hogy lehet megtudni hogy a partneremnek 9es verziója van e azon kívül hogy megkérdezem?:)
  • akyyy
    igen
  • szucsy89
    ha kirakok egy mozgóképet, az hogy látja akinek régebbi verzió van fent? az első "képkockáját"?
  • Picar77
    jah alap skinnel tényleg nincs
    de ez igy faszság ><
  • [HUN]FaTaL
    Jah én alap skint használok. :) Sosem áll le, nincs vele semmi gond.
  • Blekk Síp
    És az a-patch feltevése után amikor rám ír vki, hibát észlel az msn és leáll. I Love MS
    Kupac szar az egész. Mind1, megvagyok a mocskos reklámukkal.
  • Blekk Síp
    Jah, és valóban alap skinnél eltávolítja, de ha átváltok más skin-re, akkor ott van alul a reklám... :F
  • [HUN]FaTaL
    ugye az a-patch_143b2_WLM9.exe-vel próbálkoztok?:D
  • Doog
    Köszi szépen!
  • andersh
    ez valami szarszemét vírus
    én is beszoptam vele meg a hálózaton lévő másik gép is.
    random szarnak be a programok, először azokból 1-2 amik minden indításkor alapból elindulnak, nekem először csak 2 felesleges progival csinálta, aztán egyre többel.
    aztán már olyan is volt h 3-4 órája ha ment a gép akkor elkezdtek eltűnni ikonok meg menüpontok meg nem lehetett programokat elindítani.

lefuttattam minden szart de semmi se talált semmit.
    format c: lett belőle
    a másik gépen is, csak ott kb 2 hónapra rá jött ki a dolog

most egy ideje egyiknek sincs semmi baja, de ghost-al 10-15 perc alatt úgyis újrahúzom a rendszert szal nincs para
  • tommygear
    AMÚGY nem lehet valahogy a partnerlistán megjeleníteni a partnerek címét? mert csak ott a nevük és kész, 8.5-be ugye lehetett copy pastezni is a címet ezzel meg itt kell szerencsétlenkedni
  • tommygear
    legújabb mozzila legújabb msn plus és jó lesz
  • Blekk Síp
    "Beállítások\Üzenetek\A legutóbbi beszélgetés megjelenítése az új beszélgetési ablakokban"-hoz pipa
  • Doog
    Hali!
    Olyan problémám van hogy a legújabb msn van fent és ugye ha dumáltam egy ismerősömmel és bezárom az ablakot majd újra megnyitom a beszélgetésünk utolsó pár sorának látszódnia kellene de nem látszódik.
    Mi lehet a baja?
    Volt egy lefagyásom, újralőttem a gépet és az Msn nem indul el, már indításkor ezt az üzit kapom:

Letöröltem, hogy felrakjak egy másikat, de a telepítés mindig megszakad :(

valaki tudja a hiba okát?
  • Bmx01
    no azt jó volna tudni, ha lehet 1 álltalán
  • szucsy89
    hogy lehet megosztási mappában küldeni a 9es msnel?:)
  • Blekk Síp
    Nekemse...
  • Picar77
    nekem mégse szedi ki azt a szart :P