Windows Live Messenger
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://loal.atw.hu
kiirom h kispisti..õ kiirja ugyanezt fonetikus jelekkel?
és akkor hûdemenõ? xD
van msn-ed, mirandával használod
leet -> n00b
steam, origin: ACE_hun
WLM 9.0. végeleges van fennt, jó ideje mûködik, de ma délutántól nem jeleníri meg az ablakokban a smileyikat, azokat se amiket írok azokat se amiket kapok.
A partnereim azt mondják õk látják amiket küldök.
Én miért nem?
Ötlet?
Elõre is köszi!
AsusP5N32-E Striker Extreme, IntelC2D [email protected],4GB RAM Leadtek WinFast PX7800 GTX TDH Extreme
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
de MSNjük asszem nincs kirakva :P
Szerkesztõket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
18éves hugom, 17 unokahugom.
myvipen megtaláljátok õket^^ :D
msnjét ha myron nem is,én megkaphatnám ?
mi az msn-je?
várj várj!
kitaláltam már...miranda :D
trilliant bezzeg nem probálod ki.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
WLM 9.0, Windows 7
Nem vagyok kezdõ, tudom hol kell beállítani a dolgokat, sok mindennel próbálkoztam, lépjünk át az alapokon, és olyan írjon aki Win 7-et használ, vagy legalább Vista-t.
Asus P5Q3 Deluxe, Intel Core2 Quad Q9550 @ 3.5GHz, 8GB DDR3 1335MHz Geil, Gainward Phantom GTX 580 OC @ 950/1900/2010MHz, 1536MB, Cooler Master HAF 922 case with Corsair HX 750 W Professional
google: wlm password recovery
hátha mákod lesz és a gépen megvan még valahol.
.: mobilize.hu :.
Nekem 1 nagy gondom lenne: auto bejelentkezésen van a progi és kikapcsoltam és akkor jöttem rá h nem tudom a jelszavamat :S. Hogyan tudnám visszaszerezni? /e-mailre új küldés kizárt mert vmi hülyeséget írtam a regikor oda :/ /.
Köszi! sziasztok
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