1532

War Rock Regisztrációs Útmutató (Koreai verzióhoz)

WarRock - Ingyenes online FPS

Magyar WR rajongói oldal

• baluhun007
    nem toom kery de ninccs hozzá sok kedvem mert most raktam újra a gépet szal én nem teszem újra ja és milyen neted van?
    és ha akarod megadhatod az msn-címed ha van!
  • kery
    akkor már hármunkank van ez a gondja...:(
    egy XP reinstal valyon nem oldaná meg?
  • baluhun007
    Hát bazze nem jó a wr mert nem csinál semmit ha beírom a id és jelszót ha valakinek volt ilyen és megcsinálta akkor pls segíccsen [email protected] vagy itt PLS köszi csá
  • Pyromax
    gratula xD
  • blad3
    nekem is,amikor be akarok lépni a connect ablakon,beírom az ID-t meg a pass-ot és semmi sem történik!!
    Ez talán vmi szerverhiba vagy csak nekem és kery-nek van így?
  • Mattmaster94
    Ez kész: mivel unokatesóméknál kaptam a meghívót, náluk regeltem gyorsan, most tegnapelőtt hazajöttem, de csal ma volt időm kipróbálni a játékot. Erre bammeg, nemelfelejtettem az user idemet?
  • kery
    Akadt egy kis problémám, az mért lehet hogy mikor be szeretnék lépni a concet ablakban, kitöltöm jól és mikor rákattintok az OK-ra akkor semmi nem történik.
  • Csuhai G
    Sziasztok!

Lenne 1 nagyon nagy kérésem/kérdésem: valaki tudna küldeni 1 meghívót erre az E-Mail címre: [email protected] ? Előre is naggyon köszönöm!

Üdv.: Csuhai G
  • kery
    Köszönöm szépen a meghívót :D
  • UltimateGamR
    Valaki adjon már privátba egy Invitation Code -t ami kell a regeléshez! köszi előre is
  • Zooz
    A koreai verziót ne keverjétek ide.(Bár a nyelv miatt elég nehéz összekeverni, de látom, egyeseknek azért megy...gy.k.:A warrock.net-es verzió a nemzetközi...)
    Szal meghívója csak annak van, aki pre-registration alatt regelt. Az új meghívottaknak nincs. A next gomb hiányára pedig az exe-t kell átnevezni, és kicsomagolni, ha vki nem fogta volna...
    Jó warrást mindenkinek!
  • blad3
    Még egy kérdés:Ha nekem a 'Closed.beta' van meg.Ehhez jók hozzá a koreai verzióhoz adott meghívók??
  • blad3
    Én még új vagyok a játékban,már fent is van,de NAGGYON KELLENE EGY MEGHÍVÓ!!
    Lécci vki küldjön egy meghívót nekem erre a címre:[email protected]
    Naggon szépen megköszönném ha vki tudna egí (működő) meghívót küldeni,mert már nagyon kíváncsi vagyok a játékra!!
    PLS HELP ME!!!!!
  • kery
    Szisztok, nekem tudna valaki küldeni meghívót ([email protected])? Mert a Kóreai verzió nem megy, felraktam és nem moccan, regisztráltam,be is lép neten de mikor rányomok arra a start gombra kidob a bejentkező képernyőre, és ennyit. Ha meg simán ídítom a játékot akkor meg azt írja, hogy unregistered user. Megpróbáltam valami top tizes listából valaki nevével és az is azt írja hogy unregistered user lol. Szóval ha tud valaki, megköszönnék egy meghívót :D
  • george4
    A WRInstaller.exe-t atneveztem zip-re, es igy ki tudtam csomagolni!)
  • george4
    Ezt a hibauzit kapom:
  • george4
    Skacok! En egy zip file-t toltottem le, es egy WarRock_ClosedBeta nevu konyvtar volt benne, es a WarRock_ClosedBeta nevu konyvtarban meg egy WRInstaller.exe! Elinditom es !
    ezt a hibauzit kapom
  • Zooz
    Ha nincs next, akkor simán átnevezed zipre, vagy amire akarod, és kicsomagolod. Elindítod a launchert és már upadate-el is.
  • Pyromax
    lehet hogy le kell kapcsolni a tüzfalad, nekem ugy már sikerült
  • GodzillaHUN
    telepítésnél csak egy ismert hibajeleség van. nincs "Next" gomb.

