13295
WLM 9.0
-=-
Mess MSN Honlap -=-
WLM Scriptek
-=-
MSN Hiba Blog
-=-
WLM Plus 9.0hoz (Work)
-
#9275 Pedig a-patch működik. -
#9274 még nincs hozzá működő patch asszem, anno én is kerestem. -
#9273 Asszem nekem csak a 2009 óta... Mondjuk ja, már én is hozzászoktam :D De azért idegesítő -
#9272 nekem az összes msn ezt csinálta...
tényleg nagyon idegesítő, de már kezdem megszokni :-c -
#9271 aztakurva :|
lejjebb húztam és már látszódik is :DDD
KÖSZIIII -
#9270 WLM 9-ben azt a mocsok reklámot nem lehet eltüntetni?
A-patch nem segített. -
#9269 thx -
jozef1976 #9268 Próbáld ki ezt,hátha segít:
http://dailyfreeware.net/2008/12/23/msn-virus-cleaner-2016a/ -
#9267 Ha többen vannak bejelentkezve azt lehet látni az msnben, szóval ha eggyel több helyen vannak bejelentkezve akkor egyszerűen ki kell jelentkezni vele. Asszem meg tudod adni, h melyik gépről akarsz kijelentkezni. De szerintem ha be volt jelentkezve akkor rögzíthette ugyan úgy mint a másik fél is. Az autó rögzítésre meg lehet, h van script. Hát ennyit tudtam én. -
#9266 Egy ismerősöm leszedett valami vírust:
valami ilyesmi
link.../Photopbvxr.jpg
próbáltam ujratenni, spyware terminatorral törölni, vírusirtóval is, csökkentetmódba, kiöröltem regedtiból az összes messengeres bejegyzést, és úgy is ujr atettem, de nem javult meg.
be engedi, majd egy idő után kiirja hogy a windowsd live messenger hibát észlelt ezért leáll.
valami megoldás rá? -
joeflame #9265 Nagy parám van tud valaki segíteni benne most jutott a tudomásomra( én balfék,tudom) hogy az msn történö videokamerás beszélgetéseket lehet rögzíteni és késöbb visszanézni és lenne ezzel kapcsolatban egy pár kérdésem.
1,Az új 9 msn ben lehet egyszerre több gépröl is bejelentkezni ha jól tudom,tehát ha én beszélgetek egy ismerössel a webkamerán keresztül akkor az ö felhasználónevével és jelszavával belép a barátja a munkahelyén akkor azt látja amit én és ö a webkamerában vagy csak látja hogy beszélgetünk de a képet nem látja?
2,Rögzíthetö a kamerakép...( ez a legmelegebb)képes más gépen(pl. munkahely)ha belép egyidejüleg rögzíteni a képet?
3,Betudja e állítani hogy az adott napon vagy héten vagy mindig amikor használja a kamerát az összes msn keresztül történö kameraképet rögzitse azon a számítógépen ami otthon van neki és közösen használják?
4,Meg lehet e tudni hogy rögzitett e ilyen videokat ha lehetséges vagy hol lehet megnézni vagy leállítani a további rögzítést?
Ha ebben tudna valaki tanácsot adni azt nagyon meg köszönném -
#9264 Üdv!
Nálatok is azt csinálja a wlm (2009), hogy ha lerakom a beszélgetős ablakot a tálcára, majd ha az összes többi ablakot is lerakom a tálcára (és már csak az asztal lenne) akkor felugrik automatikusan a beszélgetős ablak? És ez nagyon idegesítő tud lenni :@ :) Esetleg valami ötlet? -
#9263 cink Erre gondoltam -
#9262 gáz, para, szopás, cumi, problémó, gikszer, cink -
andersh #9261 szopóág??? -
#9260 gáz, para, szopás, szopóág, cumi, problémó, gikszer -
#9259 cink??? -
#9258 Hát ott nekem annyi volt a cink, h azt a mezőt át lehet méretezni mint egy ablakot és csak lejjebb kellett húznom és máris láthatóvá vált minden partner szemüzenete. Először én is meglepődtem, h miért csak egyes emberekét látom. Remélem segítettem. -
#9257 igen -
#9256 mármint a partnerekét? -
#9255 nem erre gondolt, hanem hogy fent írja ki :D -
#9254 ha van fent plus-od akkor a (!MYPSM) parancsal, ha erre gondoltál -
#9253 9ben hogy kell személyest kiíratni beszédablakba? -
#9252 tudniillik ma raktam fel először windows 7-et és eddig vista-m se volt. -
#9251 kétlem, legalábbis én még nem találtam volna rá. -
msstz #9250 nm.
Amúgy meglehet változtatni az msn ikonjait a notification areaban? -
#9249 kösz szépen, probléma megoldva! -
#9248 az a vicces hogy kettőt rak nem az hogy kirakja. -
msstz #9247 Ha az nem tetszik, hogy a 7 a tálcára rakja az msnt, akkor indítsd el Vista kompatibilitási módban.
Ha nem ez a baj, akkor fogalmam sincs. -
#9246 Az mér' van, hogy Windows 7-ben két Messenger ablak fut? PEdig ugyan az mind a kettő. -
#9245 oké -
atidnaB #9244 Bármennyire is szeretném,nem tudom feltenni a WLM 2009-et,pedig a leírtak szerint cselekedtem..És mégsem sikerül..Ezidáig sosem volt problémám a feltelepítésével..Csak most.. -
#9243 Nem tudom, h ez megoldás e rá, de a végén írnak pár lehetőséget ami a bajt okozza. link -
#9242 ???,, -
#9241 megoldás? -
#9240 Ilyenkor a Windows Live Communications Platform működése leáll... -
atidnaB #9239 Köszi a segítséget! -
#9238 Windows Live Communications Platform működése leállt
ezt dobja ki, ilyenkor mi van? -
#9237 ezen a linken van a megoldás: link -
atidnaB #9236 Sziasztok!
Lenne egy kis problémám,fel szeretném telepíteni a WLM 2009-et,de kidob egy hibaüzenetet:"Hiba: OnCatalogResult:0x80072ee6"..Ha esetleg van megoldás a hiba elhárítására..Annak örülnék..Köszi!..