1532

War Rock Regisztrációs Útmutató (Koreai verzióhoz)

WarRock - Ingyenes online FPS

Magyar WR rajongói oldal

• GodzillaHUN
    ma lezárult a pre-beta.
    kaptunk uj mapokat, repcsiket és fegyókat.

meg lehetőséget koponyánként 4 személy meghívásos regisztrációjára a nemzetközibe.

nos?

:)
  • GodzillaHUN
    a nemzetközi verzió jelenleg pre-beta verzió. a regisztráció korlátozott volt, már régebben lezárták. (szerencsére közülünk mindenki tudott regizni)
    júliusban lesz a publikus béta verzió amire ismét lehet regisztrálni, és a koreai verzióhoz jobban fog hasonlitani, mint a jelenlegi.

van már punkbuster!! a csíterek nagy része lekopott.
    3 szerver üzemel, de a legközelebbi (London) szerveren legtöbbször akkora a lagg, mint az állat...

reméljük, hogy a júliusi béta verzió már jó lesz..
  • Tatyla
    most nem is jó az oldal...
  • Csuhai G
    Nekem nem megy ez a regisztráció... valaki regisztálna nekem 1 accountot?
  • veri5
    Vn egy gondom.leszedem és utána 1 mp alatt felrakja de utána nem indul el!Mi a baja?
  • KlinikaHUN
    K259WR325JS
    K223WR774RL
    K246WR982MN
    elméletileg ezek jók
  • Tatyla
    ilyen Authorization Code-t honnan kell igényelni?
  • hitman55
    ok!thanks!!!
  • KlinikaHUN
    van.
    regisztrálsz,majd töltsd le a gamet az oldalról.
  • hitman55
    Angol verzio vanmár???
  • KlinikaHUN
    Rapid81: nem vesztem el csak nincs időm jönni vagy épp mást csinálok. hamarosan.. hajrá HUN klán :)
  • KlinikaHUN
    azért jobb mert később unod meg. kb. 3-4x több pálya és fegyver van benne, +van repcsi ,heli ,motorcsónak is...szóval full. a nemzetközi maradt a beta szinten sajna.nagy szégyen a 2!! darab CS pálya...pff
  • Csuhai G
    Valaki meg tudná modnani, hoyg miért ajánlott a koreai verziót letöltenem? Miért jobb az?
  • htlecso
    Amúgy frankón terjed a trainer a progihoz, sok a cheater sajnos.
  • htlecso
    Hova tüntaz Embleme pálya?
    Melyik pályán vannak repülök ? És hol ? Oharán nem találtam.
  • ScarY MAN
    mivan? meghalt a topic?:D nemgaz .. en jaccok vele:D:P
  • GodzillaHUN
    nem. simán megy mind a kettő. nem zavarják egymást :)
  • EgriAti22
    Mindig látok magyar szobat de a jelszavat nem tudom :(
    Szerintem valami ilyesmi mi névek kéne létrehozni a MAGYAR szobakat : HUN a jelszo
  • EgriAti22
    Én már level 2 vagyok az újba!!
  • KlinikaHUN
    üdv.már megy a nemzetközi. ki is próbáltam,eddig jó.pici lag néha van,de nem zavaró.így már élvezhetőbb a játék,nincs halál után még 1 másodperc visszalőni.ala koreai.
    baalmoth: nemtudom,nálam újra win telepítés volt,nem tettem még vissza a koreait.
    szvsz figyelj nehogy ugyanabba a mappába tegye és nem lesz gond
  • baalmoth
    ha feltelepítem az európai verziót vajon meghülyíti a koreait?
  • GodzillaHUN
    K259WR325JS
    K223WR774RL
    K246WR982MN

ezek a kódok, hoyg mást ne mondjak :)
  • ScarY MAN
    Mar van oldal , de meg mindig az Authorization Code -al lehet csak reggelni :D
    Mind1:D
  • EgriAti22
    Igen ez elég zavaros én se tudom pontosan!
    de www.warrock.net hamarosan megjelenik ma/holnap
  • ScarY MAN
    Hi...Most akkor most ilyen Authorization Code al lehet csak reggelni a nemzetkozire?:D
  • Mattmaster94
    Üdv!