szükséges 1,1 GB hely a vinyón.

ha más a hibajelenség akkor az nekem ujdonság..
  • george4
    Megegyszer koszonom szepen a meghivot GodzillaHUN! Most eppen azon gondolkodom, hogy honnan toltsem le a wr-ot! Igaz a wr honlapjan bejelentkezes utan le lehet tolteni de mar vagy ketszer letoltottem,de mindig hiba lep fel a telepitesnel!
  • GodzillaHUN
    nem kell ám mindjárt megsértődni. gyere nyugodtan.

az én meghívóimat annak adom akinek akarom. :)
  • GodzillaHUN
    ha bejelentkezel a Warrock hivatalos honlapjára, elméletileg felajánlja a lehetőséget a meghívásra (de nem tudom)

nekem sajnos nincs már több meghívóm, csak 4-et kapott mindenki.. :(

felvettelek msn-re ha nem baj :)
  • Mattmaster94
    kösz megkaptam, de plz mondd már meg hogy tok én is meghivot küldeni :) (kéne unokatesómnak is) vagy ha az ujoncok nemtudnak akkor még te plz küldj már a [email protected] egyet, köszi!
  • GodzillaHUN
    bocsi, de csak most tudtam küldeni :)

sajna nem voltam gépközelben eddig :(

jelezz ha megkaptad, és gyere játszani velünk :)))
  • Mattmaster94
    Köszi, gondolom akkor majd este jön, mivel még nemkaptam meg :)
  • Pyromax
    hihetettlen rapid, ingyenes a nemzetközi xD, mind1, amugy most már sok minden van benne ami a koreaiban is van
  • george4
    ja en vagyok HQQ. Ha gondolod kuldheted a meghivot arra a mailre. Thx
  • GodzillaHUN
    holnap küldök neked is meghívót..
  • GodzillaHUN
    nem kell tagnak lenned, csak gyere fórumozni hozzánk is, ha van kedved..

te vagy HQQ? arra a címre kapod a meghívót amivel regisztráltál nálunk. csak erősítsd meg, hogy tényleg te vagy e HQQ..

ha akarsz lehetsz tag. meg kell felelned kisebb elvárásoknak, de semmi akadálya egy próbának..:)
  • george4
    Regisztem a forumon es csak akkor kapnek meghivot ha klan tag lennek?
  • Mattmaster94
    Na senki nemtud küldeni egy meghívót?PLZ valaki: [email protected]
  • george4
    ok thx
  • GodzillaHUN
    a régi reget elfelejtheted..

meg az eredményeket is.. minden előlről...

látogass el hozzánk, szvsz tudunk segíteni a regben. :)
  • george4
    akkor van regem csak elfelejtettem! :(
  • GodzillaHUN
    igen.

a jelenlegi verzió pre-beta , amire korlátozott volt a regisztráló felhasználók száma.

most csak meghívásos alapon megy a regisztráció.

júliusban lesz az "igazi", "publikus" mindenki számára elérhető béta..
  • george4
    Regebben jatszottam ezzel es ugy emlekszem, hogy akkor is regelni kellet a honlapon nem?
  • GodzillaHUN
    egyenlőre meghívásos alapon megy a regisztrálás.
    júliusban lehet szabadon regizni ismét. most ez van.

nem akarom elkiabálni, de ugy fest müködik a punkbuster.:)
  • Mattmaster94
    nahh, akkor valaki nemtudna küdeni egy meghívót?:( Most megint megjött hozzá a kedvem, de nemcsak a passom, még az userem is elfelejtettem :@ e-mail cim [email protected]
  • george4
    Udv!
    Mar lehet regizni vagy csak meghivasos alapon?