1532
War Rock Regisztrációs Útmutató (Koreai verzióhoz)
WarRock - Ingyenes online FPS
Magyar WR rajongói oldal
-
#571 ma lezárult a pre-beta.
kaptunk uj mapokat, repcsiket és fegyókat.
meg lehetőséget koponyánként 4 személy meghívásos regisztrációjára a nemzetközibe.
nos?
:)
-
#570 a nemzetközi verzió jelenleg pre-beta verzió. a regisztráció korlátozott volt, már régebben lezárták. (szerencsére közülünk mindenki tudott regizni)
júliusban lesz a publikus béta verzió amire ismét lehet regisztrálni, és a koreai verzióhoz jobban fog hasonlitani, mint a jelenlegi.
van már punkbuster!! a csíterek nagy része lekopott.
3 szerver üzemel, de a legközelebbi (London) szerveren legtöbbször akkora a lagg, mint az állat...
reméljük, hogy a júliusi béta verzió már jó lesz.. -
#569 most nem is jó az oldal... -
#568 Nekem nem megy ez a regisztráció... valaki regisztálna nekem 1 accountot? -
veri5 #567 Vn egy gondom.leszedem és utána 1 mp alatt felrakja de utána nem indul el!Mi a baja? -
#566 K259WR325JS
K223WR774RL
K246WR982MN
elméletileg ezek jók -
#565 ilyen Authorization Code-t honnan kell igényelni?
-
hitman55 #564 ok!thanks!!! -
#563 van.
regisztrálsz,majd töltsd le a gamet az oldalról. -
hitman55 #562 Angol verzio vanmár??? -
#561 Rapid81: nem vesztem el csak nincs időm jönni vagy épp mást csinálok. hamarosan.. hajrá HUN klán :) -
#560 azért jobb mert később unod meg. kb. 3-4x több pálya és fegyver van benne, +van repcsi ,heli ,motorcsónak is...szóval full. a nemzetközi maradt a beta szinten sajna.nagy szégyen a 2!! darab CS pálya...pff -
#559 Valaki meg tudná modnani, hoyg miért ajánlott a koreai verziót letöltenem? Miért jobb az? -
htlecso #558 Amúgy frankón terjed a trainer a progihoz, sok a cheater sajnos. -
htlecso #557 Hova tüntaz Embleme pálya?
Melyik pályán vannak repülök ? És hol ? Oharán nem találtam. -
#556 mivan? meghalt a topic?:D nemgaz .. en jaccok vele:D:P -
#555 nem. simán megy mind a kettő. nem zavarják egymást :) -
#554 Mindig látok magyar szobat de a jelszavat nem tudom :(
Szerintem valami ilyesmi mi névek kéne létrehozni a MAGYAR szobakat : HUN a jelszo -
#553 Én már level 2 vagyok az újba!!
-
#552 üdv.már megy a nemzetközi. ki is próbáltam,eddig jó.pici lag néha van,de nem zavaró.így már élvezhetőbb a játék,nincs halál után még 1 másodperc visszalőni.ala koreai.
baalmoth: nemtudom,nálam újra win telepítés volt,nem tettem még vissza a koreait.
szvsz figyelj nehogy ugyanabba a mappába tegye és nem lesz gond -
baalmoth #551 ha feltelepítem az európai verziót vajon meghülyíti a koreait?
-
#550 K259WR325JS
K223WR774RL
K246WR982MN
ezek a kódok, hoyg mást ne mondjak :) -
#549 Mar van oldal , de meg mindig az Authorization Code -al lehet csak reggelni :D
Mind1:D -
#548 Igen ez elég zavaros én se tudom pontosan!
de www.warrock.net hamarosan megjelenik ma/holnap -
#547 Hi...Most akkor most ilyen Authorization Code al lehet csak reggelni a nemzetkozire?:D -
#546 Üdv!
