WarRock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

báttyó02
egyetértek
nekem is sokkal jobban bejön ez

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

joebacsi
merez ilyen 200+os pinggel nagyon játszható ám 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Khmm, nem csak a gépigénye sok, hanem patch nélkül, az alap BF2 szinte játszhatatlanulk bugos.
Pedig anno nagyon vártam, de a warrogatás nekem jobban bejön.
báttyó02
hu nagyon zsír a gamma,ujratettem miatta a windozt is,mosmár királyul megy (H)
örülök hogy végre tudok hasonlo stilusu játékkal játszani multiba,mer a battlefieldnek akkora a gépigénye hogy nekem azmár sok...

Rapid81
Már 6dik szinten vagyok a koreaiban. Még 2 szint és megalapítom a Magyarok Klánját (csak First Sergeant alapíthat klánt)! Valaki dobhatna össze logót, valami magyar zászlós háttérrel.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Zs0lt1
igen, nem ;-)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

z0ty4
hi

csak a w.s.a.d-val lehet menni ?
lehet vmerre kalibrálni ?

ASRock H570 Phantom Gaming 4 \ i5-10600K \ 64gb DDR4 \RTX 3070

z0ty4
ehhhhhhh

sry
nem is néztem lenntebb

<#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom>

Zs0lt1
kicsi visszaolvasás?

z0ty4
hi..

vki tenne be képeket

ami a hivatalos oldalon van elég kevéske....

és google barát sem talál vmi szépeket....

Zs0lt1
ááhh sztem az új antihack védelem lesz a ludas :Ð

Istencsászár
ja bocs 😊) akkor tényleg a vga lesz a ludas😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

joebacsi
ne zavard már össze, mi legalább próbálunk segíteni <#idiota>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Istencsászár
szerintem meg csak a hp a szar vagy nem😊)))

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

joebacsi
szoftverhiba?

Ahhoj
hardverhiba?

z0ty4
bexarás

fél órája próbálok regelni és nem jön össze.

fajjjjjjjin oldal

<#mf2><#mf2><#mf2><#mf2><#mf2><#mf2>

báttyó02
http://img458.imageshack.us/img458/6652/miezv6vl.jpg

báttyó02
légyszi segitsetek :S
az lenne a gondom hogy állandoan kb 2percenként kilöki nekem ezt a szöveget csak a war rock közbe a gép:

ezt

ezt hogyan lehetne eltüntetni vagy valami?:S

egész jó online-gém 😊

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Kovács legény
ez a rohadtnagy ping miatt van

www.czekoart.hu

Nekem csak 1 gondom van vele.
A jármûhasználat, néha nehézkes.
Többször láttam, hogy 2-3 ember körüláll egy motort, és senki nem bír rá elsõre felpattanni.
Bár szerintem a véglegesben ezt ki fogják küszöbölni.
Zs0lt1
Hát ugyan én nem csináltam, csak simán a warrock.net -rõl leszedtem a bannert :Ð
btw, itt az új link.

esetleg vmi állandó magyar servert nem lehetne elõkaparni? 😊

Gnome
lol a banner😛

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Istencsászár
bannert ki csinálta? feldobhatná máshova...

Rapid81
Valóban neveznünk kellene!
Amúgy nem tudja valaki mi a gond a warrock oldalával, mert kb 3-4 perc mire bejön, majd belépek, és megint 3-4 perc mire bejön, aztán abban a pillanatban ki is léptet, ami ismételt 3-4 perc múlva látható a bejövõ oldalon. Mi a gond, rossz a szerver, vagy mi?

