1532

War Rock Regisztrációs Útmutató (Koreai verzióhoz)

WarRock - Ingyenes online FPS

Magyar WR rajongói oldal

• Rapid81
    Ha elolvasnád a regelési útmutatót akkor rájönnél ,hogy ezek nem számok, hanem koreai karakterek, és kell hozzá egy MS Word, meg a koreai nyelv feltelepítve a gépedre, és csak és kizárólag így fogod tudni beírni.
  • Istencsászár
    azmég nemlesz teljes, egyenlőre még béta állapot az egész...
  • Gerbill
    Nemsoká megjelenik az angol teljes verzió is, INGYEN.
  • xotyi
    sorry.. ez nem az mivel mindig ujjat ad de akkorse tudom h milyen számokat rejtenek a karakterek és ezek nélkül nemtok regelni
  • xotyi
    hy.. valakimegtudná mondani h mi szerepel a képen? mi a szöveg jelentése? számok vagy betűk eggyáltalán? márt csak ez hiányzik a sikeres reghez... thx..
  • Rapid81
    Azt hiszem kicsit el vagy maradva! Ez egy koreai játék, az angol nyelv csak azért van benne mert én csináltam bele, magyar meg az életben nem lesz, továbbá örüljünk ha talán majd csinálnak európai szervert, nem hogy magyart. Vagy jácc vele és élvezd, vagy ne kritizáld.
  • paja007
    szerintem nem kellene lehúznod egy olyan gamet, amit még ki sem próbáltál...
  • Neoncsoves
    Mi van ebben csak Kóreai nyelv van?? :( mert nézegettem a képeket a www.warrock.cjb.hu oldalon és ott van koreai felirat. Ha nincs angol vagy magyar nyelv nem érdekel... És remélem van magyar server, vagy olyan server ahol kicsi a ping.. Inkább megvárom mig nem lesz olyan marha nagy bogár a gameben hogy átlátok a falon
  • EgriAti22
    GodzillaHUN te a warrock.cjb-s módszerrel tudod megcsinálni az ellenőrző kódot?
  • paja007
    mivan?? miért nem megy??
  • Rapid81
    Azért nem tudsz regisztrálni mert a warrock.net már régen nem működik, a nemzetközi már leállt, csak a koreai üzemel, ennyi!
  • paja007
    én is szivesen segítek...nem olyan bonyolult
  • GodzillaHUN
    azért mert nem tudsz regisztrálni, még nem szar.
    ha kell a regisztráció segítek.
  • finuchy
    De viszont ha sikerül akkor le se tudsz róla szokni.Hidd el!!!!!!!
    :)
  • Gebe7636
    na jó azt hittem egyszerű lesz de ezt már nem bírom!!! !!!!!EGY RAKÁS SZAR!!!!!
  • Gebe7636
    nos az a baj, hogy nem tok regisztrálni!
    A játékot már leszedtem a www.warrock.net-ről, ott regisztráltam és ennyi
  • paja007
    Gebe7636: az origoról letöltött verzió nem fog menni, az egy nemzetközi béta volt, ami nemis tudom mióta bizárta kapuit. most a koreai verzióval tudsz játszani. hogy hogyan? latogass el a www.warrock.cjb.hu oldalra és akkor megtudod.
  • htlecso
    Most lehet játszani vele? Mert én 2 hete próbáltam utoljára, akkor nem ment.
  • Gebe7636
    leszedtem az origo szoftverbázisról, de amikor föl akarom rakni nem megy föl!!! Mi a baj me má naon szeretnék játszani vele!

Ha máshonnan kell letölteni, plz mondjátok meg honnan!
  • paja007
    miért nem te fordítottad, ahelyett, hogy ilyen baromságokat ctrl+v-zel??? gondolom profin megy az angol...
  • EgriAti22
    a szövegfordító fordította RAPID ÉN MONDTAM
  • lesleehu
    Köszönöm a segítséget Rapidnak és pajának, de azt hiszem megvárom a végleges verziót és akkor fogom nyomni.
  • GodzillaHUN
    biztos vagyok benne, hogy neked nagyobb a tapasztalatod ebben.
    én nem sokat játszottam a koreai verzióval, akkor is csak koreai volt a pályákon, és nem igazán láttam csítergyanus eseteket.
    az viszont szinte biztos, hogy a nemzetköziből az összes csíter átment oda.
    a koreai bejelentkező IP-t összehozni nem túl bonyolult, bár ha bannolnak, akkor részemről nem erőlködök ezzel tovább.
    ez igazából nektek szívás, mert ti komolyan gondoljátok a koreai verzióban a játékot.
  • Rapid81
    Már elnézést, de úgy tűnik el vagy tévedve. Koreaiak közül max ha 4-5el találkoztam akire rá tudtam mondani hogy csítel. Viszont a többiek közül minden második!!!
  • GodzillaHUN
    akkor használjuk majd az IPchangert.. tudok koreai IP-t választani, már ki is probáltam :)