Én kb. 1 hónapja találkoztam a játékkal, megteccett eléggé, és olvasgattam róla az infókat. Mivel aztírták mingyárt lesz nemzetközi verzió, akkor gondolom nem bajlódok a koreaival. Csak akkor most valami nem tiszta: ez, ami most fog megjelenni, egy újabb béta, vagy ez lesz a teljes? És ha ez béta, akkor a teljes is ingyenes lesz? Előre is köszönöm a válaszokat. -
#545 még 11 nap!! -
#544 Igen!!
De szerintem ezt újra le kell majd tölteni!! -
htlecso #543 na tisztázzuk: Akkor rövidesen újra elérhető lesz az ajrópai változat, de még nem működik ? -
#542 mostmár tudom, hogy milyen :) megtaláltam a honlapotokon. tökéletes leírás. gratz a készítőknek!
aki ez alapján sem tud regizni, az sztem csak simán nem is akar..
ha igaz a hír és május közepén kijön a nemzetközi verzió, mi is belendülünk :D
addig is nézzetek át hozzánk, ha van kedvetek. :) fórumunk -
#541 azt nem tudom milyen. letöltöttem és feltelepítettem a koreai nyelvi fájlokat (vagy mit), regisztrációkor átállítom erre a nyelvet és a karakter beviteli módot, aztán ki kell tapasztalni, hogy melyik gomb melyik karaktert jeleníti meg, valamint rá kell jönni a koreai írás logikájára (nem bonyolult), és pl wordben bepötyögni az ellenőrző kódot és onnan bemásolni. (nekem már nem kell word :) )
végső soron tök 1xű. ha valakinek nem megy, szóljon. -
#540 Én meg igen! Miért, te mikor kezdtél el jáccani a koreaival? Asszem én voltam az első akinek ez sikerült, addig nem volt a játékhoz semmilyen cheat amíg a nemzetközi meg nem szűnt, és a sok béna gyökér, aki nem tud jáccani, meg nem csinálta a cheateket! -
#539 Hát ezt így nem jelenteném ki:))) -
#538 Ja, csak addig egy darab nem volt a koreaiban amíg meg nem szűnt a nemzetközi! -
#537 Cheaterek mindig lesznek itt is ott is. -
#536 Ne aggódj, nem annak örülök, hogy igaza volt akárkinek, hanem annak, hogy végre a büdös cheaterek visszahúznak oda ahonnan jöttek, a nemzetközibe!!! -
#535 Egy újabb masszív FPS... mondhatnánk, de ezúttal - még ha csak kicsit is, de - másról van szó! A dream execution és a K2 Network bejelentették, hogy ingyenesen elérhető játék lesz a WarRock, melynek bétatesztelése idén májusban meg is kezdődik. A remélt bevételük pedig a megvásárolható extrákból fog származni, amik segítik a játékosokat a virtuális térben. Huppanjatok fel a hivatalos honlapra némi bővebb infóért!
Playware -
#534 Naugye hogy ugye -
#533 Hmm... Sorry... Bevallom az uccsó hozzászólásom elhamarkodott volt, mert közben megtaláltam ezt az oldalt:
http://www.k2warrock.com
Szóval valóban indul a nemzetközi game májusban, és a legnagyobb reményem amit ehhez hozzáfűzök, hogy
REMÉLEM AZ ÖSSZES SZAROS CHEATER VISSZATAKARODIK A NEMZETKÖZIBE ÉS HAGYNAK BENNÜNKET BÉKÉBEN JÁCCANI!!!
-
#532 Miért oldtod még a szegény magyarokat mindig ezzel a hülyeséggel??? Az lehet, hogy majd valamikor jövőre lesz angol változat, vagyis nemzetközi, azonban soha, de soha sem lesz ingyen. Jó lenne ha visszaolvasnál, valamint a nemzetközi oldalán is ki van írva, hogy csak addig volt ingyenes, amíg még béta tesztelés alatt állt. A nemzetközit nem fogod ingyért jáccani, csak a koreait...