13295

Mielőtt BÁRMIT kérdeznél, előtte látogass el a WLM FAQ-ra

-

WLM 9.0
-=-

Mess MSN Honlap -=-

WLM Scriptek

-=-

MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)

• andersh
    lol bazeg, ezek után nagyon hiteles vírusírtó :D nyomsz telepítést aztán mégse és soha többet be se jön. fantasztikus.. ilyen felesleges értelmetlen faszságokra időt és energiát pocsékolni. habár az nem lehetett túl sok..
  • Slaanesh
    az msn plus! letörlése sem segített. ugyanúgy hibát észlel a k**va anyja ennek a g***nek. :@ komolyan hihetetlen mód idegesít hogy 2 napja ezzel szenvedek.
  • rooney8
    na ki az isten? xD nm ;)
  • pyrohun #9352
    siker, köszönöm! :)
  • akyyy
    töröld le msn plust.
  • rooney8
    na?:D
  • Slaanesh
    szevasztok
    egy kis segítséget kérnék mert megőrjít az új MSN
    belépés után a "windows live communications platform hibát észlelt..." üzit kapom, gondolom sokan már hallottatok róla.
    Ami az én gondom az az, hogy akármi megoldást találtam a neten az nekem nem segített:
    - letörölni, újratenni
    - wlcomm.exe tulajdonságaiban átálítottam a kompatibilitást windows 2000-re (elérési útja: c:\program files\windows live\contacts)
    - Windows Blindsot nem használok
    - ccleaner után is szar volt.

szal kb ezeket találtam és nekem még mindig szar, esetleg vmi megoldás??? vmi parancssor átírás, kitörölni valamit? előre is köszi
  • andersh
    :DDD
    szerintem se találna az szart se
  • autoszimulator
    én alapból töröltem az egészet a programok telepítése/törlése menüből, de azóta mondjuk nem próbáltam fogadni .zip-et. Majd ha valaki küld, akkor kiderül engedi-e, egy biztos, átnevezgetni nem fogok semmit azért, hogy a WLM csodás védelme számára tetsszen. Megnézném milyen vírusokat talál meg amúgy a OneCare, tippem lenne hogy semmilyent.
  • andersh
    hát elvileg volt valami ilyen h a windows kép és faxmegjelenítőben, vagy valami más program bugos volt és ha egy bizonyos szerkezetű képet raktál be akkor valami kódot le tudott futtatni mert rosszul nyitotta meg. valami ilyesmire tudok gondolni.
  • pyrohun #9345
    kipróbálom... :D
  • pyrohun #9344
    egy kép hogyan? és hogyan fog lefutni a vírus egy nem futtatható állományból? most nem az ilyen .jpg.exe kamu kiterjesztésekre gondolok, hanem egy normális jpg képre pl.
  • andersh
    ja, meg egy txt is
  • rooney8
    Amikor megkérdezi, hogy telepítse-e akkor menj arra, hogy telepítés, majd mikor elkezdi telepíteni nyomj egy mégsét :D És ezután már enged küldeni mindent.
  • FZoleee
    persze, rakj fel vírusírtót egyébként egy kép is lehet vírusos tudtommal
  • andersh
    nevezd át zipp-re
  • pyrohun #9339
    Sziasztok, olvastam a FAQ-t, de nem találtam választ a kérdésemre sem a "vírus", sem az "oncare" szavakra keresve. Szóval:

1. Nincs vírusirtóm - nem is lesz
    2. Akarok fájlokat küldeni és fogadni WLM-en (exe-t, zip-et is!)
    3. NEM akarom ezt a szarfos, bugos, lassú Live OnCare-t használni, mert SZÁNALOM, hogy küldenek egy 3kb-os jpg képet és ő 1 PERCIG ellenőrzi, hogy vírusos-e... alapból egy kép hogy a bánatba lenne vírusos, de mindegy is, nem akarom!