jobban játszanak a nemzetköziek a nyomi koreaiaknál, azok meg azt hiszik csítelnek... pff..
  • Rapid81
    Na komolyan te sem vagy normális (bocs), ekkora félrefordítást életemben nem olvastam! Azt írták hogy amiért sokan cheatelnek le fogják tiltani a külföldi ip-ket, ennyi és nem több. A sok hülye cheater miatt fogunk szopni semmi más!!!
  • EgriAti22
    a szöveg fordító ezt fordította:
    War Rockkal kapcsolatban arra számítanak, hogy visszajön fent és május körüli futás. Vegyed észre, hogy minden nemzetközi játékos IP lesz, amit hamarosan eltorlaszoltak a koreai szerverről, mert we?ve-nek túl sok panasza volt nemzetközi játékosokról, akik vágásokat használnak. Reméljük, hogy a belső játékosok játszani fognak szervereken keresztül, amiket nyújtottak a helyi partnereinken keresztül. Köszönet a megértésedért és türelmedért. őszintén, webmester álomvégrehajtás
    EZ NEM LEHET IGAZ!!!
  • Rapid81
    KÖSZÖNJÜK SZÉPEN MOCSKOS CHEATEREK!!!

Zitat

War Rock is expected to be back up and running around May.

Please note that all international players will be IP blocked soon from the Korean server because we?ve had too many complaints about international players using hacks.

We hope that internal players will play through servers provided through our local partners.

Thank you for your understanding and patience.

Sincerely,

Webmaster
    Dream Execution
  • Rapid81
    Használd a Nexon Plugot!
  • nonamegyerek
    Üdv. Látom Godzilla barátom már szerveszkedik itt egy barátságos meccsről, igaz ez még nem jött össze. Nekem annyi a bajom a koreai WR-al kapcsolatbna, hogy a minap elakartam indítani, de tökre nem akart a nexon.com bejönni. Jelenleg fennt sincs a koreai war. Talán majd egyszer újra felrakom, hátha sikerül majd játszani is vele.
    Ha viszont tényleg fizetős lesz a nemzetközi sztem akkor sem fognak egy ökör árat kérni érte. Max egy-két ezer forintba ha kerül, azt pedig sztem minenki ki tud fizetni. Majd elválik mi lesz...
    Üdv: nonamegyerek (aka Hellnight)
  • Rapid81
    Az ActiveX vezérlőt letöltötte az IE? Volt egy kék-szürke színes folyamatjelző előtted, és fel kellett telepíteni, vagyis nyolmni kellett rá acceptet? Amíg az nincs meg addig semmi nem fog menni, szóval először ez.
  • lesleehu
    Sajnos amit leírtam továbbra is fennáll. Végigellenőriztem a kezdeti lépéseket és szerintem úgy csinálom, ahogy kell, ennek ellenére az "Acceptos" lépésig nem jutok el. IE-vel próbálom és valamilyen cheatert is lerántott már. Lehet, hogy nem fogok játszani?
  • paja007
    Gondolom a nemzetközi verzióról beszélsz...az nem fog menni...
  • kalmi
    hy
    nekem most nem megy a warrock mert nem enged fel , beirom az id-m meg a pw-m és semmi men tudjátok mi lehet a gond? mert elvileg január 1 óta nincs server .
    na csak ennnyit akartam hogy ez igaz e ?
    maj irja tok vissza!
  • finuchy
    Hát akkor regeljetek és a hétvégén szerintem sokan szabadok vagyunk.

Szita
  • GodzillaHUN
    valószínüleg igazad van. de sztem ugyis akkor látjuk meg, hogy mi hogyan lesz, amikor megjelenik a nemzetközi.
    aktiválom sorban a tagjainknak a regisztrációt, aztán ténleg jó lenne egy meccs. :)
  • Rapid81
    Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én SOHA nem fizetnék egy olyan dologért amit ingyen is megkaphatok legálisan! De ti tudjátok, azonban azt megmondhatom, hogy a nemzetközi soha sem lesz olyan, mint a koreai. Ami viszont nem lesz előnyötökre, hogy ezidáig is a nemzetközi is koreai szerverekkel dolgozott, sé sztem ezután sem lesz másképpen, tehát nem lesz jobb. Maximum több lesz a cheater.
  • finuchy
    Szerintem is jó lenne egy barátságos mérkőzést összehozni.

Szita
  • GodzillaHUN
    hát igen...
    ez érvényes volt, míg ki nem huzták a lábunk alól a "nemzetközi" talajt..
    mostmeg az van, hogy parkolóállásban várjuk a játékot.

egyébként szerintünk jó szabályzat. be lehet tartani.

sztem is jó lenne egy játék. megbeszéljük.
  • paja007
    Demokratikus klán, mindenki akkor jön amikor akar, stb. Persze.

"3. Tagok kötelezettségei:

· Mindenki köteles részt venni hetente legalább egy alkalommal a kötelező taktikai tréningeken. Ezek időpontját a taktikai gyakorlat vezetők jelölik ki."

Ez a "Klán szabályzat". Viccesen komoly. ;)
    Godzilla, hozzunk össze egy meccset, szerintem mi benne vagyunk.

Ugye?