542
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
SG.hu Discord
-
#262 Nevetséges..hülyézésért máris moditopik? :S Ennyire azért ne legyünk már ovis szinten! :S -
Apocalipto #261 Ugyanebbe a tápikba 4270-es hsz.? -
#260 elnézést elrontottam a 4205-ös hsz-ről van szó a linkelt topikba.
-
#259 Hali Szerintem nem kell mondanom mi bajom a 4225-ös hsz-el mielőbbi eltávolitását kérném és a user megfegyelmezését. köszi. (gondolom a t. modi se örül ha az édesanyját minősitik) -
cmsworld #258 Az általam nyitott SMF plugins topicot szeretném ha törölnétek (LINK), mivel elég sok embernek nem tetszett.Köszönöm! -
#257 Újabb érdekes topik... -
#256 Lehet, hogy keveset láttam, de nekem ez nem tűnik sértőnek. Egyszerűen más az álláspontja. -
#255 ps munkák téma
jackmeadow - sokadik felszólításra sem hajlandó abbahagyni sértő kifejezéseit, és hsz-eit. kérem lépjetek! -
blackgamer #254 thx -
#253 Ok. -
blackgamer #252 ezt a topikot érdemes lenne átírni Widget-re, hogy ne csak a konfabulator csomagról szóljon -
#251 Elég, ha a reklamált topic címét linkeled , a hsz. számát pedig kiírod!
-
#250 Énse, könyörüljetek rajtam ! *szépennéz, és pislog* -
#249 Offolok az "Antivírusok és antispyware-ek" topicba! Lelkiismeretemmel nem birok elszámolni! -
#248 . -
ldavid #247 valaki pls innen szedje ki azt a katyvaszt a fejlécből, és másolja be ezt a kódot. thx! -
#246 htx -
#245 Thunderbird topic, #841. -
#244 Rendben, értem. Azért köszi! :) -
#243 Azok meg elhalnak maguktól. Nem szokás azért topikot zárni, mert régen írtak bele. Irányadó elvek -
#242 És amik 2007-es frissességűek? Március, május, április, november volt az utolsó poszt ideje? -
#241 Több olyan is van, ahová idén márciusban, áprilisban vagy májusban írtak. Szerintem rossz ötlet bezárni őket. -
#240 Már mint ha a többibe nem írnának. Bocsi a két részletben írt hsz-ért. -
#239 Persze, hogy nem állja meg, mert ha nem írnának bele, akkor nem is lenne a topik. Képletesen értettem csak. Akkor helyesbítek:
"...ez jóformán lefedi mindegyiket, és a többibe ritkán írnak."
Akkor nem lesz bezárva egyik sem? -
#238 Ha tényleg csak abba az egybe írnának, meg is tenném, de ez a kijelentésed nem állja meg a helyét. -
#237 Üdv,
Volna egy oltári nagy kérésem. Pár topikot jó lenne bezárni, mert már van olyan topik, ami lefedi ezeket a témákat, és jóval látogatottabb is.
Szóval ezt, ezt, ezt, ezt, ezt és ezt be lehetne zárni, mert itt van az Antivírusok és antispyware-ek topik, ez jóformán lefedi mindegyiket, és gyakorlatilag csak ide írnak ebben az ügyben.
Továbbá ezt is be lehetne zárni, mert ezt nem használják, helyette itt van a VÍRUS! topik, ezt használják, és le is fedi a másik témáját.
Nagyon hálás lennék, ha valaki elvállalná. Előre is köszi. -
#236 itt is :C (#20591) -
#235 Tokiohotel fan reklámozik. #3703 -
#234 [email protected] -
#233 Üdv.
Házogazdaságomat a Photosh Munkák topikban szeretném átadni
Keresem a segitséget ehhez -
Apocalipto #232 Itt3408#-s hozzászólás.... -
#231 Gondolkodjál már hol szórakozol a tékeléseddel. -
#230 TÉK! -
#229 ésésésésés.. -
#228 Elég, ha a reklamált topic címét linkeled -
#227 Hello! A http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1068892391&order=reverse&index=51
oldalon levő #2319 hozzászólásomból kérem tötöljétek a www.as****** webcimet mert problemakat okoz a google keresesek miatt...
Elore is koszonom... -
#226 Pedig semmi olyat nem tesz, ami miatt okod lenne rá... -
Apocalipto #225 Ebben a topikban a slime001 nevű felhasználó viselkedése egyre jobban zavar. -
#224 Üdv!
Itt a #19129 -es hsz gazdájának már többször szóltam hogy ne reklámozzon, és ne írjon be warez linket, nem törődik vele. Már 2x kitöröltem amit beírt, és szóltam, hogy ne tegye többet. Úgy látszik ez nem hat rá. Ha kérhetem, vmelyik moderátor úr orvosolja a problémát szép sárga 'tablettákkal' :). Köszönöm. -
#223 [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1147475066]#303[/URL]