Én kb. 1 hónapja találkoztam a játékkal, megteccett eléggé, és olvasgattam róla az infókat. Mivel aztírták mingyárt lesz nemzetközi verzió, akkor gondolom nem bajlódok a koreaival. Csak akkor most valami nem tiszta: ez, ami most fog megjelenni, egy újabb béta, vagy ez lesz a teljes? És ha ez béta, akkor a teljes is ingyenes lesz? Előre is köszönöm a válaszokat.
  • EgriAti22
    még 11 nap!!
  • EgriAti22
    Igen!!
    De szerintem ezt újra le kell majd tölteni!!
  • htlecso
    na tisztázzuk: Akkor rövidesen újra elérhető lesz az ajrópai változat, de még nem működik ?
  • GodzillaHUN
    mostmár tudom, hogy milyen :) megtaláltam a honlapotokon. tökéletes leírás. gratz a készítőknek!
    aki ez alapján sem tud regizni, az sztem csak simán nem is akar..

ha igaz a hír és május közepén kijön a nemzetközi verzió, mi is belendülünk :D

addig is nézzetek át hozzánk, ha van kedvetek. :) fórumunk
  • GodzillaHUN
    azt nem tudom milyen. letöltöttem és feltelepítettem a koreai nyelvi fájlokat (vagy mit), regisztrációkor átállítom erre a nyelvet és a karakter beviteli módot, aztán ki kell tapasztalni, hogy melyik gomb melyik karaktert jeleníti meg, valamint rá kell jönni a koreai írás logikájára (nem bonyolult), és pl wordben bepötyögni az ellenőrző kódot és onnan bemásolni. (nekem már nem kell word :) )

végső soron tök 1xű. ha valakinek nem megy, szóljon.
  • Rapid81
    Én meg igen! Miért, te mikor kezdtél el jáccani a koreaival? Asszem én voltam az első akinek ez sikerült, addig nem volt a játékhoz semmilyen cheat amíg a nemzetközi meg nem szűnt, és a sok béna gyökér, aki nem tud jáccani, meg nem csinálta a cheateket!
  • Istencsászár
    Hát ezt így nem jelenteném ki:)))
  • Rapid81
    Ja, csak addig egy darab nem volt a koreaiban amíg meg nem szűnt a nemzetközi!
  • Gerbill
    Cheaterek mindig lesznek itt is ott is.
  • Rapid81
    Ne aggódj, nem annak örülök, hogy igaza volt akárkinek, hanem annak, hogy végre a büdös cheaterek visszahúznak oda ahonnan jöttek, a nemzetközibe!!!
  • Gerbill
    Egy újabb masszív FPS... mondhatnánk, de ezúttal - még ha csak kicsit is, de - másról van szó! A dream execution és a K2 Network bejelentették, hogy ingyenesen elérhető játék lesz a WarRock, melynek bétatesztelése idén májusban meg is kezdődik. A remélt bevételük pedig a megvásárolható extrákból fog származni, amik segítik a játékosokat a virtuális térben. Huppanjatok fel a hivatalos honlapra némi bővebb infóért!

Playware
  • Gerbill
    Naugye hogy ugye
  • Rapid81
    Hmm... Sorry... Bevallom az uccsó hozzászólásom elhamarkodott volt, mert közben megtaláltam ezt az oldalt:
    http://www.k2warrock.com
    Szóval valóban indul a nemzetközi game májusban, és a legnagyobb reményem amit ehhez hozzáfűzök, hogy
    REMÉLEM AZ ÖSSZES SZAROS CHEATER VISSZATAKARODIK A NEMZETKÖZIBE ÉS HAGYNAK BENNÜNKET BÉKÉBEN JÁCCANI!!!
  • Rapid81
    Miért oldtod még a szegény magyarokat mindig ezzel a hülyeséggel??? Az lehet, hogy majd valamikor jövőre lesz angol változat, vagyis nemzetközi, azonban soha, de soha sem lesz ingyen. Jó lenne ha visszaolvasnál, valamint a nemzetközi oldalán is ki van írva, hogy csak addig volt ingyenes, amíg még béta tesztelés alatt állt. A nemzetközit nem fogod ingyért jáccani, csak a koreait...