Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elõre köszönöm a segítséget
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
Csak az lenne a kérdésem h van egy személy nálam fennt MSN-n, akit látok ha bejelentkezik, de a messenger plus szerint nem vagyok fenn a saját partnerlistáján. Ez csak vmilyen hiba?
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
annyi msn hiba van hogy én szrtm ha kritt krattokat irnák ide,azis msn hibafajtának minösülne...pl 101001
nekem például senki másnál nem megy vagy ment a távsegítség, csak azzal akinek szintén olyna netje volt mint nekem.
Elõfordul nálam is hogy valaki nem kap meg üzeneteket, vagy fél orával visszajön hogy nem is küldte át. meg leginkább file küldésnél szokottt elõfordulni hogy hiába küldök fájt, az illetõ nem kapja meg. olyankor valamelyikõnk maxal tölt valamit, vagy a nettel van valami.
Sokat segítettél....idióta hozzászólásoddal....3 napja raktam fel a winfost,vírus 0,mirõl beszélsz?
Tudorka.
Valaki tud értelmesebb választ adni?
.: mobilize.hu :.
Rakd újra az egész Windowst, nem fog ártani, nagyon sokat fog használni, hidd el!
+ írnak nekem azt nem kapom meg és amit én írok azt nem kapják meg
9.0
Elõre is köszönöm!
Leszedtem valami új msn-t,felraktam....Azóta behalt az msn-m...Leszedtem,felraktam a régit,már az sem mûködik...
Hogy tudnék életet lehelni belé :D
(Leszedtem valami pidgin nevû progit,azzal tudok kapcsolódni az msn partnerekhez....De nekem az MSN kell!!!)
Segítsetek,köszi ;)
Kellene nekem olyan MSN amit PDA-mra fel tudok rakni! Valaki segítsen légyszi!
Link.. stb. Meg hogy hogyan tudom felrakni!
Köszi elõre is!
Üdv:JoE
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
behivnak egy közös beszélgetésbe, és aki behivott, mintkettõ embernek ismerõse, jól lelép, attól te ésa másik tudtok beszélni. és egyikõtök sinc smásik listáján.
Olyan kérdésem lenne, h a WLM 9-et használok és nincs ilyen megosztási mappám mint a régi 8.5-be, h csak simán bele húztam a mappát az ablak-ba és a partneremmel megosztotta. (nem fájt küldeni szeretnék hanem megosztani.)
Viszont találok olyat, h online file közzététele. Viszont két lehetõség van: vagy belépek a windows live rendszerbe és ott tudok szórakozni vmi mappákal vagy megtudom nézni a jelenleg megosztott mappákat de viszont azok nincsenek szinkronizálva?!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
más: ha az asztalra kivannak rakva ismerõsök hogy lehet azt beállítani hogy a nevük és a képük legyen kint?
Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. エルフェンリート ^^
Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. エルフェンリート ^^
ha valaki fel akar venni akkor megkérdezi h engeded e, ha nem, akkor letiltja, ha igen feloldja a tiltást.
ha ezután megint letiltod, majd feloldod, és õ megint felvesz mert õ is tiltott idõközben, akkor nem írja ki, mert feloldottad a tiltást, tehát te tudod h õ láthat téged, hisz te szedted le a tiltást