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Én tegnap láttam egy itthoni szervert.
Amúgy frankó gamma.
Szvsz jópár drága mainstream gammát arculcsap.
jaja zsír game csak magyar server hiányzik

Kovács legény
hát bazzz ha lesz egy waroknt akkor megyek,de kéne egy magyar szerver

www.czekoart.hu

Zs0lt1
skacok, ezt irta vki ircen:
<21:11:10> <oG-GER|titan02> visit= http://warrockwc.siteboard.de/ <- Warrock World Championship 2006

Nnah, nevezünk? 😄

Rapid81
Gondolom a hipersuper anti-cheat cucc mégsem olyan, mint ahogy azt elképzelték.

Ezt halgassátok! Most léptem ki a (nem koreai) game -bol es lattam egy AK-47 -t. Ezt , hogy csinalta ?

ui.: Felreertesek elkerulese vegett egy fanyelu es markolatu AK-47 volt tehat biztossan nem olyan mint az enyem vagy barki mase.
Én azt már leszedtem, csak a koreai van fent. Jó lenne magyarokkal együtt játszani. Én "drunzaggafe" néven vok regelve, adjatok hozzá a messengerben gémen belül.

Sör. Ami belül van, az számít igazán.

Zs0lt1
nem, toljuk a koreiat :ÐÐ
juteszembe, a nemzetközi verzió új pályáját láttátok?
kurva jó lett.

ScarY MAN
Kihaltunk emberek?<#nevetes2>

...

Rapid81
Nem gond, azért csináltam.

Istencsászár
beraktam bannerba ha nemgond és thx!!

koschwarz
hát én is kipróbáltam már, le is írtam a véleményem lejjebb. nekem így, ebben a formában (az egyébként bogárhalmaz bf2-höz is hasonlítva) nem teccet. míg a bf2-nél annak idején egyújságcikk miatt (egyébként nem is érdekeltek elõtte az ilyen online FPS-ek, kivéve a SWAT4-gyel jáccogattam egy kicsit) letöltöttem a demot, telepítettem, és utána éjszakáig nem álltam fel elõle, addig itt 8-10 kör után egy unott ásítás közepette uninstalláltam. tök nem fogott meg a hangulata. de ez már az én bajom.<#schmoll2>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

DummyBoy
lol 😊 <#hehe>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Ahhoj
meg van benne majdnem minden jó: nõ, drog... <#eplus2>

Rapid81
Nem is azért készült, hogy odabassza a bf2-t, de a bf2-vel ellentétben ez ingyenes.

Rapid81
Ígértem nektek egy magyar útmutatót a regisztrációhoz, hát íme:
Registration Guide - magyar

Zs0lt1
háát bugok számában odabassza a bf2-t ;P
feelingben meg pláne ;-)

Zs0lt1
lol és mûxik, beszarás :-)
viszont akkor bocs ;-)
onnan vettem 1ébként h nem müxik, h ircen mondta valaki aki hivatalos arcnak tûnt :-) (opja volt)

DummyBoy
Kipróbáltam, mûxik, vettem egy AUG-ot 3 napra, jáccogattam egy kicsit, nyertem pár dínárt ... ennyi ... kommunikállni nem igazán tudtam ... latin betût se sokat láttam 😊 Ha felbasz a BF2, lehet hogy elleszek vele 😊

DummyBoy
Jaja ... én most tesztelem, de peccselget mint vaddisznó ... valami 66MB-os filet töltöget ... jöhetnének a peccsek ilyen ütemben a BF2-höz is ...

Mind1 ... ökökrödni jó ... kipróbálom ... csak azt sajnálom, hogy LAN-on nem megy ... Haverokkal letesztelném 😊

joebacsi
hát nemtom, amíg ingyenes, poénnak jó, de egy bf (akármelyik 😊) hosszába-keresztbe megeszi 😊

Malakai
Üdv ól!
Hm, ez a géjm elkerülte a figyelmem, de most töltögetem, aztán meglássuk. ^^
Jah, ismerõsöket is csábítok majd rá (ha jó)! 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Rapid81
Nekifogtam a Registration guide magyarításának, sztem holnapra megoldható. Mindél több magyart a Warrock-ba. A magyar klán elõkészületben!