De ha kikapcsolom, akkor zip fájlokat pl. nem tudok fogadni. Van erre valami megoldás?
  • andersh
    64 bites oprendszer tud futtatni 32 bites programot...
    a 32 bites is tud 16-ot stb.
    ha visszafele nem lenne kompatibilis, minden programot újra kéne írni.
    namármost ezt hagy ne részletezzem miért nem lenne jó :D
  • LoDMaSt
    izé, oprendszert kérdezett, nem procit, x64 procira tudsz rakni x86 oprendszert, viszont lehet progi, ami nincs még x64 re tökéletesen.
  • andersh
    mér ne futna 64 biten? jóformán minden 32 bites progi fut 64 biten.
    be is b@szna ha nem. kb senki nem venne 64bites processzort ha nem tudnánk 32 bites programokat futtatni
  • Doomista
    Melyik mess patch jó a 2009 Build 14.0.8064.206-os wlm verziómhoz ? Oldalát megnéztem, letöltöttem pár fajtát, de valszeg ilyen buildra nem találtam...és a többit sem lehetett felrakni, ötlet ?
  • allock #9334
    oké, meglesem
    bár nincs sok kedvem felrakni ezt az újat, 7.5 a beszt nálam :D
  • LoDMaSt
    legújabb simán megy
  • allock #9332
    live messenger 8.5 final fut 64biten?
    vagy egyáltaáln valamilyen msn futtatható 64bites környezetben? :F
  • Benny04
    mer szar az egész :D
    ne úgy küldjed a képet, hogy fénykép megosztás, hanem fájlok->egy fájl avgy fénykép küldése, és úgy jó :D
  • tommygear
    valaki küld egy képet és ugye az alapértelmezett képfájlnév az Image... ha ezt átírom nem képként menti el hanem csak egy sima fájlként még utána kell írni h .jpg ez mér lehet? :S
  • akyyy
    azt írja, a-patch, vagy csinálj saját témát amibe beállitod hogy ne mutassa, de sztem az összeset eltüntetni akkor
  • yozsee
    Üdv!
    Van olyan script, amivel bizonyos partnerek személyes üzenetét lehet blokkolni hogy ne mutassa?
    Kicsit elegem van már a sok szivecskéből meg hasonlókból
  • Jaffa 2843
    létezik még valahol megosztási mappa? nemtalálom ebben az uj msnben :S
  • Rash87
    Jah,értem,az gáz :\ Csak mert régen nem csinálta....
  • [HUN]FaTaL
    Mert bugzik.
  • Rash87
    Az miért van,hogy felmegyek msnre,beszélek pár percet,aztán mondják,hogy rejtve vagyok fenn... pedig nem is. Nem látják,hogy online vagyok... :\
  • msstz
    OMGWTF akkor nem értem :(
  • [HUN]FaTaL
    Nekem compatibilityben is ment.
  • msstz
    a hülye buzi

ha compatibility módban indítottam win7 RC 32 biten akkor csak a www-s linkeket jeleníti meg linkként, de ha hagyom simán menni, ami száx, mert nem a notification areaban van az ikon és nekem oda kell, akkor bezzeg megy minden link.

fuujj.
  • msstz
    Újratettem az egészet és még most sem húzza alá a linkeket.
  • scarabeus86
    Sziasztok!
    Azt szeretném kérdezni, hogy az új 2009-es msn-be hogy lehet letiltani a képmegosztást, az lenne a jó nekem, ha csak simán átküldené a képeket mint a régebbi msn-eknél, nem pedig a beszélgetőablakban jelenítené meg alapból!
    Elolvastam az erről szóló cikket. Regeditben megcsináltam, én tényleg normálisan tudok képet küldeni, de a partnerem ha küld akkor ugyanúgy megossza. Nem lehet valahogy kilőni azt is anélkül, hogy a partner is szerkessze a registryt?link
  • autoszimulator
    href.hu linkek sem mennek át.
  • msstz
    Pedig én csak google wave-t linkeltem

http://wave.google.com/

szóval vmi mégis káccol. tűzfal csinálhat ilyet?
  • [HUN]FaTaL
    Van olyan link amit letilt (asszem ilyenek kapásból a download.php alakú linkek, eddig csak ennél vettem észre)